Önceki gün eşimin arkadaşları vardı, karı koca çiftle sohbet ediyoruz, konu hassaslıktan, duygusallıktan açıldı, ben yengeçim bir de dedim, ikisi de karı koca biz deee dediler:) yengeç burçlarının farklı bir çekim alanı vardır birbirlerini, inanıyorum ben buna
başak burcu hiç yok çevremde ama çok güzel şeyler okudum hep, titiz, itinali, disiplinli oluyorlarmış, yengeçlerle iyi anlaşırlar diyedüşünüyorum. Bahtları güzel olsun inşallah canım.
Bu seneki sıcaklar mı başka, bizim hormonlar sadece ter bezlerini mi coşturuyor, vücutta ödem çok onu mu terle atıyoruz ben de anlamadım canım, Allah yardımcımız olsun, sayılı gün kaldı.
Bu hafta 37. hafta bitiyor, artık daha bir hazır hissediyorım doğum için ben de kendimi,35+3 iken 3200 gramdı, bugünlerde kilo artışı oldu mu bilemiyorum, randevumuz da haftaya perşembe, doğum yapanlar arasında da kilosu + yönde sapan sanırım yok gibi,sağlıkla gelsinler inşallah.
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin, inşallah sıkıntısız, stressiz atlatırız hepimiz süreci, sevgiler canım