- 28 Aralık 2008
- 697
- 1.413
- 638
Nerde dönen bir Bebek görsem sevinirim darısı başıma.dün kontrolüm vardı bebeğim dönmüş inşallah değişmez pozisyonu :) bu sefer ki kontrolde de 1 hafta önde çıktıne değişik şu ölçümler sağlıklı olsun da gerisini takmıyorum 40 cm ve 1650 gr olmuş biraz tombiş olabilir dedi ki hep diyorlar bunu doktorlar :) normal doğum istediğimi söyledim seni sezeryan diye zorlamam herşey yolunda gider ve güzel olursa normal yapabilirsin tüp bebeğin normal doğuma engeli yok dedi bakalım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah
Çok yakıyor mu canım ya
Benim hamileliğin başından beri aşırı hassas göğüslerim. Özellikle son 2 haftadır dokunamıyorum bile ve çok korkuyorum. Lansinoh vs sürüyorum banamısın demedi
Bende onumuzdeki hafta tam 32. haftamda uygulamaya baslayacagim. Aldigim egitimde soylemislerdi bunu. Onlarda Ayse Onerden ogrenmisler.hayir canim yakmiyor hic, spreyliyorum sadece baska bisi yapmiyorum. kolonya ferahligini birakip ucup gidiyor :)
senin bir daha kontrolün ne zaman canım o zamana dönmüş olur umarım .bende sabırsızlıkla kontrolümü bekliyorumNerde dönen bir Bebek görsem sevinirim darısı başıma.
Aklına kötüyü getirme
Doğru pozisyona gelmiş tekrar dönmek ne demek artık kalır öyle :)
Bebiş doğum pozisyonu Almış kilosu iyi doktorun pozitif sen normal doğum taraftarı
Güzel olur evellAllah
O ölüm korkusu niyeyse bende de var canim dogumu düşünunce panikliyorum hemen başka şeyler dusunmeye çalışıyorum inşallah sagliklica alcaz bebislerimiz hepimiz Allaha emanetiz. Benim bebis iki hafta önce bir hafta önden gidiyordu canim doktor diyet verdi sekerli şeyler yeme beyaz ekmek kavun karpuz kiraz üzüm yeme dediKizlar son zamanlara geldikce size ölüm korkusu geldi mi? Bende cok garip bir piskoloji var nedense. Bu arada cok yakin bir arkadasim cok iyi ozel hastahanelerden birine gidiyor Istanbulda. Doktoru prof, bebegin gelisimi onde gidiyor diye eleviti biraktirmis. Onumuzdeki hafta benimde kontrol var, bebek 2 hafta ondeydi bakalim simdi nasil cikacak. Sorsam mi acaba vitamini birakmak gerekiyor diye mi? Gelisimi onde cikan arkadaslar doktorunuz bir tavsiyede bulundu mu?
Kizlar son zamanlara geldikce size ölüm korkusu geldi mi? Bende cok garip bir piskoloji var nedense. Bu arada cok yakin bir arkadasim cok iyi ozel hastahanelerden birine gidiyor Istanbulda. Doktoru prof, bebegin gelisimi onde gidiyor diye eleviti biraktirmis. Onumuzdeki hafta benimde kontrol var, bebek 2 hafta ondeydi bakalim simdi nasil cikacak. Sorsam mi acaba vitamini birakmak gerekiyor diye mi? Gelisimi onde cikan arkadaslar doktorunuz bir tavsiyede bulundu mu?
Bende doğumda bana bir şey olursa bebeğime ne olacak korkusu oluşmuştu bir ara, geçti şükür.Kizlar son zamanlara geldikce size ölüm korkusu geldi mi? Bende cok garip bir piskoloji var nedense. Bu arada cok yakin bir arkadasim cok iyi ozel hastahanelerden birine gidiyor Istanbulda. Doktoru prof, bebegin gelisimi onde gidiyor diye eleviti biraktirmis. Onumuzdeki hafta benimde kontrol var, bebek 2 hafta ondeydi bakalim simdi nasil cikacak. Sorsam mi acaba vitamini birakmak gerekiyor diye mi? Gelisimi onde cikan arkadaslar doktorunuz bir tavsiyede bulundu mu?
Canım seninki sezaryen olacaktı, 2 hafta da önden gidiyor, bebişi ne zaman alacağına dair doktorun tarih verdi mi, 1 eylülde 40 hafta doluyorsa senin(usgye göre 42 gibi çıkar) tamamlanmasını bekleyecek mi, ağustos ortasında alacak mı, kiminle konuştuysam önde giden durumlarda 38. haftada alındığını söyledi?Kısa bir süre yaşadım o korkuyu ama çabuk atlattım. Kolay değil vücudundan insan yavrusu çıkıyorbiraz telkinle geçiyor ve buna sebep yine gebelik hormonları bence.
Benim 20. haftadan sonra vitamin olayını kesti doktorum. Bebek hep 2 hafta önden gidiyor. Muhtemelen kilomlada alakalı. Şuanda tiroid ve kan ilacı alıyorum.
Bildigin kiraz cekirdegi canim. Ben Sevi Bebe'nin cok fonksiyonlu yatagini almistim icinde kiraz cekirdekli torbada hediye geldi. Torbayi 150 derecede 10dk isitin diye yaziyor. Gaz sancilarini kesiyormus.Kızlar bir de bu kiraz çekirdekli bantlar var ya, cahilliğimi mazur görün, bildiğimiz kiraz çekirdekleri mi var içerisinde? Sanırım gaz için ayak altlarına koyuluyor, göbeğine filan sarılıyor bebişin, malum mevsim yaz, sürekli de kiraz oluyor evlerimizde, faydası varsa çekirdeklerini atmayıp bir keseye doldurayım diyorum, fikri olan var mı bu konuda? saplarını da atmaz kaynatıp içerdim zaten, çekirdeği de faydalıysa onu da biriktireyim :)
Kiraz çekirdeğinin özelliği sıcağı ve soğuğu uzun sure muhafaza etmesi. Sicak su torbasi olarak kullanıldığı gibi buz torbasi olarak da kullanılabiliyor. Biz yedigimiz kiraz çekirdeklerini biriktirdik. Guzelce yikadim ve kuruttum. Simdi keselerin icini doldurup bebegin patiklerinin icine koyacağımKızlar bir de bu kiraz çekirdekli bantlar var ya, cahilliğimi mazur görün, bildiğimiz kiraz çekirdekleri mi var içerisinde? Sanırım gaz için ayak altlarına koyuluyor, göbeğine filan sarılıyor bebişin, malum mevsim yaz, sürekli de kiraz oluyor evlerimizde, faydası varsa çekirdeklerini atmayıp bir keseye doldurayım diyorum, fikri olan var mı bu konuda? saplarını da atmaz kaynatıp içerdim zaten, çekirdeği de faydalıysa onu da biriktireyim :)
Masallah bebise! Vitaminleri kes falan dedi mi doktor, kilo alımını durdurmak icin?Randevumu one almistim. Simdi geldik doktordan. Benim tombisim annesi ne kadar istese de normal doguma izin vermeyecek gibi. normalde 30+3um ama 33+3 olmus bebis 45cm.2181gr olmuşuz. Bas asagi donmus bi de. Testlerimi verdim, haftaya yine gidicem. O zaman doktorum ne dicek bakalım. Devlette ultrasonu ayri doktor yapti cunku.
Devlette mi doğum yapacaksn cnmTour Guide
Canim bu sefer devletteki doktoruma gittim. Ultrasonu baska doktor yapti. Testleri yaptirdim.haftaya tekrar gittigimde konusabilicem doktorla bakalim. Ben demir omega ve magnezyum-kalsiyum hapi aliyorum. demirim cok dusuk onu kesmez sanirim ama digerlerini danisirim. Yediklerime dikkat etmeye calisiyorum bi suredir. Ama ise yaramamis belli ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?