Ben de arada çıkarıp tek tek aldıklarımıza bakıyorum sonra yine yerleştiriyorum. Yıkayıp ütüleme işini izne ayrılınca yapacağım inşallah. Son iki haftam nasipse. Bayramı atlatır atlatmaz hazırlarım diye düşünüyorumaynen bende canım ya hepsi paketlerinde ramazanda sonra dolap gelecek havalandıracağım sonra yerleştireceğim ama acaip panik oldum bende böyle duyunca ; bir iki günde hepsi olur diye düşünüyorum ama umarım yanılmam :)
Tamam canım tesekkür ederim seker hastalarin seker kutusu gibi ya sasirdim :)Evet canım. Tok karnına iç mide bulantısı yapmasın
Ben de arada çıkarıp tek tek aldıklarımıza bakıyorum sonra yine yerleştiriyorum. Yıkayıp ütüleme işini izne ayrılınca yapacağım inşallah. Son iki haftam nasipse. Bayramı atlatır atlatmaz hazırlarım diye düşünüyorum
Çok güzel telaşlar ya Rabbim her isteyene nasip etsin. Yıllardır bekliyorduk bizi çok uğraştırdı veletbende öyle çıkarıyorum bakıyorum geri koyyorum :):) doğum izninde yapacağım bende
Canım bana bakma sen, mesela bu gece Ankaraya gidiyoruz, eşim vize için gidecekti ,ben de takıldım tabii peşine, yani kafamıza esince bize seyahat olabiliyor hemen, eşim de ben de gezmeyi seviyoruzsinemnur hazırlıklarınızı duyunca ben kendimin çok gevşek olduğumu düşünüyorum :) daha hala kıyafetleri etiketleri ile duruyor yıkamayı hele hiç yapmadım bir dünya eksiği var benim geceliğim yok ramazandan sonra hallederim diye düşünüyorum ama geç mi kalmış olurum
Bana da öyle geliyor. Neden bilmiyorum. Hatta sabah sabah acaba 41-42 yi falan bulur mu diye düşünüyordumBende nedense 40 hafta olacak hala gelmeyecek sonra sezeryanla mecbur doğacakmış gibi geliyornormal doğumu çok istiyorum yaa ondan galiba bu arada biz az önce doktordan geldik 26+0 dayım bugün 975 gr 38 cm boyu varmış yine boyu önden gidiyor minnoşumun yüzünü tam göstermedi yan profilden bakabildik eliyle burnunu tutup durdu 75 gr şeker yüklemesi yaptırdım bir saat sonra tekrar kan verecem Allahtan ev yakın hastaneye gidip geliyoruz
Hahaha, sağolsun vallahi yapar eşim, benden de iyi bu konuda, yılların tecrübesi var adamda, erkekleri bekarken tek başına 2-3 yıl yaşamaya mecbur bırakmak lazım, sonuçları iyi oluyor:)Ütü yapan koca mı var maşallah hiç kıskanmadım
Canım bana bakma sen, mesela bu gece Ankaraya gidiyoruz, eşim vize için gidecekti ,ben de takıldım tabii peşine, yani kafamıza esince bize seyahat olabiliyor hemen, eşim de ben de gezmeyi seviyoruzhafta içi mesai var, başka bir mani çıkmazsa son 3 haftaya kadar da işe gitmeyi düşünüyorum, hal böyle olunca hazırlıklar için sadece pazar günleri var, zaten ağırlaşıyoruz günden güne, pazarları da dinleneyim mi, gezeyim mi, ev mi toparlayayım, bebiş hazırlıkları mı yapayım, zaten 8-10 hafta kaldı, bu da demek oluyor haftada bir günden benim için 8-10 gün, o yüzden fırsat buldukça hazırlıkları tamamlamaya çalışıyorum, bir de ben çok fazla kişinin müdahil olmasını da sevmiyorum, abimin eşi, ablam, annem gelelim diyorlar ama ben kendi düzen tertip anlayışıma göre kendim yerleştirmeyi seviyorum, o yüzden yavaş yavaş bitiriyorum, e tabii erken doğum ihitimalini de hesap edip artık 33-34 haftaya kadar da tamamen hazırlıklarım bitsin istiyorum, son haftalarda sabun, kese, ikramlıklar, hediyeler vs. dip detaylarla ilgilenirim diye düşünüyorum. Ramazandan sonra geç kalmış olmazsın bence merak etme.
Çok güzel telaşlar ya Rabbim her isteyene nasip etsin. Yıllardır bekliyorduk bizi çok uğraştırdı velet
Yaa kızlarr naptınız siz yaa eylülün başı diye başladık bi de önden gidiyo benim velet panik yaptırdınız benicanım hiiiç merak etme sadece kıyafet bebek arabası bi de çanta aldık kutusundan bile çıkmadılar ramazan bitsin diye bekliyorum ben haaalaa inşallah mobilyalarını alırsam havalandırıcam da eşyalarını yıkayıp öyle yerleştiricem
Çok güzel ve büyük bir nimet yaşadığınız emin olun. Ben bekarken, yeni evlendiğimde falan çocuğum olmasa üzülmem herhalde diye düşünüyordum. Çocukları aşırı severim ama bu da imtihan falan diyordum ama hiç öyle olmuyormuş. 6 senede aylarca süren yumurta takibi, bir aşılama 4 tüp bebek tedavisi geçirdik. Rabbim emeklerimizin karşılığını verdi inşallah sağlıkla hayrla doğar yavrumuzolmaz mı hiç ben kıyafetlerine bakarken kendimden geçiyormuşum eşim öyle diyor :) sizin için ayrı bir tadı vardır muhakkak bizim sıpa sağolsun evlendik iki ay sonra gelmek istedi biz bile anlayamadık :)
Bir tanesi 59 tl canım. H&M e ben de baktım kumaşı hoşuma gitmemişti o yüzden tercih etmedim. Orada da bir tanesi 40 tl hatırlıyorum. 2 tane emzirme sütyeni+1 tane yüksek bel organik kumaş çamaşır ve 3lü sütyen agrafına 100 tl verdim. Bence bir bak derim.Ohhh ne güzel, biten işler olunca benim omuzlarım hafifliyor yaaPentiye baktığımda 3 al 2 öde vardı, +% 15 mi gelmiş, 59-69 tl idi sütyen fiyatları aynı mı canım? Ben de HM'den alacağım 2 adet.
Chippolino nina travel diyorum ben bakalım ne alacağız.Arkadaslar bebek arabasi neye karar verdiniz ? Hala dusunuyoruz ne alsak diye
Bazen daha az ya da daha hissedilmez olabiliyor, telaş yapamyın ama içiniz rahat değilse, doktora gidin bence.Merhaba kızlar bende 22 haftalık hamileyim kısmetse ekim annesi olucam bu hafta tekmelerini net duyuyodum fakat iki gündür hissedemiyorum normalmidir korkuyorum
Çok güzel ve büyük bir nimet yaşadığınız emin olun. Ben bekarken, yeni evlendiğimde falan çocuğum olmasa üzülmem herhalde diye düşünüyordum. Çocukları aşırı severim ama bu da imtihan falan diyordum ama hiç öyle olmuyormuş. 6 senede aylarca süren yumurta takibi, bir aşılama 4 tüp bebek tedavisi geçirdik. Rabbim emeklerimizin karşılığını verdi inşallah sağlıkla hayrla doğar yavrumuz
paylasim cnm sen yeter ki isteOhh ne güzelllHani senin dünyalar güzeli kızının deniz fotosu yok mu, özledik güzelliği
Canım bebiş hareketliyse üzme kendini, yarın da gider güzel haberle dönersin inşallah, bu haftalarda yalancı kasılmaların başlaması normal deniliyor.Arkadaşlar biliyosunuz suyum sızmıştı sıcaktan doktora gidemedim surekli oturur ve uzanir sekildeyim bugün oğlumun çok kasıldığını hissettim kasıklarımda ağrı oluyor ve ben kendimi çok suçlu hissediyorum aniden kalktim ondan oldu diyorum aglama krizine giriyorum eşimle de ayrı kalıyoruz karma karışık duygu icindeyim oğlum oynuyor Allah'tan tek mutluluğum o doktorumdan çarşamba günü saat 1 e randevu alabildim o sureye kadar nasıl zaman geçer
Teşekkür ederim canım, çok sağolsende çok yorma kendini ama :) şimdiden iyi yolculuklar
Aaa siz çok yeni evlisiniz, tebrik ederim canım:) Bizim de bugün evlilik yıldönümümüz, 3. yılımızı doldurdukolmaz mı hiç ben kıyafetlerine bakarken kendimden geçiyormuşum eşim öyle diyor :) sizin için ayrı bir tadı vardır muhakkak bizim sıpa sağolsun evlendik iki ay sonra gelmek istedi biz bile anlayamadık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?