Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ben çok fonksiyonlu yatagindan aldim. Dusunup duruyordum hastahane gotursem mi diye?

Kızlar bir şey sormak istiyorum. Aranızda varis'i olan var mı? Ben turist rehberiyim, sürekli ayakta duruyordum hamilelikten önce. Ama malum terör yüzünden hamilelikte çalışamadım pek. Bacaklarımda ağrı gibi bir sıkıntım yok. Sadece selülit çok arttı. Ömrü hayatımda tabii bu kiloda hiç olmadım. Hep ona yoruyorum. Varis ile selülit ayırt edilebilir değil mi? Bacaklarımda öyle kılcal damar yok sadece 1 tane hafif bir damar görüntüsü var her ikisinde de. Boşyere kaygı yapıyorum. Kaygı eşiği düşük birisiydim zaten, hamilelik iyice düşürdü

Güle güle kullanın canım, casual cadillacı ben de beğenmiştim, sistem aynı zaten, puset+ana kucağı+ port bebeli olan modelleri beğendim hep,
Chicco liteway başlı başına tekerlek problemiyle anılıyor, hem küçük hem dönme sıkıntısı yaşayanlar var ama trioda tekerlekler çift ve küçük değil,
http://www.hepsiburada.com/chicco-t...-sand-p-AILECHI05079366870?magaza=Hepsiburada

Biz araştırırken fiyatlar çok dengesizdi, hbden aldık, 2182 tlye de vardı, 1899 tlye de, 1599 tlye de, 999 tlye de...
999 tlye 150 tl indirim çekiyle satın aldık oldukça avantajlı oldu, özellikle plastik aksamlarını, tentesini, bağlantılarını, iç dolgu-destek yastıkları kalite açısından çok beğendik eşimle, inşallah kullanışı da pratiktir. Piyasada gidip gördüğümüz en kötü travel setler 1200-1300 tl ve plastik aksamları gerçekten kötüydü, internetten iyi araştırıldığında indirim çekleri filan fiyat gayet avantajlı oluyor.

http://www.hepsiburada.com/casual-c...nelk.abo.pla&gclid=CPmHuqjAgc4CFUKNGwodk88KSw

casual cadillac için netteki en iyi fiyat da 1199 tl sanırım, hbde genelde 999 tl üstüne 150 tl çek de veriyor, bilgin vardır belki.

saol canim. demir degerlerim iyi aslinda ama bunu da denerim tabi :)
olbey inşallah son 6 haftada kilo alımı güzel ilerler canım, sağlık fonksiyonları iyi olduktan sonra kilonun da önemi olmayacaktır inşallah.
Benim de bu seferki kan değerlerimde demirim yüksek çıktı, doktorumu henüz aramadım, başlı başına demir ilacı kullanmıyorum, decavit içiyorum, içeriğinde 60 mg demir var, hamilelikte günlük ihtiyaç 30 mg imiş, yüksek mi geliyor acaba, her ay kan tahlili yaptırıyorum, sonuç normaldi, bu ay yüksek çıktı, decaviti de kafama göre bırakmak istemiyorum, bu konuda bilgin var mı?

Magnezyum eksikligi icin ne kullaniyosun tatlim bana doktor calsiyum la birlikte magnezyum icin suda eriyen tabletlerden verdi onlari icince midem bulaniyor aksama kadar hicbirsey yeyip icemiyorum
Canim bende senin gibi tabletlerden kullaniyorum adi magnorm. Ben gece yatmadan once iciyorum. Doktorum oyle demisti pek hoslanmasam da tadindan mecbur iciyoruz. Sende oyle dene

Benim istediğim model comfort modeli 2016 olan o da puset+anakucağı şeklinde ama bunun modelin özelliği anakucağının(oto koltuğunun) yatar pozisyon alabiliyor olması port bebe gibi oluyor patentli ürünmüş çok mağaza gezdik denedik kullandık :) bu modelde karar kıldık mağazadan alıcaz peşin de yardımcı oluruz dediler tüm alışverişi o mağazadan yapıcaz akrabam çalışıyor orda sağolsun etiket fiyatlarına takılma sen dedi :):)

canim demir olayi basli basina genetik aslinda. benim de her zaman genetik miras nedeniyle hem depo hem kandaki duzey iyi olmustur. ama normalde kan hacmi arttiginda bu oran yeterli gelmezse diye takviye veriyorlar. doguma kadar birak diyecegini hic sanmiyorum. ortalama gereken miktarlarin standardi neye gore belirleniyor belli degil. kisiye ozel seyler bunlar aslinda. demirin fazlasi zehirler ama su iki canli halimizde o seviyelere gelme ihtimalimiz pek yok :)

Magnezyum eksikligi icin ne kullaniyosun tatlim bana doktor calsiyum la birlikte magnezyum icin suda eriyen tabletlerden verdi onlari icince midem bulaniyor aksama kadar hicbirsey yeyip icemiyorum

İsim veriliyormu bilmiyorum ama yazayım yinede efermag 365 mg lık suda eriyen tabletlerden verdi canım bol bol şeftali ye dedi şeftalidede magnezyum varmışş benimde mide bulantısı yapıyodu başta hemen içer içmez tuzlu bişeyler yiyerek alıştırdım kendimi

BENDE ALMAK ISTERIM CANIM NE YAPMAMIZ LAZIM TAM BI ANLTIRMISIN

Arkadaşlar sanki bebek alışverişi diye ayrı bir topik vardı diye aklımda benim ama emin olamadım yoksa burda sorucam :) bebek arabasını ne yaptınız neye karar verdiniz paylaşırsanız sevinirim
Concord neo aldım canım ben ana kucağı ve bebek arabasını, yakın bir arkadaşım kullanıyor epey manevraları rahat ve dayanıklı, benim de kullanmışlığım olmuştu sayesinde, şimdi 2. çocuğu oldu yine onu kullanmaya devam edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…