Merhaba canım, tebrik ederim. Allahım sağlıkla sıhhatle küvozdan çıkıp evinize götürmeyi nasip etsin. Fonksiyonları nasıl?Beslenmesi nasıl? Çok heyecanlandım... Senin iyi olmana da çok sevindim, geçmiş olsun, hayırlı olsun, uğur , şans getirsin meleğiniz...Merhaba bayanlar dun ogleden sonra sezeryanla dogum yaptim. Cuma gununden beri antibiyotik kullanmama ragmen atesim vardi. Karin zari iltihabindan suphelendiler. Doktorum sansa birakAmam dedi. Dun bebegim alindi 2kilo 100 gram dogdu tam 32+0 da. Simdilik kuvezde zar zor goruyorum. Isin en zor kismi oymus. Allah herkese zamaninda saglikli dogumlar nasip etsin. Bu arada sezeryan acayip kolay biseymis ben cok korkardim bebegin icimden ciktigini bile hissetmedim camdaki yansimadan gordum.cok fazlada agrim yok. Kimse sezeryandan korkmasin not: ben cok korkuyodum
Canım sen ilk olunca sorulara boğuyoruz seni ama, duş alabildin mi?kaç dikişin var?doktorların gerekeni söylemiştir zaten, ben doğum hikayelerinde, sezaryenden sonra duş alınca sütün geldiğini okumuştum hep, doğruluğu nedir bilemiyorum tabii.Oncelikle tesekkur ederim canim . Spinalde epidural gibi belden igne yapiyolar ya benim hareketsiz durmam gerekirken yarim saat ugrastirdim anestezi doktorunu canim yandikca kendimi cekmisim o kismi zordu canim biraz tatlidirsuyumu sancimi beklemedi doktor enfeksiyondan dolayi ikimizinde hayati tehlikeye girebilirmis o yuzden sezeryanla aldi bebegi hemen 1 saat icinde. Simdi 2 saatte bir sagiyorum kendimi ama bi kac damla anca cikiyor sut. Normalmis daha 3 gune anca gelirmis.
Günaydın canım, benim sata göre 32. hafta 25 temmuzda bitiyor, o yüzden doktorum , 25 -26 temmuzda gelmemizi söyledi.Günaydın Annelerbende merak ediyorum çalışabilir kağıdını 32 +0 da mı aldınız yoksa daha sonra mı
teşekkür ederim canımGünaydın canım, benim sata göre 32. hafta 25 temmuzda bitiyor, o yüzden doktorum , 25 -26 temmuzda gelmemizi söyledi.
Gözünaydın canım Allah sağlık versin ikinize de yoluna girer herşey kısa zamanda inşallahMerhaba bayanlar dun ogleden sonra sezeryanla dogum yaptim. Cuma gununden beri antibiyotik kullanmama ragmen atesim vardi. Karin zari iltihabindan suphelendiler. Doktorum sansa birakAmam dedi. Dun bebegim alindi 2kilo 100 gram dogdu tam 32+0 da. Simdilik kuvezde zar zor goruyorum. Isin en zor kismi oymus. Allah herkese zamaninda saglikli dogumlar nasip etsin. Bu arada sezeryan acayip kolay biseymis ben cok korkardim bebegin icimden ciktigini bile hissetmedim camdaki yansimadan gordum.cok fazlada agrim yok. Kimse sezeryandan korkmasin not: ben cok korkuyodum
Gecmis olsun ve Allahim saglikla bebeginizi kucaginiza aldirmayi nasip etsin.Dunde ben idrar enfeksiyonu yuzunden yatisim verildi.sizin ki idrar yolu mu ya da baska bir enfeksiyon sebebiydi.Yavrunuzla insallah en kisa zamanda kavusursunuzOncelikle tesekkur ederim canim . Spinalde epidural gibi belden igne yapiyolar ya benim hareketsiz durmam gerekirken yarim saat ugrastirdim anestezi doktorunu canim yandikca kendimi cekmisim o kismi zordu canim biraz tatlidirsuyumu sancimi beklemedi doktor enfeksiyondan dolayi ikimizinde hayati tehlikeye girebilirmis o yuzden sezeryanla aldi bebegi hemen 1 saat icinde. Simdi 2 saatte bir sagiyorum kendimi ama bi kac damla anca cikiyor sut. Normalmis daha 3 gune anca gelirmis.
Canim gözün aydin inşallah kuvezden erken cikar yavrun. Gecmis olsun bu aradaMerhaba bayanlar dun ogleden sonra sezeryanla dogum yaptim. Cuma gununden beri antibiyotik kullanmama ragmen atesim vardi. Karin zari iltihabindan suphelendiler. Doktorum sansa birakAmam dedi. Dun bebegim alindi 2kilo 100 gram dogdu tam 32+0 da. Simdilik kuvezde zar zor goruyorum. Isin en zor kismi oymus. Allah herkese zamaninda saglikli dogumlar nasip etsin. Bu arada sezeryan acayip kolay biseymis ben cok korkardim bebegin icimden ciktigini bile hissetmedim camdaki yansimadan gordum.cok fazlada agrim yok. Kimse sezeryandan korkmasin not: ben cok korkuyodum
Cnm Allah yardımcımız olsun seninle hemen hemen aynı durumdaym ve çok kararsızım.. Şu an artvindeyiz eşimle. Ailem konyada.. Doğum için burda mı kalaym gideyim mi karar veremiyorum eşim doğuma bile gelemem belki diyo bu belirsizlik iyice kafamı karıştırdı ne yapsam acaba
Canım sana da çok geçmiş olsun, inşallah tez zamanda iyileşirsin, 14-15. haftalarda idrar yolu enfeksiyonundan fitil, antibiyotik, krem vs kullandım, sonrasında herhangi bir problem yaşamadım, o zaman da enfeksiyon ilk tespit edildiğinde herhangi bir sıkıntım, şikayetim yoktu, ne kaşıntı ne idrarda yanma ne de acı, son 8 haftadır filan idrar kontrolü yaptırmıyorum ben, iç çamaşırım her akşam işten eve gidince ıslanmış oluyor, öyle afaki değil, orta kısmında az miktarda ıslaklık oluyor, malum havalar da sıcak, ben terlemeye bağlıyorum, idrar sonrası hafif akıntı da oluyor, çamaşırımda da hafif akıntı oluyor, yoğun değil, senin enfeksiyon nasıl tespit edildi, daha doğrusu şikayetle mi gitmiştin hastaneye?Gecmis olsun ve Allahim saglikla bebeginizi kucaginiza aldirmayi nasip etsin.Dunde ben idrar enfeksiyonu yuzunden yatisim verildi.sizin ki idrar yolu mu ya da baska bir enfeksiyon sebebiydi.Yavrunuzla insallah en kisa zamanda kavusursunuz
Gecmis olsun canim. Allah bagislasin kuzunu sanaMerhaba bayanlar dun ogleden sonra sezeryanla dogum yaptim. Cuma gununden beri antibiyotik kullanmama ragmen atesim vardi. Karin zari iltihabindan suphelendiler. Doktorum sansa birakAmam dedi. Dun bebegim alindi 2kilo 100 gram dogdu tam 32+0 da. Simdilik kuvezde zar zor goruyorum. Isin en zor kismi oymus. Allah herkese zamaninda saglikli dogumlar nasip etsin. Bu arada sezeryan acayip kolay biseymis ben cok korkardim bebegin icimden ciktigini bile hissetmedim camdaki yansimadan gordum.cok fazlada agrim yok. Kimse sezeryandan korkmasin not: ben cok korkuyodum
hoşgelmiş güzel bebeğin, tebrik ederim canım. yakında inşallah kucağına alıp evinize de gidersiniz. sağlıklı mutlu uzun bir ömrü olsun inşallah.Merhaba bayanlar dun ogleden sonra sezeryanla dogum yaptim. Cuma gununden beri antibiyotik kullanmama ragmen atesim vardi. Karin zari iltihabindan suphelendiler. Doktorum sansa birakAmam dedi. Dun bebegim alindi 2kilo 100 gram dogdu tam 32+0 da. Simdilik kuvezde zar zor goruyorum. Isin en zor kismi oymus. Allah herkese zamaninda saglikli dogumlar nasip etsin. Bu arada sezeryan acayip kolay biseymis ben cok korkardim bebegin icimden ciktigini bile hissetmedim camdaki yansimadan gordum.cok fazlada agrim yok. Kimse sezeryandan korkmasin not: ben cok korkuyodum
Günaydın Annelerbende merak ediyorum çalışabilir kağıdını 32 +0 da mı aldınız yoksa daha sonra mı
Idrarle alakali bi sikintiyla gitmedim aslinda.Stresten oturu agrilarim vardi ntsde cok sukur sancim cikmadi ama tahliller sonucunda enfeksiyon cikti ve dikkat etmeme ragmen.bol su icerim hijyenime dikkat ederim ve nasil oldu bende anlayamadim.Gebeliklerde cok sik rastlanan bi durummus aslinda.ama bende korkuyorum artik allah korusun erken doguma falan sebep olmasin diye.cok sukur taburcu olduk hastanedenCanım sana da çok geçmiş olsun, inşallah tez zamanda iyileşirsin, 14-15. haftalarda idrar yolu enfeksiyonundan fitil, antibiyotik, krem vs kullandım, sonrasında herhangi bir problem yaşamadım, o zaman da enfeksiyon ilk tespit edildiğinde herhangi bir sıkıntım, şikayetim yoktu, ne kaşıntı ne idrarda yanma ne de acı, son 8 haftadır filan idrar kontrolü yaptırmıyorum ben, iç çamaşırım her akşam işten eve gidince ıslanmış oluyor, öyle afaki değil, orta kısmında az miktarda ıslaklık oluyor, malum havalar da sıcak, ben terlemeye bağlıyorum, idrar sonrası hafif akıntı da oluyor, çamaşırımda da hafif akıntı oluyor, yoğun değil, senin enfeksiyon nasıl tespit edildi, daha doğrusu şikayetle mi gitmiştin hastaneye?
Kızlar belimdeki agrı yüzünden nst ye giricem bekliyorum umarım sonuçlar iyi çıkar dua edin bana doktor sancı cıkmaz inşallah dedi
Merhaba bayanlar dun ogleden sonra sezeryanla dogum yaptim. Cuma gununden beri antibiyotik kullanmama ragmen atesim vardi. Karin zari iltihabindan suphelendiler. Doktorum sansa birakAmam dedi. Dun bebegim alindi 2kilo 100 gram dogdu tam 32+0 da. Simdilik kuvezde zar zor goruyorum. Isin en zor kismi oymus. Allah herkese zamaninda saglikli dogumlar nasip etsin. Bu arada sezeryan acayip kolay biseymis ben cok korkardim bebegin icimden ciktigini bile hissetmedim camdaki yansimadan gordum.cok fazlada agrim yok. Kimse sezeryandan korkmasin not: ben cok korkuyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?