Merhaba hayirli olsun cnmGubaydinlarrr... Bizde dun kesemizi gorduk haftaya kalp atisi icin gidecegiz insallah....:)
Benim de icim almiyor eksi seyler yiyorum mümkün oldukca,bastirmasi icinSlm kizlar nasilsiniz? bir suredir giremedm sayfalar baya ilerlemiş, ben bir haftadir cok kotuym birşey yiyemiyorum içim almiyor, benim gibi olup da rahatlamak için vr tavsiyesi olan var mi acaba? Hepinize saglikli gebelikler dilerim.
Benimde cnm ne eksi ne tatlı hicbise istemio su dışındaBenim de icim almiyor eksi seyler yiyorum mümkün oldukca,bastirmasi icin
Eksi de almiyor benim ya sabah ve aksam daha beter oluyorum, dun doktoruma sordum leblebi, iğde ye, salep iç dedi iyi geliyormuş bakalim deneyecegim iyi gelecek miBenim de icim almiyor eksi seyler yiyorum mümkün oldukca,bastirmasi icin
Yemek zorundasin ama bebis icin. Corba tursu salata meyve yiyorum benBenimde cnm ne eksi ne tatlı hicbise istemio su dışındaishal oldum zaten mecbur az biseler yiyorum ya çok istahsizim
Aktardan cekirdekli kuru üzüm aldim bi de benEksi de almiyor benim ya sabah ve aksam daha beter oluyorum, dun doktoruma sordum leblebi, iğde ye, salep iç dedi iyi geliyormuş bakalim deneyecegim iyi gelecek mi
Zorluyorum kendimi mecbur ama o.kadar kötü biseyki zorla yemekYemek zorundasin ama bebis icin. Corba tursu salata meyve yiyorum ben
Gecmis olsun... Yagli seylerden cok tiksiniyorum ben de dolmayi cok severdim simdi yiyemiyorumZorluyorum kendimi mecbur ama o.kadar kötü biseyki zorla yemeken sevdiklerinden bile tat alamıyorum hastayım bir de kuru öksürük var belki ondan. Inş açılır istahim
Süper cnm çok sağlıklı afiyet olsun bebisle sana yarasinAktardan cekirdekli kuru üzüm aldim bi de ben
Bende tavuk yiyemiyorumGecmis olsun... Yagli seylerden cok tiksiniyorum ben de dolmayi cok severdim simdi yiyemiyorum
Iyyuy tavuk bana da kokuyoooBende tavuk yiyemiyorum
Bi 10 gun sonra baslar bazen psikolojik diyor bazilari inanmiyor bana ama gercekten tiksiniyorummKızlar benim tiksinme bulantı gibi şeyler yok henüz erken galiba
Canım bizi çok yorucu bir dönem bekliyor yanı ben 1 sene mi gözden çıkartm bir sene temamen yavrularıma adiycam kendimi bir yıldan sonra herşey çok güzel olucak diye umut ediyorumİnanır mısın benim de en büyük korkum yavrumu ihmal etmek ve kimsende yık destek olacak, eşimde çok yoğun çalışıyor şimdiye kadar hep kendim baktım bebeğime haftanın üç günü okula gidiyorum ama o kadar çok özlüyor ki resmen bana bağımlı bir çocuk. Bu yüzden tek çocukla kalmaya karar vermiştim ama nasip vardır her şeyde bir hayır. İnşallah iyi haberler alırsın ben de perşembe gideceğim Dr a kalp atışı için keseyi gördük ama sormamışım o şaşkınlıkla kese de Bebek var mı yok mu diye belli olurdu değil mi olmasa aklıma takıldı kaç gündür
Allah allah nasil antibiyotik verdi yaa. Ben de hamileligimin basinda hasta olmustum serum taktilar. Doktor ilac veremem dedi. En masum ilac bile bebegin beyin gelisimini olumsuz etkiler dedi7+3 gunluk olduk ve Ben hastayim grip oksuruk halsizlik bitkinlik Ölüyorum sanki. Dr Antibiyotik Verdi iciyorum cunku haftasi oldu iyilesemiyorum. Yatmaktan gripten kamyon carpmis gibiyim iyi hissettmek istiyorum persembe dr bakacak insallah bebek benimledir hala
İnşallah Canım sağlıkla hayırlı evlatlarımız olurCanım bizi çok yorucu bir dönem bekliyor yanı ben 1 sene mi gözden çıkartm bir sene temamen yavrularıma adiycam kendimi bir yıldan sonra herşey çok güzel olucak diye umut ediyorum
Birşey olmaz inşallah ben daha keseyi gormedim inşallah herşey yolundadır diye umut ediyorum ikimiz içinde
Geçmiş olsun düşük tehliken mi vardı bilmiyordum. Inşallah seninledir7+3 gunluk olduk ve Ben hastayim grip oksuruk halsizlik bitkinlik Ölüyorum sanki. Dr Antibiyotik Verdi iciyorum cunku haftasi oldu iyilesemiyorum. Yatmaktan gripten kamyon carpmis gibiyim iyi hissettmek istiyorum persembe dr bakacak insallah bebek benimledir hala
Onun faydasi oluyor mu ki evde var o üzümden bir de ben deneyeyim. İnsanin zevk alarak yiyememesi çok kotuymus yaAktardan cekirdekli kuru üzüm aldim bi de ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?