evet canım bu ara benimkini de tutuyor galiba. ilk başta ne güzel ritim tutuyor bebişim demiştim ama sonra aklıma geldi hıçkırık meselesiKızlar bebişler hıçkırık tutuyor mu sizin de? Bazen 4-5 sn. aralıklarla pıt pıt atıyor göbeğim. Bu ara daha sık olmaya başladı. Kontrolüme daha çok olduğu için doktora soramadım ama internetten baktım bebek hıçkırık tutabiliyormuş. Sizde de oluyor mu aynısı?
canım benim ben aylardır farklı şekillerde ağrı çeken biri olarak bir aydır bu dediğini de yaşıyorum. ağrı değil evet acı. vajinanın dudak kenarları özellikle üstü. ilk yara var sandım bakıyorum birşey yok üstten birşey yok içten acıyor. ben ne zaman sordumsa Dr a hep normal dedi. sağlıkla kal
Aynen canim. Hemen hemen hergun yasiyorum. Birkac saniye araliklarla ve nerdeyse 7-8dk devam ediyor. Pit pitlar genelde asagi kisima vuruyor. Her halde bebis dondu basida asagiya vuruyor diye dusunuyorum ama kontrole 2 hafta var. Bakalim bebis donmus olacak miKızlar bebişler hıçkırık tutuyor mu sizin de? Bazen 4-5 sn. aralıklarla pıt pıt atıyor göbeğim. Bu ara daha sık olmaya başladı. Kontrolüme daha çok olduğu için doktora soramadım ama internetten baktım bebek hıçkırık tutabiliyormuş. Sizde de oluyor mu aynısı?
Evet Can'ım aynen oyle insallah hayirlisiyla gelsinler :)ayy çok tatlı yaaheyecan dorukta bizimkisi 30 temmuzda gelecek gün sayıyorum resmen odası kurulmayınca herşey bi yerde
Dogru gercekten ama benim park beşiğe yerim yoktu odam biraz kucuk. Hem sevemedim bir turlu çadır gibi oluşunu :))) ama dha kullanışlı olduğu kesinGule gule kullanin cok guzel duruyor . Ben karar veremedim acaba bu besiklerden mi alsam yatagin yanina yoksa park yatak mi alsam diye. 5 6 ay kullaniliyormus bu besikler ,park yatagi katlar istedigim zaman kullaniriim diye dusundum. Ama bu besikler coook tatli tabii
Can'ım hic korkma icin rahat olsun. Bel ve sırt Ağrı'n magnezyum eksikliğindendir bende de vardı simdi kullanınca sukur iyiyim. Bebegin hareketi de benim de bazen çok fazla hareketli oluyor bazen hic birsey yapmıyor. Süt ic ve sola yat o zaman hareketleniyor :)Günaydıın kızlarrrr... İki gündür sırt bel kasık agrısı vardı dünde bebegin hareketlerinin çok olmadıgını hissettim gecede karnım çok sertleşti hareketleri azdı her zaman yatakla kavga edermiş gibi sola tekme atardı yapmadıhareket var ama az. randevuyu erkene aldık yarın sabahtan. İnşallah iyidir bebegim
Benim hic tutmuyor sanirim anlattığınız gibi birsey hissedemeden hic. Ya da bebiş masallah çok hareketli olduğu icin hickiriklR arada kayboluyordur :)))Kızlar bebişler hıçkırık tutuyor mu sizin de? Bazen 4-5 sn. aralıklarla pıt pıt atıyor göbeğim. Bu ara daha sık olmaya başladı. Kontrolüme daha çok olduğu için doktora soramadım ama internetten baktım bebek hıçkırık tutabiliyormuş. Sizde de oluyor mu aynısı?
Bir an önce kavuşmak için bence de iyiumarım normale döner canım benim .gelişimi önde olması da iyi aslında 21 gün birden şafaklardan silmiş olursun. o zaman gelişimi bu şekilde olup kafa ölçümü standartlara inip normal yaparsın umarım
Canim ben kasar lor u cok yiyiyorum. Kalsiyum deposuymus. Zeytinyagi ve biraz pul biber ile karistirip sabahları kaşık kasik yiyiyorum. Cok tok tutuyor.çok teşekkürler paylaşım için, aslında kalsiyum alıyorum ama sütle aram pek yok, bir kaç gün ayran yoğurt yeme işini düzenli hale getireyim belki faydası olur :)
DIPTISDIPTIS simdi nasilsin canim? Dun gece ayni durumdaymisiz. ben de korktum. Simdi yine kipirkipir kerata. Seninki dogum durusunu almistir belki bas asagi. Kasiklarda hissettigin ondan olabilir. Benim yayamazi hala yatay olarak hissediyorum. doktor randevumu yarina cektim, ne söyleyecek bakalim.
ay evet ya sağlıklı olsunlarda . benim kontrolüm 25 temmuz da 34+0 oluyorum o zaman umarım baş aşağı dönmüştür. evet bende topiklere bakıyorum 35 ten itibaren doğum haberleri gelmeye başlıyor . ay çok heyecanlı yaaaaaBir an önce kavuşmak için bence de iyişakası bir tarafa sağlıklı olsunlar da artık normal ya da sezaryen takıntım yok, bebiş ve anne için gereken neyse o yapılsın, işin kolayına kaçılmasın yeter. Sizin kontrol ne zaman canım?
Eylülün ilk haftası olanlardansın, bakalım ilk doğum müjdesi kimden gelecek, herhalde 3 haftaya kadar ilk doğum haberimiz gelmiş olur, ayy çok heyecanlı, diğer topiklerde 35-36 larda doğumlar başlamış, vaktinde sağlıkla gelsinler inşallah.
ay sen öyle 3 haftaya kadar deyince ben nasıl kasıldım burda, hoş ben de okuyorum evet geçen senenin eylül bebişleri temmuzda gelmeye başlamışlar. ama sen de söyleyince beni bir heyecan bastıBir an önce kavuşmak için bence de iyişakası bir tarafa sağlıklı olsunlar da artık normal ya da sezaryen takıntım yok, bebiş ve anne için gereken neyse o yapılsın, işin kolayına kaçılmasın yeter. Sizin kontrol ne zaman canım?
Eylülün ilk haftası olanlardansın, bakalım ilk doğum müjdesi kimden gelecek, herhalde 3 haftaya kadar ilk doğum haberimiz gelmiş olur, ayy çok heyecanlı, diğer topiklerde 35-36 larda doğumlar başlamış, vaktinde sağlıkla gelsinler inşallah.
Gidip aldım ben mağazadan. Netten alışveriş yapmıyorum ben. Bakıp beğenip gidip alıyorum görmeden alamıyorum pek:)merhaba bende duydum çok iyi olduğunu bodylerinin, herkes çok memnun, internetten alışverişi yok diye biliyorum baktım göremedim de siz nereden buldunuz acaba, bu sıcakta mağaza dolaşmak çok zor :)
Kızlar bebeği doğum pozisyonu almayan bir tek ben miyim?
Saf makat geliş Dedi dr
Bebeğim başı ve ayakları aynı karede fotoğraf verdi
Bu haftadan sonra dönme ihtimali çok düşük Dedi.
Hepinizin baş aşağı mı duruyor bebeği?
Yada böyle son haftalarda normal doğum pozisyonu alan Bebek duydınız mı hiç
Ayrıca enfeksiyon varmış fitil verdi 5 gün boyunca
Islaklık ondan oluyordur bebeğin suyu iyi Dedi
Tabi ben kesin dönmüştür dedim bu iki haftada ama dönmemiş tembel oğlum
Evet canim ben de pit pitlarini asagida hissediyorum. İnşallah dönmüş ve doğum duruşuna geçmişlerdirAynen canim. Hemen hemen hergun yasiyorum. Birkac saniye araliklarla ve nerdeyse 7-8dk devam ediyor. Pit pitlar genelde asagi kisima vuruyor. Her halde bebis dondu basida asagiya vuruyor diye dusunuyorum ama kontrole 2 hafta var. Bakalim bebis donmus olacak mi
Bende teşekkür ederim Can'ım inşallah sıkıntılarımız geçer bir an önce sağlıkla bebislerimizi kucağımıza alabilirizteşekkürler cevaplar için, ya gerçekten artık kendimden şüphe ediyordum, şirkette bir sürü annemiz var 1-4 yaş aralığında değişen bebeklerle soruyorum soruyorum yok olmadı öyle bişe diyorlar, ağrı mı baskı mı diolar acı diyorum anlamıyorlar. Acı kavramını kimse anlamadı, yaşamadığını söyledi bende kendi kendime deliriyorum herhalde dedim.
inşallah 2 ay sürmez bu ya, çok canım yandı dün gece, umarım hafifler. hafif hafif olmasına razıyım dün geceden sonra.
Tansiyonumu ölçüyorum bir anarmolkik yok ama nabzım sürekli yüksek çıkıyor en düşük 90 çıkıyorCanim tansiyonunu olcturseydin hemen belki tansiyonl ilgilidir
Aynı sıkıntılar bende de mevcut Pelvik bölgeme bazen öğle bir buruyor ki Can'ım çok acıyor yemek yiyince nefes alamıyorum merdiven çıkamıyorum çarpıntım var karnım davul gibi gerilmiş Allah yardımcımız olsunAyni sekilde benimdr karnim cok gergin patlayacak gibi..rahim agzindan sanki bebgimin eli kolu cikacak diye korkuyorum. Resmen rahim agzinda bir kipirdanma hissediyorum normal mi bu durum bilemedim.randevumuz daha 28 inde..acaba erken mi gitsem...ne dogru durust nefes alabiliyirum ne yemek yiyebiliyorum nede uyuyabiliyorum..ve daha 2 ay var..allahim sen yardim et..soyle deliksiz bir uyku cekmeyi ne cok ozledim((
Doktor da dün çaktırmamaya çalışarak "şimdi 31 desiniz, aslında 33-34 desiniz" filan diye mırıldanıyor, bir sonraki kontrolü 1 ay sonraya verdi, gülerek "zaten bir şey olursa 4 haftayı beklemeden görüşürüz" dedi:) bugün de ebe karnınız 33-34 karnı deyince beni de bir telaş sardı. eşim de "sen önümüzde maksimum 4-5 hafta varmış gibi düşün, geri kalan sürede beklerse ne ala beklemezse buyursun gelsin paşa" dediay sen öyle 3 haftaya kadar deyince ben nasıl kasıldım burda, hoş ben de okuyorum evet geçen senenin eylül bebişleri temmuzda gelmeye başlamışlar. ama sen de söyleyince beni bir heyecan bastı. çok acemi bir anne olucam ben, umarım çabuk öğrenirim. beklesinler, tombişleşsinler de öyle gelsinler. her ne kadar sabırsızlansam da daha hazır da hissetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?