- 21 Ocak 2008
- 6.393
- 3.601
- 373
yani çok da uygun değil hastane şartları özel bi hastaneye gidiyorum ama Allah korusun erken doğum falan olursa başka bi şehire yönlendiriyolarmış..Canım benim tavsiyem eğer orada hastane şartları iyiyse kal tabi ama yanına mutlaka biri gelsin eşin yokken yalnız kalma. Şimdi izinler de kapatıldı dogum izni bile alamayabilirler maalesefbenim tavsiyem böyle ama ilk sart hastane şartları. Mesela benim yaşadığım sehirde kuvoz yok yoğun bakım ünitesi yok. 3 saat uzaklıktaki sehire sevk ediyorlar ben o yuzden istanbulda ailemin yanındayım. Onemli olan bebisler onlar iyi olsun diye bu gunlere katlanicaz napalim Rabbim polisimize askerimize sabır güç kuvvet versin. Allah im onları korusun...
Geçmiş olsun canım umarım bir sorun çıkmaz, iyi haberlerini bekliyoruz, dualarımız, iyi dileklerimiz seninle.Kızlar belimdeki agrı yüzünden nst ye giricem bekliyorum umarım sonuçlar iyi çıkar dua edin bana doktor sancı cıkmaz inşallah dedi
Hayırlı olsun; umarım en kısa zamanda eve çıkarsınızMerhaba bayanlar dun ogleden sonra sezeryanla dogum yaptim. Cuma gununden beri antibiyotik kullanmama ragmen atesim vardi. Karin zari iltihabindan suphelendiler. Doktorum sansa birakAmam dedi. Dun bebegim alindi 2kilo 100 gram dogdu tam 32+0 da. Simdilik kuvezde zar zor goruyorum. Isin en zor kismi oymus. Allah herkese zamaninda saglikli dogumlar nasip etsin. Bu arada sezeryan acayip kolay biseymis ben cok korkardim bebegin icimden ciktigini bile hissetmedim camdaki yansimadan gordum.cok fazlada agrim yok. Kimse sezeryandan korkmasin not: ben cok korkuyodum
Canm sağlıkla kucağına da alırsın inşallahMerhaba bayanlar dun ogleden sonra sezeryanla dogum yaptim. Cuma gununden beri antibiyotik kullanmama ragmen atesim vardi. Karin zari iltihabindan suphelendiler. Doktorum sansa birakAmam dedi. Dun bebegim alindi 2kilo 100 gram dogdu tam 32+0 da. Simdilik kuvezde zar zor goruyorum. Isin en zor kismi oymus. Allah herkese zamaninda saglikli dogumlar nasip etsin. Bu arada sezeryan acayip kolay biseymis ben cok korkardim bebegin icimden ciktigini bile hissetmedim camdaki yansimadan gordum.cok fazlada agrim yok. Kimse sezeryandan korkmasin not: ben cok korkuyodum
Bana doktorum 32+0 da gel rapor vereceğim dediGünaydın Annelerbende merak ediyorum çalışabilir kağıdını 32 +0 da mı aldınız yoksa daha sonra mı
Bende geçenlerde hiç kilo almamıştım doktor demek tuzu azalttın ödem atmış da olabilirsin demişti belki bundan olabilir ya da bu aralar hava çok sıcak iştah yok ter çok bundan da olabilir ama merak etme bebişin kilo almıştırKızlar ben yaklaşık 2,5 kg vermişim
Son aylarda hızla almak gerekirken neden kilo verdim anlayamıyorum. Yeme içme düzenimde değişmedi
ayy eşim de aynı şaşkınlığı yaşıyo bu ne rahatlık memlekette kan gövdeyi götürüyo sen loğusa pijaması derdindesin diyo ben de hormonal diyorummerhaba hanımlar...
S Septem bebeğini en kısa zamanda kucağına alıp evine götürmen dileğiyle analı babalı büyütün canım
ya hamile kafası nasıl birşey ülkenin hali vahim içimde hiç endişe yok fosur fosur uyuyorum. olayları izlerken tv karşısında çekirdek çitliyorum o derece bir rahatlık. bunlardan çooook daha önemli işlerim var bebeğin adına karar veremedik ve doğal olarak kapı süsü siparişi veremedim. varsa yoksa kapı süsü
normal şartlar altında böyle yapsam babam yaşıma aldırmadan paralamıştı beni adam ne yapacağını şaşırdı ve beni gezmeye götürdü
normalim değil mi kafayı yemiyorum hep hormonlardan bunlar demiiiii.
zaten kapı süsüm yok nasıl doğururum
Bende geçenlerde hiç kilo almamıştım doktor demek tuzu azalttın ödem atmış da olabilirsin demişti belki bundan olabilir ya da bu aralar hava çok sıcak iştah yok ter çok bundan da olabilir ama merak etme bebişin kilo almıştır
tekrar çok geçmiş olsun canım, bol bol dinlenmeye bak, geçecek inşallah.Kızlarrr dualarınız için teşekkürlerrr sancı kasılma çıkmadı şükür ama artık bel fıtıgım var ve belimde kayma oluşmuş o yüzden agrılarım varmış yürümek yok artık dogumdan sonra geçiyormuş genelde ama ilerlerse geçmeyede bilirmiş
Oğluşuna boşuna vampir demiyorsun seni sömürmüştür oDün baya yoruldum, temizlik yaptık. Baya ter attım belki dediğin gibi etken oldu. Zaten iştah hiç kalmadı. Perşembe kontrolüm var inşallah kilo almıştır
Bende de bir haftadır inanılmaz şişlik ve ağırlık hali var. Tartıya da çıkmıyorum, içimden bir ses 8 ayda aldığın 6 kilonun üstüne 1 haftada 6 daha ekledin Gamze diyor. Yarım saat önceki küçük emrah halim de bu.Kızlar ben yaklaşık 2,5 kg vermişim
Son aylarda hızla almak gerekirken neden kilo verdim anlayamıyorum. Yeme içme düzenimde değişmedi
çok geçmiş olsun canım, umarım yakın zamanda iyileşirsin. bol su içmeye dikkat et.Selam kizlar bugun tahlil sonuclarim vardi onu aldim idrar yolu iltihabi var gecen aydan beri suya karistirilan tozlardan icmistim hic gecmemis. Lokosit 0-5arasi olmasi gerekirken 169 ciktiantibiyotik verdi dr. Kasik agrisi ve mide bulantisi yapiyo bide dr devlet hastanesinde bir ay sonraya cagirdi sasirdim
çok tatlı çıkmışsın
Bende de bir haftadır inanılmaz şişlik ve ağırlık hali var. Tartıya da çıkmıyorum, içimden bir ses 8 ayda aldığın 6 kilonun üstüne 1 haftada 6 daha ekledin Gamze diyor. Yarım saat önceki küçük emrah halim de bu.
Kızlarrr dualarınız için teşekkürlerrr sancı kasılma çıkmadı şükür ama artık bel fıtıgım var ve belimde kayma oluşmuş o yüzden agrılarım varmış yürümek yok artık dogumdan sonra geçiyormuş genelde ama ilerlerse geçmeyede bilirmiş
Selam kizlar bugun tahlil sonuclarim vardi onu aldim idrar yolu iltihabi var gecen aydan beri suya karistirilan tozlardan icmistim hic gecmemis. Lokosit 0-5arasi olmasi gerekirken 169 ciktiantibiyotik verdi dr. Kasik agrisi ve mide bulantisi yapiyo bide
R rootstock kızlar ben de iki hafta önce çok kötüydüm ama sakın bırakmayın kendinizi harekete devam çok şükür şimdi daha iyiyim değerler benim de berbat az kaldı bol su bi de tuzu sıfıra indirdim bu kadar etkili olcağını tahmin etmiyodumçok tatlı çıkmışsın. ben de normalde çok hareketli bir gebelik geçiriyorum diye seviniyordum, son bir ayda ne olduysa oldu. ayakta duramıyom. şişlikten ayaklarım bacaklarım hemencecik ağrıyor, kasıklarımda öyle bir baskı alttan bebek çıkacak gibi, bir de sürekli tuvalet ihtiyacı.. zaten tansiyon dipte, kansızlığa devam, baş dönmesi filan.. şimdi yürüyüşten geldim, penguen yürüyüşünden tabi, bi üst mahalleye kadar ancak gidebildim. eve kendimi zor attım. ödem olmuştur sende de bence. senin kilo alımın çok iyi yoksa. ben bu gidişle 20yi görürüm gibi. yaz gebeliklerinde ödem çok oluyormuş ayrıca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?