Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Slm canim benimde doktorum egerki 10 kereden az hissedersen bebegi gel demisdi ,, nekadar hareketsiz bir bebek olsada en az 0 kere hareketini hssetmelisin, , biseyler yediginde uzan ve hissetmeye bak insallah bir sorun yotur

Gecmis olsun canim bebegin suyuna bakildimi peki? ? Gelen suyumuydu soyledilermi

Slm canim benimde doktorum egerki 10 kereden az hissedersen bebegi gel demisdi ,, nekadar hareketsiz bir bebek olsada en az 0 kere hareketini hssetmelisin, , biseyler yediginde uzan ve hissetmeye bak insallah bir sorun yotur
Tamm ben de oyle yaparim. Ben de down sendromu riski de yuksek oldugu icin daha bi pimpirikli dr lar. Bunun onla ilgisi olabilir heralde.

Tamm ben de oyle yaparim. Ben de down sendromu riski de yuksek oldugu icin daha bi pimpirikli dr lar. Bunun onla ilgisi olabilir heralde.
Allah büyük canim allahdan umudunu kesme down sedromunuda cok kisiye yüksek dedikleri halde saglikli dogdular insallah sende saglikla kcagina alirsin, ,, bende is guc derken az hissettigim oluyor ama biseyler yiyip uzaninca harekete basliyor sende böyle denersin

Sagol canim tesekkur ederim. İlgilenip cevap yazdigin icin.

belinayidil çok geçmiş olsun, sağlıkla, vakitlerinde gelsinler inşallah bebişler, su miktarın iyi miymiş, doktorunun yorumu ne oldu?
Sağol canım nobetci doktor cok rahatti soru sorunca tam net cevap vermiyordu sadece şuan iyi dedi ama takip etmemi dinlenmem gerektiğini söyledi o kadar

Down sendromuyla hareketin bir alakası yokmuş sağlıksız deyip sağlıklı doğan tanıdıklarım çok var kendini üzme bebeğin hareketleri de benimki en çok tatlı yiyince coşuyor dene istersen

Eminim bu gölgede ölçülendir. Bütün yaz evde hapis kaldık
Klima olmasa sıcaktan eririm o derece.
İzmirin tek sevmediğim yönü bu

Eki Görüntüle 1849074
Ayy nasıl bir sıcak o dışarı adım atılmaz baygınlık geçirir insan, bende az önce girdim eve, tansiyonum düştü buradaki sıcaklık 28 olmasına rağmen, birde açlık vardı tabi yemek yiyememiştim öğlende su fialn içtim bişeyler yedim ancak kendime gelebildim.

Kızlarrr merhabaa.. Yahuu reyhan yemek zararlıymışş yedikten sonra bakmak aklıma geldi eşim bi güzel makarna yaptıı 1 demet reyhan kullanmış bişey olurmu ya bi tabakcık yedim.. Uterus uyarıcı kasılma başlatır falan yazıyo

1 tbakdan bisey olmaz bence ama tabikide degiiklik hissedersen doktoruna danis Hamilelik de rezenede zararliymis ictikden sonra kssilmam oldu internette okuyunca zararli oldugunu farkettim, ,,,

belinayidil geçmiş olsun. Şimdi farkettim bende. Yarın ihmal etmeyin mutlaka kendi doktorun görsün. Bazı doktorlar duygularını aldırmış oluyor malesef
Sağol canım mutlaka gideceğim maalesef ebede korkuttu beni esimi yanıma istedim ona da izin vermediler hemde hastanede başka hastada yoktu dün gece hiç uyku uyumadim yaşadığım korkuyuda atamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…