30 dolmus oluyor canim. 31 in icindesin. Ayni yas hesabi gibi kafa karistiriyor degil miKızlar ben bu hafta olayını bir türlü anlayamıyorum şu anda 30 +1 haftalığim ama bu 31 mi oluyor 30 mu oluyor
Kızlar ben yarın medipolde gidiyorum tekrar gorusmeye....
Hem suyuna hem enfeksiyonuna baksın cunkusu cisini yaparken sanki dikiş ipini cekiormusum gibi sizi oluyor.
Ve doktora gidicem bu suyu az nekadara kadar beklicem. Birden biterse bebeğe zararı ne. Hastaneye yatsam 2 hafta 34 de ikisini dogursam ne durumda olur. 2 hafta dayanabilirler mi vs vs vs.
Kafam allak bullak. Psikolojik bozuk. Etrafındaki insanların sanki sorun yomta ben sıkıntı ediyormuşum gibi akıl vermelerinden bunaldim ve artık si irlerike hakim planlıyorum.
Bize dua eder misiniz Rabbim.mucizesini göstersin evlatlarının ikisininde sağ salim kucağıma alayim ..
çatlak kremi tamam sabah ve akşam uyguluyorum . peki meme başı için krem kullanmaya başlayan var mı. nasıl ne sıklıkla uygulamalıyız. sabah kolonyalı pamuk ile tahriş edip akşama kadar öyle bekleyip akşam krem sürerek onarmak meme başının bebeğe hazır olmasını sağlıyormuş. burada mı konuşulmuştu bu konu tam hatırlamıyorum. uygulayan var mı.
30 dolmus oluyor canim. 31 in icindesin. Ayni yas hesabi gibi kafa karistiriyor degil mi
4 cm olcuyirlar
Günayyydııın kızlarrr bizim randevu yarına kaldıı.. Bugun evde bi bayram havası ki sormayınn Rüzgarın oda takımı geldi montajcıları bekliyoruz e bebekten gelen siparişi dayanamayıp eşime şubeden aldırdım teslimatı bekliyemedimbabaannesi dün alışveriş yapmış onlarda geldi e akşama dogruda anneanne gelir giç bu kadat heyecanlanmamıştım.. Rabbim herkese yaşatsınn bu sevinçlerii sag salimm kucagımza alalım inşallahh
Artık herkesin hazırlıklar tamamlanıyor, Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah.benimde kızımın odası pazartesi gelecek inanılmaz sabırsızlıkla bekliyorum yarın odası boyanacak işalah pazar günü de eksikler var onları alacağız işalah
yavaş yavaş esyalarını yıkayıp ütülemem lazım :)
Ayakların yerden kesilmiş belliGünayyydııın kızlarrr bizim randevu yarına kaldıı.. Bugun evde bi bayram havası ki sormayınn Rüzgarın oda takımı geldi montajcıları bekliyoruz e bebekten gelen siparişi dayanamayıp eşime şubeden aldırdım teslimatı bekliyemedimbabaannesi dün alışveriş yapmış onlarda geldi e akşama dogruda anneanne gelir giç bu kadat heyecanlanmamıştım.. Rabbim herkese yaşatsınn bu sevinçlerii sag salimm kucagımza alalım inşallahh
C ceren151115sinemnur yaaaa evett kızlarr hazırlıklar tamamlanıyor ama benim daha çoooooook eksiğim var malesef.. Çok teşekkür ederiim hepinizeee.. Herkes güle güle kullansın bebeişinin eşyalarını inşallah saglıklaa huzurla kavusurda evimize getirir büyütürüz bebeişleriii
Ya evet o kolonya mevzusunu bende merak ediyorum.olbey sen düşünüyordun sanırım.
Amin canım çok şükür herşeye rahatlıkla ulaşabilen annelerdeniz Allah tüm annelerin yardımcısı olsun bebekleri için gönüllerinden geçeni versinGünayyydııın kızlarrr bizim randevu yarına kaldıı.. Bugun evde bi bayram havası ki sormayınn Rüzgarın oda takımı geldi montajcıları bekliyoruz e bebekten gelen siparişi dayanamayıp eşime şubeden aldırdım teslimatı bekliyemedimbabaannesi dün alışveriş yapmış onlarda geldi e akşama dogruda anneanne gelir giç bu kadat heyecanlanmamıştım.. Rabbim herkese yaşatsınn bu sevinçlerii sag salimm kucagımza alalım inşallahh
Evet canim onceki haftalarda baslamistim bayramla birlikte ara vermis oldum 2 gun once yine aklima geldi yatmadan once kolonya spreyliyorum gogus uclarina. Ama pamukla falan diil benim yaptigim. O sekilde kalmisti akli da tekrar bir bakayim
Canım ana kalemler hallolunca ıvır zıvırlar için de listen hazırsa tek alışverişte bitiyor hepsi zaten.C ceren151115sinemnur yaaaa evett kızlarr hazırlıklar tamamlanıyor ama benim daha çoooooook eksiğim var malesef.. Çok teşekkür ederiim hepinizeee.. Herkes güle güle kullansın bebeişinin eşyalarını inşallah saglıklaa huzurla kavusurda evimize getirir büyütürüz bebeişleriii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?