- 21 Ocak 2008
- 6.393
- 3.601
- 373
Ayyyy canım ya Harikasın. Özgüvenli olup paylasmani da ayrıca tebrik ederim. Valla bende catladim ama kirmizi değil ten rengi cizikler. Dedigin gibi ne kilo ne çatlaklar şuan umurumda degil sağlıkla kucagimiza alalim yeter
Kafanı rahatlatacak tek şey doktor görüşü canım. En mantıklısını yapıyorsun. Dilerim sağlıkla gelir minnoşların unutursun sıkıntılı günleriKızlar ben yarın medipolde gidiyorum tekrar gorusmeye....
Hem suyuna hem enfeksiyonuna baksın cunkusu cisini yaparken sanki dikiş ipini cekiormusum gibi sizi oluyor.
Ve doktora gidicem bu suyu az nekadara kadar beklicem. Birden biterse bebeğe zararı ne. Hastaneye yatsam 2 hafta 34 de ikisini dogursam ne durumda olur. 2 hafta dayanabilirler mi vs vs vs.
Kafam allak bullak. Psikolojik bozuk. Etrafındaki insanların sanki sorun yomta ben sıkıntı ediyormuşum gibi akıl vermelerinden bunaldim ve artık si irlerike hakim planlıyorum.
Bize dua eder misiniz Rabbim.mucizesini göstersin evlatlarının ikisininde sağ salim kucağıma alayim ..
Canim benim karnim daha kötüydü hele ic bacak ve yan simitler mosmor olmustu kizimda. Kullanmadigim krem kalmamisti benimde annemin hic catlagi yok ama bende oldu cilt tipiyle alakali. Doktor derimin cok ince ve ic karnimin daroldugunu soylemisti. Ama şunu soyleyebilirim o yirtiklar bembeyaz oluyor dikkatli bakinca belli oluyor
Benimde ilk goguslerim sonra belimin yanlari daha sonra dizimin arka tarafi derken en sonda ust bacak bolgem catladi. Karnimda henuz bisey yok ama bekledigim birsey. Bende alistim artik onlara. Napalim bebisler iyi olsun yeter ki. Bu arada sen 8 kg cok iyisin. Ben su anda 14kg dayim. Rekor bende gidiyor sanirim
Bu arada kizlar bende 2 gundur yalanci sancilar yasiyorum sanirim. Bugunku resmen nefesimi kesti. Kilitlenip kaldim oturdugum yerde. Allahim eger birkez sancida bu kadar canim yandiysa dogum zamanini dusunemiyorum bile
Arkadaşlar hurma normal doğumu kolaylaştırıyor değil mi? Ne zaman yemeye başlasak ki?
Kızlar ben yarın medipolde gidiyorum tekrar gorusmeye....
Hem suyuna hem enfeksiyonuna baksın cunkusu cisini yaparken sanki dikiş ipini cekiormusum gibi sizi oluyor.
Ve doktora gidicem bu suyu az nekadara kadar beklicem. Birden biterse bebeğe zararı ne. Hastaneye yatsam 2 hafta 34 de ikisini dogursam ne durumda olur. 2 hafta dayanabilirler mi vs vs vs.
Kafam allak bullak. Psikolojik bozuk. Etrafındaki insanların sanki sorun yomta ben sıkıntı ediyormuşum gibi akıl vermelerinden bunaldim ve artık si irlerike hakim planlıyorum.
Bize dua eder misiniz Rabbim.mucizesini göstersin evlatlarının ikisininde sağ salim kucağıma alayim ..
bence 31 olursun canımKızlar ben bu hafta olayını bir türlü anlayamıyorum şu anda 30 +1 haftalığim ama bu 31 mi oluyor 30 mu oluyor
Sağol ya teşekkür ederim. İnşallah son anda süpriz yapar döner. Bir ebe tanıdığım var şimdi 70 yaşında var. Sordum o da dönebilir Dedi.tembelanne çocuğun dönmemesi konusuu okudum bunu o kadar dert etme bi anneme sordum 4 çocuk doğurmuş sonuçta diye:) kardeşimin doğumuna 15 gün kala dönmemiş kesin sezeryan demiş amaa son anda dönmüş ve normal doğmuş,acele etmeyin dedi annem,bende biraz endişeleniyodum
Evet sabırla bekleyeceğim. Son ana kadar dönmemiş Bebek'ten Ümit kesilmez neticede :)Merhabalarr,
Çok yakın bir tanıdığıma doktoru 32 yada 33. haftada bebek ters duruyor dedi 37. haftadaki kontrolünde doğum pozisyonu aldı. Bir sonra ki kontrolü bekle derim ben :)
Bizimki dizilerde şaka gibi hamile karnı var ya, ortaya top, yastık vs. koymuş gibi hani, tıpkı öyle işte, aldı başını önde ayrı gidiyor, sanırım onun için orta kısım çok gerildiği için de kasık tarafında çizgi oluştu, ne yapalım artık minimumla atlatalım da doğum sonrası için çare düşüneceğiz. akşamları lierac sürüyoruz, 4. ayda başlamıştım, ikinci 200 ml bitmek üzere, eşim en başlarda bilmeden akzer marka eczaneden bitkisel yağ karışımı almıştı, sanırımKasık kısımları sanırım daha çatlamaya müsait çoğu kişi orada çatlama olduğunu söylüyor bende orayı genelde kremliyorum ama kendimi avutuyorum işte, benimde son zamanlarda göbüş büyüdü baya ama kenarlara yayıla yayıla gidiyorum, ondan karnın çok büyümüş demiyorlar banahazırlıklarda da artık kıyafetlerini yıkamaya, yıkadıklarımı da ütülemeye başladım sonunda oda artık şekillenmeye başladı ama perdesi de gelsin tam olsun öyle bir foto yükleyeyim.
Amin canım inşallah, hepimiz bir sağlıkla kavuşsaydık.... ilk doğum haberleri, bebeklerin kiloları, boyları, sütüm geldi-gelmedi(inşallah hepimizin bol bol olur), göbek bağı düştü, ilk banyosunu yaptırdım vs. sohbetlerini bekliyorum sabırsızlıkla....Hayırlısı olsun canım inşallah ikiniz için de uygun vakitte gelir bebekin ben dee yüzüstü yatmayı doyasıya gerinmeyi bir de
Ben ağustos 15 'ten sonra günde 2 tane olarak başlamayı düşünüyorum, zaten önde gidiyor bebek daha da öne gelmesin doğum diye korkuyorum açıkçası.Arkadaşlar hurma normal doğumu kolaylaştırıyor değil mi? Ne zaman yemeye başlasak ki?
Ben de +13 kg ile seni takipteyimBenimde ilk goguslerim sonra belimin yanlari daha sonra dizimin arka tarafi derken en sonda ust bacak bolgem catladi. Karnimda henuz bisey yok ama bekledigim birsey. Bende alistim artik onlara. Napalim bebisler iyi olsun yeter ki. Bu arada sen 8 kg cok iyisin. Ben su anda 14kg dayim. Rekor bende gidiyor sanirim
4 cm olcuyirlarcanım benim de suyu az 116 çıktı geçen hafta az dedi dr şimdilik dahada düşmemesi için bekleyeceğiz senin nekadar ölçülüyor
Seviyorum pozitif insanları, iyi ki varlarValla hayatım bu minnoşların cilvesi bu diyelim.Sonucu güzel olduktan sonra herşey havada kalıyor.
Ağrılar, kasılmalar, çatlaklar, doğum
Şeker meyillisi olduğumdan full diyet şeklinde gittim ona rağmen 8 kg aldımyaz mevsiminden dolayı iştahımda hiç yok. Karpuz peynirden başka birşey yemez oldum (çaktırma karpuzda yasak bana) son ay içinde korkunç kilo alacağım diye düşünüyorum
Bu hafta için normal görüyorum senin kilonu. Zaten benim gibi şişman başlamadın senzayıflar daha hızlı alıyor ama daha hızlıda veriyor
Kasılmalara kan su ve düzenlilik eşlik etmedikçe takılma.Dün panik olunca dr aradım ve öğütü bu oldu. Az önce yine benzer kasılmayı yaşadım ama yönümü değiştirince geçti. Bu tip durumlarda ayağa kalkıp birazcık yürü
30. haftanı doldurmuş, 31 . haftanın içindesin.Kızlar ben bu hafta olayını bir türlü anlayamıyorum şu anda 30 +1 haftalığim ama bu 31 mi oluyor 30 mu oluyor
Teşekkür ederim bu bilgi iyi oldu, ben birkaç hafta daha beklemeyi planlıyordum, ben de başlayayım o zaman bu hafta.hurma ile ilgil soru sorulmuş kızlar. 32 haftadan sonra 3-5 7 şeklinde 2 haftada bir artırarak yiyin. Şu an ben günde 3 -5 yiyorum. Ama tek sayı yemek sünnetmiş bilginize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?