Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Teyzelerii doktordan geldik oglumla nasil özlemişim doktor hiç kaldirmasa saatlerce izliycektim onu rabbim bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın inşallah bu arada 25-26 haftalarda kaç kiloydu minnaklar:))

hiç resim yok mu :))

bizimde cumartesi kontrolümüz :)

24 + 5 te 720 gramdı bizim cadı bakalım iki haftada kaç gram aldı :)

Kızlar güneş koruyucu olarak ne kullaniyorsunuz? Persembe cildiyeden randevu aldim doktora sormak için. Normal güneş koruyuculari kullanabiliyor muyuzu kac faktor almaliyim hic bilmiyorum... Bu arada bende eylul dogumluyum kizimda insallah eylul dogumlu olacak :)

Kızlaaar süper bişey buldum az mı giydirdim, kalın mı oldu terledi mi acaba üşür mü derdine son ! Eki Görüntüle 1849337
Yok bizim millet kat kat gitdirmeye meraklıdır canım. Hele yenidoğan dedin mi 40 derecede de kat kat tulumlar çoraplar giydiriyorlar.
Çocuk doktoru bir arkadaşım bir seferinde şunu demişti. Bebeklerin üşüyüp üşümediğine eline ayağına bakarak karar vermeyelim. İlk aylarda kan dolaşımı vücudun her yerine eşit oranda dağılmıyor. En son ellerde ve ayaklara dağılıyor. Bu yüzden vücuda göre daha soğuk. Ense kökünün sıcaklığına bakarak karar vermek en mantıklısıymış.

Raporu her hastane vermiyor diye biliyorum canim ama insallah kolayca alabilmissindir.

Persembe gidicem doktora canim ama zor olmayacak bence cunku doktoruma bir onceki kontrolde sormustum yolculuk yapabilirsin sorun yok demişti. Raporu dedigimde yolculuguna yakin gel dedi. 1 haftadan daha eski olamiyormus rapor. Insallah sorunsuzca hallederim :)

sonra bebekler vücudu kırmızı benek benek isilik oluyor çok doğru el ve ayaklar en çabuk üşüyen yerleri oluyor zaten. ense kökü aklımda bulunsun

haha bir ben değilim çocuğun ensesine ense kökü diye
tarama yaparken ense kökü kalınlığına da bakıyorlar dedim diye iş yerinde hala espri konusuyum şimdi arka arkaya yorumlarda görünce pek bir mutlu oldum

Makyajın her türlüsünü durdururum sıfatımda acaip taktikler öğreniyorsun hoş fondötene henüz bir çare bulunamadı zaten gerek görmüyorum. Ama şu fön olayı fena temmuza kalırsa daha fena diyeyim. Buranın asıl sıcağı temmuzda oluyor. Şapkada takamıyorsun beynin haşlanıyor. 4-5 gibi çıkayım desen daha sıcak oluyor. Sabah 7-8de çıkıp saat en geç 11 e kadar işini görüp klimanın altına yerleşmiş olman lazım. Klimaya resmen bağışıklığımız oldu.

Netten baksana canım sonuçlara. İzmir halk sağlığı dersen çıkıyor nette sayfası. Tc ve şsim soyadı girdiğinde alıyorsun sonuçları. Bak aklıma ebeye söylemek gelmemişti. Hemen arayayım saol vallahi.

Ben coppertone kullanıyorum elimdeki bitti şimdi babe almayı düşünüyorum.

Aman Allah korusun yavrularımızı. Doğum yapanın bebiş nasıl ki.

Bn la roche kullanıyorım bebekler için olan ürünü var hem cildim hassas hem hamile olduğum icin her gün kullanıyorım memnunum

2 aşıdan sorun oluyor mu yarında benim aşı günüm

Arkadaslar 28 haftalik hamileyim..nefes almakta zorlaniyorum..toplamda 7 kilo aldim..karnim cok cikmadi..ama birkac haftadir oturraamiyorum bile..bu durumda olan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…