Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Hani erkek bebekte karın öne doğru kız bebekte yanlara doğru büyürmüş ya biz onun ram örneğiyiz o zaman kilolarımız aynı boyumuz aynı tek fark bebişlerimizin cinsiyetiçatlaklara da artık yapacak bişey yok kuzularımız sağlıkla doğsunlarda onlar bize hatıra kalır

ilkinde bebis napar diye hic dusunmemistim. esim ne yapar diye dusunuyordum bana bisi olursa.. simdi de oglumu dusunuyorum. gelen minicik bebis neticede onun hayatindan simdilik bir anlamim yok. ama esim oglusum gozumun onune geliyor. neyse ki cabuk siyriliyorum bu dusunceden neticede olecegim zaman belli saat o saatse zaten yapacak bisi yok ki :) allah hayirli omur versin hepimize

arkadaslarda yazmis normal kiraz cekirdekli. onun en makbulu keseden ziyade minik yollar seklinde dikip tek sira halinde dizmek torbanin icine. oyle olunca bebise hic rahatsizlik vermiyor. rossmanda falan gormustum bi ara ugrasabilecegimi sanmiyorum ama hazir bulursam alirim :)

masallah kuzuna ne guzel buyumus.. saglikla gelsin

Bende kontrolden geldim 32+0 dayız 45 cm boy 2562 kilo 3 hafta önden gidiyoruz

oooyy masallah darisi basimiza insallah. bebisler 2 kiloyu gecince ben seviniyorum resmen :) saglikla gelsin kuzucuk

herkes kontrole gitmis herhalde hastasonu oncesi. masallah bebisine de saglikla gelsin canim..

Aklima Babam ve oglum filmi geldi. Filmin basinda darbe oluyordu sokaga cikma yasagi getiriliyordu. Hamile kadin sokaklarda kimse olmadiginda parkta dogum yapiyor ve oluyordu. Allah'im hepimizi korusun. Kotu gunler gostermesin ulkemize
Amin inşallah, bugün akşam eşimle ölüm, kaza vs konuştum, içim öyle daralıyordu ki. Ben de ilk duyduğumdan beri ağlıyorum, karnım kasılıyor, eşim sakinleştirmeye çalışıyor, nasıl bir ülke oldu, bebeklerimizi nasıl bir gelecek bekliyor, yüreğim sıkışıyor, nefes alamıyorum.

Ben dün gece rüyamda doğum nişanım gelmiş gördüm önce adet oldum sandım sonra ben hamileyim ne adeti doğum başlamış bi panik bi korku anlatamam hayır olsun inşallah belki de bu darbe girişimine çıktı kimbilir

Yok canım ben erken alınmasını istemediğim için 30 ağustos diye konuştuk. O vakte kadar gelmeye kalkışmazsa 30 ağustos ama bence öncesinde depar atacak bu vampir

Allahımm ya rabbim her türlü stres vardı birde bu eklendii eşim gece çalışıuo bu adam şimdi sabah nasıl gelcek evine valla saçma olabilir ama şuan beynim durduuu arıyorum adamı çabuk eve gel diye inşallahh getirirler iş yerinden şuan saçma olabilir bu yazdıgım ama gerçekten düşünemiyorum

Gercekten hamileyiz dua edelim bu olanlara kim sebep oluyorsa o garibanlara kim sebep oluyorsa rabbim kahhar ismiyle kahretsin yetmedimi okadar Canlar feda oldu ne gencler öldu, ,,,turkiyedeki ailem icin cok endiseleniyorum rabbim yardimciniz olsun

Aminnnn
Yine kac polis sehit olmus
Gercekten cok stresliyiz hepimiz
Allah yardimcimiz olsun insallah

Saatlerdir bebeğim karnımda kastıda kastı kendini sakın olmaya çalışıyorum ama beceremedim bi türlü eşim de yok şehir dışındaydı yola çıktı geliyor ama şuan yanımda değil o kadar da gitme demiştim hiç istemedim gitmesini hep dedim birşey olucak çok şükür kendine birşey olmadı ama ortalık karıştı zaten yarı küs gitmişti bide böyle olunca iki kat kötü oldum hala gelemedim kendine bebeğim için sakin olmaya çalışıyorum ama olmuyor işte olmuyor Allah yardımcımız olsun inşallah sağlıcakla sorunsuz bir türkiyeye gelsin bebeklerimiz inşallah

Cok tesekkur ederiz canim, hepsi saglikla gelsinler insallah

Cok kirli cok pis isler donuyor guzel vatanimizi rahat birakmiyorlar yine. Dusuncelerimi burada belirtmem dogru olmaz. Tek diyebilcegim bizlere emanet olan bu guzel topraklari su kirli oyunlardan arindirabilsek cennet olurduk bence. Artik darbeydi sikiyonetimdi vs de değil, o kadar basit de degil, cok daha derin bu olaylar. Cok daha yaralayici. Neyse. o kadar kasildik bebisimizle beraber hepimiz biliyorum. Derin derin nefes alip saatlerce kendimize gelmeye calistik. Cok zor ama umudumuzu kaybetmeyelim güzel anneler, cocuklarimiz umudumuz bizim, vatanimiz da oyle. Her inisin bir cikisi vardir elbet. Boyle bilmis gibi yazdim belki biraz ama anlayin, umudumu kaybetmemek icin cirpiniyorum. Aglamak istemiyorum. Bu kadar zorluklarin icinden dogdu bu vatan, bu kadar sehit verdi, bu kadar cabuk pes etmez diyorum. Su oyunlara balik yemi olmasak bi de ne guzel olur aslinda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…