- 5 Nisan 2016
- 739
- 1.109
- 28
- 37
Bir annemiz doğum yapmış Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Cuma günü nerdeyse ben de doguruyordum. Henüz gideceğim doktoru bile bulamadan ilk ziyaretimizi acile dolayısıyla icapçı doktora yaptım. 5dk da bir sancılar çıktı nstde 1 gece yatırdılar sancıyı durdurmak için. Zaten çok sayıda miyomum vardı onlar da dejenere olaya başlamış 5 gündür kıvranıyorum, evde ağlayarak geziyorum, hareket etmek işkence resmen. Dün bir kez daha yatırdılar ağrı kesici için. Ağrı kesiciler de fayda etmiyor hala kıvranıyorum. Son 1 aydır gerçekten sıkıntılar bitmiyor. Hayırlısı olsun bakalım.
Canım yoktu belim agrırdı ama hani tamizlikti işti kendimi yorunca normal bel agrısıydı bant yapıştırdılar ilk defa dün gece hiç uyanmadan uyudum ilerlemeden bi görün istersen sol bacak kalça oturur kalkarken sanki bişey batıyo gibi çok zorlanıyordum yürürken sol bacak cok agrıyodu gecede bel agrısından uyumuyodum inşallah sende yokturr
Gecmis olsun canim. Benimde 3-4 gundur sol kalcamdan kuyruk sokumuna kadar agrim var. Yatakta donerken kilitlenip kaliyorum sanki. Cok zorlaniyorum donerken. Birde sol bacagimin ustune yuklenince yine ayni noktaya agri vuruyor. Magnezyumu icmeyi unutuyorum acaba ondan mi oluyor yoksa bende de fitik filan mi olusuyor ki. Cok korktum valla seni duyuncaCanım yoktu belim agrırdı ama hani tamizlikti işti kendimi yorunca normal bel agrısıydı bant yapıştırdılar ilk defa dün gece hiç uyanmadan uyudum ilerlemeden bi görün istersen sol bacak kalça oturur kalkarken sanki bişey batıyo gibi çok zorlanıyordum yürürken sol bacak cok agrıyodu gecede bel agrısından uyumuyodum inşallah sende yokturr
Gozuaydin arkadasim. Hic korkma masallah. Kilosu yine de guzel. Saglikli gunleriniz olsunMerhaba bayanlar dun ogleden sonra sezeryanla dogum yaptim. Cuma gununden beri antibiyotik kullanmama ragmen atesim vardi. Karin zari iltihabindan suphelendiler. Doktorum sansa birakAmam dedi. Dun bebegim alindi 2kilo 100 gram dogdu tam 32+0 da. Simdilik kuvezde zar zor goruyorum. Isin en zor kismi oymus. Allah herkese zamaninda saglikli dogumlar nasip etsin. Bu arada sezeryan acayip kolay biseymis ben cok korkardim bebegin icimden ciktigini bile hissetmedim camdaki yansimadan gordum.cok fazlada agrim yok. Kimse sezeryandan korkmasin not: ben cok korkuyodum
2016 eylül bebeklerinin cicileri topiği var canım. Bizim uzun süren araştırma maceramız sonunda chicco trio sprint travel set oldu tercihimiz.Arkadaşlar sanki bebek alışverişi diye ayrı bir topik vardı diye aklımda benim ama emin olamadım yoksa burda sorucam :) bebek arabasını ne yaptınız neye karar verdiniz paylaşırsanız sevinirim
Bende cadillac casual de karar kıldım şok dakika değişmezse fikrim2016 eylül bebeklerinin cicileri topiği var canım. Bizim uzun süren araştırma maceramız sonunda chicco trio sprint travel set oldu tercihimiz.
Ogrendim her sabah ac karnina 1yemek kasigiymis
Casual quantum aldım canım ben evde kurdum her parçası hafif tek elle çok rahat taşınıyo bi karşılaştır istersen niye quantumu seçtim onu hatırlayamadımBende cadillac casual de karar kıldım şok dakika değişmezse fikrim
https://www.e-bebek.com/cadillac-air-comfort-travel-sistem-bebek-arabasi-p-cas-16cas019/ modeli bu
Chicco bende bakmıştım ama içime sinmedi pek niyeyse sevemedim ufak tekerlekli araba :)
Canım aynı beni tarif ettin vallabenimde sol kalçamda çok fena ağrı var ayağıma kadar iniyor yatarken dönemiyorum zor yürüyorum perşembe günü kontrolüm var doktoruma soracağım. Kendi doktoruna mı gittin yoksa ortopediye mi gittin?
Gecmis olsun canim. Benimde 3-4 gundur sol kalcamdan kuyruk sokumuna kadar agrim var. Yatakta donerken kilitlenip kaliyorum sanki. Cok zorlaniyorum donerken. Birde sol bacagimin ustune yuklenince yine ayni noktaya agri vuruyor. Magnezyumu icmeyi unutuyorum acaba ondan mi oluyor yoksa bende de fitik filan mi olusuyor ki. Cok korktum valla seni duyunca
Magnezyum eksikligi icin ne kullaniyosun tatlim bana doktor calsiyum la birlikte magnezyum icin suda eriyen tabletlerden verdi onlari icince midem bulaniyor aksama kadar hicbirsey yeyip icemiyorumCanım kimseyii korkutmak istemem ama bendede magnezyum eksikliğinden şüphelendi doktor geçen ay kullanıyorum ben ama geçmedii kasılmalarım geçti bel agrısı kalça agrısı geçmedi bu gidişimdede agrıdan uyuyamadıgımı kalçama yürürken bile bişey batıyomuş gibi oldugunu anlatınca yönlendirdi hemen. Böyle olupta dogumdan sonra geçiyomuş ama korumak lazımmış kendimizi dikkat etmekte fayda var kontrolunde mutlaka anlat doktoruna inşallahh sende böyle birşey yokturr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?