Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

Canim guzelce dinlen. Vakitlice saglikla gelir insallah kuzucun

yatisim yapildi ciger gelistirici igne vurulacak bebege..kilosu 2.800 yarin sabah alinacak

Allah saglikla kavustursun canim. Telas etme sakin kilosu guzel tedbirler alinmis. Kavusmaya az kaldi insallah

Teşekkür ederim canım, vakit yaklaştıkça kafamdaki soru işaretleri bir bir beliriyor,hayırlı doğumlar inşallah.

Canim ben dogum yaptigim gun kontrolde doktor doktor olcumleri boy 3633gr boy 49cm demistim. Dogum raporumuz 3635gr 49cm doktor teyzemiz tam tutturmus olcumleri

Inşallah canım
Biz 3 yengeç iyi anlaşıyoruz oglusum hiç şansı yok 3e tek
Havada sıcak bizde yukluyuz iyice suluya bağladık lohusa iken böyle terlemek istemiorum ameliyat li ameliytli

bebeklere sağsalim kavuşanlar hergeçen gün artıyor. bebeklere sağlıklı uzun ömür diliyorum ve darısı biz bekleyenlerin başına diyorum
günü belli olan doğumlar tamam da acil olarak doğuma giden anneler kıl tüy işlerini nasıl hallettiniz. bebeğin kıyafetleri hala paketli yıkanıp ütülenmedi ama bu kıl tüy işi beni daha çok strese sokuyor acil bir durum olursa diye.

Teşekkür ederim canım, vakit yaklaştıkça kafamdaki soru işaretleri bir bir beliriyor,hayırlı doğumlar inşallah.
Benimde bu ara aklima cocuk dr.u takildi
Hala arastirmadim oglumun dr.u iyiydi hala yerinde mi ona bakicam,oglumda 15gunlukken ihtiyac duymustum cok agladigi icin :))

Canim sutum tam anlamiyla gelmiyor. Cok cok az. O yuzden sarilik olmasin diye mama veriyoruz. Ama once emziriyorum sutu getirsin diye sonra biberonla mama veriyorum az miktarda 30ml kadar. Bebek hemsiresi oyle yapmami soyledi. Hafif sarilik var gibi geliyor. Bugun cocuk doktorunda randevumuz var duruma gore yavas yavas kesecegim mamayi. Dun sagmayi denedim ama manuel pompayla pek olmadi yoruldum yani sagana kadar 2 kasik birsey cikti. Onuda kasikla verdim. Zaten hala akiskan bir sut yok. Koyu sari bir su gibi

Benimde bu ara aklima cocuk dr.u takildi
Hala arastirmadim oglumun dr.u iyiydi hala yerinde mi ona bakicam,oglumda 15gunlukken ihtiyac duymustum cok agladigi icin :))
İlk doğumdan sonra çocuk doktoru kendisi gelip kontrol ediyor sanırım, sonra ihtiyç durumuna göre biz tercih ediyoruz değil mi?

. yatış pozisyonu değiştiriiyorum ama bizim kız çok hızlı kendi çeviriyor kafasını . ailem gelen olmadı vize zor bu aralar her taraf karışık olduğu için. daha yeni yeni şoku atlattılar allahtan hamilelik foto larım vardı yoksa evlat edinme espirisi çok geçti. gerçi benim küçüklüğüme benziyor avrupa da bide böyle esmerr çocuk bulmak zor hepsi sarışın

Canım arkadaşım da manuel pompayla kendimi helak ediyordum, sonuçta da 2 kaşık süt ya çıkıyordu ya çıkmıyordu, otomatik aldık da çok rahat ettim demişti, istersen sen de bir tane otomatik makina al,sezaryende 3 gün sonra ancak geliyor diyorlar, daha gelir canım, bol sıvı alıp dinlenmeye çalış, bol sütün olur inşallah, öpüyorum canım sizi.

Canım ben bugünlerde her daim hazır moddayım, rahimde batmalar, çatımda ağrılar var sürekli. Geçen hafta epilasyon yapmıştım, zaten zayıf tüylerim var, arada çıkanları sürekli alıyorum ne olur ne olmaz diye.

Dun biraz acelece banyo yaptim. Dikislere getirmemeye calisarak. Ondan sonra goguslerim sertlesmeye basladi. Yavas yavasta olsa artar insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…