yok canım bildiğim kadarıyla gayet iyi. insanlar niye böyle konuşur anlamam. şimdi ben ne kadar telaşlıyım ne yapacağımı şaşırdım bebeğim 3,5 hafta önden gidiyor diye mesela. kilosu önde olması da iyi değilki. hem normal doğuma engel olabiliyor hem de şeker hastalığını filan düşündürtüyor insana. şimdi yediklerime dikkat etmek zorundayım en iştahlı olduğum zamanda hem de. yani sen canını sıkma, bebişine maşallah.
Merhabalar annisler. Ben de 2 gündür hastanedeyim. Nst de çıkan ama benim çok da farkedemedigim sancılarım sebebiyle. Dr tedavi uyguluyor sancıları durdurmak ve doğumu geciktirmek için. Bakalım bebişlerim ne kadar dayanabilecekler. Dualarinizi bekliyoruz teyzeleri.
Allah sağlıkla hayırlısını nasip etsin canım, endişe etme hiç, bebeklerin gelişimi filan güzeldi hatırladığım kadarıyla, kendini çok yorma, ayakta kalma , inşallah atlatırsın bu süreci.
ebican_040506
beninki haftalık degil ama aylık o kadar almış.. Ama saglıklı şükür inşallah bundan sonra alırızz @ajenjo sagolasınn canımm aynen öylee neden böyle konuşurlar anlamam sanki tosuncuk dogurmak zorundaymısız gibi konuşuluyor desiğin gibi çok alsa insan endişe ediyor az alsa üzülüyor. Çok şükür saglıklılar ya yeter o bizleree
Yok anladim canım ben en son iki hafta önce gitmistim iki haftada 300 gr almıştı şimdi 1 haftada almış. Merak etme annesi bu aylardan sonra haftalık daha fazla alacaklar. Zamanında sağlıkla dogsunlar kilolari da sağlıklari için yeterli olsun sukur.Benim annemde çok zayif 3 kilo bile olmaz bilmem ne felen demisti annem ya bende çok sukur sağlıklı doğduktan sonra alır dedim uzme kendini sen elinden geleni yapiyorsun tıkamak lazım kulaklari daha doğduktan sonra da çok şey duyacagiz malasef.
Merhaba kızlar.. Daha önce de doğum için konyaya gidebileceğimi söylemiştm.. Büyük ihtimalle haftasonu gidiyorum... Ama otobüsle 18 saat sürecek yolculuk. Korkuyorum biraz zaten eşimi burda bırakıp gitmek de istemiyorum off
Canım hoşgeliyorsun, eşinle de Allah kavuştursun, muhakkak enine boyuna düşünüp böyle olmasının daha mantıklı olacağına karar vermişsinizdir, üzüldüğün her anda, bu kararın bebeğin için olduğunu düşünüp kendini strese sokmamaya çalış, Konya'da yapabileceğim bir şey olursa, elimden geleni yaparım.
Canim selam nasılsın? Seninle konusmustuk daha önce rahim ağzında olcumuyle ilgili. İnsaallah yolundadir herşey sen şuan herhangi bir ilaç veya iğne kullanıyor musun? Ben pruloton kullandım 6 tane son ikisi alerji yaptı bende dr da progestan a devam edelim benim tedbir amaçlı daha önce erken doğum gecmisim oldugundan. Ama kimi yerde bu haftalarda alınan progestan hormonun bir etkisi olmadigi yaziyor tereddütle kaldım. Dr umda kuvez haftası geçene kadar kullanalım dedi kafam karıştı
Canım hoşgeliyorsun, eşinle de Allah kavuştursun, muhakkak enine boyuna düşünüp böyle olmasının daha mantıklı olacağına karar vermişsinizdir, üzüldüğün her anda, bu kararın bebeğin için olduğunu düşünüp kendini strese sokmamaya çalış, Konya'da yapabileceğim bir şey olursa, elimden geleni yaparım.
Çok sağol cnm Allah razı olsun.. Aslında ortalık karışık diye eşim daha çok istiyo gitmemi ama bilmiyorum işte hiç istemiyorum o kadar ayrı kalmayı. Aklım burda kalcak
Bebegin ismini dusundunuz mu diyen ve ismini soyledigimiz halde bugun beni telefonla arayip aa bu isim cok guzel diyen bir kayinvalideye ne demeliyim???sinirden kuduruyorum kizlar
Kizlar bana akil verin ltfen.hazmedemiyorum artik olanlari.kayinvalideniz ve kayinpederiniz size sebep yokken ogluyla tartisirken size bagirsa ve is silmeye kadar gelse.ve bu insanlar yuzunden hastanelik olsaniz ne yaparsiniz?gorusurmusunuz?ya da esinizle konusup belirli bir sure sen gidip gor ama bana gidelim deme mi dersiniz.nee yapmaliyim siz olsaniz napardiniz?
Kızlarr birde kontrolumuzde 30+6 haftasıyla uyumluyduk kilo 1.5oo boyda 42 cm falandı annem kv falan ayyyy kilosuu az yine bebek kilo almamış dedi doktorda sadece iyi dedi kilosuna bi sıkıntı varmıı geçen ay 93o gramdı bir ayda 57o gram almış azmı gerçektendee?
Ben tam set istiyordum concord neo yu puset ana kucağı ve port bebe olarak o da bi türlü indirime girmedi indirime girse gözüm kapalı alacaktım ama olmadı masrafımız çok geldimi hep üstüste gelir zaten :) bugün usta girecek eve odası için hafta sonuda bebeğin alışverişini yapıcaz odası kıyafetleri arabası falan
Anladım canım haklısın ben port bebe almadığım için tabi fiyatı etkiledi, ya onlar sağlıkla gelsin de heerbişey alınır sonra inş onlarla birlikte tıpır tıpır alışverişe gittiğimiz günler de geliir
dilanbade
içini ferah bu son dönemlerde bebekler asıl kiloyu alıyor. bende 30+0 da gittiğimde 1557 gr dedi. sağlıklı olsunlar da 2 buçuk olup doğsalarda sıkıntı yok. bikaç ay içinde kendilerini toparlarlar
Doktordan geldik kizimizi gördük çok şükür sağlığı iyi.34+1 haftalık.boyu 49 cm kilosu 2.570 kg.gelişimi iyi.yanaklı bir kız olacakmış doktorumuz söyledi
Kizlar merhaba. Bugun.doktora gittik. 1600 olmus kızımız. Doktor bundan sonra her hafta gelin dedi. Bir aksilik.mi var dedim. Hersey guzel benim ama ben 8. Aydan sonra her hagta bakiyorum dedi. Sizin de boyle oldu mu?
slm kizlar bizimde bugun kontrolumuz vardi herse yolunda cok sukur bebek 1800 kg a yakin biseydi tam aklimda degil ama doktor 100 gr kadar eksik kilosu dedii ..gunde 2 bardak sut ic 2 yumurta yemelisin ve 2 kase yogurt ic dedi..et balik ta onerdi.. ben de sadece 5 kg almisim NST ye de girdim iyiydi..sanirim 12 eylulde gelecek minik kusum 3 hafta sonra tarih belirleyecez..simdi bol bol badem findik ceviz yiyorum