Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
dün kontrolüm vardı bebeğim dönmüş inşallah değişmez pozisyonu :) bu sefer ki kontrolde de 1 hafta önde çıktı ne değişik şu ölçümler sağlıklı olsun da gerisini takmıyorum 40 cm ve 1650 gr olmuş biraz tombiş olabilir dedi ki hep diyorlar bunu doktorlar :) normal doğum istediğimi söyledim seni sezeryan diye zorlamam herşey yolunda gider ve güzel olursa normal yapabilirsin tüp bebeğin normal doğuma engeli yok dedi bakalım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah

çatlak kremi tamam sabah ve akşam uyguluyorum . peki meme başı için krem kullanmaya başlayan var mı. nasıl ne sıklıkla uygulamalıyız. sabah kolonyalı pamuk ile tahriş edip akşama kadar öyle bekleyip akşam krem sürerek onarmak meme başının bebeğe hazır olmasını sağlıyormuş. burada mı konuşulmuştu bu konu tam hatırlamıyorum. uygulayan var mı.

Günayyydııın kızlarrr bizim randevu yarına kaldıı.. Bugun evde bi bayram havası ki sormayınn Rüzgarın oda takımı geldi montajcıları bekliyoruz e bebekten gelen siparişi dayanamayıp eşime şubeden aldırdım teslimatı bekliyemedim babaannesi dün alışveriş yapmış onlarda geldi e akşama dogruda anneanne gelir giç bu kadat heyecanlanmamıştım.. Rabbim herkese yaşatsınn bu sevinçlerii sag salimm kucagımza alalım inşallahh

canim tabi dua ederiz. hic uzme kendini ben guveniyorum kuzucuklar bekleyecek. enfeksiyona baktir mutlaka. hastanede yatis icin sen bunalmaz misin diye dusundum. onlarin da su konusunda yapabilecekleri birsey yok.

su bitmedigi surece sik takiple bebeklerin sikintiya girip girmedigine bakiliyor. bittigi noktada da almak gerekiyor. ama bitmesi oyle bugunden yarinaolan bisi degil. kardesim 40+5te suyun bitmesi nedeniyle sez olmustu. su azaldigindaki surec bu sekilde isledi. hastaneninbi fonksiyonu olmuyor yani..

Ya evet o kolonya mevzusunu bende merak ediyorum. olbey sen düşünüyordun sanırım.

benimde kızımın odası pazartesi gelecek inanılmaz sabırsızlıkla bekliyorum yarın odası boyanacak işalah pazar günü de eksikler var onları alacağız işalah

yavaş yavaş esyalarını yıkayıp ütülemem lazım :)

Artık herkesin hazırlıklar tamamlanıyor, Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah.

Ayakların yerden kesilmiş belli sağlıkla, huzurla, güzel günlerde kullanın canım tamamlanınca fotosunu bekliyoruz

amin canım işalah :) benimde çok eksiğim var aslında kıyafet doldu taştı fakat banyo havlusu kğveti ateş ölçeri tarağı tırnak makası yorganı yastığı hep eksik benimde bir çok eksiğim var

Ya evet o kolonya mevzusunu bende merak ediyorum. olbey sen düşünüyordun sanırım.

Evet canim onceki haftalarda baslamistim bayramla birlikte ara vermis oldum 2 gun once yine aklima geldi yatmadan once kolonya spreyliyorum gogus uclarina. Ama pamukla falan diil benim yaptigim. O sekilde kalmisti akli da tekrar bir bakayim

Amin canım çok şükür herşeye rahatlıkla ulaşabilen annelerdeniz Allah tüm annelerin yardımcısı olsun bebekleri için gönüllerinden geçeni versin Güle güle kullanın canım cicilerini Allah içini doldursun

Evet canim onceki haftalarda baslamistim bayramla birlikte ara vermis oldum 2 gun once yine aklima geldi yatmadan once kolonya spreyliyorum gogus uclarina. Ama pamukla falan diil benim yaptigim. O sekilde kalmisti akli da tekrar bir bakayim

Çok yakıyor mu canım ya
Benim hamileliğin başından beri aşırı hassas göğüslerim. Özellikle son 2 haftadır dokunamıyorum bile ve çok korkuyorum. Lansinoh vs sürüyorum banamısın demedi

Canım ana kalemler hallolunca ıvır zıvırlar için de listen hazırsa tek alışverişte bitiyor hepsi zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…