Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Direkt satış mağazasının olmaması görerek almamak açısından kötü ama, netten aldığımızda da arıza çıkarsa muhatabımız belli canım ya, problem çıkmaz inşallah, yoyko da güzelmiş, onu da beğendim

Dün berberine gitti, ortamda ütü konuşuluyormuş adamın birisi "ütücüye 46 tane gömlek verdim, 1 tlden ütülüyor" demiş, berber de " eşiniz ne iş yapıyor" diye sormuş, " eşime de yazık, 46 tane gömleği ben ütülemem, o neden ütülesin" demiş, eşim de geldi, sana ütületmiyorum bak ben ütülüyorum diyordedim 1 tlden ütülüyorlarsa biz de verelim, elektrik parası değil, anlaşmalı yerler 4 tlden aşağıya yapmıyordu normalde.

ooo yazışmaları okudukça beni bir telaş sardı. üç beş parça kıyafet aldım o kadar. daha çoooook eksiğimiz var burada yıkayıp ütüleyip yerleştirme planı yapanlar var. ohh maşallah kolay gelsin herkese.
ben eskiden bebek mağazalarında kendimi kaybederdim şimdi bakıyorum beğenmiyorum o dönemlerde beğendiğim ürünler kalkmış üretilmiyormuş. 5 yıl bekleyince bebeği demode arayışlara giriyorum
şu an için bekliyorum ama neyi beklediğimi bende bilmiyorum. bir güç gelirse eksikleri tamamlayacağım inşallah

Benimde her gördüğümü alasım var çoğu ihtiyacını aldık ama ksmet bakalım

Bizde doktor amcaya görünüp geldik
Bu sıcakta balçovadan alsancağa 3 vesaitle gittim ve 3 vesaitle döndüm ya ölmem ben
1300 gr olmuşuz birazda önden gidiyormuşuz. 29 olması lazımken 31 haftanın sonlarında görünüyordu tospaa
Doktorum 2 hafta sonra çantan hazır olsun artık dedi. Bir sonraki kontrolde ciğer geliştirici yapılacakmış. Aceleci olabilir dedi sağ tarafımda bitmeyen ağrının sebebi popişimizmiş kendini oraya yaslamış vampircik
Bu arada detaylıda çıkan, beyinde var olan 2 kistik yapıdan artık eser yokmuş yanaklar şişman şişman

Gözün aydın canım çok tatlı maşallah barekallah

bana dr dan böyle dese heyecandan ölebilirm :)

Ben bir de şeyi merak ediyorum, şimdi bebişler yaklaşık 1,5 kg civarında ya, eşi de mi 1,5 kg, suyu kaç kg mesela, yani vücudumuzdaki 1,5 x3= 4,5 kg için bebek+eşi +suyu denebilir mi , yoksa daha mı az oluyor?
Hayır Can'ım aslında daha da az degil çünkü birde Rahmi'miz var o da gittikçe buyuyor :)))

ayyyy maaşallah yaa tontişşş ne güzel.seninki ağustos ortası gelir en geç sanki:) hep mi haftasna göre öndeydi yoksa 7.aydan sonra mı öne geçti?

Gözün aydın canım çok tatlı maşallah barekallah

Teşekkür ederiz canım

bana dr dan böyle dese heyecandan ölebilirm :)

Bende duyunca nefesimi tuttum
32 haftada hazır olması iyi çünkü tospiklerin ne zaman geleceği belli olmuyor. Birde ben 25 haftadan beri dönmüş durumda

ayyyy maaşallah yaa tontişşş ne güzel.seninki ağustos ortası gelir en geç sanki:) hep mi haftasna göre öndeydi yoksa 7.aydan sonra mı öne geçti?

Banada hep öyle geliyor. Aslında 30 ağustos olarak konuşmuştuk doktorla ama beklemeyecek gibi. Benim 16. haftada atak yapmıştı. Sonra haftasına geriledi. Şimdi yine atak yaptı. Hatta ilk zamanlar 1-2 hafta geriden geliyordu.

DIPTISDIPTIS ikinizede maşallah canım çok tombik gözüküo sahiden tam ısırmalık

Fotoğrafa bakınca yanağını dişleyesim geldi. Çok haşin sevicem sanırım ele gelmeye başlayınca zavallı bebişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…