Kızlar bebeğim erkek Allah razi olsun inşallah Rabbim ayetel kürsilerinizi kabul eder ve yavrum tutunur hayata. Dr pek iyi konuşmasa da ben inanıyorum oğlum tutunacak hayata sizde duanızı eksik etmeyin lütfen
Kızlar hala kiyafet dışında alışveriş yapmadik kiyafette annemler kayinvalidemler biz herkes ortaya karisik aldi hepsini daha bir yere toplayamadik ne var ne yok hic bilmiyorum :) 2 tane 10 lu hastane çıkışı 3 tane de 5 li var. Ilk ay yeterli olur mu acaba ???
İzmirli hamişler özellikle size Allah kolaylık versin bugün hava durumunda 41 42 dereceleri bulacakmış birde hissedilen kim bilir ne olur, ben bile burada 28 derecelerde yanıp tutuşuyorum
İzmirli hamişler özellikle size Allah kolaylık versin bugün hava durumunda 41 42 dereceleri bulacakmış birde hissedilen kim bilir ne olur, ben bile burada 28 derecelerde yanıp tutuşuyorum
Benim dışardaki havadan haberim yok şuan. Sabahtan beri klimayı 20 dereceye fixlediğim için. Dün gece sahile indik, saat 01:00 de 29 derece gösteriyordu. Sen hesap et ne durumda olduğumuzu. :)
Ayy cok sicak bugun evimin karsisindaki markete ciktim iki dakka gozum karardi tansiyonumda dusuyo surekli. Evin icinde dolaninca yoruluyorum cok enerjisizim yaa.
canım benim birşey çıkmaz umarım. hastane dönüşü bize yaz lütfen merak ettim şimdi. sağlıkla ve mutlu kalll[/QUO Nts bağlanıldım ağrım yoktu zaten o yüzden şuan sadece geliyor mu diye kontrol ediyorum su kesesi kendini onarmış olabilir dedi ebeyede sinir oldum beni sakinleştirmek yerine korkuttu bebeğin doğarsa zor olur gibi şeyler söyledi
Kızlar hala kiyafet dışında alışveriş yapmadik kiyafette annemler kayinvalidemler biz herkes ortaya karisik aldi hepsini daha bir yere toplayamadik ne var ne yok hic bilmiyorum :) 2 tane 10 lu hastane çıkışı 3 tane de 5 li var. Ilk ay yeterli olur mu acaba ???
bence fazlasıyla yeterli olur canım, çok çabuk büyüyorlarmış zaten, ilk ay için alınanlar hep bikaç haftada küçük gelmeye başlıyormuş. o yüzden ben büyükçe kıyafetler aldım çoğunlukla.
8 yıl önce rahatsızlığın adının bu olduğunu biliomuydum acaba die bi düşündüm ama hiç hatırlamıyorum. Net ten de okudum. Benim iki damarda warda hemde %50 wardı. Risk son 1 ayda bitti ve o zaman kızım müthiş toparladı drmda sağolsun tabi çok yardımcı oldu yiyip sol yanıma yattım. 3 150 gr doğdu kızım. Ama 8 aylıkken 1.500 gr dı ve çok uzluodum son ay çok iyi toparladik. Oglusun kac kg doğdu canım ? Ay ama çok zordu benim için günde 10 kere oynamasını sayıyordum 1 eksik oynamasa hoop hastaneye. Hafta iki muane 3 nst Ay aklıma geldi çok zordu.. Ama yinede inatla gününü doldurdu zillim
Merhaba kizlar. Ben agustos annesiyim konuyu aradtirirken yazmak istedim. Benim 31. Haftadaki kontrolumde doplere bakildi. Dr net bir sey demedi ama doplerle baktigina gore kan akiminda sorun var demek ki diye dusundum. Bebegin kilosuna karin cevresine. Ve hateketlerine bakti. Haftada bir kintrole gel dedi. Bebegin hareketletinde azalma olunca suyun falan gelirse sancin olursa hemen gel dedi. Sanirim kan akiminda bi sorun var. Sali tekrar kontrolum var. Bakalim ne diyecek. Yalniz benim bebegim zaten cok hareketli degil. Hareketlerin azaldigini nasil anlayacaksam? Onunla ilgili tecrubelerinize danismsk istedim.
Turnasol kağıdıyla kontrol edildiğini bilmiyordum canım sağol söylediğin için. Dinlenmem icin esimle ayri kalacagiz mecbur Ramazanda esimle ayrı kalacaktik sonradan fikir degistirmistim evimde kaliyordum dün geceden sonra annemde kalacağım esimde gidip gelcek arada