Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

allah sağ sağlim küvözden çıkarıp eve götürmeyi nasip eder işalah

Cok gecmis olsun. Tez zamanda kuvezden kurtulup kucagina alirsin yavrunu ins. Spinal mi oldun sezeryani?

Ayyy canim benim sağlıkla hastaneden de cikarsiniz bir an önce umarim. Kilosu da gayet iyi kendini toparlar merak etme. Spinalin nesi zor ? Ay cok merakli sorular sordum bide sütün geldi mi. Sağlıkla mutlu kalın

Oncelikle tesekkur ederim canim . Spinalde epidural gibi belden igne yapiyolar ya benim hareketsiz durmam gerekirken yarim saat ugrastirdim anestezi doktorunu canim yandikca kendimi cekmisim o kismi zordu canim biraz tatlidir suyumu sancimi beklemedi doktor enfeksiyondan dolayi ikimizinde hayati tehlikeye girebilirmis o yuzden sezeryanla aldi bebegi hemen 1 saat icinde. Simdi 2 saatte bir sagiyorum kendimi ama bi kac damla anca cikiyor sut. Normalmis daha 3 gune anca gelirmis.

Allah saglik versin canim bebegine

Merhaba inşallah tez zamanda sağlıkla çıkar küvezden hayırlı olsun maşallah kilosu iyiymiş toparlar kendini inş.

Cnm Allah yardımcımız olsun seninle hemen hemen aynı durumdaym ve çok kararsızım.. Şu an artvindeyiz eşimle. Ailem konyada.. Doğum için burda mı kalaym gideyim mi karar veremiyorum eşim doğuma bile gelemem belki diyo bu belirsizlik iyice kafamı karıştırdı ne yapsam acaba

Yaninda birileri olmasi gerekir canim bence ailenin yanina gitsen daha iyi olur gibi ve ya annen kardesin falan gelemez mi

Yaninda birileri olmasi gerekir canim bence ailenin yanina gitsen daha iyi olur gibi ve ya annen kardesin falan gelemez mi
Aslında annem gelebilir ama burda hastaneye rizeye gidiyoruz yol 2 saat falan sürüyo.. Eşim de o yüzden gitmemi istiyo. Ama ben doğum anında eşim yanımda olsun isterim çok zor bi durum

Aslında annem gelebilir ama burda hastaneye rizeye gidiyoruz yol 2 saat falan sürüyo.. Eşim de o yüzden gitmemi istiyo. Ama ben doğum anında eşim yanımda olsun isterim çok zor bi durum
Bu arada hayırlı olsun doğum yapmışsın inşallah bi an önce kucağında bebişinle evine dönersin cnm

Ay çok heycan yaptim ben telaştan enfeksiyonu falan görmedim. Şimdi gördüm . Sağlıklı bol günler dilerim

Cevap vermişsiniz zaten yeni gördüm canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…