Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Bende ana kucağı ve bebek arabasını concord neo aldım. Çok güzel yorumlar var hakkında. Umarım bizde severek kullanırız.

Ben tam set istiyordum concord neo yu puset ana kucağı ve port bebe olarak o da bi türlü indirime girmedi indirime girse gözüm kapalı alacaktım ama olmadı masrafımız çok geldimi hep üstüste gelir zaten :) bugün usta girecek eve odası için hafta sonuda bebeğin alışverişini yapıcaz odası kıyafetleri arabası falan

aynı şeyleri yaşıyoruz :) gece 30 kere uyandım 2-3 gündür böyleyim bende yeni başladı ama ne gıcık bişemiş. sürekli uyan dön geri uyu tekrar uyan. zaten yatakta dönmek de aşırı eziyet kasıktaki acı nedeniyle. ellerim zaten 5. aydan itibaren sıkıntılı gitgide arttı, hep uyuşuk geceleri özellikle, bide kitlenmeye başladı parmaklarım şimdi, sabah açılmıo elim bi süre. ilginç durumlar. ama uyku işi fena.

Kızlarr birde kontrolumuzde 30+6 haftasıyla uyumluyduk kilo 1.5oo boyda 42 cm falandı annem kv falan ayyyy kilosuu az yine bebek kilo almamış dedi doktorda sadece iyi dedi kilosuna bi sıkıntı varmıı geçen ay 93o gramdı bir ayda 57o gram almış azmı gerçektendee?

BENDE ALMAK ISTERIM CANIM NE YAPMAMIZ LAZIM TAM BI ANLTIRMISIN

walla ben telefonla aradım dedimki paket varmı elinizde evet dediler, bişe getirmem gerekio mu ultrason resmi felam dedim hayır kimliğinizle gelseniz yeter dediler. Gittim kasaya dedim ben hoşgeldin paketinden almak istiyorum tamam kaç aylık hamilesiniz dediler 7.5 dedim. ok. dedi. üyeliğim vardı ebebeke zaten. tc kimlik no verdim. paketi aldım 4,99 a. kız paketi kalmamış erkek verdim ama bir değişiklik yok sadece içindeki tulum beyaz bunda dedi bende farketmez dedim. o kadar. sadece forum ve one tower daki ebebek mağzalarında var bildiğim kadarıyla.

Bence normal canım az değil benim kızımda 29 + 5 de 1350 gramdı ve dr gayet normal onun için bu kilo dedi

gerçi benim kv de bu çocuk ne zaman kilo alcak büyücek dedi moralimi bozdu o ayrı tabi

Canım geçen hafta aynı stresi bende yaşadım. Ben 29+6 te gittim 1485 gr çıktı sonra p.tesi tekrar gittim 1825 gr çıktı nerdeyse 300 gr dan fazla almis bir haftada takılma bu haftalardan sonra daha hızlı haftalık kilo alıyorlar. Buradaki birçok arkadaş yazmıştı bana gerçekten dedikleri gibi çıktı salı tekrar kontrolüm var bakalım kac çıkacak. Sağlıkları yerinde olsun kilo alınır canım üzülme takma kimseyi kafana.

Bende bugun kontrole gittim kilosuna takildim bebegimin 1800 gr 32+4 deyiz bana az gibi geldi dr gayet saglikli ve kilosu yerinde masallah dedi neden takildin bu kadar anlamadim dedi kafasi dogum pozisyonuna yonelmis oyle dedi. Birde ben 3 haftadir gr kilo almadim endiae ettim bebegim kilo almiyor mu acaba diye

SAOL CANIM ARADIMDA KALMADI DEDILER NASİP DEILMIŞ

Merhabalar annisler. Ben de 2 gündür hastanedeyim. Nst de çıkan ama benim çok da farkedemedigim sancılarım sebebiyle. Dr tedavi uyguluyor sancıları durdurmak ve doğumu geciktirmek için. Bakalım bebişlerim ne kadar dayanabilecekler. Dualarinizi bekliyoruz teyzeleri.

yok canım bildiğim kadarıyla gayet iyi. insanlar niye böyle konuşur anlamam. şimdi ben ne kadar telaşlıyım ne yapacağımı şaşırdım bebeğim 3,5 hafta önden gidiyor diye mesela. kilosu önde olması da iyi değilki. hem normal doğuma engel olabiliyor hem de şeker hastalığını filan düşündürtüyor insana. şimdi yediklerime dikkat etmek zorundayım en iştahlı olduğum zamanda hem de. yani sen canını sıkma, bebişine maşallah.

çok geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda çıkarsın

geçmiş olsun canım, bütün iyi dileklerimiz sizin için.

Merhaba kızlar.. Daha önce de doğum için konyaya gidebileceğimi söylemiştm.. Büyük ihtimalle haftasonu gidiyorum... Ama otobüsle 18 saat sürecek yolculuk. Korkuyorum biraz zaten eşimi burda bırakıp gitmek de istemiyorum off

ebican_040506 beninki haftalık degil ama aylık o kadar almış.. Ama saglıklı şükür inşallah bundan sonra alırızz ajenjo sagolasınn canımm aynen öylee neden böyle konuşurlar anlamam sanki tosuncuk dogurmak zorundaymısız gibi konuşuluyor desiğin gibi çok alsa insan endişe ediyor az alsa üzülüyor. Çok şükür saglıklılar ya yeter o bizleree

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…