Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

Canım sabahinda ultrasonda 2811gr çıktı öğleden sonra 2740gr doğdu :) tansiyonum yüksek oldugundan genel anestezi ile oldum canım

olbey allah analı babalı büyütsün çok tatlı kızında oğlunda en kötü gününüz böle olsun sinemnur okuyunca valla dedim heralde gelio,babasını beklesin selim tuna az daha sıkın dişinizi... MERiN_ valla gün sayıyoruz hala gelen giden yok ne olcak bu bizim bebişlerin hali merakdan ölüorum.... Y yapayalniz1 canım hayırlı olsun çok sevindim demekki senin bebiş erkenciymiş allah analı babalı büyütsün inşallah

fazla zaman da kalmadı o zaman. çok heyecanlı ve güzel bir doğum hikayen olacak gibi görünüyor canım. merakla bekliyorum. sağlıkla ve kolaylıkla gelsin Zeynep Hanım

Hayirli olsun canim ne mutlu sana:)

Ne cok dogum haberi var cok guzel maşallah Y yapayalniz1 hayırlı olsun cnm tansiyon Ck tehlikeli neyseki sağlıkla atlatmışsınız cok sevindim ASSELL87 cnm suyun gelmiş sürpriz Bebek oldu hayırlısıyla kucağına al inşallah sağlıkla
Benm bebiş de 3. Gün sabahı emmeye başladı az az su gibi brsey geliyor süt tam ibmedi ama inmek üzere inş :) bekleyenlere hayırlı doğumlar

kizlar 36+2 erken mi yaaaa suyum hala az az gelio serum taktilar igne vurdular asiri stresliyim
cnm benim doktorum geçen hafta kontrolde 35 hafta 2.5 kg sınırını aştın bundan sonra sancı tutarsa doğum yaparsın bu değerlerden önce olsa sancını durdurmaya çalışırdık dedi. bebeğin sağlıklıysa bence sorun olmaz. çünkü bana doktorum her an doğum olabilir ve küvöze girmez rahat ol dedi. sağlıklı kavuşmalar olur inşallah cnm gönlünü ferah tut.

Selam herkese.. Sayfalari okuyamadim henuz. Herkes iyidir umarim. Elif beren 10.11de 2650gr 49cm olarak dogdu :)

Ikimiz de iyiyiz. Henuz kalkmadim yeni birseyler yemeye basladim. Insallah sonrasi da kolay olur. Hepinizi opuyorum
tebrikler analı babalı büyüsün kızınız

kizlar 36+2 erken mi yaaaa suyum hala az az gelio serum taktilar igne vurdular asiri stresliyim
Canim igneyi falan olmus biraz erken ama seninki aceleci cikti. Saglikla dogsun demek ki vaktini tamamlamis. Sen stres yapma sakin. Guzel seyler dusun bebisini alcaksin kucagina ne guzel:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…