- 17 Eylül 2014
- 2.516
- 2.120
- 133
Selam kizlar,,,, erken dogan bir bebisimiz vardi nasil oldu o ? Ismi neydi etiketliyemedim
Ben alalı 1 ay oldu daha yeni yeni kokusu gidiyor. Mdf baya kötü kokan birşey. Sırf bu yüzden kıyafetlerini henüz yıkamadım
Ne koyarsan koy iç malzemesi mdf olunca 1-2 ayda zor gidiyor kokusu
Tesekkurler canim simdi gördüm Mesajlarini rabbim safi ismiyle sifa versin insallah kücuk pasaya rabbim onu ailesine bagislasin@Saadetim33 sanırım
Suntalem ler de mdf gibi sağlam ve dayanıklı olmuyormuş, iyi olmuş mdf yaptırdığın birazcık daha sabret geçer koku, gerçi sıfır koku olmasını bekleyemeyiz sanırım, kokular kıyafetlere geçmeyecek kadar olsun yeter bebiş gelene kadar gider o kokuevet ya bilseydim böyle olacağını sunta alırdık hem ucuz olurdu. yıkayıp dolaba kaldıracaktık. eşyalar salonda duruyor. salon dağınık. inşallah bayramda misafir gelmez
Hayırlı olsun canım senin yeni evin de ne durumda çoğu bitmiştir inşallah, bu sıcaklarda iki harekette ter içinde kalıyorum ben, kendini çok yormadan yap, yavaş yavaş biter herşeyHerkese selamlar,
Tasindim kismen yerlestim ama coook eksik var. hepsini doguma kadar tamamlar miyim bilmiyorum ama acelem yok.
Tum sayfalari okudum alintiladim ama hepsi gitmis:/ herkes iyidir insallah. Kuvezdeki bebisimizin iyi haberlerini alalim. Suyu sizan arkadasimizin da oyle.
Bebisler cok tatli masallah. Simdi hastanedeyim kontrol icin bekliyorum. Bu son haftalarda kilo aldiysa daha da bisi istemem :) cok yogundu. Hepinizi opuyorum guzel kuzularin guzel anneleri
Sukur canım şimdilik iyiyim kontrol ediyorum geliyor mu diye gelirse hastaneye yatış yapılması gerekiyormus inş gelmez
Canım maalesef ciğeri kanıyor hala bir değişiklik yoksağol cnm
penti toparlayici kalibi cok guzel ben de gece air bra tarzi penye sutyen kullaniyorum...emzirme sutyeni hic kullanmadim ama zor oluyordu bu sefer alacam
Hayırlı olsun canım valla her an benim de öyle bi telaşem çıkabilir evden eve taşıma falan tuttunuz mu nasıl idare ettin çok zor opmuştur geçmiş olsun şimdiden Allah iyi günlerde oturmayı nasip etsin
Hayırlı olsun canım senin yeni evin de ne durumda çoğu bitmiştir inşallah, bu sıcaklarda iki harekette ter içinde kalıyorum ben, kendini çok yormadan yap, yavaş yavaş biter herşey
Kizlar doktor bugün tek arterden besleniyor bebeğin diğeri tıkalı dedi down olunca görülür normal de olabilir gelişimini iyi takip etmeklazim falan dedi ne zaman doktora gitsem kafamı karıştırıyorlar pff bi de ilk bebeğim sekiz aylık doğdu deyince erken doğum engelleyici jel verdi sizce kullansam mı ki vajeni kalınlaştırır da doğumu zorlaştırır diye korkuyorum brn böyle yapay müdahalelere karşıyım ama erken doğarsa da zor oluyor ne yapsam bilemedim
yeni eviniz hayırlı olsun canım. biz de güzel haberlerini bekliyoruz o zaman.
Kıyamam canım geçmiş olsun iyi kötü atlatmışsın çok şükürcanim devam ediyor mu sizinti, nasilsin?
canim bebisimiz ne durumda dua ediyorum okudugumdan beri insallah guzel haberlerinizi aliriz en yakin zamanda..
canim bahsettigin sutyenler nasil bisi? bu ara rahat penye bi sutyene o kadar ihtiyacim var ki? pentinin ev sutyenlerini kullaniyordum ama onlarda da rahat edemiyorum artik.
cok saol canim.. canim is bana kalsa idare etmesi kolay ama insan yonetmek cidden zorluyor. 6 sene once tasindigimizda ekip cok iyiydi. Bu sirketi iki yakin arkadasimiz refere etmesine ragmen inanilmaz kotulerdi. anladik ki diger arkadaslari sirketin baska bi ekibi tasimis. cumartesi dogurmadiysam sinirden daha da dogurmam herhalde. kizimizi da buyutsun sonra tarz degisikligine gideriz dedigim mobilyalarim en az 4 sene yaslandi sayelerinde. cizikler gocukler ne sen sor ne ben soyliim.
derleyip topladigim kapattigim kutular hurclar acilmis icine sacma sapan seyler tikilmis. yikanmis esyalarin icine tozlu sus esyalari konmus falan nasi bi talan inanamazsin. yerlestikce rahatlamaya basladim ama gunlerdir ne saydiriyorum allah biliyo :)))
cok saol canim.. en sicak gunlere gelmesi kotu oldu tabi ama halloldu sukur. ev serilince dun aksam bi ohhh dedim. duvarlar bos halilar parkelere uymadi cig kaldi falan dekorasyonluk cok is var ama su an hic ugrasacak durumda hissetmiyorum kendimi. hele bi bebis gelsin biraz toparlanalim ayak uydurmaya baslayalim yeni hayatimiza bahar gibi baslarim halletmeye..
Yok canım bugün doktora gittim sukur oglusum cok iyi suyumda normale dönmüş dinlenmem lazimmis ani hareketler yasak üzüntüden 3 günde iki kilo vermisim ama oglumu gorunce sevincten resmini almayı bile unutmusum. İlk yüzünü kapattı sonra yarım açtı. Kilosunu boyunu bile sormadim sadece iyi mi dedim magnezyum verdi doktor kasilmalari önlemek için. 3 hafta sonra tekrar kontrole gideceğim dogum tarihi içinde 31 Ağustos ve 5 Eylul arasi olabilirmiş tabi oglusum erken davranmazsa.canim devam ediyor mu sizinti, nasilsin?
canim bebisimiz ne durumda dua ediyorum okudugumdan beri insallah guzel haberlerinizi aliriz en yakin zamanda..
canim bahsettigin sutyenler nasil bisi? bu ara rahat penye bi sutyene o kadar ihtiyacim var ki? pentinin ev sutyenlerini kullaniyordum ama onlarda da rahat edemiyorum artik.
cok saol canim.. canim is bana kalsa idare etmesi kolay ama insan yonetmek cidden zorluyor. 6 sene once tasindigimizda ekip cok iyiydi. Bu sirketi iki yakin arkadasimiz refere etmesine ragmen inanilmaz kotulerdi. anladik ki diger arkadaslari sirketin baska bi ekibi tasimis. cumartesi dogurmadiysam sinirden daha da dogurmam herhalde. kizimizi da buyutsun sonra tarz degisikligine gideriz dedigim mobilyalarim en az 4 sene yaslandi sayelerinde. cizikler gocukler ne sen sor ne ben soyliim.
derleyip topladigim kapattigim kutular hurclar acilmis icine sacma sapan seyler tikilmis. yikanmis esyalarin icine tozlu sus esyalari konmus falan nasi bi talan inanamazsin. yerlestikce rahatlamaya basladim ama gunlerdir ne saydiriyorum allah biliyo :)))
cok saol canim.. en sicak gunlere gelmesi kotu oldu tabi ama halloldu sukur. ev serilince dun aksam bi ohhh dedim. duvarlar bos halilar parkelere uymadi cig kaldi falan dekorasyonluk cok is var ama su an hic ugrasacak durumda hissetmiyorum kendimi. hele bi bebis gelsin biraz toparlanalim ayak uydurmaya baslayalim yeni hayatimiza bahar gibi baslarim halletmeye..
Kizlar doktor bugün tek arterden besleniyor bebeğin diğeri tıkalı dedi down olunca görülür normal de olabilir gelişimini iyi takip etmeklazim falan dedi ne zaman doktora gitsem kafamı karıştırıyorlar pff bi de ilk bebeğim sekiz aylık doğdu deyince erken doğum engelleyici jel verdi sizce kullansam mı ki vajeni kalınlaştırır da doğumu zorlaştırır diye korkuyorum brn böyle yapay müdahalelere karşıyım ama erken doğarsa da zor oluyor ne yapsam bilemedim
çok güzel haberlerr gelmiş geçmiş olsun canım.. çok güçlü bi çocuk olacak oğluşun maaşallahh onaYok canım bugün doktora gittim sukur oglusum cok iyi suyumda normale dönmüş dinlenmem lazimmis ani hareketler yasak üzüntüden 3 günde iki kilo vermisim ama oglumu gorunce sevincten resmini almayı bile unutmusum. İlk yüzünü kapattı sonra yarım açtı. Kilosunu boyunu bile sormadim sadece iyi mi dedim magnezyum verdi doktor kasilmalari önlemek için. 3 hafta sonra tekrar kontrole gideceğim dogum tarihi içinde 31 Ağustos ve 5 Eylul arasi olabilirmiş tabi oglusum erken davranmazsa.
Maşallah bebeğine annesi günlerimiz de aynıymış. Yalnız söylemeden edemeyeceğim ben de kızımın adını Zeynep koyacağım, annemin adı da Bilge. O yüzden çok hoşuma gitti şimdi hatta yanına Bilge' yi iliştirsem mi diyorum. :)merhabalar :) herkesin kuzucuklarına maşallah Subhanallah.. benim doktorum 2ay izin almış dün yeni doktorumuza ilk kez gittik 28+3de 1248gr miniğim ve günüyle uyumlu dedi çok şükürşeker yükleme testimi yaptıramamıştım bi türlü bu cuma sabahtan gideceğim yaptırmaya inş.
benim de ağrım falan olmamasına rağmen bazı geceler uyuyamıyorum dolanasım geliyo evin içinde ortalığı topluyorum falan iş buluyorum kendime sonra gidip yatıyorum uyuyorumçok sık yazmıyorum şimdiden herkesin ramazan bayramını kutluyorum. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bebişlerimizi :)
Hadi hayırlı olsun, evine yerleşmene de bebişin güzel haberlerine de çok sevindim canım. Bundan sonra dinlenmene bak güzelce. Gönlünce olsun her şeycanim saolasin. haberler de bebis de iyi cok sukur. damarlardaki direncler azalmis. gelisimi haftasinda gidiyor cok sukur. yanaklari yokbu kuzunun diye uzuluyordum yavastan dolmaya baslamis :)) daim olsun guzel haberlerimiz insallah..
Sağol canım ben bugun bu haberleri beklemiyordum doğum cantam hazırdı zaten bezini falan koymamistim bu sabah onları bile koydum kesin doguma gidiyorum diye gttim ama iyi olduğunu duyunca sevinçten herşeyi unuttumçok güzel haberlerr gelmiş geçmiş olsun canım.. çok güçlü bi çocuk olacak oğluşun maaşallahh ona
Çok teşekkürler canım benim duymak istediğim şeyler bunlardı çok içimi rahatlattın sağol oğlum da sekiz aylık düşük kilolu doğmuştu onda böyle birşey dememişti aynı doktor bi sorun olmaz inşallah doğuma bir ay kala kardeşimin de düğünü var erken doğarsa katılamam herhalde yaacanim benim de uzun sure sol uterin arterde direnc vardi ve sadece sag taraftan besleniyordu. su an direnc azalmis durumda cok sukur. riskin ne cikmisti bilmiyorum ama benim oglumda da bu gebeligimde de riskim dusuk olmasina ragmen uterin arterde ikisinde de direnc vardi. kendini cok yorma, tuzlu beslenme, firsat buldukca sol yanina uzan, protein agirlikli beslenmeye calis. baska yapacak bisi yok. oglum da dusuk dogum kiloluydu muhtemelen kizim da oyle olacak. saglikla gelsinler de buyurler nasil olsa..
canim devam ediyor mu sizinti, nasilsin?
canim saolasin. haberler de bebis de iyi cok sukur. damarlardaki direncler azalmis. gelisimi haftasinda gidiyor cok sukur. yanaklari yokbu kuzunun diye uzuluyordum yavastan dolmaya baslamis :)) daim olsun guzel haberlerimiz insallah..
Gözüm aydın canım Allah bir daha böyle stres yaşatmasın sağlıkla zamanında alırsın inşallah oğlunuYok canım bugün doktora gittim sukur oglusum cok iyi suyumda normale dönmüş dinlenmem lazimmis ani hareketler yasak üzüntüden 3 günde iki kilo vermisim ama oglumu gorunce sevincten resmini almayı bile unutmusum. İlk yüzünü kapattı sonra yarım açtı. Kilosunu boyunu bile sormadim sadece iyi mi dedim magnezyum verdi doktor kasilmalari önlemek için. 3 hafta sonra tekrar kontrole gideceğim dogum tarihi içinde 31 Ağustos ve 5 Eylul arasi olabilirmiş tabi oglusum erken davranmazsa.
oh oh maşallah kuzuya, çok tatlı çıkmış fotoğrafı da. yerler onu teyzeleri..canim saolasin. haberler de bebis de iyi cok sukur. damarlardaki direncler azalmis. gelisimi haftasinda gidiyor cok sukur. yanaklari yokbu kuzunun diye uzuluyordum yavastan dolmaya baslamis :)) daim olsun guzel haberlerimiz insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?