Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
evet canım bu ara benimkini de tutuyor galiba. ilk başta ne güzel ritim tutuyor bebişim demiştim ama sonra aklıma geldi hıçkırık meselesi

teşekkürler, bana da normal dedi geçen randevuda, sadece aşırı artarsa haberleşelim dedi, baş aşağıda olduğu için kanala girmiş olmasından endişe edebiliriz o zaman die. ama bu sabah aynı şiddetle devam etmediği için öyle bir şüphem olmadı. normal bunlar olacak tabiki ama etraftan hiç duymadığım için endişelenmiştim biraz. rahatladım tekrar teşekkürler.

Aynen canim. Hemen hemen hergun yasiyorum. Birkac saniye araliklarla ve nerdeyse 7-8dk devam ediyor. Pit pitlar genelde asagi kisima vuruyor. Her halde bebis dondu basida asagiya vuruyor diye dusunuyorum ama kontrole 2 hafta var. Bakalim bebis donmus olacak mi

ayy çok tatlı yaa heyecan dorukta bizimkisi 30 temmuzda gelecek gün sayıyorum resmen odası kurulmayınca herşey bi yerde
Evet Can'ım aynen oyle insallah hayirlisiyla gelsinler :)
Dogru gercekten ama benim park beşiğe yerim yoktu odam biraz kucuk. Hem sevemedim bir turlu çadır gibi oluşunu :))) ama dha kullanışlı olduğu kesin

Can'ım hic korkma icin rahat olsun. Bel ve sırt Ağrı'n magnezyum eksikliğindendir bende de vardı simdi kullanınca sukur iyiyim. Bebegin hareketi de benim de bazen çok fazla hareketli oluyor bazen hic birsey yapmıyor. Süt ic ve sola yat o zaman hareketleniyor :)

Benim hic tutmuyor sanirim anlattığınız gibi birsey hissedemeden hic. Ya da bebiş masallah çok hareketli olduğu icin hickiriklR arada kayboluyordur :)))

Bir an önce kavuşmak için bence de iyi şakası bir tarafa sağlıklı olsunlar da artık normal ya da sezaryen takıntım yok, bebiş ve anne için gereken neyse o yapılsın, işin kolayına kaçılmasın yeter. Sizin kontrol ne zaman canım?
Eylülün ilk haftası olanlardansın, bakalım ilk doğum müjdesi kimden gelecek, herhalde 3 haftaya kadar ilk doğum haberimiz gelmiş olur, ayy çok heyecanlı, diğer topiklerde 35-36 larda doğumlar başlamış, vaktinde sağlıkla gelsinler inşallah.

çok teşekkürler paylaşım için, aslında kalsiyum alıyorum ama sütle aram pek yok, bir kaç gün ayran yoğurt yeme işini düzenli hale getireyim belki faydası olur :)
Canim ben kasar lor u cok yiyiyorum. Kalsiyum deposuymus. Zeytinyagi ve biraz pul biber ile karistirip sabahları kaşık kasik yiyiyorum. Cok tok tutuyor.

Valla yine ara ara o tuhaf sancı oluyor ama düzensiz. Düzenli olmadığı sürece çok takılma dedi dr Evde yalnız olunca tedirgin oldum. Benim vampir 25. haftadan beri dönmüş durumda. Baskı vs gibi değilde regl olacakmış gibi bir ağrı bu. Ara ara yine hissediyorum ama şiddetli ve düzenli değil.

Ayni sekilde benimdr karnim cok gergin patlayacak gibi..rahim agzindan sanki bebgimin eli kolu cikacak diye korkuyorum. Resmen rahim agzinda bir kipirdanma hissediyorum normal mi bu durum bilemedim.randevumuz daha 28 inde..acaba erken mi gitsem...ne dogru durust nefes alabiliyirum ne yemek yiyebiliyorum nede uyuyabiliyorum..ve daha 2 ay var..allahim sen yardim et..soyle deliksiz bir uyku cekmeyi ne cok ozledim((

ay evet ya sağlıklı olsunlarda . benim kontrolüm 25 temmuz da 34+0 oluyorum o zaman umarım baş aşağı dönmüştür. evet bende topiklere bakıyorum 35 ten itibaren doğum haberleri gelmeye başlıyor . ay çok heyecanlı yaaaaa

ay sen öyle 3 haftaya kadar deyince ben nasıl kasıldım burda, hoş ben de okuyorum evet geçen senenin eylül bebişleri temmuzda gelmeye başlamışlar. ama sen de söyleyince beni bir heyecan bastı . çok acemi bir anne olucam ben, umarım çabuk öğrenirim. beklesinler, tombişleşsinler de öyle gelsinler. her ne kadar sabırsızlansam da daha hazır da hissetmiyorum

merhaba bende duydum çok iyi olduğunu bodylerinin, herkes çok memnun, internetten alışverişi yok diye biliyorum baktım göremedim de siz nereden buldunuz acaba, bu sıcakta mağaza dolaşmak çok zor :)
Gidip aldım ben mağazadan. Netten alışveriş yapmıyorum ben. Bakıp beğenip gidip alıyorum görmeden alamıyorum pek:)
Kızımın body leri kızımı +yeğenimi büyüttü şimdi bana geri geldi 3 Bebek büyütür kadar kaliteli yani solmadı hiç.
Benim alışveriş halimi görseniz otura otura geziyorum her 5 dk bir oturuyorum nerdeyse. Enerjimin son damlasını tüketiyorum resmen
Pahalı Bişeyi ucuza almak özel ilgi alanım.
Avm lere sabahtan gidince kalabalık olmuyor ben 10 da avm de olup 11:30 da insanlar yeni yeni gelirken işimi bitirmiş oluyorum
Kalabalık mağazalar ve kasada sıra beklemek de yoruyor insanı

Merhabalarr,

Çok yakın bir tanıdığıma doktoru 32 yada 33. haftada bebek ters duruyor dedi 37. haftadaki kontrolünde doğum pozisyonu aldı. Bir sonra ki kontrolü bekle derim ben :)

Evet canim ben de pit pitlarini asagida hissediyorum. İnşallah dönmüş ve doğum duruşuna geçmişlerdir

Bende teşekkür ederim Can'ım inşallah sıkıntılarımız geçer bir an önce sağlıkla bebislerimizi kucağımıza alabiliriz

Aynı sıkıntılar bende de mevcut Pelvik bölgeme bazen öğle bir buruyor ki Can'ım çok acıyor yemek yiyince nefes alamıyorum merdiven çıkamıyorum çarpıntım var karnım davul gibi gerilmiş Allah yardımcımız olsun

Doktor da dün çaktırmamaya çalışarak "şimdi 31 desiniz, aslında 33-34 desiniz" filan diye mırıldanıyor, bir sonraki kontrolü 1 ay sonraya verdi, gülerek "zaten bir şey olursa 4 haftayı beklemeden görüşürüz" dedi:) bugün de ebe karnınız 33-34 karnı deyince beni de bir telaş sardı. eşim de "sen önümüzde maksimum 4-5 hafta varmış gibi düşün, geri kalan sürede beklerse ne ala beklemezse buyursun gelsin paşa" dedibeni 31 .haftadan doğum moduna sokmayı başardılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…