Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Benim babam İzmirli ama İstanbula yerleşmiş iş nedeniyle babannem amcamlar orda dün akşam konuştuk yanıyor sokağa cıkamiyoruz diyorlar ilk önce seni tebrik ederim o sıcakta gidip gelebildiğini için. Oğlusunada maşallah.

Maşallah bebişinize inşallah zamanında gelir annesi..benim doğumda 30 ağustos görünüyor.ama normal düşündüğüm için erkende gelebilir.son adet tarihim 24 kasım..bizde dun geldik kontrolden 30+0 haftalık gebeyim.kilosu 1.500 boyu 42 cm.sanırım bizimkininde gelişimi biraz önde..

Maşallah canım çok güzel bir bebiş, doğmuş hali gözümün önüne geldi senin doktorunun usgsine hastayım zaten, müthiş görüntü veriyor ve yakalıyor. Çantayı hazırlamaya başla dedi ha doktorun, ayyy çok heyecanlı, 33,34. Haftaya bir şey bırakılmamalı bence de.

Aynen sokak resmen lav çukuru gibi asfaltlar erimişti hep. Bir cesaret çıktım. Ramazan olduğu için boştu şükür heryer. Teşekkür ederiz

Normalde 3-9 eylül arası görünüyordu ama biraz öne attı kendini benim 28 kasımdı.
Maaşallah kilosu boyu ne kadar güzelmiş inşallah böyle güzel devam ederler.

Ay canım saol usg ile aşk yaşıyorum. Ertelemeyi düşünüyordum sıcaklardan ama iyiki cesaretlenip gitmişim
Aynen canım 35 haftadan sonra artık heran gelebilir gözüyle bakmalıyız dedi birde önden gidince hazırla direktifini aldık ilk defa ciddi heyecanlandım 2 ayımız kaldı, 2 ay sonra hayatım çook değişecek oyun gibi geliyordu şimdi şimdi ciddiyetini anlamaya başladım

O zaman aldığım 10 kg nun 5 kg zaten bebiş+eşi+suyu+genişleyen rahim, olaya böylr bakınca daha çok moral buluyorum
Kesinlikle bende 10 kilo aldım o yüzden boyle düşünüyorum :) hamilelik çok garip gercekten artı olarak birsey yemiyorum ama günden güne kilo alıyorum :)

Kesinlikle bende 10 kilo aldım o yüzden boyle düşünüyorum :) hamilelik çok garip gercekten artı olarak birsey yemiyorum ama günden güne kilo alıyorum :)

Benden biri dahaaa ben de fazla fazla yemedigime ragmen 10kilo aldim. 6 8 kiloyla hamileligini bitirenler var hayret verici
sezaryenden sonra ne zaman spora baslanabilir acabaa

Slm kızlar
Benden de haberler var 28+1 de kilomuz 1550 çıktı 31+6 göründük
Şekerim yüksek çıktı
Bu arada 30 haftada alışveriş yapmak için erken mi kızım 37+2 de gelmişti.
Birde isim bulamadım kız anneleri ne isim koyuyorsunuz

maaşallah kilosu çok iyi 3 haftadan fazla önden gidiyo.30.hafta alışverişleri biz bitirmeyi planlıyoruz aslında ama kesinlikle erken değilhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2016-eylul-bebeklerinin-cicileri.921220/ alışverişlerimizi burada paylaşıyoruz arkadaşlar bitirme aşamasına geldi bende biraz geriden geliyorum ama hızlanıcam.
isim konusu benimde kız ama ne sen sor ne ben söyliyim bulamyoruz ve eşimle asla uzlaşamyoruz

Bizde de aynı sorun var eşimle anlaşamıyoruz
Bu haftasonu bende yapayım alışverişi

Benden biri dahaaa ben de fazla fazla yemedigime ragmen 10kilo aldim. 6 8 kiloyla hamileligini bitirenler var hayret verici
sezaryenden sonra ne zaman spora baslanabilir acabaa
Sanirim bizim yapımız bu yahu :) gerçi bizim bebisinde kilosu iyi masallah aman neyse veririrz insallah doğumdan sonra ne diyelim :)

Maşallah bebişe
Biz alışverişi bitirdik. Ufaktan yıkanıp ütülenmesi kaldı sadece. Ağırlaşmadan bitirmeyi tavsiye ederim, malum sıcaklarda var

Eşin sürekli gömlek giymesi gereken bir işi bar sanırım, bu durumda ütü büyük problem benim eşim antrenör sürekli spor kıyafetlerle dolaştığı için ütülenecek tek şeyi tişörtleri onu da kendi ütülüyor zaten 46 gömlekde ütülenir mi yaa 1 tl iyiymiş bence denenebilir

Ohh maşallah canım Allah nazarlardan korusun, senin eylül başı olunca birde önce giderse erkenden hazırlıkları yapmakta fayda var. Sen zaten sıcaklara kalmadan herşeyi hellettin yavrunla kavuşmayı bekleyeceksin artık

Oy yerin yerin teyzesinin kuzusu

Yok canım ne erkeni bizim kıyafet alışverişi bitti bile odası gelsinde yıkayıp yerleşiririm diyorum artık bebişine de maşallah kilosu gayet güzelmiş bu arada benim bebiş de kız biz Beril koyacağız ismini kesinleştirdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…