Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

ben yanlış anlamışım ilk yazdığınızı sanki internetten almışsınız zannettim, o zaman bi fırsat bulup bakmaya çalışacağım bende sizin yazdığınız fiyat aşırı uygun kaçırmak istemem, :) teşekkürler

Sol tarafım iflas etmiş durumda belimden ayağıma kadar inen bir ağrı var yattığım yerden kalkamıyorum gece yatarken dönemiyorum sizede böyle oluyor mu kızlar. Haftaya kontrolüm var bakalım doktorum ne diyecek.

Kasık kısımları sanırım daha çatlamaya müsait çoğu kişi orada çatlama olduğunu söylüyor bende orayı genelde kremliyorum ama kendimi avutuyorum işte, benimde son zamanlarda göbüş büyüdü baya ama kenarlara yayıla yayıla gidiyorum, ondan karnın çok büyümüş demiyorlar bana hazırlıklarda da artık kıyafetlerini yıkamaya, yıkadıklarımı da ütülemeye başladım sonunda oda artık şekillenmeye başladı ama perdesi de gelsin tam olsun öyle bir foto yükleyeyim.

Hayırlısı olsun canım inşallah ikiniz için de uygun vakitte gelir bebekin ben dee yüzüstü yatmayı doyasıya gerinmeyi bir de

İyidir canım merak etme belki kendi ağrından çok hissedemiyosundur ya da bebeğinin hareket alanı darlaşmıştır artık ağrın da ondandır canım kötü düşünme

Benim de uyandığımda sol ayağımın üstüne basamıyorum canım şişmiş oluyo soluma da dönemiyorum artık çürüdü inşallah kötü bişey yoktur benim de bu cmt kontrolüm bi soriyim yazarım

Vallahi kızlar bu çatlama konusunda şöyle diyeyim size
Tam 2 hafta içinde karnımın alt bölgesi haritaya döndü. İncecik bir çizikle başladı ve sadece 2 haftada korkunç bir hal aldı. Son durum buduracıyor ve kaşınıyor he ama umrumda mı hayır
Toplamda 8 kg almışım. Krem yağ vs nafile. Genetikte değil bu, annemde vs tek çizik yok.

Çok fazla kendinizi dinlemeyide bırakın, eğer endişelendiren durum varsa doktorunuza ulaşın yada direk acile koşun. Son aylar illaki ağrı sızı kramplar oluyor. Dün ki durumda sancının düzenli gelmediğini anladığımda kendimi dinlemeyi kestim endişeyi paniğe çevirip bebişleri germeyin

Kızlar merhaba.
Ben balmumunu benmari usulü eritip zeytinyağı ile karıştırıyorum. İçine e vitamini, bir kaç damla hindistan cevizi yağı, kayısı yağı badem yağı gibi cilde iyi gelen ve besleyen yağlardan damlatıyorum. Sabah ve akşam göbeğime, kalçalarıma, bacaklarıma ve kollarıma sürüyorum. Şimdilik herhangi bir kaşıntı ya da çatlak yok. Biraz yağlı oluyor ama piyasadaki kremlerden daha iyi nemlendiriyor, hiç kurumuyor.

Ayyyy canım ya Harikasın. Özgüvenli olup paylasmani da ayrıca tebrik ederim. Valla bende catladim ama kirmizi değil ten rengi cizikler. Dedigin gibi ne kilo ne çatlaklar şuan umurumda degil sağlıkla kucagimiza alalim yeter

Kızlar ben yarın medipolde gidiyorum tekrar gorusmeye....

Hem suyuna hem enfeksiyonuna baksın cunkusu cisini yaparken sanki dikiş ipini cekiormusum gibi sizi oluyor.

Ve doktora gidicem bu suyu az nekadara kadar beklicem. Birden biterse bebeğe zararı ne. Hastaneye yatsam 2 hafta 34 de ikisini dogursam ne durumda olur. 2 hafta dayanabilirler mi vs vs vs.

Kafam allak bullak. Psikolojik bozuk. Etrafındaki insanların sanki sorun yomta ben sıkıntı ediyormuşum gibi akıl vermelerinden bunaldim ve artık si irlerike hakim planlıyorum.

Bize dua eder misiniz Rabbim.mucizesini göstersin evlatlarının ikisininde sağ salim kucağıma alayim ..

Arkadaslar bugun benim de kontrolüm vardi sat a göre 29+2 dik 1400 gr olmusuz bas asagi dönmüsüz. Dogum icin 20-30 eylül arasi olur dedi. Dönmesine cok sevindim kizim malat gelisliydi sezeryan olmustum ve gebeligim kötü gecmisti. Kizim 3600 dogmustu oglum da o civarda dogar dedi dr. Sicak disinda rahat geciriyoruz şükürler olsun

Canim benim karnim daha kötüydü hele ic bacak ve yan simitler mosmor olmustu kizimda. Kullanmadigim krem kalmamisti benimde annemin hic catlagi yok ama bende oldu cilt tipiyle alakali. Doktor derimin cok ince ve ic karnimin daroldugunu soylemisti. Ama şunu soyleyebilirim o yirtiklar bembeyaz oluyor dikkatli bakinca belli oluyor

Benimde ilk goguslerim sonra belimin yanlari daha sonra dizimin arka tarafi derken en sonda ust bacak bolgem catladi. Karnimda henuz bisey yok ama bekledigim birsey. Bende alistim artik onlara. Napalim bebisler iyi olsun yeter ki. Bu arada sen 8 kg cok iyisin. Ben su anda 14kg dayim. Rekor bende gidiyor sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…