Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ben de arada çıkarıp tek tek aldıklarımıza bakıyorum sonra yine yerleştiriyorum. Yıkayıp ütüleme işini izne ayrılınca yapacağım inşallah. Son iki haftam nasipse. Bayramı atlatır atlatmaz hazırlarım diye düşünüyorum

bende öyle çıkarıyorum bakıyorum geri koyyorum :):) doğum izninde yapacağım bende

Canım bana bakma sen, mesela bu gece Ankaraya gidiyoruz, eşim vize için gidecekti ,ben de takıldım tabii peşine, yani kafamıza esince bize seyahat olabiliyor hemen, eşim de ben de gezmeyi seviyoruz hafta içi mesai var, başka bir mani çıkmazsa son 3 haftaya kadar da işe gitmeyi düşünüyorum, hal böyle olunca hazırlıklar için sadece pazar günleri var, zaten ağırlaşıyoruz günden güne, pazarları da dinleneyim mi, gezeyim mi, ev mi toparlayayım, bebiş hazırlıkları mı yapayım, zaten 8-10 hafta kaldı, bu da demek oluyor haftada bir günden benim için 8-10 gün, o yüzden fırsat buldukça hazırlıkları tamamlamaya çalışıyorum, bir de ben çok fazla kişinin müdahil olmasını da sevmiyorum, abimin eşi, ablam, annem gelelim diyorlar ama ben kendi düzen tertip anlayışıma göre kendim yerleştirmeyi seviyorum, o yüzden yavaş yavaş bitiriyorum, e tabii erken doğum ihitimalini de hesap edip artık 33-34 haftaya kadar da tamamen hazırlıklarım bitsin istiyorum, son haftalarda sabun, kese, ikramlıklar, hediyeler vs. dip detaylarla ilgilenirim diye düşünüyorum. Ramazandan sonra geç kalmış olmazsın bence merak etme.

Bana da öyle geliyor. Neden bilmiyorum. Hatta sabah sabah acaba 41-42 yi falan bulur mu diye düşünüyordum

Doktorum sezeryan diyordu tedaviyle oldu diye. Ama normal doğuma ikna ettim. Bakalım nasip de ne var her şey yolunda giderse normal olması büyük avantaj

sende çok yorma kendini ama :) şimdiden iyi yolculuklar

Çok güzel telaşlar ya Rabbim her isteyene nasip etsin. Yıllardır bekliyorduk bizi çok uğraştırdı velet

olmaz mı hiç ben kıyafetlerine bakarken kendimden geçiyormuşum eşim öyle diyor :) sizin için ayrı bir tadı vardır muhakkak bizim sıpa sağolsun evlendik iki ay sonra gelmek istedi biz bile anlayamadık :)

Çalışıyor musun, evde misin canım? Evdeysen hiç telaş yapma zaten, evde olsam, 3-5 günde bitecek işler ama tüm hafta(cmtsi dahil) mesaide olunca geriye boş gün kalmıyor, böyle olunca da erkenden hazırlıkları tamamlayacağım diye uğraşıyorum.

olmaz mı hiç ben kıyafetlerine bakarken kendimden geçiyormuşum eşim öyle diyor :) sizin için ayrı bir tadı vardır muhakkak bizim sıpa sağolsun evlendik iki ay sonra gelmek istedi biz bile anlayamadık :)
Çok güzel ve büyük bir nimet yaşadığınız emin olun. Ben bekarken, yeni evlendiğimde falan çocuğum olmasa üzülmem herhalde diye düşünüyordum. Çocukları aşırı severim ama bu da imtihan falan diyordum ama hiç öyle olmuyormuş. 6 senede aylarca süren yumurta takibi, bir aşılama 4 tüp bebek tedavisi geçirdik. Rabbim emeklerimizin karşılığını verdi inşallah sağlıkla hayrla doğar yavrumuz

Ohhh ne güzel, biten işler olunca benim omuzlarım hafifliyor yaaPentiye baktığımda 3 al 2 öde vardı, +% 15 mi gelmiş, 59-69 tl idi sütyen fiyatları aynı mı canım? Ben de HM'den alacağım 2 adet.
Bir tanesi 59 tl canım. H&M e ben de baktım kumaşı hoşuma gitmemişti o yüzden tercih etmedim. Orada da bir tanesi 40 tl hatırlıyorum. 2 tane emzirme sütyeni+1 tane yüksek bel organik kumaş çamaşır ve 3lü sütyen agrafına 100 tl verdim. Bence bir bak derim.

Anlıyorum seni zor bir dönem ablamla beraber bende yaşadım bunları fakat o zamanlar geride kaldı Allah sağ salimde kucağımıza almayı nasip eder işalah

Canım bebiş hareketliyse üzme kendini, yarın da gider güzel haberle dönersin inşallah, bu haftalarda yalancı kasılmaların başlaması normal deniliyor.

Aaa siz çok yeni evlisiniz, tebrik ederim canım:) Bizim de bugün evlilik yıldönümümüz, 3. yılımızı doldurduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…