Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
günaydın hanımlar bu sabah kahvaltısında keçi sütü deneyimim fiyasko oldu çok kötü kokuyor içemedim midem kalktı resmen içebilmeyi çok isterdim varmı aranızda içen

Günaydın kızlar aranızda kordon kanını bağışlamayı düşünen bunun için araştırma yapan var mı

Amin inşallah Allah kimseye yaşatmasın çok zormus çünkü

Günaydın kızlar aranızda kordon kanını bağışlamayı düşünen bunun için araştırma yapan var mı
Ben de araştırıyorum yoğun olarak. Kök hücre konseyi başkanı benim birlikte çalıştığım hocam aynı zamanda. Kendisiyle randevu ayarlayıp son kararımı vereceğim ben de.

Ben de araştırıyorum yoğun olarak. Kök hücre konseyi başkanı benim birlikte çalıştığım hocam aynı zamanda. Kendisiyle randevu ayarlayıp son kararımı vereceğim ben de.
Canım kararını buraya da yazarsan sevinirim benim bu konuda bilgi alabileceğim insanlar yok etrafımda daha çok baltalamaya çalışanlar var

Günaydın kızlar... Bu minik cadı beni 4 den 6 ya kadar uyutmadı. resmen savaş var içimde Allahım hiç mi durmaz. Karnımın içi acıyor artık dün bütün gün iş yerinde canıma okumuştu zaten, eve gittim ayaklar davul, uzattım biraz dinleneyim dedim, öyle tekmeler atıyor ki karnımın heryeri sarsılıyor, artık gözlerim doldu acıdan. 1 gibi uykuya daldım hala vuruyordu 4 de uyandım ama ne uyanmak. delirmiş gibi içimde. Bir sıkıntısı mı var acaba diyor eşimde. Sizin de böyle oluyor mu?

Şuan bile durdurulamaz bi halde karnımın sağ tarafı bomboş azıcık bastırsam içe giriyor yumuşacık. Sol taş gibi orda sürekli ittiriyo vuruyo ya hayretler içindeyim neden hiç uyumuyor

yaramaz olcak herhalde :

bir sıkıntısı olsa hareket etmez herhalde canım iki gün önce benimki de öleydi sağa dönüyorum durmuyo sola dönüyorum durmuyo kalkıyorum durmuyor bayağı bi cebelleştim sonra ben uyumuşum oda uyudu herhalde :)

böyle çılgın olacağı 16. haftada pıt pıt yapmaya başlamasından belliydi zaten, hep hareketli geçti günlerimiz hiç oynamadığını bilmem ama bu 2 gündür inanılmaz boyutlara geldi. Yani dayanamıyorum desem yeridir.10 dk hareketsiz durmuyor ciddi anlamda yoruldum çünkü karnım çok acıyor. o göbeğimi yukarı doğru ittirince bende elimle bastırıyorum ki daha fazla acımasın. Dün gece uyuyabilmek için sola dönüp göbeğimin altına yastık yerleştiriyorum, resmen yastıkla dövüşüyor ya nasıl vuruyor durmadan sabrım taştı bi süre sonra kalktım biraz dolandım ama nafile

amannn çok fena benimki okadar hareketli değil illk başlardada değildi şimdide değil okadar oda kötü

CennetBahcesi53 canııım biraz yürüyüş yap biz yürüdüğümüzde karın sallandıgı için onlar uykuya dalarmış belki bi faydası olur

gece yaptım, koridoru boylu boyunca turladım 10-15 dk. ayaga kalkınca tekmeler yerini ittirmelere bırakıyor. yumruk gibi çıkıntı yapıyor göbeğimde sonra sağa sola kayıyor tekrar toplanıyor, tekrar tekrar. Durduramıyorum.

2 günde bir solgar omega-3 950 içiyorum. O mu yapıyor bu enerjiyi diye düşündüm. Yada fazla meyve yiyorum da gereksiz şeker depolanmasından mı böyle oluyor.

ya işyerimde benden 10 gün ileride olan hamile bir arkadaşım var. Ay çocuğu her ultrasona gittiklerinde uyuyormuş hareket ettiği zamanlarda çok azmış. İnanamıyorum ya bizimki her ultrasonla bakılırken taklalar atıyor ultrason aletine tekme atıyor küçük hanım

ya benim kızımda senin arkadaşınınki gibi uyandırıyor dr da öyle bakıyoruz hanım efendiye ama bende taklalar atsın hareket etsin istiyorum ters olur zaten :)

CennetBahcesi53 maşallahhh maşallahhhhh fıstıgaaa müzik falan dinlet bakalım yorulmuyorda heraldee

ya benim kızımda senin arkadaşınınki gibi uyandırıyor dr da öyle bakıyoruz hanım efendiye ama bende taklalar atsın hareket etsin istiyorum ters olur zaten :)

ben bu kücük hanımın öyle tombik bir bebek olacağına hiç ama hiç inanmıyorum. 3000 kg doğarsa çok şükür derim. bu harekete kilo da alamaz ki. Acaba karnım çok kücük de içime mi sığmıyor sürekli debeleniyor diye düşündüm. Beyin fırtınası yapıyorum resmen niye böyle diye anlamak için

uyumuyo mu bu bebiş acaba? günde 17 saatt falan uyuyolar dıye biliyorum ben

uyumuyo mu bu bebiş acaba? günde 17 saatt falan uyuyolar dıye biliyorum ben

17 saat mi gerçekten 17 saat uyuyorlar mı? yok arkadaşlar burda bi sıkıntı var o zaman. Hala durmadı, durmuyor.... Bütün gün oturarak, aralarda ayaklarımı uzatarak çalıştığım halde kendimi bitmiş tükenmiş hissediyorum o kadar yorgunum

çok ilginç...önümüzdeki aylarda ne yapacaksn dahada büyüyünce..bence dr a bi sor derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…