- 10 Ekim 2012
- 238
- 100
- 123
Bence en kötü zaman eylül ayı. O kavurucu sıcakta karnı burnunda olacak anneler ve doğacak direk kışa gecicez hasta olmasından deli gibi korkmalar başlayacak hasta olursa ne yaparım ilaçta icemez derken kötü. ben nisanda doğum yapmıştım harika bir zaman doğum stresi geçiyor, baharda insan başka mutlu oluyor. Yaza geçiyorsun bebek toparlanmis oluyor doya doya gez bebisinle. Bunda da bahar bebeği istedim aslında ama eşim o zamanlar bebek istemiyordu. Hayırlısı ile gelsin bebeğim napayım sonbahar stresine de razıyım gerçiKizlar lekelenmeler cgu hami k ede oluyor ,bnm 4 ay lik olana kadar ciddi kanamalarim oldu ama sukur sknti olmadi ,korkmayin,ama ev isi vs cok abartmayin ,bu arada cok sanslisiniz ,eylul ayi dogum icin cok mukemml br ay ,ne sicak ne soguk
Ama yazinbiraz sklacaksiniz
Şükür yolk sac i gormüşsün canım böylelikle boş gebelik ihtimali ortadan kalkmış oluyo bin şükür.15,88 di. Bazen geç duyulabiliyor buda strese sokuyor diye özellikle 8. haftada çağırdı. Yolk sac ve bebişi görmüştüm.
bilmem benim pskolojim cok iyiydiBence en kötü zaman eylül ayı. O kavurucu sıcakta karnı burnunda olacak anneler ve doğacak direk kışa gecicez hasta olmasından deli gibi korkmalar başlayacak hasta olursa ne yaparım ilaçta icemez derken kötü. ben nisanda doğum yapmıştım harika bir zaman doğum stresi geçiyor, baharda insan başka mutlu oluyor. Yaza geçiyorsun bebek toparlanmis oluyor doya doya gez bebisinle. Bunda da bahar bebeği istedim aslında ama eşim o zamanlar bebek istemiyordu. Hayırlısı ile gelsin bebeğim napayım sonbahar stresine de razıyım gerçi
Benimde sat 9 aralık cnm keseyi dün gördük önümüzdeki cuma da kalp atışı için gidicem doktor rahat duyulur diye 2 hafta sonraya gel demiştir cnm muhtemelen....=)İnşallah cnm sen kalp atışını duyarsan ben de 2hafta beklemem biraz daha erken giderim doktora
Ayy sen duyarsan dayanamam ben de giderim. Zaten 10günden fazla bekleyemem gibi geliyo:) bu arada uzun bi otobüs yolculuğu yapıcam önümüzdeki hafta içinde inşallah sorunsuz geçerBenimde sat 9 aralık cnm keseyi dün gördük önümüzdeki cuma da kalp atışı için gidicem doktor rahat duyulur diye 2 hafta sonraya gel demiştir cnm muhtemelen....=)
Çift çizgiyi gorunce beni havalara uçuran laboquick testi maalesef beni hayal kırıklığına uğrattı bugün beta HCG 1,2 çıktı siz siz olun idrar testine güvenip benim gibi hüsrana ugramayinGaliba ben de eylül annesi olacağım ne dersiniz kızlar :)
Kışı sevmiyorum iki çocukla kalın kalın giyinip çıkmakta hiç hoş bir hayal gelmiyor. Herkese bahar en güzeli o zaman yapın diyorumbilmem benim pskolojim cok iyiydiolumsuz dusunme eylulde guzedir,evt kis bebegi zor biraz ama yaz gelince 7,8 aylik olucaklr gezdir dur ,tak kangru ya gez,at bebek arabasina gez
Canım ben Dr dedim yavaş yavaş kes Dedi ama benim li çok düşkün Nasıl yapcam bilemiyorumBenim de isteyerek olmadı o korkular bendede var ikisine birden yetememe korkusu ama kızımı karnimdaki miniğine gore çok şanslı görüyorum ilk hamilelik lerde ayrı bi mutluluk sevinç bu hamileligim ise şok etkisi yarattı bende beklemiyordu çünkü doktor bana 3 aya kadar emzir dedi ama zaten benim kızım öyle meme ye düşkünlüğü yoktur gece zorla veririm ama onuda kestim diyebilirim bir arkadaşm oda bebeği küçük hamile kaldı emzirmis sonra çocuğum kanında mikrop iltap çıktı dedi emzirdigim için olmuş dedi bu beni baya korkuttu sadece gece veriyorum onuda kesmek uzereyim dakrot sana kaç aya kadar emzir dedi? Ben çalışmiyorum doğrusu yardım edecek kimse devam yok annem gelir ama kalmaz en fazla 3 gün kaynanam alt kattimda oturuyor ondanda umutlu değilim komşu gibiyiz Rabbim yardımcımız olsun zor bi durum bide sormadan gecemicem doğumun normalmi sezeryanmi canm
Cnm bana seyahat yasak dedi doktorum...ben duyarsam yazarm sana hemen merak etme =)Ayy sen duyarsan dayanamam ben de giderim. Zaten 10günden fazla bekleyemem gibi geliyo:) bu arada uzun bi otobüs yolculuğu yapıcam önümüzdeki hafta içinde inşallah sorunsuz geçer
Meme yı seviyosa işin zor canm denemelere basladm mi bırakmaya meyillimi ek gıda ver sürekli tok olarak memeyi ver yenilecektir ana gece nasl olacak yaaa Rabbim kolaylık versinCanım ben Dr dedim yavaş yavaş kes Dedi ama benim li çok düşkün Nasıl yapcam bilemiyorum
Sordum ben de ama bi sorun olmaz dedi. Kafam karıştı şimdiCnm bana seyahat yasak dedi doktorum...ben duyarsam yazarm sana hemen merak etme =)
Bilemedim cnm bana öyle dedi dr sen kaç saatlik bi yola gitcn ve neyle???Sordum ben de ama bi sorun olmaz dedi. Kafam karıştı şimdi
Tbrik ederim hamilesin cinsiyet belli olana kadar soylemicem demişsiniz :)emin olun dayanamazsınız bende öyle diyordum ama duymayan kalmadı şimdiden:)Yaa bu haftalar nasil gecicekcok erken ogrenmekte iyi degil yahu. Su kese ve kalp atisini bi duysak hayirlisiyla. Kimseyede soylemedim daha bi esim biliyo. Zor tutuyom kendimide oglusum 4yasinda gerci ona anca cinsiyet belli olunca soylemeyi dusunuyorum
20saat ve otobüsle.Bilemedim cnm bana öyle dedi dr sen kaç saatlik bi yola gitcn ve neyle???
Canım hayırlı olsun, referans değerin üzerinde çıkan sonuçlara H yazılır, sıkıntı yok yani, referans 0-5 sonuç referansa göre yüksek, zaten de yüksek olmasını istiyoruz, Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasipbetsin inşallah.
Canım ben göremedim ama fotoğrafta çok dalgalı. Ben de 0.8mm de göremedim kese 1cm olduktan sonra net gozuküyomuş biraz daha sabır. Bekleyeceğiz. Benim randevum çarşamba günü.Kızlar bi bakar mısınız benim kese. 7mm di içinde bişey var gibi sanki doktor bişey söylemedi ama yolk sac olabilir mi
Sağol cnm teşekkürler aminn. Hepimizin insCanım hayırlı olsun, referans değerin üzerinde çıkan sonuçlara H yazılır, sıkıntı yok yani, referans 0-5 sonuç referansa göre yüksek, zaten de yüksek olmasını istiyoruz, Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasipbetsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?