Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Seninle durumlarımız aynı canım:)

Allah sağlıkla hayırlısını nasip etsin canım, endişe etme hiç, bebeklerin gelişimi filan güzeldi hatırladığım kadarıyla, kendini çok yorma, ayakta kalma , inşallah atlatırsın bu süreci.

Yok anladim canım ben en son iki hafta önce gitmistim iki haftada 300 gr almıştı şimdi 1 haftada almış. Merak etme annesi bu aylardan sonra haftalık daha fazla alacaklar. Zamanında sağlıkla dogsunlar kilolari da sağlıklari için yeterli olsun sukur.Benim annemde çok zayif 3 kilo bile olmaz bilmem ne felen demisti annem ya bende çok sukur sağlıklı doğduktan sonra alır dedim uzme kendini sen elinden geleni yapiyorsun tıkamak lazım kulaklari daha doğduktan sonra da çok şey duyacagiz malasef.

Canım hoşgeliyorsun, eşinle de Allah kavuştursun, muhakkak enine boyuna düşünüp böyle olmasının daha mantıklı olacağına karar vermişsinizdir, üzüldüğün her anda, bu kararın bebeğin için olduğunu düşünüp kendini strese sokmamaya çalış, Konya'da yapabileceğim bir şey olursa, elimden geleni yaparım.

Canim selam nasılsın? Seninle konusmustuk daha önce rahim ağzında olcumuyle ilgili. İnsaallah yolundadir herşey sen şuan herhangi bir ilaç veya iğne kullanıyor musun? Ben pruloton kullandım 6 tane son ikisi alerji yaptı bende dr da progestan a devam edelim benim tedbir amaçlı daha önce erken doğum gecmisim oldugundan. Ama kimi yerde bu haftalarda alınan progestan hormonun bir etkisi olmadigi yaziyor tereddütle kaldım. Dr umda kuvez haftası geçene kadar kullanalım dedi kafam karıştı

Çok sağol cnm Allah razı olsun.. Aslında ortalık karışık diye eşim daha çok istiyo gitmemi ama bilmiyorum işte hiç istemiyorum o kadar ayrı kalmayı. Aklım burda kalcak

Kizlar bana akil verin ltfen.hazmedemiyorum artik olanlari.kayinvalideniz ve kayinpederiniz size sebep yokken ogluyla tartisirken size bagirsa ve is silmeye kadar gelse.ve bu insanlar yuzunden hastanelik olsaniz ne yaparsiniz?gorusurmusunuz?ya da esinizle konusup belirli bir sure sen gidip gor ama bana gidelim deme mi dersiniz.nee yapmaliyim siz olsaniz napardiniz?

Hayır canım sen içini rahat tut her bebek aynı değil gayet iyi boncuğun, 30+1 de 1518di benimki de

Anladım canım haklısın ben port bebe almadığım için tabi fiyatı etkiledi, ya onlar sağlıkla gelsin de heerbişey alınır sonra inş onlarla birlikte tıpır tıpır alışverişe gittiğimiz günler de geliir

Kizlar merhaba. Bugun.doktora gittik. 1600 olmus kızımız. Doktor bundan sonra her hafta gelin dedi. Bir aksilik.mi var dedim. Hersey guzel benim ama ben 8. Aydan sonra her hagta bakiyorum dedi. Sizin de boyle oldu mu?

Kızlar Merhaba ben de 29+4 günlük hamileyim yeni buldum burayı çok sevindim☺☺erken doğum riski olan var mı acaba aranızda
Benim var canım ilk bebeğim 36 haftalık doğduğu için risk grubundaymışım vajinal jel kullanıyorum bir haftadır bir hafta daha kullanıcam bitecek

slm kizlar bizimde bugun kontrolumuz vardi herse yolunda cok sukur bebek 1800 kg a yakin biseydi tam aklimda degil ama doktor 100 gr kadar eksik kilosu dedii ..gunde 2 bardak sut ic 2 yumurta yemelisin ve 2 kase yogurt ic dedi..et balik ta onerdi.. ben de sadece 5 kg almisim NST ye de girdim iyiydi..sanirim 12 eylulde gelecek minik kusum 3 hafta sonra tarih belirleyecez..simdi bol bol badem findik ceviz yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…