Kızlar herkese merhaba... En son 31+5 de kontrole gittigimde bebis 1800gr ve 40cm di. Doktorum normal dedi boyu kilosu için. Eger kendine guveniyorsan %80 normal doğum ama cati muayenesinden sonra tam net konusabiliriz dedi. Çatı muayenesini de 37. Haftada yapacakmış. Onun dışında yaşanan olaylardan dolayı cok gerildim üzüldümbir polis eşi olarak sizin yaşadığınız tedirginligin kat ve kat fazlasini yasadim yasiyorum esim yillik izindeydi istanbuldaydik. Fakat hemen acil çağırdılar zar zor bulduğumuz uçak biletiyle birazdan uçağa binecek. Ben ailemle kaldim o tek dönüyor maalesef ki yasadigimiz sehir doguda ve imkanlari cok kısıtlı mecburum burada doğum yapmaya esim olmadan zor olacak hem de cok zor... Rabbim sucu günahı olmayan herkesi korusun kimseye acılar yaşatmasin...
Kızlar herkese merhaba... En son 31+5 de kontrole gittigimde bebis 1800gr ve 40cm di. Doktorum normal dedi boyu kilosu için. Eger kendine guveniyorsan %80 normal doğum ama cati muayenesinden sonra tam net konusabiliriz dedi. Çatı muayenesini de 37. Haftada yapacakmış. Onun dışında yaşanan olaylardan dolayı cok gerildim üzüldümbir polis eşi olarak sizin yaşadığınız tedirginligin kat ve kat fazlasini yasadim yasiyorum esim yillik izindeydi istanbuldaydik. Fakat hemen acil çağırdılar zar zor bulduğumuz uçak biletiyle birazdan uçağa binecek. Ben ailemle kaldim o tek dönüyor maalesef ki yasadigimiz sehir doguda ve imkanlari cok kısıtlı mecburum burada doğum yapmaya esim olmadan zor olacak hem de cok zor... Rabbim sucu günahı olmayan herkesi korusun kimseye acılar yaşatmasin...
Rabbim eslerinizi korusun size yavrulariniza bagislasin, ,,,, sucu gunahi olmayan tüm askerlerimizi polislerimizi allah korusun sevdiklerine bagislasinCanım seni o kadar iyi anlıyorum ki. Bende polis eşiyim eşim bir aydır doğuda görevde hamileliğim stresli geçiyorRabbim bütün asker polislerimizi suçu günahı olmayan herkesi korusun inşallah dua etmekten başka çaremiz yok.
Benimde cantam hazir degil bebegin esyalarini tamamladim ama hala eksiklerimiz var tabi dogurana kadarda eksik bitmez, , ilk cocukda 7.ayimda herseyim bitmisdi bunda biraz daha agirdan aliyorum nedenseSlm kızlar
Hala kızıma isim bulamadım
Doğumda dağıtılacak süs hastane odası süsü yok
Çantalar hazır değil
Çok karışığım
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki. Bende polis eşiyim eşim bir aydır doğuda görevde hamileliğim stresli geçiyorRabbim bütün asker polislerimizi suçu günahı olmayan herkesi korusun inşallah dua etmekten başka çaremiz yok.
Rabbim eslerinizi korusun size yavrulariniza bagislasin, ,,,, sucu gunahi olmayan tüm askerlerimizi polislerimizi allah korusun sevdiklerine bagislasin
Çok yaşa canım ya güldurdun beni muhteşem annelik he o da olur ınşAz önce kuzenimin bebeğinin altını değiştirirken bezini ters bağlayarak muhteşem anneliğime bir adım daha yaklaştım.
Ben kizimda yapmisdim canim sanirim o sirta vurulan ignenin adi prenses dogum gercekden inanilmaz etkisi olmusdu tabi son ani hissettim biraz ama bidaha dogum yapsam yine yaptiririmKızlar gittigin hastanede sezeryan yasak mecburen normal dogum yapcam herseyim de normal cok korkuyorum kafam cok karsk aranzda prenses dogum yapan var mı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?