Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Hmm anladm cnm benim de ilk bebiş.. Normal doğum istiyorum ama çok korkuyorum tabi.. Artvindeyiz bu arada. Eşim de görev nedeniyle gelemicek onun sıkıntısı var içimde.. Yalnız gidicem ve gitmek isteyip istemediğimi bile bilmiyorum

Doğum ücreti ne kadarmış cnm farabide

Benim de eşimin gelip gelemeyeceği net değil aynen senin gibi ben doğum izni ile gelir diye düşünüyorum ama mazeretler açık sonuçta ama bizim meslekte hiç belli olmaz ben bu Halim'le o gece 3 e kadar işteydim bizi bu hallere düşürenin Allah belasını versin inşallah

Benim kardeşim de meram tıpta hemşire.. Ama orda doğum nasıl olur bilmiyorum

Aminn... Sizin göreviniz ne bu arada

Benim de eşim polis ben öğretmenim.. Belki doğuma bile gelemem demişti şu olaylar başlayınca.. Korkuyorum ama Allah korusun sağlığı yerinde olsun da gerisi önemli değil artık
Amin birliğimiz beraberliğimiz için gerekirse katlanacağiz ne yapalım Allah ülkemizi bu hainlerden korusun inşallah

27 temmuz da benim tam 32+0 olacak o Zaman alacağım ama çalışamaz olarak sıcaklar beni zorluyor çünkü evde tadını çıkaracağım doğum için annemlere gideceğim Konya ya inşallah

Şu an nerdesin cnm doğum için konyaya gitmeyi düşünüyorum ben de

Kızlar ilk Farabi hastanesine gidiyordum, Suna Soydemir'e , çok suratsız bir bayan, hakkındaki yorumları bile bile 3 defa gitmiştim, bariz bir problem yaşamadık ama süper bir hasta doktor ilişkisi, yaklaşımı var diyemem, sonra bir defa da Aynur Bacak'a gittim, o da aşırı ilgili bir doktor değil, ben memnun kalmamıştım, her fırsatta söylüyorum keşke Dürdane Nil Okur-konya eğitim araştırma hastanesi'nde değil de düzgün bir hastanede olsaydı da ona gidebilseydim, bulunduğu hastanede fiziksel şartlar çok kötü ama hasta iletişimi süper bir bayan, kendisi de yetersizliği görüp, "isterseniz kendinize daha düzgün bir hastane bulun , buradaki koşullar böyle" dedi ve başkent hastanesine Feyza Arman Çaldır'a devam ediyorum,10 üzerinden 7-8 diyebilirim Feyza Hanıma.

Doğum ücreti ne kadarmış cnm farabide

Güzel soru Can'ım ama ben bu soruyu hiç sormadım

Ben ocak ayında hem farabi hastanesine hem başkent üniv hastanesine sormuştum,
birisi doğum 1000 tl, günlük oda 100 tl, refakatçi: 50 tl,
diğeri; doğum 1100 tl, günlük oda 75 tl, refakatçi dahil dedi.

Rakamlar yakındı yani. Normal ve sezaryende fark yok dendi.

Benim de eşim polis ben öğretmenim.. Belki doğuma bile gelemem demişti şu olaylar başlayınca.. Korkuyorum ama Allah korusun sağlığı yerinde olsun da gerisi önemli değil artık

Benim eşimde polis doğuda görevde doğum da yanımda olamayacak diye çok korkuyorum ama eşim doğum için izin verirler dedi. İnşallah izin verirler

Özel sektör için de geçerli mi ? ben bir araştırayım bunu, Türkiyede her şey memur için malum, özel sektörde çalışan çocuğuyla ilgilenmese de olur zaten, versin parasını bakıcı tutsun, kreşe versin ne gerek var!!!!!

Benim kuzenimin eşi özel sektörde insan kaynaklarında çalışıyor o söyledi banada kendi için yapacakmış

sanırım bir belgeyle iş kura başvuruyomussun

Benim kuzenimin eşi özel sektörde insan kaynaklarında çalışıyor o söyledi banada kendi için yapacakmış

sanırım bir belgeyle iş kura başvuruyomussun

Teşekkür ederim canım baktım da şimdi, günlük ödenen miktar asgari ücret üzerinden oluyormuş.

• Çalışanın yarım çalışma süresinin karşılığı işveren tarafından çalışana ödenir. Yarım çalışma ödeneği ise İşkurtarafından işsizlik fonundan karşılanacaktır.
• Yarım çalışma ödeneği, çalışılan aya ait aylık prim ve hizmet belgesinin ilişkin olduğu aydan sonraki ikinci ay içinde Fondan aylık olarak ödenir.
• Yarım çalışma ödeneği çalışılmayan her bir gün için günlük asgari ücret brüt tutarı olan 54,90 TL‘dir. (2016 yılı için)
• Yarım çalışma ödeneği sayesinde çalışanın prim günü kaybı olmayacaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…