Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

Canım zaten öyle başlıyor ve git gide yırtılıyor. Amuda kalksakta bünye elverişliyse çatırdıyoruz. Varsın çatlasın bebişler iyi olsun.
Ben böyle bikinide giyerim

Kafanı rahatlatacak tek şey doktor görüşü canım. En mantıklısını yapıyorsun. Dilerim sağlıkla gelir minnoşların unutursun sıkıntılı günleri

Canım karnım hariç hiç bir yerim büyümediği için aşağılara inmedi çatlaklar. Geçmişte bir tedavi yüzünden 3 ayda 30 kg alıp bacaklarım ve hatta göğüslerimde dahil çatlamıştım. Şimdi beyaz kalın çizgiler halinde duruyor.
Hep derler genetiktir diye ama alakası yok. Dediğin gibi tamamen cilt yapısına bağlı bir durum. Karnım büyüdükçe yukarıya doğru çıkıyor çizikler. Kedimin desenleri gibi oldu

Bu arada kizlar bende 2 gundur yalanci sancilar yasiyorum sanirim. Bugunku resmen nefesimi kesti. Kilitlenip kaldim oturdugum yerde. Allahim eger birkez sancida bu kadar canim yandiysa dogum zamanini dusunemiyorum bile

Valla hayatım bu minnoşların cilvesi bu diyelim. Sonucu güzel olduktan sonra herşey havada kalıyor.
Ağrılar, kasılmalar, çatlaklar, doğum
Şeker meyillisi olduğumdan full diyet şeklinde gittim ona rağmen 8 kg aldımyaz mevsiminden dolayı iştahımda hiç yok. Karpuz peynirden başka birşey yemez oldum (çaktırma karpuzda yasak bana) son ay içinde korkunç kilo alacağım diye düşünüyorum
Bu hafta için normal görüyorum senin kilonu. Zaten benim gibi şişman başlamadın sen zayıflar daha hızlı alıyor ama daha hızlıda veriyor
Kasılmalara kan su ve düzenlilik eşlik etmedikçe takılma. Dün panik olunca dr aradım ve öğütü bu oldu. Az önce yine benzer kasılmayı yaşadım ama yönümü değiştirince geçti. Bu tip durumlarda ayağa kalkıp birazcık yürü

canım benim de suyu az 116 çıktı geçen hafta az dedi dr şimdilik dahada düşmemesi için bekleyeceğiz senin nekadar ölçülüyor

Sağol ya teşekkür ederim. İnşallah son anda süpriz yapar döner. Bir ebe tanıdığım var şimdi 70 yaşında var. Sordum o da dönebilir Dedi.
İnşallah.

Merhabalarr,

Çok yakın bir tanıdığıma doktoru 32 yada 33. haftada bebek ters duruyor dedi 37. haftadaki kontrolünde doğum pozisyonu aldı. Bir sonra ki kontrolü bekle derim ben :)
Evet sabırla bekleyeceğim. Son ana kadar dönmemiş Bebek'ten Ümit kesilmez neticede :)
İnşallah döner de sağlıkla normal doğurabilirim

İnşallah hepimiz sağlıkla kavusırız bebeklerimize

Bizimki dizilerde şaka gibi hamile karnı var ya, ortaya top, yastık vs. koymuş gibi hani, tıpkı öyle işte, aldı başını önde ayrı gidiyor, sanırım onun için orta kısım çok gerildiği için de kasık tarafında çizgi oluştu, ne yapalım artık minimumla atlatalım da doğum sonrası için çare düşüneceğiz. akşamları lierac sürüyoruz, 4. ayda başlamıştım, ikinci 200 ml bitmek üzere, eşim en başlarda bilmeden akzer marka eczaneden bitkisel yağ karışımı almıştı, sanırım DIPTISDIPTIS söylemişti, alerji yaptı diye, korkmuş kullanmamıştım, ilk çizgileri görünce günde bir defa lierac yeterli gelmiyor herhalde diye sabahları da o bitkisel yağ ile masaj yapıyorum, kalça basen filan değil de , sadece göbek, kasık ve göğüslere yapıyorum.
Hazırlıklara başlanınca maksimum 1 haftada bitiyor zaten , sabırsızlıkla prenses odasını bekliyoruz.

Hayırlısı olsun canım inşallah ikiniz için de uygun vakitte gelir bebekin ben dee yüzüstü yatmayı doyasıya gerinmeyi bir de
Amin canım inşallah, hepimiz bir sağlıkla kavuşsaydık.... ilk doğum haberleri, bebeklerin kiloları, boyları, sütüm geldi-gelmedi(inşallah hepimizin bol bol olur), göbek bağı düştü, ilk banyosunu yaptırdım vs. sohbetlerini bekliyorum sabırsızlıkla....

Ben de +13 kg ile seni takipteyim Beyazmelek16 , kasık kısmında 2 tane kılcal damar şeklinde bir tane de daha belirgin kırmızılığımız var bizimde, tek göğsümün altında da 3-4 tane kılcal damar belirmiş, önümüzdeki günlerde nasıl olacak bakalım. DIPTISDIPTIS senin boyun da uzundu, +8 kg göstermiyordur bile, kilo alımın çok iyi bence de. Bebişler sağlıklı olsun napalım, onlar için her şeye değer. Benim cilt soymada kullandığım bir karışım vardı, doğum sonrası ona başlayacağım, hametan, acnelyse, madecassol krem, bunda da işe yarıyor diyorlar, bebişler sağlıkla gelsin o kısmı çözeriz inşallah, çözülmezse de bedenimizde yavruşlarımızın izleri kalsın, ben bu günlerimi zaten hiç unutmak istemem ki

Seviyorum pozitif insanları, iyi ki varlar
Bu arada dün gün boyunca 3-4 defa gelen kasılma ve nefes kesilmelerimi ben de 10-15 dk lık yürüyüşlerle bertaraf ettim, faydası oluyor kızlar.

hurma ile ilgil soru sorulmuş kızlar. 32 haftadan sonra 3-5 7 şeklinde 2 haftada bir artırarak yiyin. Şu an ben günde 3 -5 yiyorum. Ama tek sayı yemek sünnetmiş bilginize
Teşekkür ederim bu bilgi iyi oldu, ben birkaç hafta daha beklemeyi planlıyordum, ben de başlayayım o zaman bu hafta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…