Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Merhaba canım, tebrik ederim. Allahım sağlıkla sıhhatle küvozdan çıkıp evinize götürmeyi nasip etsin. Fonksiyonları nasıl?Beslenmesi nasıl? Çok heyecanlandım... Senin iyi olmana da çok sevindim, geçmiş olsun, hayırlı olsun, uğur , şans getirsin meleğiniz...

Canım sen ilk olunca sorulara boğuyoruz seni ama, duş alabildin mi?kaç dikişin var?doktorların gerekeni söylemiştir zaten, ben doğum hikayelerinde, sezaryenden sonra duş alınca sütün geldiğini okumuştum hep, doğruluğu nedir bilemiyorum tabii.

merhaba hanımlar...
S Septem bebeğini en kısa zamanda kucağına alıp evine götürmen dileğiyle analı babalı büyütün canım

ya hamile kafası nasıl birşey ülkenin hali vahim içimde hiç endişe yok fosur fosur uyuyorum. olayları izlerken tv karşısında çekirdek çitliyorum o derece bir rahatlık. bunlardan çooook daha önemli işlerim var bebeğin adına karar veremedik ve doğal olarak kapı süsü siparişi veremedim. varsa yoksa kapı süsü
normal şartlar altında böyle yapsam babam yaşıma aldırmadan paralamıştı beni adam ne yapacağını şaşırdı ve beni gezmeye götürdü
normalim değil mi kafayı yemiyorum hep hormonlardan bunlar demiiiii.
zaten kapı süsüm yok nasıl doğururum

Gözünaydın canım Allah sağlık versin ikinize de yoluna girer herşey kısa zamanda inşallah

Gecmis olsun ve Allahim saglikla bebeginizi kucaginiza aldirmayi nasip etsin.Dunde ben idrar enfeksiyonu yuzunden yatisim verildi.sizin ki idrar yolu mu ya da baska bir enfeksiyon sebebiydi.Yavrunuzla insallah en kisa zamanda kavusursunuz

S Septem Forumun ilk bebeği senin bebeğin sanırım :) Allahım sağlıklı bir şekilde hastahaneden çıkmayı nasip etsin inşallah arkadaşların dediği gibi kilosu gayet iyi maşallah bende 2 kilo 100 gr doğmuşum 1 hafta kuvezde kalmış sonra çıkmışım seninde bebeğin çıkacak merak etme sağlıklı huzurlu bir şekilde büyüt inşallah bebeğini

Kızlar bu arada kime ne yazıcaktım çok takip edemedim inşallah görür arkadaşlar cmt kontrolüm vardı öyle bi psikolojiyle gittim ki sorucağım soruları da unuttum zaten doktorun da psikolojisi pek normal değildi her seferinde bebeğimin saçma sapan hareketlerine beraber gülerdik ikimiz de baktık kaldık sadece
Sol tarafım iptaldi şiş ağrılı kasığıma vuruyodu ağrısı doktorum tahlil istedi çok şükür ciddi bi sıkıntım yokmuş sadece kan hapını günde ikiye çıkardı kansız kalmışım
Çok hıçkırıyodu bebeğim korkuyodum bunda korkulucak bişey yokmuş bebeğin emme refleksinin kuvvetli olduğunu gösteriyomuş aksine ama iştahlı olmasına rağmen benim kız haftasına göre 2000 gr kilosu biraz geride boyu 46 cm haftasının önünde o kadar hareketli ki kilosunun geride kalmasına ben çok şaşırmadım hep diyodum kilo alamıcak ben bunu max 3 kg doğururum diye, multivitamin kullanmayı bırakmıştım midemi ekşitiyor diye tekrar başladım
Bebeğim doğum pozisyonunu almış çok şükür dönmüş
Hastane çantasını hazırlıyım mı diye doktoruma sordum erken doğum riskin bulunmuyor ağırdan alsan da olur dedi üç hafta sonrasına randevu verdi

Canim gözün aydin inşallah kuvezden erken cikar yavrun. Gecmis olsun bu arada

Canım benim tavsiyem eğer orada hastane şartları iyiyse kal tabi ama yanına mutlaka biri gelsin eşin yokken yalnız kalma. Şimdi izinler de kapatıldı dogum izni bile alamayabilirler maalesef benim tavsiyem böyle ama ilk sart hastane şartları. Mesela benim yaşadığım sehirde kuvoz yok yoğun bakım ünitesi yok. 3 saat uzaklıktaki sehire sevk ediyorlar ben o yuzden istanbulda ailemin yanındayım. Onemli olan bebisler onlar iyi olsun diye bu gunlere katlanicaz napalim Rabbim polisimize askerimize sabır güç kuvvet versin. Allah im onları korusun...

Gecmis olsun ve Allahim saglikla bebeginizi kucaginiza aldirmayi nasip etsin.Dunde ben idrar enfeksiyonu yuzunden yatisim verildi.sizin ki idrar yolu mu ya da baska bir enfeksiyon sebebiydi.Yavrunuzla insallah en kisa zamanda kavusursunuz
Canım sana da çok geçmiş olsun, inşallah tez zamanda iyileşirsin, 14-15. haftalarda idrar yolu enfeksiyonundan fitil, antibiyotik, krem vs kullandım, sonrasında herhangi bir problem yaşamadım, o zaman da enfeksiyon ilk tespit edildiğinde herhangi bir sıkıntım, şikayetim yoktu, ne kaşıntı ne idrarda yanma ne de acı, son 8 haftadır filan idrar kontrolü yaptırmıyorum ben, iç çamaşırım her akşam işten eve gidince ıslanmış oluyor, öyle afaki değil, orta kısmında az miktarda ıslaklık oluyor, malum havalar da sıcak, ben terlemeye bağlıyorum, idrar sonrası hafif akıntı da oluyor, çamaşırımda da hafif akıntı oluyor, yoğun değil, senin enfeksiyon nasıl tespit edildi, daha doğrusu şikayetle mi gitmiştin hastaneye?

Gecmis olsun canim. Allah bagislasin kuzunu sana

hoşgelmiş güzel bebeğin, tebrik ederim canım. yakında inşallah kucağına alıp evinize de gidersiniz. sağlıklı mutlu uzun bir ömrü olsun inşallah.

Idrarle alakali bi sikintiyla gitmedim aslinda.Stresten oturu agrilarim vardi ntsde cok sukur sancim cikmadi ama tahliller sonucunda enfeksiyon cikti ve dikkat etmeme ragmen.bol su icerim hijyenime dikkat ederim ve nasil oldu bende anlayamadim.Gebeliklerde cok sik rastlanan bi durummus aslinda.ama bende korkuyorum artik allah korusun erken doguma falan sebep olmasin diye.cok sukur taburcu olduk hastaneden

Geçmiş olsun arkadaşım. Sağsalim küvezdende kucağına almanı dilerim. Zaten kg olarak gayet iyiymiş. Solunumda kısa sürede toparlanırsa çok kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…