Teşekkür ederim Can'ımKızlar ilk Farabi hastanesine gidiyordum, Suna Soydemir'e , çok suratsız bir bayan, hakkındaki yorumları bile bile 3 defa gitmiştim, bariz bir problem yaşamadık ama süper bir hasta doktor ilişkisi, yaklaşımı var diyemem, sonra bir defa da Aynur Bacak'a gittim, o da aşırı ilgili bir doktor değil, ben memnun kalmamıştım, her fırsatta söylüyorum keşke Dürdane Nil Okur-konya eğitim araştırma hastanesi'nde değil de düzgün bir hastanede olsaydı da ona gidebilseydim, bulunduğu hastanede fiziksel şartlar çok kötü ama hasta iletişimi süper bir bayan, kendisi de yetersizliği görüp, "isterseniz kendinize daha düzgün bir hastane bulun , buradaki koşullar böyle" dedi ve başkent hastanesine Feyza Arman Çaldır'a devam ediyorum,10 üzerinden 7-8 diyebilirim Feyza Hanıma.
Benimkisi de öyle ya. Biz esimle kendimiz karar verdik ve idim cok hosumuza gitti. Ama kayinvalidem 4-5 defa' bana sormadiniz hic bana sorsaydiniz elif diyecektim' dedi. Kani beynime sicratti. Cevabini verdik defalarca niye söylüyor. Bir de insanlarin içinde söyledi kac defaBebegin ismini dusundunuz mu diyen ve ismini soyledigimiz halde bugun beni telefonla arayip aa bu isim cok guzel diyen bir kayinvalideye ne demeliyim???sinirden kuduruyorum kizlar
Canım bana doktorum iki günde bire indir decaviti dediolbey inşallah son 6 haftada kilo alımı güzel ilerler canım, sağlık fonksiyonları iyi olduktan sonra kilonun da önemi olmayacaktır inşallah.
Benim de bu seferki kan değerlerimde demirim yüksek çıktı, doktorumu henüz aramadım, başlı başına demir ilacı kullanmıyorum, decavit içiyorum, içeriğinde 60 mg demir var, hamilelikte günlük ihtiyaç 30 mg imiş, yüksek mi geliyor acaba, her ay kan tahlili yaptırıyorum, sonuç normaldi, bu ay yüksek çıktı, decaviti de kafama göre bırakmak istemiyorum, bu konuda bilgin var mı?
Benim de öyle canım parmaklarım açılmıyo bi süre karnım taş gibi kasığım batıyo çok da iyiydim şimdye kadar bi hftadır uyku yok sabaha karşı bi dalıyorum eşim işe giderken görüyo uyduğumu diyo ki somurtarak uyuyosunaynı şeyleri yaşıyoruz :) gece 30 kere uyandım 2-3 gündür böyleyim bende yeni başladı ama ne gıcık bişemiş. sürekli uyan dön geri uyu tekrar uyan. zaten yatakta dönmek de aşırı eziyet kasıktaki acı nedeniyle. ellerim zaten 5. aydan itibaren sıkıntılı gitgide arttı, hep uyuşuk geceleri özellikle, bide kitlenmeye başladı parmaklarım şimdi, sabah açılmıo elim bi süre. ilginç durumlar. ama uyku işi fena.
Yaa canım sadece kayınvalide olsa iyi alakalı alakasız herkes isim öneriyo yaa valla sinirlerim bozulmaya başldı yakında bi whatsapp grubu kurcaklar tartışcaklar bensizBebegin ismini dusundunuz mu diyen ve ismini soyledigimiz halde bugun beni telefonla arayip aa bu isim cok guzel diyen bir kayinvalideye ne demeliyim???sinirden kuduruyorum kizlar
Ohh gözün aydın canım sevindim maşallah onaDoktordan geldik kizimizi gördük çok şükür sağlığı iyi.34+1 haftalık.boyu 49 cm kilosu 2.570 kg.gelişimi iyi.yanaklı bir kız olacakmış doktorumuz söyledi
Kızlar hadi gözüm aydın gittiğim hastanedeki tüm doktorlar istifa etmiş hastanenin bu son olaylarla ilgisi var diye doktorum gitmiş kötü bi hastanede çalışmaya başlamış şaka gibi yaa doktor mu beğeniyim şimdi hastane mi başa döndük
Dus aldim canim bugun dikislerim kac tane bilmiyorum sanirim yapistirma seklinde olanlardan. Sutum damla damla geliyodu ve goguslerim tas gibi agriyodu dus alinca rahatladi birazCanım sen ilk olunca sorulara boğuyoruz seni ama, duş alabildin mi?kaç dikişin var?doktorların gerekeni söylemiştir zaten, ben doğum hikayelerinde, sezaryenden sonra duş alınca sütün geldiğini okumuştum hep, doğruluğu nedir bilemiyorum tabii.
tesekkur ederim cok saolun bndeki karin zari iltihabiydi ama nerden bulasti onu bilemediler idrar enfeksiyonum hic yoktu amaGecmis olsun ve Allahim saglikla bebeginizi kucaginiza aldirmayi nasip etsin.Dunde ben idrar enfeksiyonu yuzunden yatisim verildi.sizin ki idrar yolu mu ya da baska bir enfeksiyon sebebiydi.Yavrunuzla insallah en kisa zamanda kavusursunuz
Tesekkur ederim canim bebisimiz erkek adi emre olacak insallahS Septem hayırlı olsun canım maşallah ikinize de benim oğlum 36. haftada 2270gr doğmuştu çok güzel gelişmiş kuzun emzirme çok önemli beslenmesi sağlıklı olursa hemencik çıkar bebeğin küvezden inşallah sık sık sağ göğsünü emzirmene imkan olursa da emzir her fırsatta kız mı oğlan mı topişimizin ilk bebeği adını koydunuz mu.?
cok tesekkur ederim canim .spinal sezeryan oldum epiduraldan daha kolaymis oyle dediler spinal igneyi olduktan sonrasini zaten hic hissetmedim dogum cok kolaydi cok agrimda olmadi sonrasindaS Septem tebrik ederim tez Zaman'da sağlıkla al yavrunu kucağına evine götür inşallah. Doğum yapıp eve Bebek'le dönememek zordur bilirim ama iyi yönden bak demoralize olma sağlıklıysa kiloyu da tez Zaman'da toparlar
Sezeryan olurken Epirural mı genel anestezi mi aldın
Bennde korkuyorum seseryandan ama açıklaman içimi rahatlattı
Tekrar tebrik ederim hayırlı sağlıklı ömürlü olsun güzel günlerini görmek nasip olsun
Analı babalı güle oynaya büyütün bebeğinizi inşallah
Benim istediğim model comfort modeli 2016 olan o da puset+anakucağı şeklinde ama bunun modelin özelliği anakucağının(oto koltuğunun) yatar pozisyon alabiliyor olması port bebe gibi oluyor patentli ürünmüş çok mağaza gezdik denedik kullandık :) bu modelde karar kıldık mağazadan alıcaz peşin de yardımcı oluruz dediler tüm alışverişi o mağazadan yapıcaz akrabam çalışıyor orda sağolsun etiket fiyatlarına takılma sen dedi :):)
cnm sen dogum mu yaptin...ayyy hayirli olsun .ben de ilk dogumu spinal yaptim 2.de oyle olacak buyuk ihtimalDus aldim canim bugun dikislerim kac tane bilmiyorum sanirim yapistirma seklinde olanlardan. Sutum damla damla geliyodu ve goguslerim tas gibi agriyodu dus alinca rahatladi biraz
doğum, düğün ve refakat izinleri devam ediyor cnm yıllık izinler durduruldu. gelen yazı o şekilde. parmağı kopan personelimizi raporlu olmasına rağmen geri çağırdık ama doğum izninde ki arkadaşın izni devam ediyor. doğum raporu istisna bir durum.Kızlar Günaydınlar,
Devlet hastanesinde takipli olan var mı acaba aranızda, ben devlette takipliyim ve çalışamaz raporu alma haftamdayim lakin devlet hastanelerinde rapor verilmesi durdurulmuş, ne yapacağım bilmiyorum.
Bu konu hakkında duyduğunuz bişey var mı acaba ?
Devlet memiru musun canim? Bildigim kadariyla devlet memurlari icin durduruldu sadece yatis durumlarinda rapor verebiliyorlar. Ama sivillerde bir sıkıntı yok.diye biliyorum.Kızlar Günaydınlar,
Devlet hastanesinde takipli olan var mı acaba aranızda, ben devlette takipliyim ve çalışamaz raporu alma haftamdayim lakin devlet hastanelerinde rapor verilmesi durdurulmuş, ne yapacağım bilmiyorum.
Bu konu hakkında duyduğunuz bişey var mı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?