Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ay Ben darbeye disarda yakalandim. Kopruler kapatilinca bomba sanip uskudardan eve donmeye karar verdik arkadaslarimi eve biraktim. Yolda radyoda duydum esim evde bekliyoru beni. Tabiiki bizim jenerasyon icin cok cok saskinlik verici. Yil olmus 2016 darbe de neymis kafasindayim. Annem aglayarak eve git hemen dedi. Saka gibi. Inanamadim. Kayinpederim eve cagirdi bizi yasak masaj takmadan ciktik. Butun bankalar da kuyruk marketler talan. Kayinpederim kayinbiraderimle gece ciktilar saat 9 da eve geldiler. Koprudeydiler. Anlattiklari seyleri duymadinizi istemem. Ama millet gercekten olumune gitti oraya. Ölmeye gitti. Dua edin, bizim elimizden baska bisey gelmez.

Asker de bizim polis de bizim çocuğumuz. Karnımızdakiler de bizim ülkemin diğer çocukları da. Aklımıza mukayyet olalım. Pırıl pırıl bir nesil yetiştirelim sağduyu sahibi
Eline yetki geçince insanlıktan çıkmayacak
Vatanı bütün olarak görüp din dil ırk ayrımı yapmayan
Herkesi kucaklayabilecek kadar sevgi dolu
Aklını kullanan bir nesil okuyan araştıran kendi fikirleri olan
Annelere çok iş düşer. Bir anne değişir bir aile değişir bir nesil bir toplum değişir. Bizim gibi annelerin çocuklarına çok işler düşecek. Hep iyimser kalmaya çalışıyorum

Kızlar herkese merhaba... En son 31+5 de kontrole gittigimde bebis 1800gr ve 40cm di. Doktorum normal dedi boyu kilosu için. Eger kendine guveniyorsan %80 normal doğum ama cati muayenesinden sonra tam net konusabiliriz dedi. Çatı muayenesini de 37. Haftada yapacakmış. Onun dışında yaşanan olaylardan dolayı cok gerildim üzüldüm bir polis eşi olarak sizin yaşadığınız tedirginligin kat ve kat fazlasini yasadim yasiyorum esim yillik izindeydi istanbuldaydik. Fakat hemen acil çağırdılar zar zor bulduğumuz uçak biletiyle birazdan uçağa binecek. Ben ailemle kaldim o tek dönüyor maalesef ki yasadigimiz sehir doguda ve imkanlari cok kısıtlı mecburum burada doğum yapmaya esim olmadan zor olacak hem de cok zor... Rabbim sucu günahı olmayan herkesi korusun kimseye acılar yaşatmasin...

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki. Bende polis eşiyim eşim bir aydır doğuda görevde hamileliğim stresli geçiyor Rabbim bütün asker polislerimizi suçu günahı olmayan herkesi korusun inşallah dua etmekten başka çaremiz yok.

Rabbim eslerinizi korusun size yavrulariniza bagislasin, ,,,, sucu gunahi olmayan tüm askerlerimizi polislerimizi allah korusun sevdiklerine bagislasin

Slm kızlar
Hala kızıma isim bulamadım
Doğumda dağıtılacak süs hastane odası süsü yok
Çantalar hazır değil
Çok karışığım
Benimde cantam hazir degil bebegin esyalarini tamamladim ama hala eksiklerimiz var tabi dogurana kadarda eksik bitmez, , ilk cocukda 7.ayimda herseyim bitmisdi bunda biraz daha agirdan aliyorum nedense

Çok zor canım gerçekten rabbim bizlere sabır sakinlik versin...

Benimde çanta hazır degil. Erken riskim oldugu halde.. Umarım hazırlanır birgün. Bu saçma rüyalarda rekor bende olsa gerek 1 saat uyudum rüyamda hayır olsun doguma gidiyodum tutturdum gelinliğimi giyicem diye birde saçlarımı yaptırdım bilezik hiç sevmem diye diye bi sürü bilezik taktım en son ayakkabı bulamayıp nasılsa görünmüyo diye lastik kara çizme giydim ayagıma annem kızıyodu gelinliğini niye giydin diye eşim çanta bulamıyordu. İlk defa dogumla ilgili rüya gördüm. Bugünde bebegin kıyafetlerini yıkadım ütüledim hazırladım ondan sanırım öyle rüya gördüm

Benim de anne sütü sağdığım Zaman'lar gece yarısı uykudan uyanıp sağdığım sütü sakarlıkla döküp hıçkırarak ağlamışlığım vardır. Hala üzülürüm hatırladıkça Bebek aç ciyak ciyak ağlar sütler tezgahtan mutfagın yerlerine Akar ben bakar bakar ağlarım
Bir kere de sıcakta arabada sağıp indim Bebek uyuyordu arabadan herşeyi aldık annamlere gelmiştik. Biberonu almayı unutmuştum farkettiğimde 40 derecede arabada 2 saatte ayrana dönmüştü süt. KIZIM benim unutkanlığım ve sakRlıklarımla mamayla tanıştı.
Şimdi gülüyorum ama hem ağlamış hem kızmıştım kendime
Mama vermek dünyanın sonu gibi geliyordu

Kızlar gittigin hastanede sezeryan yasak mecburen normal dogum yapcam herseyim de normal cok korkuyorum kafam cok karsk aranzda prenses dogum yapan var mı acaba ?
Ben kizimda yapmisdim canim sanirim o sirta vurulan ignenin adi prenses dogum gercekden inanilmaz etkisi olmusdu tabi son ani hissettim biraz ama bidaha dogum yapsam yine yaptiririm

Merhaba bayanlar dun ogleden sonra sezeryanla dogum yaptim. Cuma gununden beri antibiyotik kullanmama ragmen atesim vardi. Karin zari iltihabindan suphelendiler. Doktorum sansa birakAmam dedi. Dun bebegim alindi 2kilo 100 gram dogdu tam 32+0 da. Simdilik kuvezde zar zor goruyorum. Isin en zor kismi oymus. Allah herkese zamaninda saglikli dogumlar nasip etsin. Bu arada sezeryan acayip kolay biseymis ben cok korkardim bebegin icimden ciktigini bile hissetmedim camdaki yansimadan gordum.cok fazlada agrim yok. Kimse sezeryandan korkmasin not: ben cok korkuyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…