Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
İlk defa kabus gibi bir sabah yaşıyorum.
Başından beri çok rahat keyifli geçiyor gebişlik ama 2 gündür bariz ani bir hareket azalması var.
Nabzında düşüş var bebeğin.
Bugün kontrol günümüzdü umarım iyi haberler alır döneriz eve.
İlk defa aşırı endişeliyim uyuyamıyorum, yemek yiyemiyorum.
Ne yaptıysam kar etmedi dünden beri.

Devlet memiru musun canim? Bildigim kadariyla devlet memurlari icin durduruldu sadece yatis durumlarinda rapor verebiliyorlar. Ama sivillerde bir sıkıntı yok.diye biliyorum.
canım ben belediyede taşeron firmadayım bizede aynı sistemi uyguluyorlar. doğum izni ayrı tutulmuş. bence sorun olmaz. çünkü bu keyfi rapor alınabilecek bir durum değil. koca göbekle herkes hamile olduğunu anlar. sahte rapor veremez ki

hareket azalmasi artik normal diye dusunuyorum canim. yerleri yurtlari daraldi miniklerimizin. bebegin nabzini nerden olctun angel sound mu? eger oyleyse bile kendini panikleyip daha da zora sokma kuzunun durumunu. her zaman ayni sekilde olmuyor olcumleri. vucut kendini doguma hazirladiginda kasilmalar sirasinda kalp atislari hayli dusuyor. nstye girmye baslayinca goreceksin.

saglikli haberlerini bekliyoruz..

son haftalarda hareketlerde azalma olabileceğini söylüyorlar endişelenme bence

güzel haberlerle gelirsin umarım

son haftalarda hareketlerde azalma olabileceğini söylüyorlar endişelenme bence

güzel haberlerle gelirsin umarım

Umarım
Bu öyle birşey değil. Direk çat diye kesildi hareketleri. Dün sabahtan beri sadece arada gup diye vuruyor. Nabzı 100-110 arası. Bakalım öğlen doktorumuz görecek, durum kötüyse acil yatış olacakmış.

Canım benim çok normal hiç heyecan yapma son haftalarda böyle olabileceğini herkes söylüyor ama iş başa gelince panik olunuyor tabii haklısın, sen içini ferah tut ve bize güzel haberlerle dön

bizde de durum aynı dünden beri minik yüzme hareketi var o da çok kısa süreli. bende endişelenmeye başladım şimdi. bizi habersiz bırakma.

Doğumevleri vermiyormuş araştırma hastanesine yönlendirmişler sanırım yani bizim ilimizde o şekilde. aynı problemi ben de yaşadım. Ancak benimkisi 31. haftamdayım ancak 32. hafta raporunu almak istediğim için vermediler esneme yapamazlarmış. dediğim gibi yıllık izinler iptal sadece. Diğerlerini veriyorlar.

Şimdi arkadaşlar benim doktorum da Ağustos sonu izne ayrılıyordu beni başka doktora yönlendirecekti izni iptal mi oldu işinin başında mı duracak
İzinler ikinci bir emre kadar durduruldu. Genelge ile kalkmadığı sürece yıllık izin kullanamayacaktır. Ama Ağustos sonunda izinler serbest bırakılırsa tabi kullanır iznini .

Valla iki gün üst üste gidip sordum sistem kapatıldı deniyor :/
Özel hastane Veriyormuş ama

Başka illerde de var mi varsa hsngi msğazalarda var

Benim yarın 33 doluyor, sanırım doğum ücreti hakkımı kaybettim
Sadece 32+da veriliyor rapor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…