Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

çok geçmiş olsun umarım en kısa zamada ağrıların diner sancı çıkmaz maalesef bu miyomlar ilerleyen haftalarda büyüyüp zorlaştırıyor hamileleiği

S Septem tebrik ederim tez Zaman'da sağlıkla al yavrunu kucağına evine götür inşallah. Doğum yapıp eve Bebek'le dönememek zordur bilirim ama iyi yönden bak demoralize olma sağlıklıysa kiloyu da tez Zaman'da toparlar
Sezeryan olurken Epirural mı genel anestezi mi aldın
Bennde korkuyorum seseryandan ama açıklaman içimi rahatlattı
Tekrar tebrik ederim hayırlı sağlıklı ömürlü olsun güzel günlerini görmek nasip olsun
Analı babalı güle oynaya büyütün bebeğinizi inşallah

Canım aynı beni tarif ettin valla benimde sol kalçamda çok fena ağrı var ayağıma kadar iniyor yatarken dönemiyorum zor yürüyorum perşembe günü kontrolüm var doktoruma soracağım. Kendi doktoruna mı gittin yoksa ortopediye mi gittin?

Gecmis olsun canim. Benimde 3-4 gundur sol kalcamdan kuyruk sokumuna kadar agrim var. Yatakta donerken kilitlenip kaliyorum sanki. Cok zorlaniyorum donerken. Birde sol bacagimin ustune yuklenince yine ayni noktaya agri vuruyor. Magnezyumu icmeyi unutuyorum acaba ondan mi oluyor yoksa bende de fitik filan mi olusuyor ki. Cok korktum valla seni duyunca

Arkadaşlar sanki bebek alışverişi diye ayrı bir topik vardı diye aklımda benim ama emin olamadım yoksa burda sorucam :) bebek arabasını ne yaptınız neye karar verdiniz paylaşırsanız sevinirim

Arkadaslar burda ucuz bebegi olan bir arkadastan duymustum pekmez icmek bebege iyi kilo aldiriyormus(acmi tokmu unuttum :/ )
Kilo sorunu yasayanlar deneyebilir
ben o arkadasa sorarim acmi tokmu icmek lazim diye

Gozuaydin arkadasim. Hic korkma masallah. Kilosu yine de guzel. Saglikli gunleriniz olsun

Arkadaşlar sanki bebek alışverişi diye ayrı bir topik vardı diye aklımda benim ama emin olamadım yoksa burda sorucam :) bebek arabasını ne yaptınız neye karar verdiniz paylaşırsanız sevinirim
2016 eylül bebeklerinin cicileri topiği var canım. Bizim uzun süren araştırma maceramız sonunda chicco trio sprint travel set oldu tercihimiz.

Kızlar sırtıma kollarıma bi acayip sancı girdi göğsümden de bi damla sıvı geldi noldu anlamadım duş aldım biraz rahatladım ama geçmedi daha ağrım neden oldu hiç anlamadım

Kendi doktoruma gittiim canım anlatınca o yönlendirdi sen anlat mutlka inşallahh seninki böyle bişey degildirrr

Canım kimseyii korkutmak istemem ama bendede magnezyum eksikliğinden şüphelendi doktor geçen ay kullanıyorum ben ama geçmedii kasılmalarım geçti bel agrısı kalça agrısı geçmedi bu gidişimdede agrıdan uyuyamadıgımı kalçama yürürken bile bişey batıyomuş gibi oldugunu anlatınca yönlendirdi hemen. Böyle olupta dogumdan sonra geçiyomuş ama korumak lazımmış kendimizi dikkat etmekte fayda var kontrolunde mutlaka anlat doktoruna inşallahh sende böyle birşey yokturr

Uyuyamayanlar klubü başkanıyım resmen
Zaten Bebek doğunca uyku yok bari bu son haftalarda uyuyabilsem doya doya
Yada bu uykusuzluğa alışsam
Otobüs yolculuğu gibi gecelerim 20 dakikalık uykular oturur vaziyette hep. Uyuşan kollar parmaklar
Zaten benim olayım bu
Uykusuz her gece bu sıcak yatakodasında klima altında bir damla uyku avında

günaydın hanımlar dün bir arkadaşım doğum yaptı bebek görmeye gittik , orda arkadasımda gördüm sevi bebe çok fonksiyonlu yatıs yatağı almışlar hem bebek elden ele dolaşmıyor kucaktada da onunla tutuyorlar hem reflüye iyi geliyormuş hemde kiraz çekirdekleri koyuluyormuş içine gazına çok iyi geliyor dedi
bende alacağım onu size bir bakın isterseniz

birde kiraz çekirdekli patik varmış oda çok iyi geliyomuş

Magnezyum eksikligi icin ne kullaniyosun tatlim bana doktor calsiyum la birlikte magnezyum icin suda eriyen tabletlerden verdi onlari icince midem bulaniyor aksama kadar hicbirsey yeyip icemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…