Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

Geçmiş olsun. Zaten artık dinlenme zamanı. Bu sıcaklarda sokağada çıkılmıyor.

Nasıl yani 1 haftada 6 kilo
Yağ falan değildir o kuzum
1 haftada +6 olması ödemden olur ancak

Geçmiş olsun canm ben hamilelikte hiç yaşamadım ama önceden benimde idrar yolu enfeksiyonum vardı çok zor gerçekten birde hamilelikte daha da zor geçiriyorsundur, o tozlardan ben kullandım geçmişti. Benim en büyük düşmanım ayaklarımdandı onun için yaz kış çorap terlik olmadan dolaşmaya korkar oldum

Bende senin gibi düşünüyorum son zamanlarda kendimi ağırlaşmış şişmiş kocaman hissediyorum son aya kadar 8 kilo aldım kendimi hiç ağırlaşmış hissetmiyordum, şu son ayda 2 kilo aldım ama sanki 10 kilo almış gibiyim sende rahatlıkla tartışabilirsin, sanırım bebişimiz hızla büyüyor ondan böyleyiz

UyuyAmıuorım dün 4 te uyandım zaten 1'i geçe yatmıştım sabahın 4ünden beri ayaktayım
Şimdi yine bebeğin sert hareketleri oluyor ağri yapıyor uyuyamıyorum
KIZIM 35 hafta 3 günlük doğmuştu o sebeple bu hamileliğimde de
35. Hafta için gerginim biraz
38 İ görsem hayırlısıyla
Bu sert haraketler de dönme sebebiyle olsa keşke
Şimdilik Dilek listem bu kadar
Uyumaya çalışmaya devam

Allah
Allah küvezden çıkıp kucağına almayı da nasip etsin inşallah mis kokusunu içine çekmeyi

Slm hanımlar inşallah sizde bebeklerinizde iyisiniz ben serkajlıyım ve beceğim ters dönmüş alta yani dikişlere vurup duruyor hakiyle acıtıyor bebeğin baş aşağı durması için yapabilecek bişey var mı tşk

Günaydın Anneler bende merak ediyorum çalışabilir kağıdını 32 +0 da mı aldınız yoksa daha sonra mı
27 temmuz da benim tam 32+0 olacak o Zaman alacağım ama çalışamaz olarak sıcaklar beni zorluyor çünkü evde tadını çıkaracağım doğum için annemlere gideceğim Konya ya inşallah

27 temmuz da benim tam 32+0 olacak o Zaman alacağım ama çalışamaz olarak sıcaklar beni zorluyor çünkü evde tadını çıkaracağım doğum için annemlere gideceğim Konya ya inşallah
Şu an nerdesin cnm doğum için konyaya gitmeyi düşünüyorum ben de

kendim dogurmus kadar heyecanlandim allah anali babali buyutsun insallah tez zamanda toparlanir kilo alir merak etme masallah kilosuda iyiymis, ,,,,,

Bi de bu tarhten sonra hangi hastane ve doktor düşünüyosun? Doğuma az kaldı ya karar veremedim ben
Kardeşim sağlıkçı Farabi de iyi bir Dr varmış ona gideceğim aslında üni de bir Prof varmış ama onu istemiyorum üni de diye orada Çinli dikişleri asistler yapıyor benim sezeryan olacak ilk kızımda sezeryan pelviks çok dar olduğu için benim normal doğum şansım yok malesef ilk kızımda günüm geçti nst de sancım bile çıkmıyor du

Ha ha yanliş yazılmış çünkü dikişleri olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…