- 5 Nisan 2016
- 739
- 1.109
- 28
- 37
Teyzelerii doktordan geldik oglumla nasil özlemişim doktor hiç kaldirmasa saatlerce izliycektim onu rabbim bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın inşallah bu arada 25-26 haftalarda kaç kiloydu minnaklar:))
Yok bizim millet kat kat gitdirmeye meraklıdır canım. Hele yenidoğan dedin mi 40 derecede de kat kat tulumlar çoraplar giydiriyorlar.Kızlaaar süper bişey buldumaz mı giydirdim, kalın mı oldu terledi mi acaba üşür mü derdine son ! Eki Görüntüle 1849337
Renkli ultrason değildi canım o yüzden çok belirsiz resimler 25+4 812gr.bizde:)) bu arada tarihlerimiz aynı:))hiç resim yok mu :))
bizimde cumartesi kontrolümüz :)
24 + 5 te 720 gramdı bizim cadı bakalım iki haftada kaç gram aldı :)
Raporu her hastane vermiyor diye biliyorum canim ama insallah kolayca alabilmissindir.
Yok bizim millet kat kat gitdirmeye meraklıdır canım. Hele yenidoğan dedin mi 40 derecede de kat kat tulumlar çoraplar giydiriyorlar.
Çocuk doktoru bir arkadaşım bir seferinde şunu demişti. Bebeklerin üşüyüp üşümediğine eline ayağına bakarak karar vermeyelim. İlk aylarda kan dolaşımı vücudun her yerine eşit oranda dağılmıyor. En son ellerde ve ayaklara dağılıyor. Bu yüzden vücuda göre daha soğuk. Ense kökünün sıcaklığına bakarak karar vermek en mantıklısıymış.
Ben temmuz doğumluyum, yaz çocuğuyum ,sıcakta gıkım çıkmaz diyenlerdendim ta ki alanyada klimasız kapalı balkon-mutfakta kayınvalidem ile yemek yapana kadar, senede 10-15 gün gelip denizin havuzun güneşin tadını çıkarıp bronzlaşıp gidince güzel geliyor da sıcak iklim, rutinde yaşamak, rutin ihtiyaçları o sıcakta görmek zor, Allah kolaylık versin sizlere, bir de her geldiğimde şaşırıyorum, ben ki makyajı süslenmeyi seven bir insanım ama antalyada filan olacak iş değil ne rimel dayanıyor ne fondöten ne de fön, değil gündüz sıcakta akşam bile fön durmuyor, bölgenin yerlisine bakıyorum, biz kolsuzlarla zor dayanırken uzun kolla duruyor, full saç makyaj, doğaya adaptasyon böyle bir şey mi
sizlerin yanında gıkımızı çıkarmayalım tabii, burası bugün 32-33 derece ama ofis 45 gibi resmen ve klimayla hiç barışık değiliz, anında çarpıyor, baş ağrısı yapıyor, beş dk ya bir aç kapa yapmaktan gına geldi
İzmir seyahati ertelenmekten bir hal oldu, güya bu haftaya ertelemiştik ,eşim bu hafta hindistana gidiyor bir haftalığına sonra bayram planı var, bu gidişle bebeği doğurup geleceğim izmire
sinemnur tam aşk çocukları desene bizimkiler ne mutlu bizim bızdıklara maşalllah canım ben makarna pilav vs yemiorum poğaça sanırım yıllardır yemediğim bişey ondan öle depreşti içten içe önümde olsada yemem keçi inadı var bende sırf derdim kilo alcam sen izmire bebek doğdukdan sonra gel en güzel o zamanlar sonbaharı güzel buraların zaten kasım aralık dahi sıcakdır buralarda.... DIPTISDIPTIS benimde sağlıkocağında kan tahlilimi almam lazım kemeraltından perdeleri hepsini yarına erteledim benimde yarın doktor randevum var sabah 10 da valla eşim 7 de kalkıo bana 27 dereceydi dedi bilmiorum nasıl gitcez kontrole... Evden çıkma ebeni arasan sana reçete numarası söleseler öle alsan eczaneden gitme boşuna sağlıkocağına
Renkli ultrason değildi canım o yüzden çok belirsiz resimler 25+4 812gr.bizde:)) bu arada tarihlerimiz aynı:))
Canım philips avent göğüs koruma kalkanı, göğüs ucu yaralarına karşı koruyucu, doğumdan önce mutlaka alın, göğüs ucu yarası çok korkunç bir şey dediler aldım ama nasıl kullanacağımı bilemedim:)sinemnur kalkan nedir ne işi yarıyor canım
Ben coppertone kullanıyorum elimdeki bitti şimdi babe almayı düşünüyorum.Kızlar güneş koruyucu olarak ne kullaniyorsunuz? Persembe cildiyeden randevu aldim doktora sormak için. Normal güneş koruyuculari kullanabiliyor muyuzu kac faktor almaliyim hic bilmiyorum... Bu arada bende eylul dogumluyum kizimda insallah eylul dogumlu olacak :)
Canım philips avent göğüs koruma kalkanı, göğüs ucu yaralarına karşı koruyucu, doğumdan önce mutlaka alın, göğüs ucu yarası çok korkunç bir şey dediler aldım ama nasıl kullanacağımı bilemedim:)
Teşekkür ederim canım, geçen hafta bir arkadaş erken doğum yaptı topikten, son durumunu bilemiyorum, inşallah daha iyidir, dün de yine bir arkadaş bacaklarımdan su sızdı deyince, ufaktan panik olmadım değil, çantamızı hazırlayalım, son hazırlıkları bitirelim dedik, dün göğüs kalkanıyla ilk tanışmamız biraz ilginç oldu
Bn la roche kullanıyorım bebekler için olan ürünü var hem cildim hassas hem hamile olduğum icin her gün kullanıyorım memnunumKızlar güneş koruyucu olarak ne kullaniyorsunuz? Persembe cildiyeden randevu aldim doktora sormak için. Normal güneş koruyuculari kullanabiliyor muyuzu kac faktor almaliyim hic bilmiyorum... Bu arada bende eylul dogumluyum kizimda insallah eylul dogumlu olacak :)
Günaydııın kızlarrr bugun ikinci aşıyıda olduk şükür ama sabah eller ayaklar yüzüm gözüm şiş kalktım dün tuzluyu azcık fazla kaçırmıştım ondan oldu diye düşünüyordum saglık ocagındada ebe idrar testi yaptı idrarda protein varmı diye ama evde idrarımı yapıp çıkmıştım. Test cubugunda hafif renk degişti bi sıkıntı yok gibi dedi ama mutlaka yarın kendini izle yine ellerin şişerse doktoruna gidip idrarına baktır dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?