Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Gönlünüzce olur inşallah canım. eşinin huyunu suyunu bilmiyorum kii, illa yapacağım deyince yapıyorsa, yapacaktır, kaçış yok, sonucun kötü olacağından eminsen, sonucu o da görünce 2. bir iş olacak ama ikna olacaktır tekrar boyattırmaya, heves ettiyse kırma bence, denesin görsün.

Raporu her hastane vermiyor diye biliyorum canim ama insallah kolayca alabilmissindir.

yok ya acaip kötü inat biri değildir yapmayalım desem yapmaz ama kızı için acaip heves etti kırmak istemiyorum fakat bana çok iş çıkartcak o ayrı

pazar günü nevresim seçerken o heyecanını görmeniz lazımdı :):) Allahım sağ salim kucağımıza alırız işalah

sinemnur tam aşk çocukları desene bizimkiler ne mutlu bizim bızdıklara maşalllah canım ben makarna pilav vs yemiorum poğaça sanırım yıllardır yemediğim bişey ondan öle depreşti içten içe önümde olsada yemem keçi inadı var bende sırf derdim kilo alcam sen izmire bebek doğdukdan sonra gel en güzel o zamanlar sonbaharı güzel buraların zaten kasım aralık dahi sıcakdır buralarda.... DIPTISDIPTIS benimde sağlıkocağında kan tahlilimi almam lazım kemeraltından perdeleri hepsini yarına erteledim benimde yarın doktor randevum var sabah 10 da valla eşim 7 de kalkıo bana 27 dereceydi dedi bilmiorum nasıl gitcez kontrole... Evden çıkma ebeni arasan sana reçete numarası söleseler öle alsan eczaneden gitme boşuna sağlıkocağına

Allahım çok sıcakk.kızlar egede deilseniz çok şanslısınız şuan.burada hamile ve engelli memurlar bugün idari izinli,dolu dolu bi yaz bizi bekliyo,sadece klimanın karşısnda 4 duvar arasındayım alışverişleri internetten yapıyorum tek tek

ayyy kızlar sıcakta hamile olanlara sabır diliyorum. burası birkaç gündür 25 derece o da dışarısı evin içinde hala yorganla yatılıyor. ben geçen yıl temmuz ve Ağustosu Hollanda da geçirmiştim soğuktan şoka girdim çeketsiz çıkamadım dışarı hepimiz bu iki ayı geçirmek için oraya mı gitsek

Belki bu zamanlar normaldir. Ben yarın sorup sanada yazarım. Normal doktor kontrolüm de 29.da. Allah korusun su sızar diye korkuyorum da ben. Öyle bir evham geldi bana...

Günaydııın kızlarrr bugun ikinci aşıyıda olduk şükür ama sabah eller ayaklar yüzüm gözüm şiş kalktım dün tuzluyu azcık fazla kaçırmıştım ondan oldu diye düşünüyordum saglık ocagındada ebe idrar testi yaptı idrarda protein varmı diye ama evde idrarımı yapıp çıkmıştım. Test cubugunda hafif renk degişti bi sıkıntı yok gibi dedi ama mutlaka yarın kendini izle yine ellerin şişerse doktoruna gidip idrarına baktır dedi.

O zaman işin o kadar zor değil canım biz taşıyoruz bebekleri, her tekmeleriyle her hareketleriyle zaten annelik hissini heyecanını yaşıyoruz, baba olmak da zor, kucağına veriyorlar, "bu senin bebeğin" diyorlar, heves ettiği her anını yaşasın eşin de bence, illa zor olacaktır çifte uğraş ama temizliği vs de beraber yaparsınız artık

Evet canım maşallah, tüm çocuklar sevgiyle, sevgi dolu ortamalrda büyüsünler inşallah
Formuma dikkat ederim diyorsun, pilav ben de kaç yıldır yemiyorum ama hamurişine hayır diyemem İzmire gelmeyi çok istiyorum, arkadaşıma da sözüm var ama nasıl olacak bilmiyorum, 2 günlük zaten, bir kaçamak yaparız temmuzda gibime geliyor, biz evde duramayız eşimle bayramda evde oturup kafa mı dinlesek dedik, ertesi gün baktım o ege otellerine bakıyor ben kıbrıs otellerine

Kızlar bu philips avent göğüs ucu koruma kalkanının kullanımını birisi bana anlatabilir mi? bir tane yumuşak silikon var ortası delik, onu göğsüme yerleştirdim, göğüs ucu içeride kalıyor, her iki göğüs için de 2 tane kapak var , birisi delikli birisi tamamen kapalı, onalrı da emzirmediğimiz dönemde üzerine mi kapatacağız, süt akmasın diye, neden 2 kapak var, delikli olan ne işe yarıyor, deliksiz olan ne, o kalkanalrla mı gezeceğiz tüm gün, göğsüme 2 adet yumurta yerleştirmişim gibi duruyor, dün bir deneyeyim dedim, acemeliğimi hep garipsedim hem çok güldüm

Hoşgeldin hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah bebişlerimize.

Amin canım inşallah... bu arada şu kalkana bi baktım . Delikli olanı dik durduğunuzda kullanıyormuş. Yatarken de kapalı olanı. Yarayken çamaşıra değmesin hızlı iyi olsun diyeymiş.

Şöyle bir araştırdım da kapalı olan kapak sütü toplamak için açık olan kapak göğüste yara varsa göğüsün hava alması için delikli yapılmış, peki hala anlamadığım kısım, bebiş annenin göğüs ucunu mu çekiyor emerken yoksa bu yumuşak silikonu mu, o kısmı hala anlayamadım, çünkü benim göğüs ucum yok, kalkanı yerleştirince delikten bebişin kavrayabileceği bir göğüs ucu filan çıkmıyor yani

Aynen öyle canım :) bıraktım artık :)

Amin canım inşallah... bu arada şu kalkana bi baktım . Delikli olanı dik durduğunuzda kullanıyormuş. Yatarken de kapalı olanı. Yarayken çamaşıra değmesin hızlı iyi olsun diyeymiş.
Teşekkür ederim canım, geçen hafta bir arkadaş erken doğum yaptı topikten, son durumunu bilemiyorum, inşallah daha iyidir, dün de yine bir arkadaş bacaklarımdan su sızdı deyince, ufaktan panik olmadım değil, çantamızı hazırlayalım, son hazırlıkları bitirelim dedik, dün göğüs kalkanıyla ilk tanışmamız biraz ilginç oldu

çok şanslısın gerçekten istanbulda cayır cayır yanıyor bugün idari tatil ilan edilmiş o derece

evde zaten duramıyorum sabahtan akşama kadar güneş görüyor çok berbat bu hafta sonu halime acıdı herkes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…