Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Teşekkür ederim Can'ım

Bebegin ismini dusundunuz mu diyen ve ismini soyledigimiz halde bugun beni telefonla arayip aa bu isim cok guzel diyen bir kayinvalideye ne demeliyim???sinirden kuduruyorum kizlar
Benimkisi de öyle ya. Biz esimle kendimiz karar verdik ve idim cok hosumuza gitti. Ama kayinvalidem 4-5 defa' bana sormadiniz hic bana sorsaydiniz elif diyecektim' dedi. Kani beynime sicratti. Cevabini verdik defalarca niye söylüyor. Bir de insanlarin içinde söyledi kac defa

Canım bana doktorum iki günde bire indir decaviti dedi

Benim de öyle canım parmaklarım açılmıyo bi süre karnım taş gibi kasığım batıyo çok da iyiydim şimdye kadar bi hftadır uyku yok sabaha karşı bi dalıyorum eşim işe giderken görüyo uyduğumu diyo ki somurtarak uyuyosun

Bebegin ismini dusundunuz mu diyen ve ismini soyledigimiz halde bugun beni telefonla arayip aa bu isim cok guzel diyen bir kayinvalideye ne demeliyim???sinirden kuduruyorum kizlar
Yaa canım sadece kayınvalide olsa iyi alakalı alakasız herkes isim öneriyo yaa valla sinirlerim bozulmaya başldı yakında bi whatsapp grubu kurcaklar tartışcaklar bensiz

Dus aldim canim bugun dikislerim kac tane bilmiyorum sanirim yapistirma seklinde olanlardan. Sutum damla damla geliyodu ve goguslerim tas gibi agriyodu dus alinca rahatladi biraz

Gecmis olsun ve Allahim saglikla bebeginizi kucaginiza aldirmayi nasip etsin.Dunde ben idrar enfeksiyonu yuzunden yatisim verildi.sizin ki idrar yolu mu ya da baska bir enfeksiyon sebebiydi.Yavrunuzla insallah en kisa zamanda kavusursunuz
tesekkur ederim cok saolun bndeki karin zari iltihabiydi ama nerden bulasti onu bilemediler idrar enfeksiyonum hic yoktu ama

Tesekkur ederim canim bebisimiz erkek adi emre olacak insallah

cok tesekkur ederim canim .spinal sezeryan oldum epiduraldan daha kolaymis oyle dediler spinal igneyi olduktan sonrasini zaten hic hissetmedim dogum cok kolaydi cok agrimda olmadi sonrasinda

Sakarya'da idiniz galiba salı günü bende Bebek arabasını Adapazarı'ndan aldım İstanbul da oturuyorum ben ailem burada. Casual cadillac aldım 900 TL ye.

Dus aldim canim bugun dikislerim kac tane bilmiyorum sanirim yapistirma seklinde olanlardan. Sutum damla damla geliyodu ve goguslerim tas gibi agriyodu dus alinca rahatladi biraz
cnm sen dogum mu yaptin...ayyy hayirli olsun .ben de ilk dogumu spinal yaptim 2.de oyle olacak buyuk ihtimal rahatti bir sknti yasamadim cok sukur...2 sene de emzirdim..Alalh anali babali buyutsun yavrunu

Kızlar Günaydınlar,
Devlet hastanesinde takipli olan var mı acaba aranızda, ben devlette takipliyim ve çalışamaz raporu alma haftamdayim lakin devlet hastanelerinde rapor verilmesi durdurulmuş, ne yapacağım bilmiyorum.
Bu konu hakkında duyduğunuz bişey var mı acaba ?

doğum, düğün ve refakat izinleri devam ediyor cnm yıllık izinler durduruldu. gelen yazı o şekilde. parmağı kopan personelimizi raporlu olmasına rağmen geri çağırdık ama doğum izninde ki arkadaşın izni devam ediyor. doğum raporu istisna bir durum.

Devlet memiru musun canim? Bildigim kadariyla devlet memurlari icin durduruldu sadece yatis durumlarinda rapor verebiliyorlar. Ama sivillerde bir sıkıntı yok.diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…