Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Massal
masallah masallah annesi

merhabalar :) herkesin kuzucuklarına maşallah Subhanallah.. benim doktorum 2ay izin almış dün yeni doktorumuza ilk kez gittik 28+3de 1248gr miniğim ve günüyle uyumlu dedi çok şükür şeker yükleme testimi yaptıramamıştım bi türlü bu cuma sabahtan gideceğim yaptırmaya inş.
benim de ağrım falan olmamasına rağmen bazı geceler uyuyamıyorum dolanasım geliyo evin içinde ortalığı topluyorum falan iş buluyorum kendime sonra gidip yatıyorum uyuyorum çok sık yazmıyorum şimdiden herkesin ramazan bayramını kutluyorum. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bebişlerimizi :)

Sağlıkla vaktinde gelsin insallah annesi benim de kızım olacak insallah Elif arya koymayı düşünüyorum

kızlar açlık kan şekerim 85 yemekten 2 saat sonraki 88 çıkıyor çok düşük değilmi sizce arada bir başım ondan mı dönüyor acaba

Günaydın :) kızlar aranızda devlet hastanesinde doğum yapacak olanlar var mı? Devlette hastane odası süslenebiliyor mu? Bir odada birden fazla hasta kaldığı için hiç sanmıyorum ama bu konuda bilgisi olan var mı?

Mobilya bebek yada çocuk odası alacaksanız önceden alın. Acayip mobilya kokuyor. Nasıl gidecek bu koku ya
Mobilya boyalarında markadan markaya değişiklik gösteriyormuş bazıları çabuk geçmiyormuş kokuları, mobilya boyası satan bir arkadaşım var o söylemişti ama zaten doğuma baya var yazdayız hemde aç bütün camları bir haftaya geçer inşallah

kızlar açlık kan şekerim 85 yemekten 2 saat sonraki 88 çıkıyor çok düşük değilmi sizce arada bir başım ondan mı dönüyor acaba
Düşük değil ki canm benim de 1 saat sonra 92 çıktı doktor gayet iyi sonuçların dedi, baş dönmesi tansiyondan olabilir belki yaz aylarında benimde olur genelde tansiyonum hep düşük olduğu için

bilmiyorum ama sen istedikten sonra arada perdeler oluyor bildiğim kadarıyla kapa perdeni yatagının baş ucunu süsle kimse bişey demezki bence

Herkese selamlar,

Tasindim kismen yerlestim ama coook eksik var. hepsini doguma kadar tamamlar miyim bilmiyorum ama acelem yok.

Tum sayfalari okudum alintiladim ama hepsi gitmis:/ herkes iyidir insallah. Kuvezdeki bebisimizin iyi haberlerini alalim. Suyu sizan arkadasimizin da oyle.

Bebisler cok tatli masallah. Simdi hastanedeyim kontrol icin bekliyorum. Bu son haftalarda kilo aldiysa daha da bisi istemem :) cok yogundu. Hepinizi opuyorum guzel kuzularin guzel anneleri

yeni eviniz hayırlı olsun canım. biz de güzel haberlerini bekliyoruz o zaman.

Canım ben özeldeyim ama devlet hastanelerinin de özel odaları var tanıdık doktor falan varsa ayarlatabilirsin o şekilde

Hayırlı olsun canım valla her an benim de öyle bi telaşem çıkabilir evden eve taşıma falan tuttunuz mu nasıl idare ettin çok zor opmuştur geçmiş olsun şimdiden Allah iyi günlerde oturmayı nasip etsin

canım bizim mobilya aldığımız yer gün aşırı vernelle silin dedi birde vanilya koy çok etkili ben daha çnceki mobilyalarımda denemiştim

vanilyayı deneyeyim. sabah kahve, karbonat ve sabun koydum. vernel yapamıyoruz alerjik astımım var maalesef. astımda azdı bu aralar

inşallah geçer. yarın 1 hafta olacak. dediğin gibi vakit çok. bebişe oda almayı düşünen varsa alsın bir an evvel, kokusu gidekoysun. mobilyacıyada sormuştum gelince çok kokmaz dimi diye. koku olur ama 1-2 güne gider demişti. üçkağıtçılar....

Teşekkür ederiz Aynen canım az kaldı ve şu alışveriş işini hallettiğim için çok mutluyum. Bu sıcakta aynı hevesle gidemezdim sanırım.

DIPTISDIPTIS biz bu tombik tosbaayı yiyebiliyor muyuz yaaaa

maşallaahh ona annesi doktor bana çantanı hazırla dese ayy doğuruyorum a dostlaarr diye yıkarım ortalığı heralde

Bebek yemek serbest bu topikte yanında eppekte istermisin
Dışım bağıramasada içim baya bağırdı dün şaka bir yana az kaldı

Ben alalı 1 ay oldu daha yeni yeni kokusu gidiyor. Mdf baya kötü kokan birşey. Sırf bu yüzden kıyafetlerini henüz yıkamadım
Ne koyarsan koy iç malzemesi mdf olunca 1-2 ayda zor gidiyor kokusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…