Amin aslında çalışıyorum Can'ım gündü ben olmayınca emmiyor ama evdeysem beni mafediyor hele geceler çok daha kötü tok olsada istiyor ne yapcam bilemedimMeme yı seviyosa işin zor canm denemelere basladm mi bırakmaya meyillimi ek gıda ver sürekli tok olarak memeyi ver yenilecektir ana gece nasl olacak yaaa Rabbim kolaylık versin
Çalışıyormusun canm Rabbim yardımcımız olsun ama onlarida anlamak lazm ansızım gelen kardeş ve ilgili ikiye bölünmesi evet daha doğmadı miniklerimizi ama bence biz hareketlerimizle ister istemez onlara ilgisiz kalabiliyoruz canm gece uyandığı an mamayi ağzına ver ne bilim benim kızım sadece gece emiyor uyanacagi saatlerde mamasini hazır edip veriyorum memeye çok bağlı değildi zaten üç aya kadar bıraktırmak lazım Rabbim kolaylık versin canm bu arada kese kalp atışı falan duydun muAmin aslında çalışıyorum Can'ım gündü ben olmayınca emmiyor ama evdeysem beni mafediyor hele geceler çok daha kötü tok olsada istiyor ne yapcam bilemedim
20de çokmuş canım bilemedim bnde doktor öyle dediyse vardr bi bildiği....20saat ve otobüsle.her molada yürü dedi
Evet canim normalBu ağrılar normalmiymis yürürken?
Ayy inşallah sagol canım.Evet canim normal
Hoşgeldin aramıza inşallah canm Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip ederMerhaba arkadaşlar. Allah nasip ederse bende eylül annesi olucam. Rabbim hepimize bebeklerimizi sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin :)))
Hoşgeldin cnm aramıza....Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin....Merhaba arkadaşlar. Allah nasip ederse bende eylül annesi olucam. Rabbim hepimize bebeklerimizi sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin :)))
Var canim ben de ayni sekilde cok terliyorum asiri sicak oluyor gece uyurken.oysaki evimiz normal isida.Kizlaâr 10 def gittiğim gece WC lerine birde ustumu atletimi degistiricegim kadar terlemede eklendi. Nie geceleri su gibi oluyorum bilmiyorum sizdede varmı
Bu saate cevapladigina gore sende terlemissin canim :) ve benim bel karın ağrıların ince sizi sizi hiç kesilmesi korkuyorum yaVar canim ben de ayni sekilde cok terliyorum asiri sicak oluyor gece uyurken.oysaki evimiz normal isida.
:))yok canim beni uyandiran sabah namazi:))ama yataga girerken ustumde olan kazak gozumu actigimda yoktu.nasil bi sicak bastirmissa beni:)))Bu saate cevapladigina gore sende terlemissin canim :) ve benim bel karın ağrıların ince sizi sizi hiç kesilmesi korkuyorum ya
Dualarda buluşalım inşallah canim dualarını eksik etme lütfen. Agrim gecmio her WC yr bakiorum korkuorum bisimi var DİE yada iki kese büyüyor belkide o agritiyot bilemiyorum. Mevlam korusun ..:))yok canim beni uyandiran sabah namazi:))ama yataga girerken ustumde olan kazak gozumu actigimda yoktu.nasil bi sicak bastirmissa beni:)))
Amin canim.Rabbim hepimizin bebeklerini korusun.o korkuyla yadamanin ne oldugunu cok iyi biliyorum.hala da yasiyorum.peceteyi her temiz gordugumde elhamdulillah diyorum.korkudan doktora bile gidenyrum gidecem gelecem kanamam baslayacak diye:)ama bunlari dusunmek cok yoruyor insani.en iyisi akisina birakmak nasibi varsa geliyor insaallah hepimizin bebeklerinin nasibi vardir.sen de dusunmemeye calis peceteleri daha az kontrol et.ben oyle yapmaya calisiyorum gun saymiyorum artik pecete kontrollerimi de azalttim:)Dualarda buluşalım inşallah canim dualarını eksik etme lütfen. Agrim gecmio her WC yr bakiorum korkuorum bisimi var DİE yada iki kese büyüyor belkide o agritiyot bilemiyorum. Mevlam korusun ..
Iki kese buyuyor demissin canim bebekler ikiz mi?Dualarda buluşalım inşallah canim dualarını eksik etme lütfen. Agrim gecmio her WC yr bakiorum korkuorum bisimi var DİE yada iki kese büyüyor belkide o agritiyot bilemiyorum. Mevlam korusun ..
Rabbimin izni ile ikiz canim. + korku sebebi Amma diorumki onca ikiz bebek var Rabbim nasip ettiyse sağlıkla gelir. Erken doğum kayıp lari gordukce uzuluorumIki kese buyuyor demissin canim bebekler ikiz mi?
Ben de her peceteye silişimde şükür diyorum her sabah hala ateş ölçüyorum hamdolsun hep 36.8 çıkıyor ben de Allahım şükür bugünde bebeğim benimle diyorum. Her an göğüs yokluyorum. Keşke hiç böyle olmasak ama telkin edilmiyo. Allah yavrularımızı bağışlasın.Amin canim.Rabbim hepimizin bebeklerini korusun.o korkuyla yadamanin ne oldugunu cok iyi biliyorum.hala da yasiyorum.peceteyi her temiz gordugumde elhamdulillah diyorum.korkudan doktora bile gidenyrum gidecem gelecem kanamam baslayacak diye:)ama bunlari dusunmek cok yoruyor insani.en iyisi akisina birakmak nasibi varsa geliyor insaallah hepimizin bebeklerinin nasibi vardir.sen de dusunmemeye calis peceteleri daha az kontrol et.ben oyle yapmaya calisiyorum gun saymiyorum artik pecete kontrollerimi de azalttim:)
Ateşimin kaç olması gerekli. Ay bide buna baslamayayimBen de her peceteye silişimde şükür diyorum her sabah hala ateş ölçüyorum hamdolsun hep 36.8 çıkıyor ben de Allahım şükür bugünde bebeğim benimle diyorum. Her an göğüs yokluyorum. Keşke hiç böyle olmasak ama telkin edilmiyo. Allah yavrularımızı bağışlasın.
Atesini neden olctugunu ben de merak ettim canim.Ben de her peceteye silişimde şükür diyorum her sabah hala ateş ölçüyorum hamdolsun hep 36.8 çıkıyor ben de Allahım şükür bugünde bebeğim benimle diyorum. Her an göğüs yokluyorum. Keşke hiç böyle olmasak ama telkin edilmiyo. Allah yavrularımızı bağışlasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?