Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

Canım kötü düşünme insallah bebisin vakti zamaninda saglikla gelir dünyaya

Ben bebeğimin hiç 3 boyutlu 4 boyutlu resmini goremedim. Bulundugum şehirde yok maalesef çok sanslisiniz bu konuda hanimlar... Bende 29 unda istanbula gidicem insallah ertesi gun hemen orada tavsiye edilen bir doktora gitmeyi düşünüyorum. Insallah kabul edemem falan demez bazi doktorlar kabul etmeyebiliyormus

Arkadaslar bebek arabasi neye karar verdiniz ? Hala dusunuyoruz ne alsak diye
Casual Quantum aldık canım biz hiç aklımda bunu almak yoktu ama inceleyince buna kara verdim anakucağının içi falan yumuşacık görsel olarak çok daha güzel bebek arabaları var ama kullanış olarak bu güzel gibi geldi sadece altındaki sepeti çok ufak ona da güzel bi çanta aldım bebek arabasına takılabilen büyük bı dertten kurtuldum çok şükür

Merhaba kızlar bende 22 haftalık hamileyim kısmetse ekim annesi olucam bu hafta tekmelerini net duyuyodum fakat iki gündür hissedemiyorum normalmidir korkuyorum

güle güle kullanın çok hoş görünüyo bende almadm daha kafamda bir sürü marka uçuşuyo ama gidip görüp alıcam artık içime hangisi sinerse.büyük yük gerçekten bebek arabası

Arkadaşlar biliyosunuz suyum sızmıştı sıcaktan doktora gidemedim surekli oturur ve uzanir sekildeyim bugün oğlumun çok kasıldığını hissettim kasıklarımda ağrı oluyor ve ben kendimi çok suçlu hissediyorum aniden kalktim ondan oldu diyorum aglama krizine giriyorum eşimle de ayrı kalıyoruz karma karışık duygu icindeyim oğlum oynuyor Allah'tan tek mutluluğum o doktorumdan çarşamba günü saat 1 e randevu alabildim o sureye kadar nasıl zaman geçer

İlk zamanlar bana da 1 hafta- 10 gün geç yumurtlama denmişti, şimdi de 10 gün önde deniyor, 8 eylüle kadar geldik bakalım. ben de 37. haftama yeni girdiğimde doğmuşum, taksici kaldırımlardan giderek yetiştirmiş hastaneye, yoksa trafiğin ortasında doğacakmışım, babam "tezcanlı, aceleci olacağın o zamandan belliydi" der hep beni de bir telaş sardı sorma hiç, bu hafta bir doğum bir de doğum sinyali alınca topikten, eşimle paylaştım, baktım haftasonu harala gürele ütü yapıyor, bebek ilk hangilerini giyer diye soruyor hastane çıkışlarını, benim gecelikleri filan ütüledik, çantaya girecekler sadece, Allah zamanında sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım.

Amin tatlım. Ben de 10 lu hastane çıkışı almamıştım hiç 5 li almıştım bir tane, diğerlerini de ayrı ayrı parçalardan takımladım. badisi, tulumu, eldiveni, önlüğü, beresi, battaniyesiyle 3 takım yarattım. Haftasonu annemle yıkayıp yerleştireceğiz. Emzirme sütyeni de geçen pentiden aldım, 3 al 2 öde+%15 indirim vardı. Baya güzeller almayan varsa kesinlikle öneririm. Yumuşacıklardı. Şimdi bir tek bir paket bebek bezi almak kaldı. Onu da alınca benim çanta bayrama kadar kapanacak inşallah. :)

Bende nedense 40 hafta olacak hala gelmeyecek sonra sezeryanla mecbur doğacakmış gibi geliyor normal doğumu çok istiyorum yaa ondan galiba bu arada biz az önce doktordan geldik 26+0 dayım bugün 975 gr 38 cm boyu varmış yine boyu önden gidiyor minnoşumunyüzünü tam göstermedi yan profilden bakabildik eliyle burnunu tutup durdu 75 gr şeker yüklemesi yaptırdım bir saat sonra tekrar kan verecem Allahtan ev yakın hastaneye gidip geliyoruz

sinemnur hazırlıklarınızı duyunca ben kendimin çok gevşek olduğumu düşünüyorum :) daha hala kıyafetleri etiketleri ile duruyor yıkamayı hele hiç yapmadım bir dünya eksiği var benim geceliğim yok ramazandan sonra hallederim diye düşünüyorum ama geç mi kalmış olurum

Ütü yapan koca mı var maşallah hiç kıskanmadım

Yaa kızlarr naptınız siz yaa eylülün başı diye başladık bi de önden gidiyo benim velet panik yaptırdınız beni canım hiiiç merak etme sadece kıyafet bebek arabası bi de çanta aldık kutusundan bile çıkmadılar ramazan bitsin diye bekliyorum ben haaalaa inşallah mobilyalarını alırsam havalandırıcam da eşyalarını yıkayıp öyle yerleştiricem

aynen bende canım ya hepsi paketlerinde ramazanda sonra dolap gelecek havalandıracağım sonra yerleştireceğim ama acaip panik oldum bende böyle duyunca ; bir iki günde hepsi olur diye düşünüyorum ama umarım yanılmam :)

Ohhh ne güzel, biten işler olunca benim omuzlarım hafifliyor yaaPentiye baktığımda 3 al 2 öde vardı, +% 15 mi gelmiş, 59-69 tl idi sütyen fiyatları aynı mı canım? Ben de HM'den alacağım 2 adet.

Ben de normal doğumu çok istiyorum, inşallah kısmet olur. Haftalar var ki bebiş fotosu göremiyoruz, fotosu varsa koy da sevelim kuzum ya kilosu da boyu da maşallah çok güzel şeker sonucun da iyi çıkar inşallah canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…