Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Arkadaslar 28 haftalik hamileyim..nefes almakta zorlaniyorum..toplamda 7 kilo aldim..karnim cok cikmadi..ama birkac haftadir oturraamiyorum bile..bu durumda olan var mi

Benimde oluyor ama astımım var. Sürekli nefes alamamak hali değil de arada oluyor. Daralıyor gibi oluyorum. Astım atağı gibi değil

Insallah canim saglicakla git insallah

Arkadaslar 28 haftalik hamileyim..nefes almakta zorlaniyorum..toplamda 7 kilo aldim..karnim cok cikmadi..ama birkac haftadir oturraamiyorum bile..bu durumda olan var mi

Canım 2 hafta önce aynı durumdaydım. Geçici olduğunu düşünüyorum. Büyüme atakları döneminde felaket baskı yapmaya başlıyor. 1-1,5 hafta dediğin gibiydim şimdi daha rahatladım

sana bir de jeneratör lazım tatlım bende yarım saat sonra mesai bitimi ofisten ayrılıcam, dışarısı çok sıcak nasıl çıkıcam da eve gidicem bilmiyorum

Bir ara powerbank ı taksam ne güzel olurdu diye düşünmedim değil
Aman dikkat et felaket sıcak. Yanında su bulundur mutlaka.

Planlı kesinti mi canım, uzun sürmez inşallah.

Planlıymış canım ama yarım saat bile gidince ev cehenneme döndü şükür şimdi efil efil takılıyorum yine

Benim de bugün aşı işlerim vardı, devlet hastanesinden randevu almışken gel bir bakalım bebeğe dedi doktor. 1100 gram olmuş bıdıkspor. 28+2. Gündeyiz.

Amanın kocaman olmuş minnoş.
2. tetanoz mu yapıldı senin

32de bebiş.

Maşallah canım kocaman olmuş minik prenses, tahmini doğum tarihi için ne diyor doktorun?
Aynı canım benim 10 eylül şuan. İlk haftalarda farklı doktorlar farklı gün veriyorlardı ama artık hepsi birleşti. 1 hafta geç yumurtladım. Bebek de maşallah günü neyse hep ona göre ilerliyor. Yalnız vakit yaklaştıkça telaş da artıyor bende. Ben 31. Haftada 1400 gram doğmuşum, bu ara sanıyorum ki çok az vaktim kaldı. Bir hışım çanta tamamlama derdindeyim. Annecim de sağolsun bu konuda yangına körükle gittiği için böyle bir telaş hakim bizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…