Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Meme yı seviyosa işin zor canm denemelere basladm mi bırakmaya meyillimi ek gıda ver sürekli tok olarak memeyi ver yenilecektir ana gece nasl olacak yaaa Rabbim kolaylık versin
Amin aslında çalışıyorum Can'ım gündü ben olmayınca emmiyor ama evdeysem beni mafediyor hele geceler çok daha kötü tok olsada istiyor ne yapcam bilemedim

Alıntı yapmak zor geldi. Topluca cevap vereyım :)

Ben daha dr gitmedim. 10 gün sonra düşünüyorum gitmeyı. Zaten kese görünmeyecek. Gidince göreyım diyw bekliyorum.
Bu arada temızlik vardı bugun. Az harekette hemen agrı oldu.bende yapmadım artık.
Hamilelikte düşük kanama tehlikelisi yoksa seyahat sorun degil. Bende ucak yolculugu yapacagım 15 tatilde.
bu arada normalde 52 idim. Sonradab veremedım. Pişmanım (

Amin aslında çalışıyorum Can'ım gündü ben olmayınca emmiyor ama evdeysem beni mafediyor hele geceler çok daha kötü tok olsada istiyor ne yapcam bilemedim
Çalışıyormusun canm Rabbim yardımcımız olsun ama onlarida anlamak lazm ansızım gelen kardeş ve ilgili ikiye bölünmesi evet daha doğmadı miniklerimizi ama bence biz hareketlerimizle ister istemez onlara ilgisiz kalabiliyoruz canm gece uyandığı an mamayi ağzına ver ne bilim benim kızım sadece gece emiyor uyanacagi saatlerde mamasini hazır edip veriyorum memeye çok bağlı değildi zaten üç aya kadar bıraktırmak lazım Rabbim kolaylık versin canm bu arada kese kalp atışı falan duydun mu

Kizlaâr 10 def gittiğim gece WC lerine birde ustumu atletimi degistiricegim kadar terlemede eklendi. Nie geceleri su gibi oluyorum bilmiyorum sizdede varmı

:))yok canim beni uyandiran sabah namazi:))ama yataga girerken ustumde olan kazak gozumu actigimda yoktu.nasil bi sicak bastirmissa beni:)))
Dualarda buluşalım inşallah canim dualarını eksik etme lütfen. Agrim gecmio her WC yr bakiorum korkuorum bisimi var DİE yada iki kese büyüyor belkide o agritiyot bilemiyorum. Mevlam korusun ..

Dualarda buluşalım inşallah canim dualarını eksik etme lütfen. Agrim gecmio her WC yr bakiorum korkuorum bisimi var DİE yada iki kese büyüyor belkide o agritiyot bilemiyorum. Mevlam korusun ..
Amin canim.Rabbim hepimizin bebeklerini korusun.o korkuyla yadamanin ne oldugunu cok iyi biliyorum.hala da yasiyorum.peceteyi her temiz gordugumde elhamdulillah diyorum.korkudan doktora bile gidenyrum gidecem gelecem kanamam baslayacak diye:)ama bunlari dusunmek cok yoruyor insani.en iyisi akisina birakmak nasibi varsa geliyor insaallah hepimizin bebeklerinin nasibi vardir.sen de dusunmemeye calis peceteleri daha az kontrol et.ben oyle yapmaya calisiyorum gun saymiyorum artik pecete kontrollerimi de azalttim:)

Ben de her peceteye silişimde şükür diyorum her sabah hala ateş ölçüyorum hamdolsun hep 36.8 çıkıyor ben de Allahım şükür bugünde bebeğim benimle diyorum. Her an göğüs yokluyorum. Keşke hiç böyle olmasak ama telkin edilmiyo. Allah yavrularımızı bağışlasın.

Ateşimin kaç olması gerekli. Ay bide buna baslamayayim

Atesini neden olctugunu ben de merak ettim canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…