- 5 Nisan 2016
- 739
- 1.109
- 28
- 37
Bi bardak süt de böle durumlarda iyi geliyor canim birde hafif uzanma modunda olannesinin üzüldüğünü hissetti galiba başaldı harekete birde havucu çok seviyor hemen başladı havuç yiyince :)
Gidip aldım ben mağazadan. Netten alışveriş yapmıyorum ben. Bakıp beğenip gidip alıyorum görmeden alamıyorum pek:)
Kızımın body leri kızımı +yeğenimi büyüttü şimdi bana geri geldi 3 Bebek büyütür kadar kaliteli yani solmadı hiç.
Benim alışveriş halimi görseniz otura otura geziyorum her 5 dk bir oturuyorum nerdeyse. Enerjimin son damlasını tüketiyorum resmen
Pahalı Bişeyi ucuza almak özel ilgi alanım.
Avm lere sabahtan gidince kalabalık olmuyor ben 10 da avm de olup 11:30 da insanlar yeni yeni gelirken işimi bitirmiş oluyorum
Kalabalık mağazalar ve kasada sıra beklemek de yoruyor insanı
Kasık kısımları sanırım daha çatlamaya müsait çoğu kişi orada çatlama olduğunu söylüyor bende orayı genelde kremliyorum ama kendimi avutuyorum işte, benimde son zamanlarda göbüş büyüdü baya ama kenarlara yayıla yayıla gidiyorum, ondan karnın çok büyümüş demiyorlar bana21. haftadan itibaren doktorumuz babaya benzetiyordu, istikrarlı devam ediyor kuzucukgöbek deliğimin orası o kadar gerginki o bölümün çatlamayıp, taaa alt kasık kısmında çizgi oluşması da enteresan, inşallah devamı gelmez bakalım. senin hazırlıkalr nasıl gidiyor canım?
Hayırlısı olsun canım inşallah ikiniz için de uygun vakitte gelir bebekin ben dee yüzüstü yatmayı doyasıya gerinmeyi bir deYa topçu, ya dansçı ya akrobat olacaklar belliDün ellerim kirliyken göbeğim kaşındı, eşimden kaşımasını rica ettim, tırnaklarıyla kaşıdı diye nasıl kızdıysam adam şok oldu, onlar da az çekmiyor bizden
İnşallah hayırlısı olur, sabah sağlık ocağındaki ebem çağırmış, yanına gittim, o da karnımı görünce 30-31 hafta karnı değil, 33-34 hafta karnı bu dedi, önceki gün doktor da aynısını söyledi, eylülün ilk haftası bizimki gelecek sanırım, daha fazla durmaz gibime geliyor. Yüzüstü yatmayı özledimmmmm.
İyidir canım merak etme belki kendi ağrından çok hissedemiyosundur ya da bebeğinin hareket alanı darlaşmıştır artık ağrın da ondandır canım kötü düşünmeGünaydıın kızlarrrr... İki gündür sırt bel kasık agrısı vardı dünde bebegin hareketlerinin çok olmadıgını hissettim gecede karnım çok sertleşti hareketleri azdı her zaman yatakla kavga edermiş gibi sola tekme atardı yapmadıhareket var ama az. randevuyu erkene aldık yarın sabahtan. İnşallah iyidir bebegim
Benim de uyandığımda sol ayağımın üstüne basamıyorum canım şişmiş oluyo soluma da dönemiyorum artık çürüdü inşallah kötü bişey yoktur benim de bu cmt kontrolüm bi soriyim yazarımSol tarafım iflas etmiş durumdabelimden ayağıma kadar inen bir ağrı var yattığım yerden kalkamıyorum gece yatarken dönemiyorum sizede böyle oluyor mu kızlar. Haftaya kontrolüm var bakalım doktorum ne diyecek.
Ayyyy canım ya Harikasın. Özgüvenli olup paylasmani da ayrıca tebrik ederim. Valla bende catladim ama kirmizi değil ten rengi cizikler. Dedigin gibi ne kilo ne çatlaklar şuan umurumda degil sağlıkla kucagimiza alalim yeterVallahi kızlar bu çatlama konusunda şöyle diyeyim size
Tam 2 hafta içinde karnımın alt bölgesi haritaya döndü. İncecik bir çizikle başladı ve sadece 2 haftada korkunç bir hal aldı. Son durum buduracıyor ve kaşınıyor he ama umrumda mı hayır
Toplamda 8 kg almışım. Krem yağ vs nafile. Genetikte değil bu, annemde vs tek çizik yok.
Eki Görüntüle 1858402
Çok fazla kendinizi dinlemeyide bırakın, eğer endişelendiren durum varsa doktorunuza ulaşın yada direk acile koşun. Son aylar illaki ağrı sızı kramplar oluyor. Dün ki durumda sancının düzenli gelmediğini anladığımda kendimi dinlemeyi kestimendişeyi paniğe çevirip bebişleri germeyin
Canim benim karnim daha kötüydü hele ic bacak ve yan simitler mosmor olmustu kizimda. Kullanmadigim krem kalmamisti benimde annemin hic catlagi yok ama bende oldu cilt tipiyle alakali. Doktor derimin cok ince ve ic karnimin daroldugunu soylemisti. Ama şunu soyleyebilirim o yirtiklar bembeyaz oluyor dikkatli bakinca belli oluyorVallahi kızlar bu çatlama konusunda şöyle diyeyim size
Tam 2 hafta içinde karnımın alt bölgesi haritaya döndü. İncecik bir çizikle başladı ve sadece 2 haftada korkunç bir hal aldı. Son durum buduracıyor ve kaşınıyor he ama umrumda mı hayır
Toplamda 8 kg almışım. Krem yağ vs nafile. Genetikte değil bu, annemde vs tek çizik yok.
Eki Görüntüle 1858402
Çok fazla kendinizi dinlemeyide bırakın, eğer endişelendiren durum varsa doktorunuza ulaşın yada direk acile koşun. Son aylar illaki ağrı sızı kramplar oluyor. Dün ki durumda sancının düzenli gelmediğini anladığımda kendimi dinlemeyi kestimendişeyi paniğe çevirip bebişleri germeyin
Benimde ilk goguslerim sonra belimin yanlari daha sonra dizimin arka tarafi derken en sonda ust bacak bolgem catladi. Karnimda henuz bisey yok ama bekledigim birsey. Bende alistim artik onlara. Napalim bebisler iyi olsun yeter ki. Bu arada sen 8 kg cok iyisin. Ben su anda 14kg dayim. Rekor bende gidiyor sanirimVallahi kızlar bu çatlama konusunda şöyle diyeyim size
Eki Görüntüle 1858402
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?