- 5 Nisan 2016
- 739
- 1.109
- 28
- 37
Merhaba bayanlar dun ogleden sonra sezeryanla dogum yaptim. Cuma gununden beri antibiyotik kullanmama ragmen atesim vardi. Karin zari iltihabindan suphelendiler. Doktorum sansa birakAmam dedi. Dun bebegim alindi 2kilo 100 gram dogdu tam 32+0 da. Simdilik kuvezde zar zor goruyorum. Isin en zor kismi oymus. Allah herkese zamaninda saglikli dogumlar nasip etsin. Bu arada sezeryan acayip kolay biseymis ben cok korkardim bebegin icimden ciktigini bile hissetmedim camdaki yansimadan gordum.cok fazlada agrim yok. Kimse sezeryandan korkmasin not: ben cok korkuyodum
Cok gecmis olsun. Tez zamanda kuvezden kurtulup kucagina alirsin yavrunu ins. Spinal mi oldun sezeryani?Merhaba bayanlar dun ogleden sonra sezeryanla dogum yaptim. Cuma gununden beri antibiyotik kullanmama ragmen atesim vardi. Karin zari iltihabindan suphelendiler. Doktorum sansa birakAmam dedi. Dun bebegim alindi 2kilo 100 gram dogdu tam 32+0 da. Simdilik kuvezde zar zor goruyorum. Isin en zor kismi oymus. Allah herkese zamaninda saglikli dogumlar nasip etsin. Bu arada sezeryan acayip kolay biseymis ben cok korkardim bebegin icimden ciktigini bile hissetmedim camdaki yansimadan gordum.cok fazlada agrim yok. Kimse sezeryandan korkmasin not: ben cok korkuyodum
Evet canim spinaldi sanirim en zor kismi oydu benim icinCok gecmis olsun. Tez zamanda kuvezden kurtulup kucagina alirsin yavrunu ins. Spinal mi oldun sezeryani?
Ayyy canim benim sağlıkla hastaneden de cikarsiniz bir an önce umarim. Kilosu da gayet iyi kendini toparlar merak etme. Spinalin nesi zor ? Ay cok merakli sorular sordum bide sütün geldi mi. Sağlıkla mutlu kalınMerhaba bayanlar dun ogleden sonra sezeryanla dogum yaptim. Cuma gununden beri antibiyotik kullanmama ragmen atesim vardi. Karin zari iltihabindan suphelendiler. Doktorum sansa birakAmam dedi. Dun bebegim alindi 2kilo 100 gram dogdu tam 32+0 da. Simdilik kuvezde zar zor goruyorum. Isin en zor kismi oymus. Allah herkese zamaninda saglikli dogumlar nasip etsin. Bu arada sezeryan acayip kolay biseymis ben cok korkardim bebegin icimden ciktigini bile hissetmedim camdaki yansimadan gordum.cok fazlada agrim yok. Kimse sezeryandan korkmasin not: ben cok korkuyodum
Oncelikle tesekkur ederim canim . Spinalde epidural gibi belden igne yapiyolar ya benim hareketsiz durmam gerekirken yarim saat ugrastirdim anestezi doktorunu canim yandikca kendimi cekmisim o kismi zordu canim biraz tatlidirAyyy canim benim sağlıkla hastaneden de cikarsiniz bir an önce umarim. Kilosu da gayet iyi kendini toparlar merak etme. Spinalin nesi zor oldu peki ? Bide suyun mu geldi sancin mi nasil oldu ? Ay cok merakli sorular sordum bide sütün geldi mi. Sağlıkla mutlu kalın
Allah saglik versin canim bebegineMerhaba bayanlar dun ogleden sonra sezeryanla dogum yaptim. Cuma gununden beri antibiyotik kullanmama ragmen atesim vardi. Karin zari iltihabindan suphelendiler. Doktorum sansa birakAmam dedi. Dun bebegim alindi 2kilo 100 gram dogdu tam 32+0 da. Simdilik kuvezde zar zor goruyorum. Isin en zor kismi oymus. Allah herkese zamaninda saglikli dogumlar nasip etsin. Bu arada sezeryan acayip kolay biseymis ben cok korkardim bebegin icimden ciktigini bile hissetmedim camdaki yansimadan gordum.cok fazlada agrim yok. Kimse sezeryandan korkmasin not: ben cok korkuyodum
Merhaba inşallah tez zamanda sağlıkla çıkar küvezden hayırlı olsun maşallah kilosu iyiymiş toparlar kendini inş.Merhaba bayanlar dun ogleden sonra sezeryanla dogum yaptim. Cuma gununden beri antibiyotik kullanmama ragmen atesim vardi. Karin zari iltihabindan suphelendiler. Doktorum sansa birakAmam dedi. Dun bebegim alindi 2kilo 100 gram dogdu tam 32+0 da. Simdilik kuvezde zar zor goruyorum. Isin en zor kismi oymus. Allah herkese zamaninda saglikli dogumlar nasip etsin. Bu arada sezeryan acayip kolay biseymis ben cok korkardim bebegin icimden ciktigini bile hissetmedim camdaki yansimadan gordum.cok fazlada agrim yok. Kimse sezeryandan korkmasin not: ben cok korkuyodum
Cnm Allah yardımcımız olsun seninle hemen hemen aynı durumdaym ve çok kararsızım.. Şu an artvindeyiz eşimle. Ailem konyada.. Doğum için burda mı kalaym gideyim mi karar veremiyorum eşim doğuma bile gelemem belki diyo bu belirsizlik iyice kafamı karıştırdı ne yapsam acabaKızlar herkese merhaba... En son 31+5 de kontrole gittigimde bebis 1800gr ve 40cm di. Doktorum normal dedi boyu kilosu için. Eger kendine guveniyorsan %80 normal doğum ama cati muayenesinden sonra tam net konusabiliriz dedi. Çatı muayenesini de 37. Haftada yapacakmış. Onun dışında yaşanan olaylardan dolayı cok gerildim üzüldümbir polis eşi olarak sizin yaşadığınız tedirginligin kat ve kat fazlasini yasadim yasiyorum esim yillik izindeydi istanbuldaydik. Fakat hemen acil çağırdılar zar zor bulduğumuz uçak biletiyle birazdan uçağa binecek. Ben ailemle kaldim o tek dönüyor maalesef ki yasadigimiz sehir doguda ve imkanlari cok kısıtlı mecburum burada doğum yapmaya esim olmadan zor olacak hem de cok zor... Rabbim sucu günahı olmayan herkesi korusun kimseye acılar yaşatmasin...
Yaninda birileri olmasi gerekir canim bence ailenin yanina gitsen daha iyi olur gibi ve ya annen kardesin falan gelemez miCnm Allah yardımcımız olsun seninle hemen hemen aynı durumdaym ve çok kararsızım.. Şu an artvindeyiz eşimle. Ailem konyada.. Doğum için burda mı kalaym gideyim mi karar veremiyorum eşim doğuma bile gelemem belki diyo bu belirsizlik iyice kafamı karıştırdı ne yapsam acaba
Aslında annem gelebilir ama burda hastaneye rizeye gidiyoruz yol 2 saat falan sürüyo.. Eşim de o yüzden gitmemi istiyo. Ama ben doğum anında eşim yanımda olsun isterim çok zor bi durumYaninda birileri olmasi gerekir canim bence ailenin yanina gitsen daha iyi olur gibi ve ya annen kardesin falan gelemez mi
Bu arada hayırlı olsun doğum yapmışsın inşallah bi an önce kucağında bebişinle evine dönersin cnmAslında annem gelebilir ama burda hastaneye rizeye gidiyoruz yol 2 saat falan sürüyo.. Eşim de o yüzden gitmemi istiyo. Ama ben doğum anında eşim yanımda olsun isterim çok zor bi durum
Saol canim dun esimi dogru duzgun hic goremedim bile ama haklisin tek basina cok yarim gibi olur esin is dolayisiyla gelemiyor muBu arada hayırlı olsun doğum yapmışsın inşallah bi an önce kucağında bebişinle evine dönersin cnm
Evet cnm eşim polis ve o dönemde izinler nasıl olur belli değil ülkenin hali ortadaSaol canim dun esimi dogru duzgun hic goremedim bile ama haklisin tek basina cok yarim gibi olur esin is dolayisiyla gelemiyor mu
Oncelikle tesekkur ederim canim . Spinalde epidural gibi belden igne yapiyolar ya benim hareketsiz durmam gerekirken yarim saat ugrastirdim anestezi doktorunu canim yandikca kendimi cekmisim o kismi zordu canim biraz tatlidirsuyumu sancimi beklemedi doktor enfeksiyondan dolayi ikimizinde hayati tehlikeye girebilirmis o yuzden sezeryanla aldi bebegi hemen 1 saat icinde. Simdi 2 saatte bir sagiyorum kendimi ama bi kac damla anca cikiyor sut. Normalmis daha 3 gune
Ay çok heycan yaptim ben telaştan enfeksiyonu falan görmedim. Şimdi gördüm . Sağlıklı bol günler dilerimOncelikle tesekkur ederim canim . Spinalde epidural gibi belden igne yapiyolar ya benim hareketsiz durmam gerekirken yarim saat ugrastirdim anestezi doktorunu canim yandikca kendimi cekmisim o kismi zordu canim biraz tatlidirsuyumu sancimi beklemedi doktor enfeksiyondan dolayi ikimizinde hayati tehlikeye girebilirmis o yuzden sezeryanla aldi bebegi hemen 1 saat icinde. Simdi 2 saatte bir sagiyorum kendimi ama bi kac damla anca cikiyor sut. Normalmis daha 3 gune anca gelirmis.
Hayrli olsun canm spinalde neydi ki zor olan bende düşünüyorum da biraz bilgi alabilir miyimEvet canim spinaldi sanirim en zor kismi oydu benim icin
Insalah biran once duzelir bu durum izinlerini alir ve doğumda çook rahat olursun canimEvet cnm eşim polis ve o dönemde izinler nasıl olur belli değil ülkenin hali ortada
Cevap vermişsiniz zaten yeni gördüm canmOncelikle tesekkur ederim canim . Spinalde epidural gibi belden igne yapiyolar ya benim hareketsiz durmam gerekirken yarim saat ugrastirdim anestezi doktorunu canim yandikca kendimi cekmisim o kismi zordu canim biraz tatlidirsuyumu sancimi beklemedi doktor enfeksiyondan dolayi ikimizinde hayati tehlikeye girebilirmis o yuzden sezeryanla aldi bebegi hemen 1 saat icinde. Simdi 2 saatte bir sagiyorum kendimi ama bi kac damla anca cikiyor sut. Normalmis daha 3 gune anca gelirmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?