Hmm anladm cnm benim de ilk bebiş.. Normal doğum istiyorum ama çok korkuyorum tabi.. Artvindeyiz bu arada. Eşim de görev nedeniyle gelemicek onun sıkıntısı var içimde.. Yalnız gidicem ve gitmek isteyip istemediğimi bile bilmiyorumKardeşim sağlıkçı Farabi de iyi bir Dr varmış ona gideceğim aslında üni de bir Prof varmış ama onu istemiyorum üni de diye orada Çinli dikişleri asistler yapıyor benim sezeryan olacak ilk kızımda sezeryan pelviks çok dar olduğu için benim normal doğum şansım yok malesef ilk kızımda günüm geçti nst de sancım bile çıkmıyor du
Doğum ücreti ne kadarmış cnm farabideKardeşim sağlıkçı Farabi de iyi bir Dr varmış ona gideceğim aslında üni de bir Prof varmış ama onu istemiyorum üni de diye orada Çinli dikişleri asistler yapıyor benim sezeryan olacak ilk kızımda sezeryan pelviks çok dar olduğu için benim normal doğum şansım yok malesef ilk kızımda günüm geçti nst de sancım bile çıkmıyor du
Benim de eşimin gelip gelemeyeceği net değil aynen senin gibi ben doğum izni ile gelir diye düşünüyorum ama mazeretler açık sonuçta ama bizim meslekte hiç belli olmaz ben bu Halim'le o gece 3 e kadar işteydim bizi bu hallere düşürenin Allah belasını versin inşallahHmm anladm cnm benim de ilk bebiş.. Normal doğum istiyorum ama çok korkuyorum tabi.. Artvindeyiz bu arada. Eşim de görev nedeniyle gelemicek onun sıkıntısı var içimde.. Yalnız gidicem ve gitmek isteyip istemediğimi bile bilmiyorum
Benim kardeşim de meram tıpta hemşire.. Ama orda doğum nasıl olur bilmiyorumHmm anladm cnm benim de ilk bebiş.. Normal doğum istiyorum ama çok korkuyorum tabi.. Artvindeyiz bu arada. Eşim de görev nedeniyle gelemicek onun sıkıntısı var içimde.. Yalnız gidicem ve gitmek isteyip istemediğimi bile bilmiyorum
Güzel soru Can'ım ama ben bu soruyu hiç sormadımDoğum ücreti ne kadarmış cnm farabide
Aminn... Sizin göreviniz ne bu aradaBenim de eşimin gelip gelemeyeceği net değil aynen senin gibi ben doğum izni ile gelir diye düşünüyorum ama mazeretler açık sonuçta ama bizim meslekte hiç belli olmaz ben bu Halim'le o gece 3 e kadar işteydim bizi bu hallere düşürenin Allah belasını versin inşallah
Polisim bendeAminn... Sizin göreviniz ne bu arada
Kardeşinize sorabilirsiniz ben bilmiyorum Çünkü ama sonuçta büyük şehir buralardan daha iyi olduğu kesinBenim kardeşim de meram tıpta hemşire.. Ama orda doğum nasıl olur bilmiyorum
Benim de eşim polis ben öğretmenim.. Belki doğuma bile gelemem demişti şu olaylar başlayınca.. Korkuyorum ama Allah korusun sağlığı yerinde olsun da gerisi önemli değil artıkPolisim bende
Amin birliğimiz beraberliğimiz için gerekirse katlanacağiz ne yapalım Allah ülkemizi bu hainlerden korusun inşallahBenim de eşim polis ben öğretmenim.. Belki doğuma bile gelemem demişti şu olaylar başlayınca.. Korkuyorum ama Allah korusun sağlığı yerinde olsun da gerisi önemli değil artık
27 temmuz da benim tam 32+0 olacak o Zaman alacağım ama çalışamaz olarak sıcaklar beni zorluyor çünkü evde tadını çıkaracağım doğum için annemlere gideceğim Konya ya inşallah
Şu an nerdesin cnm doğum için konyaya gitmeyi düşünüyorum ben de
Doğum ücreti ne kadarmış cnm farabide
Güzel soru Can'ım ama ben bu soruyu hiç sormadım
Benim de eşim polis ben öğretmenim.. Belki doğuma bile gelemem demişti şu olaylar başlayınca.. Korkuyorum ama Allah korusun sağlığı yerinde olsun da gerisi önemli değil artık
Özel sektör için de geçerli mi ? ben bir araştırayım bunu, Türkiyede her şey memur için malum, özel sektörde çalışan çocuğuyla ilgilenmese de olur zaten, versin parasını bakıcı tutsun, kreşe versin ne gerek var!!!!!bu arada hanımlar yeni bir şey öğrendim doğum izni bittikten sonra yarı zamanlı çalışma varmış 1 . çocukta 60 gün 2 . de 120 gün 3 . de 180 gün , maaşın yarısını iş kur yarısını da şirket ödüyormuş
Allah yardımcımız olsun cnm.. Doğu batı farkrtmiyor artık bak trabzonda 3 şehidimiz varmış yineBenim eşimde polis doğuda görevde doğum da yanımda olamayacak diye çok korkuyorum ama eşim doğum için izin verirler dedi. İnşallah izin verirler
Özel sektör için de geçerli mi ? ben bir araştırayım bunu, Türkiyede her şey memur için malum, özel sektörde çalışan çocuğuyla ilgilenmese de olur zaten, versin parasını bakıcı tutsun, kreşe versin ne gerek var!!!!!
Benim kuzenimin eşi özel sektörde insan kaynaklarında çalışıyor o söyledi banada kendi için yapacakmış
sanırım bir belgeyle iş kura başvuruyomussun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?