sinemnur fotoğrafını çekmek hiç aklıma gelmemiş fakat gelir gelmez cekip koyucam bir an önce gelse keşke :)
vallahi nasıl ikna edecem bilmiyorum hevesini kırmak istemiyorum ama geçmişte becerisizlikleri var :) :)
Rabbim inşallah gönüllerine göre verir, isteyen herkese nasip olsun bu duygu, amin.İlahi beterin beteri vartüm annelere sabır huzur diliyorum. Kızlar bi de kuzenim tüp bebek tedavisi gördü bugün tahlil olucak denk gelen olursa burda yazdığımı gören dua ederse çok sevinirim
Canım ucak yolcugunu 30. Haftamda yapicam onun icin rapor almam gerekecek. Otobuste kendi aracimizla olmayacak ama otobus 1.5 saatlik yol gidip feribota biniyor 1 saat feribotta otobüsten inebilirim yurumek için. Sonrasında yine 1.5 - 2 saatlik yol var. Cok sknti olmayacağını düşünüyorum ama bakalim :)
Gönlünüzce olur inşallah canım. eşinin huyunu suyunu bilmiyorum kii, illa yapacağım deyince yapıyorsa, yapacaktır, kaçış yok, sonucun kötü olacağından eminsen, sonucu o da görünce 2. bir iş olacak ama ikna olacaktır tekrar boyattırmaya, heves ettiyse kırma bence, denesin görsün.
Belki bu zamanlar normaldir. Ben yarın sorup sanada yazarım. Normal doktor kontrolüm de 29.da. Allah korusun su sızar diye korkuyorum da ben. Öyle bir evham geldi bana...bende şimdi girip yazacaktım son birkaç gündür beyaz akıntım arttı diye. ben Dr uma sormuştum kötü kokulu ve kaşıntılı olmadığı sürece zararı yok demişti. benim de kontrolüm 27 haziranda soracağım tekrar. sende birşey öğrenirsen yazar mısın lütfen. sağlıkla mutlu kal
O zaman işin o kadar zor değil canımyok ya acaip kötü inat biri değildir yapmayalım desem yapmaz ama kızı için acaip heves etti kırmak istemiyorum fakat bana çok iş çıkartcak o ayrı
pazar günü nevresim seçerken o heyecanını görmeniz lazımdı :):) Allahım sağ salim kucağımıza alırız işalah
Evet canım maşallah, tüm çocuklar sevgiyle, sevgi dolu ortamalrda büyüsünler inşallahsinemnur tam aşk çocukları desene bizimkiler ne mutlu bizim bızdıklara maşalllah canım ben makarna pilav vs yemiorum poğaça sanırım yıllardır yemediğim bişey ondan öle depreşti içten içe önümde olsada yemem keçi inadı var bende sırf derdim kilo alcam sen izmire bebek doğdukdan sonra gel en güzel o zamanlar sonbaharı güzel buraların zaten kasım aralık dahi sıcakdır buralarda.... DIPTISDIPTIS benimde sağlıkocağında kan tahlilimi almam lazım kemeraltından perdeleri hepsini yarına erteledim benimde yarın doktor randevum var sabah 10 da valla eşim 7 de kalkıo bana 27 dereceydi dedi bilmiorum nasıl gitcez kontrole... Evden çıkma ebeni arasan sana reçete numarası söleseler öle alsan eczaneden gitme boşuna sağlıkocağına
HoşgeldinSıcaklarda başı dertte olan ben de varım. Geç geldim aranıza. Korkarak geçti de 27 hafta, tüp bebek olunca. Şükür iyiyiz ikimizde...
Kızlar bu philips avent göğüs ucu koruma kalkanının kullanımını birisi bana anlatabilir mi? bir tane yumuşak silikon var ortası delik, onu göğsüme yerleştirdim, göğüs ucu içeride kalıyor, her iki göğüs için de 2 tane kapak var , birisi delikli birisi tamamen kapalı, onalrı da emzirmediğimiz dönemde üzerine mi kapatacağız, süt akmasın diye, neden 2 kapak var, delikli olan ne işe yarıyor, deliksiz olan ne, o kalkanalrla mı gezeceğiz tüm gün, göğsüme 2 adet yumurta yerleştirmişim gibi duruyor, dün bir deneyeyim dedim, acemeliğimi hep garipsedim hem çok güldüm
Hoşgeldinhepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah bebişlerimize.
Şöyle bir araştırdım da kapalı olan kapak sütü toplamak için açık olan kapak göğüste yara varsa göğüsün hava alması için delikli yapılmış, peki hala anlamadığım kısım, bebiş annenin göğüs ucunu mu çekiyor emerken yoksa bu yumuşak silikonu mu, o kısmı hala anlayamadım, çünkü benim göğüs ucum yok, kalkanı yerleştirince delikten bebişin kavrayabileceği bir göğüs ucu filan çıkmıyor yaniKızlar bu philips avent göğüs ucu koruma kalkanının kullanımını birisi bana anlatabilir mi? bir tane yumuşak silikon var ortası delik, onu göğsüme yerleştirdim, göğüs ucu içeride kalıyor, her iki göğüs için de 2 tane kapak var , birisi delikli birisi tamamen kapalı, onalrı da emzirmediğimiz dönemde üzerine mi kapatacağız, süt akmasın diye, neden 2 kapak var, delikli olan ne işe yarıyor, deliksiz olan ne, o kalkanalrla mı gezeceğiz tüm gün, göğsüme 2 adet yumurta yerleştirmişim gibi duruyor, dün bir deneyeyim dedim, acemeliğimi hep garipsedim hem çok güldüm
O zaman işin o kadar zor değil canımbiz taşıyoruz bebekleri, her tekmeleriyle her hareketleriyle zaten annelik hissini heyecanını yaşıyoruz, baba olmak da zor, kucağına veriyorlar, "bu senin bebeğin" diyorlar, heves ettiği her anını yaşasın eşin de bence, illa zor olacaktır çifte uğraş ama temizliği vs de beraber yaparsınız artık
Teşekkür ederim canım, geçen hafta bir arkadaş erken doğum yaptı topikten, son durumunu bilemiyorum, inşallah daha iyidir, dün de yine bir arkadaş bacaklarımdan su sızdı deyince, ufaktan panik olmadım değil, çantamızı hazırlayalım, son hazırlıkları bitirelim dedik, dün göğüs kalkanıyla ilk tanışmamız biraz ilginç olduAmin canım inşallah... bu arada şu kalkana bi baktım . Delikli olanı dik durduğunuzda kullanıyormuş. Yatarken de kapalı olanı. Yarayken çamaşıra değmesin hızlı iyi olsun diyeymiş.
ayyy kızlar sıcakta hamile olanlara sabır diliyorum. burası birkaç gündür 25 derece o da dışarısı evin içinde hala yorganla yatılıyor. ben geçen yıl temmuz ve Ağustosu Hollanda da geçirmiştim soğuktan şoka girdim çeketsiz çıkamadım dışarı hepimiz bu iki ayı geçirmek için oraya mı gitsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?