Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
yani çok da uygun değil hastane şartları özel bi hastaneye gidiyorum ama Allah korusun erken doğum falan olursa başka bi şehire yönlendiriyolarmış..

Hayırlı olsun; umarım en kısa zamanda eve çıkarsınız

Canm sağlıkla kucağına da alırsın inşallah

Kızlar ben yaklaşık 2,5 kg vermişim
Son aylarda hızla almak gerekirken neden kilo verdim anlayamıyorum. Yeme içme düzenimde değişmedi
Bende geçenlerde hiç kilo almamıştım doktor demek tuzu azalttın ödem atmış da olabilirsin demişti belki bundan olabilir ya da bu aralar hava çok sıcak iştah yok ter çok bundan da olabilir ama merak etme bebişin kilo almıştır

ayy eşim de aynı şaşkınlığı yaşıyo bu ne rahatlık memlekette kan gövdeyi götürüyo sen loğusa pijaması derdindesin diyo ben de hormonal diyorum

S Septem hayırlı olsun canım maşallah ikinize de benim oğlum 36. haftada 2270gr doğmuştu çok güzel gelişmiş kuzun emzirme çok önemli beslenmesi sağlıklı olursa hemencik çıkar bebeğin küvezden inşallah sık sık sağ göğsünü emzirmene imkan olursa da emzir her fırsatta kız mı oğlan mı topişimizin ilk bebeği adını koydunuz mu.?

Dün baya yoruldum, temizlik yaptık. Baya ter attım belki dediğin gibi etken oldu. Zaten iştah hiç kalmadı. Perşembe kontrolüm var inşallah kilo almıştır

tekrar çok geçmiş olsun canım, bol bol dinlenmeye bak, geçecek inşallah.

Dün baya yoruldum, temizlik yaptık. Baya ter attım belki dediğin gibi etken oldu. Zaten iştah hiç kalmadı. Perşembe kontrolüm var inşallah kilo almıştır
Oğluşuna boşuna vampir demiyorsun seni sömürmüştür o ben hiç kilo almadığımda bebişim yarım kilo almıştı, onlar kendilerini korumaya alıyorlar sen merak etme

Selam kizlar bugun tahlil sonuclarim vardi onu aldim idrar yolu iltihabi var gecen aydan beri suya karistirilan tozlardan icmistim hic gecmemis. Lokosit 0-5arasi olmasi gerekirken 169 cikti antibiyotik verdi dr. Kasik agrisi ve mide bulantisi yapiyo bide dr devlet hastanesinde bir ay sonraya cagirdi sasirdim

Kızlar ben yaklaşık 2,5 kg vermişim
Son aylarda hızla almak gerekirken neden kilo verdim anlayamıyorum. Yeme içme düzenimde değişmedi
Bende de bir haftadır inanılmaz şişlik ve ağırlık hali var. Tartıya da çıkmıyorum, içimden bir ses 8 ayda aldığın 6 kilonun üstüne 1 haftada 6 daha ekledin Gamze diyor. Yarım saat önceki küçük emrah halim de bu.

Eklentiler

• image.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 124
çok geçmiş olsun canım, umarım yakın zamanda iyileşirsin. bol su içmeye dikkat et.

çok tatlı çıkmışsın . ben de normalde çok hareketli bir gebelik geçiriyorum diye seviniyordum, son bir ayda ne olduysa oldu. ayakta duramıyom. şişlikten ayaklarım bacaklarım hemencecik ağrıyor, kasıklarımda öyle bir baskı alttan bebek çıkacak gibi, bir de sürekli tuvalet ihtiyacı.. zaten tansiyon dipte, kansızlığa devam, baş dönmesi filan.. şimdi yürüyüşten geldim, penguen yürüyüşünden tabi, bi üst mahalleye kadar ancak gidebildim. eve kendimi zor attım. ödem olmuştur sende de bence. senin kilo alımın çok iyi yoksa. ben bu gidişle 20yi görürüm gibi. yaz gebeliklerinde ödem çok oluyormuş ayrıca.

Geçmiş olsun canım.. Bel fıtığı önceden mi vardı hamilelikte mi oldu? Benimde belden ayağıma kadar ağrım var yürümekte zorlanıyorum bendeki de fıtık mı acaba korktum şimdi

R rootstock kızlar ben de iki hafta önce çok kötüydüm ama sakın bırakmayın kendinizi harekete devam çok şükür şimdi daha iyiyim değerler benim de berbat az kaldı bol su bi de tuzu sıfıra indirdim bu kadar etkili olcağını tahmin etmiyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…