- 2 Eylül 2014
- 1.275
- 3.641
- 133
- 40
Ehhh prenseslik dönemimizmiş yaa tadını çıkaralım o zamanBak bi de benimki diyo ki ben giyerim önemli değil kırışık görenler ayy karısı ütülememiş derler diyo
Şiş halimi görüyo da ayaklar falan kıyamıyo neyse ki bikaç haftadır
Yanlış link olduğunu anladım ama cevap burada yazınca bütün yorumlara kadar okudum arada bir şey mi var diye
Direkt satış mağazasının olmaması görerek almamak açısından kötü ama, netten aldığımızda da arıza çıkarsa muhatabımız belli canım ya, problem çıkmaz inşallah, yoyko da güzelmiş, onu da beğendimYaa şaka gibiyiz valla ben de aynı şeyleri düşündüm hep aynı markalara baktım tokyo bi de onun yoykosu vardı çok beğendim onun sitesinden iletişim adresine gönderdim kocamı iş seyahatinde taa izmire bi uğra gerçeğini gör diye tutturdum gitti aramış aramış öyle bi adres bulamamış inanmadım tabiiletişimdeki numarayı aradım açan olmadı eşim de yarın bigün bozulsa bi parçası kırılsa biz kimi muhatap alıcaz dedi tabi erkek analitik kafasıyla ben de ikna oldum
Rica ederim, göz altı kremi hakkında bilgilenmiş oldumKusura bakma artık
Teşekkür ederim tatlım, ilkini vurunursam sonra alışırım belkiHımm haftada birse sorun olmaz kuzum ya, sıkarsın dişini minik prenses için, hadi geçmiş olsun.
Dün berberine gitti, ortamda ütü konuşuluyormuşYa bazen bu erkeklerin tembellikte müthiş fikirleri oluyor bende artık katlıyorum ütüleneceklerin içine koyuyorum kendisi mecbur alıp ütülüyor bu sıcaklarda şu halimde kusura bakmasın tonlarca ütü yapamam
Benimde her gördüğümü alasım var çoğu ihtiyacını aldık ama ksmet bakalımooo yazışmaları okudukça beni bir telaş sardı. üç beş parça kıyafet aldım o kadar. daha çoooook eksiğimiz var burada yıkayıp ütüleyip yerleştirme planı yapanlar var. ohh maşallah kolay gelsin herkese.
ben eskiden bebek mağazalarında kendimi kaybederdim şimdi bakıyorum beğenmiyorum o dönemlerde beğendiğim ürünler kalkmış üretilmiyormuş. 5 yıl bekleyince bebeği demode arayışlara giriyorum
şu an için bekliyorum ama neyi beklediğimi bende bilmiyorum. bir güç gelirse eksikleri tamamlayacağım inşallah
DIPTISDIPTIS canım günaydın ; şekerimi ölçeceğimde yarın sabah kaç saat önceden bir şey yememem lazım
sen bu konuda daha tecrübelisin :)
Canım sen kendin açlık tokluk mu bakacaksın? Gece normal beslenmeni yap ve yat. Kalkınca ölçümle. 1 uyku süresi yeterli.
Gözün aydın canım çok tatlı maşallah barekallahBizde doktor amcaya görünüp geldik
Bu sıcakta balçovadan alsancağa 3 vesaitle gittim ve 3 vesaitle döndüm ya ölmem ben
1300 gr olmuşuz birazda önden gidiyormuşuz. 29 olması lazımken 31 haftanın sonlarında görünüyordu tospaa
Doktorum 2 hafta sonra çantan hazır olsun artık dedi. Bir sonraki kontrolde ciğer geliştirici yapılacakmış. Aceleci olabilir dedisağ tarafımda bitmeyen ağrının sebebi popişimizmiş kendini oraya yaslamış vampircik
Bu arada detaylıda çıkan, beyinde var olan 2 kistik yapıdan artık eser yokmuşyanaklar şişman şişman
Eki Görüntüle 1849947 Eki Görüntüle 1849948 Eki Görüntüle 1849949
Bizde doktor amcaya görünüp geldik
Bu sıcakta balçovadan alsancağa 3 vesaitle gittim ve 3 vesaitle döndüm ya ölmem ben
1300 gr olmuşuz birazda önden gidiyormuşuz. 29 olması lazımken 31 haftanın sonlarında görünüyordu tospaa
Doktorum 2 hafta sonra çantan hazır olsun artık dedi. Bir sonraki kontrolde ciğer geliştirici yapılacakmış. Aceleci olabilir dedisağ tarafımda bitmeyen ağrının sebebi popişimizmiş kendini oraya yaslamış vampircik
Bu arada detaylıda çıkan, beyinde var olan 2 kistik yapıdan artık eser yokmuşyanaklar şişman şişman
Hayır Can'ım aslında daha da az degil çünkü birde Rahmi'miz var o da gittikçe buyuyor :)))Ben bir de şeyi merak ediyorum, şimdi bebişler yaklaşık 1,5 kg civarında ya, eşi de mi 1,5 kg, suyu kaç kg mesela, yani vücudumuzdaki 1,5 x3= 4,5 kg için bebek+eşi +suyu denebilir mi , yoksa daha mı az oluyor?
ayyyy maaşallah yaa tontişşş ne güzel.seninki ağustos ortası gelir en geç sanki:) hep mi haftasna göre öndeydi yoksa 7.aydan sonra mı öne geçti?Bizde doktor amcaya görünüp geldik
Gözün aydın canım çok tatlı maşallah barekallah
bana dr dan böyle dese heyecandan ölebilirm :)
ayyyy maaşallah yaa tontişşş ne güzel.seninki ağustos ortası gelir en geç sanki:) hep mi haftasna göre öndeydi yoksa 7.aydan sonra mı öne geçti?
Bir kaç yerde okumuştum onu. Hıçkırık tuttuğunda çıkıyormuş sanırım o sesBebisin cok hareketli oldugu zamanlarda karnimdan cit diye ses geliyor bazen ,boyle bir sey duyan var mi acaba cok enteresan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?