İnş güzel haberleri paylaşırımİnşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz
İnan hiç hatırlamıyorum bir kaç ay oldu ben satın alalı canım.DOĞRU CANIM AYNISI 59 TL YDİ E BEBEKTE 80 LİRAYDI SANIRIM
Bende ana kucağı ve bebek arabasını concord neo aldım. Çok güzel yorumlar var hakkında. Umarım bizde severek kullanırız.Concord neo aldım canım ben ana kucağı ve bebek arabasını, yakın bir arkadaşım kullanıyor epey manevraları rahat ve dayanıklı, benim de kullanmışlığım olmuştu sayesinde, şimdi 2. çocuğu oldu yine onu kullanmaya devam edecek
Ben tam set istiyordum concord neo yu puset ana kucağı ve port bebe olarak o da bi türlü indirime girmedi indirime girse gözüm kapalı alacaktım ama olmadı masrafımız çok geldimi hep üstüste gelir zaten :) bugün usta girecek eve odası için hafta sonuda bebeğin alışverişini yapıcaz odası kıyafetleri arabası falanConcord neo aldım canım ben ana kucağı ve bebek arabasını, yakın bir arkadaşım kullanıyor epey manevraları rahat ve dayanıklı, benim de kullanmışlığım olmuştu sayesinde, şimdi 2. çocuğu oldu yine onu kullanmaya devam edecek
Uyuyamayanlar klubü başkanıyım resmen
Zaten Bebek doğunca uyku yok bari bu son haftalarda uyuyabilsem doya doya
Yada bu uykusuzluğa alışsam
Otobüs yolculuğu gibi gecelerim 20 dakikalık uykular oturur vaziyette hep. Uyuşan kollar parmaklar
Zaten benim olayım bu
Uykusuz her gece bu sıcak yatakodasında klima altında bir damla uyku avında
BENDE ALMAK ISTERIM CANIM NE YAPMAMIZ LAZIM TAM BI ANLTIRMISIN
Kızlarr birde kontrolumuzde 30+6 haftasıyla uyumluyduk kilo 1.5oo boyda 42 cm falandı annem kv falan ayyyy kilosuu az yine bebek kilo almamış dedi doktorda sadece iyi dedi kilosuna bi sıkıntı varmıı geçen ay 93o gramdı bir ayda 57o gram almış azmı gerçektendee?
Canım geçen hafta aynı stresi bende yaşadım. Ben 29+6 te gittim 1485 gr çıktı sonra p.tesi tekrar gittim 1825 gr çıktı nerdeyse 300 gr dan fazla almis bir haftada takılma bu haftalardan sonra daha hızlı haftalık kilo alıyorlar. Buradaki birçok arkadaş yazmıştı bana gerçekten dedikleri gibi çıktı salı tekrar kontrolüm var bakalım kac çıkacak. Sağlıkları yerinde olsun kilo alınır canım üzülme takma kimseyi kafana.Kızlarr birde kontrolumuzde 30+6 haftasıyla uyumluyduk kilo 1.5oo boyda 42 cm falandı annem kv falan ayyyy kilosuu az yine bebek kilo almamış dedi doktorda sadece iyi dedi kilosuna bi sıkıntı varmıı geçen ay 93o gramdı bir ayda 57o gram almış azmı gerçektendee?
SAOL CANIM ARADIMDA KALMADI DEDILER NASİP DEILMIŞwalla ben telefonla aradım dedimki paket varmı elinizde evet dediler, bişe getirmem gerekio mu ultrason resmi felam dedim hayır kimliğinizle gelseniz yeter dediler. Gittim kasaya dedim ben hoşgeldin paketinden almak istiyorum tamam kaç aylık hamilesiniz dediler 7.5 dedim. ok. dedi. üyeliğim vardı ebebeke zaten. tc kimlik no verdim. paketi aldım 4,99 a. kız paketi kalmamış erkek verdim ama bir değişiklik yok sadece içindeki tulum beyaz bunda dedi bende farketmez dedim. o kadar. sadece forum ve one tower daki ebebek mağzalarında var bildiğim kadarıyla.
yok canım bildiğim kadarıyla gayet iyi. insanlar niye böyle konuşur anlamam. şimdi ben ne kadar telaşlıyım ne yapacağımı şaşırdım bebeğim 3,5 hafta önden gidiyor diye mesela. kilosu önde olması da iyi değilki. hem normal doğuma engel olabiliyor hem de şeker hastalığını filan düşündürtüyor insana. şimdi yediklerime dikkat etmek zorundayım en iştahlı olduğum zamanda hem de. yani sen canını sıkma, bebişine maşallah.Kızlarr birde kontrolumuzde 30+6 haftasıyla uyumluyduk kilo 1.5oo boyda 42 cm falandı annem kv falan ayyyy kilosuu az yine bebek kilo almamış dedi doktorda sadece iyi dedi kilosuna bi sıkıntı varmıı geçen ay 93o gramdı bir ayda 57o gram almış azmı gerçektendee?
Merhabalar annisler. Ben de 2 gündür hastanedeyim. Nst de çıkan ama benim çok da farkedemedigim sancılarım sebebiyle. Dr tedavi uyguluyor sancıları durdurmak ve doğumu geciktirmek için. Bakalım bebişlerim ne kadar dayanabilecekler. Dualarinizi bekliyoruz teyzeleri.
geçmiş olsun canım, bütün iyi dileklerimiz sizin için.Merhabalar annisler. Ben de 2 gündür hastanedeyim. Nst de çıkan ama benim çok da farkedemedigim sancılarım sebebiyle. Dr tedavi uyguluyor sancıları durdurmak ve doğumu geciktirmek için. Bakalım bebişlerim ne kadar dayanabilecekler. Dualarinizi bekliyoruz teyzeleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?