Benim babam İzmirli ama İstanbula yerleşmiş iş nedeniyle babannem amcamlar orda dün akşam konuştuk yanıyor sokağa cıkamiyoruz diyorlar ilk önce seni tebrik ederim o sıcakta gidip gelebildiğini için. Oğlusunada maşallah.Bizde doktor amcaya görünüp geldik
Bu sıcakta balçovadan alsancağa 3 vesaitle gittim ve 3 vesaitle döndüm ya ölmem ben
1300 gr olmuşuz birazda önden gidiyormuşuz. 29 olması lazımken 31 haftanın sonlarında görünüyordu tospaa
Doktorum 2 hafta sonra çantan hazır olsun artık dedi. Bir sonraki kontrolde ciğer geliştirici yapılacakmış. Aceleci olabilir dedisağ tarafımda bitmeyen ağrının sebebi popişimizmiş kendini oraya yaslamış vampircik
Bu arada detaylıda çıkan, beyinde var olan 2 kistik yapıdan artık eser yokmuşyanaklar şişman şişman
Eki Görüntüle 1849947 Eki Görüntüle 1849948 Eki Görüntüle 1849949
Benim babannemde şeker ve tansiyon hastası. Sıcakta tansiyonu yukseliyor iki. klima yetersiz geliyormuş öyle söyledi Allah yardımcımız olsunAyy ben bodrumda oturuyorum bir de buradaki sicagi dusunungunduz klimayla yasiyorum valla .. sicaklar hamisler icin tehlikeli
Maşallah bebişinize inşallah zamanında gelir annesi..benim doğumda 30 ağustos görünüyor.ama normal düşündüğüm için erkende gelebilir.son adet tarihim 24 kasım..bizde dun geldik kontrolden 30+0 haftalık gebeyim.kilosu 1.500 boyu 42 cm.sanırım bizimkininde gelişimi biraz önde..Bizde doktor amcaya görünüp geldik
Bu sıcakta balçovadan alsancağa 3 vesaitle gittim ve 3 vesaitle döndüm ya ölmem ben
1300 gr olmuşuz birazda önden gidiyormuşuz. 29 olması lazımken 31 haftanın sonlarında görünüyordu tospaa
Doktorum 2 hafta sonra çantan hazır olsun artık dedi. Bir sonraki kontrolde ciğer geliştirici yapılacakmış. Aceleci olabilir dedisağ tarafımda bitmeyen ağrının sebebi popişimizmiş kendini oraya yaslamış vampircik
Bu arada detaylıda çıkan, beyinde var olan 2 kistik yapıdan artık eser yokmuşyanaklar şişman şişman
Maşallah canım çok güzel bir bebiş, doğmuş hali gözümün önüne geldiBizde doktor amcaya görünüp geldik
O zaman aldığım 10 kg nun 5 kg zaten bebiş+eşi+suyu+genişleyen rahim, olaya böylr bakınca daha çok moral buluyorumHayır Can'ım aslında daha da az degil çünkü birde Rahmi'miz var o da gittikçe buyuyor :)))
Benim babam İzmirli ama İstanbula yerleşmiş iş nedeniyle babannem amcamlar orda dün akşam konuştuk yanıyor sokağa cıkamiyoruz diyorlar ilk önce seni tebrik ederim o sıcakta gidip gelebildiğini için. Oğlusunada maşallah.
Maşallah bebişinize inşallah zamanında gelir annesi..benim doğumda 30 ağustos görünüyor.ama normal düşündüğüm için erkende gelebilir.son adet tarihim 24 kasım..bizde dun geldik kontrolden 30+0 haftalık gebeyim.kilosu 1.500 boyu 42 cm.sanırım bizimkininde gelişimi biraz önde..
Maşallah canım çok güzel bir bebiş, doğmuş hali gözümün önüne geldisenin doktorunun usgsine hastayım zaten, müthiş görüntü veriyor ve yakalıyor. Çantayı hazırlamaya başla dedi ha doktorun, ayyy çok heyecanlı, 33,34. Haftaya bir şey bırakılmamalı bence de.
Kesinlikle bende 10 kilo aldım o yüzden boyle düşünüyorum :) hamilelik çok garip gercekten artı olarak birsey yemiyorum ama günden güne kilo alıyorum :)O zaman aldığım 10 kg nun 5 kg zaten bebiş+eşi+suyu+genişleyen rahim, olaya böylr bakınca daha çok moral buluyorum
Kesinlikle bende 10 kilo aldım o yüzden boyle düşünüyorum :) hamilelik çok garip gercekten artı olarak birsey yemiyorum ama günden güne kilo alıyorum :)
maaşallah kilosu çok iyi 3 haftadan fazla önden gidiyo.30.hafta alışverişleri biz bitirmeyi planlıyoruz aslında ama kesinlikle erken değilhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2016-eylul-bebeklerinin-cicileri.921220/ alışverişlerimizi burada paylaşıyoruz arkadaşlar bitirme aşamasına geldi bende biraz geriden geliyorum ama hızlanıcam.Slm kızlar
Benden de haberler var 28+1 de kilomuz 1550 çıktı 31+6 göründük
Şekerim yüksek çıktı
Bu arada 30 haftada alışveriş yapmak için erken mi kızım 37+2 de gelmişti.
Birde isim bulamadım kız anneleri ne isim koyuyorsunuz
Bizde de aynı sorun var eşimle anlaşamıyoruzmaaşallah kilosu çok iyi 3 haftadan fazla önden gidiyo.30.hafta alışverişleri biz bitirmeyi planlıyoruz aslında ama kesinlikle erken değilhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2016-eylul-bebeklerinin-cicileri.921220/ alışverişlerimizi burada paylaşıyoruz arkadaşlar bitirme aşamasına geldi bende biraz geriden geliyorum ama hızlanıcam.
isim konusu benimde kız ama ne sen sor ne ben söyliyim bulamyoruz ve eşimle asla uzlaşamyoruz
Sanirim bizim yapımız bu yahu :) gerçi bizim bebisinde kilosu iyi masallah aman neyse veririrz insallah doğumdan sonra ne diyelim :)Benden biri dahaaaben de fazla fazla yemedigime ragmen 10kilo aldim. 6 8 kiloyla hamileligini bitirenler var hayret verici
sezaryenden sonra ne zaman spora baslanabilir acabaa
Slm kızlar
Şekerim yüksek çıktı
Eşin sürekli gömlek giymesi gereken bir işi bar sanırım, bu durumda ütü büyük problemDün berberine gitti, ortamda ütü konuşuluyormuşadamın birisi "ütücüye 46 tane gömlek verdim, 1 tlden ütülüyor" demiş, berber de " eşiniz ne iş yapıyor" diye sormuş, " eşime de yazık, 46 tane gömleği ben ütülemem, o neden ütülesin" demiş, eşim de geldi, sana ütületmiyorum bak ben ütülüyorum diyor dedim 1 tlden ütülüyorlarsa biz de verelim, elektrik parası değil, anlaşmalı yerler 4 tlden aşağıya yapmıyordu normalde.
Ohh maşallah canım Allah nazarlardan korusun, senin eylül başı olunca birde önce giderse erkenden hazırlıkları yapmakta fayda var. Sen zaten sıcaklara kalmadan herşeyi hellettinBizde doktor amcaya görünüp geldik
Oy yerin yerin teyzesinin kuzusuBizde doktor amcaya görünüp geldik
Yok canım ne erkeni bizim kıyafet alışverişi bitti bile odası gelsinde yıkayıp yerleşiririm diyorum artıkSlm kızlar
Şekerim yüksek çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?