- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Benim adete kadar 36.6 36.7 devam ederdi hep adet günü 36.4lere düşerdi bu ay adette düşmedi ve 36.8 devam ediyor surekli. Ama sen önceni bilmiyosun aman deneme aklını karıştırma canım.Ateşimin kaç olması gerekli. Ay bide buna baslamayayim
Hamileysen eğer yumurtlamadan sonra ateş düşmez yuksek seyreder canım. Bana bakmayın benim acınacak halim buAtesini neden olctugunu ben de merak ettim canim.
Günaydın Canım evet çalışıyorum bu bebeğimde 11 aylıkken başladım bundan sonra ne Zaman başlarım bilmiyorum evet 2 3 aya kadar bıraktırmalı ama Nasıl benim ki çok düşkün en büyük korkumda oğlumu ihmal etmek.canım perşembe gittim Dr a kese evet vardı ama kalp atışı için haftaya gel Dedi sen duydun muÇalışıyormusun canm Rabbim yardımcımız olsun ama onlarida anlamak lazm ansızım gelen kardeş ve ilgili ikiye bölünmesi evet daha doğmadı miniklerimizi ama bence biz hareketlerimizle ister istemez onlara ilgisiz kalabiliyoruz canm gece uyandığı an mamayi ağzına ver ne bilim benim kızım sadece gece emiyor uyanacagi saatlerde mamasini hazır edip veriyorum memeye çok bağlı değildi zaten üç aya kadar bıraktırmak lazım Rabbim kolaylık versin canm bu arada kese kalp atışı falan duydun mu
Maaşallah canım 9ay hiç düşmesin inşallah:)Günaydınlar
benim ateste bi aydir 37.7 cikiyo
HoşgeldinGünaydın... Uzaktan hep takip ediyordum sonunda yazabildim çok şükür Rabbim bana da nasip etti inşallah bende eylül annesi olucam.. Allah hepimizin bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Hoşbuldum teşekkür ederim aminn inşallah sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize benimde sizin gibi çok korkularım ilk bebeğimi kaybettiğim için Rabbim bizi korkularımızdan emin kılsın inşallahHoşgeldinHicad inşallah sağlığıyla sıhhatiyle hepimiz kavuşuruz yavrularımıza.
AminHoşbuldum teşekkür ederim aminn inşallah sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize benimde sizin gibi çok korkularım ilk bebeğimi kaybettiğim için Rabbim bizi korkularımızdan emin kılsın inşallah
Hosgeldin canim benim.amin.insallahGünaydın... Uzaktan hep takip ediyordum sonunda yazabildim çok şükür Rabbim bana da nasip etti inşallah bende eylül annesi olucam.. Allah hepimizin bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
hadi hayırlısı Can'ım göZün aydın olsun hayırlı evladın olur inşallhGubaydinlarrr... Bizde dun kesemizi gorduk haftaya kalp atisi icin gidecegiz insallah....:)
Günaydın. Gece sık sık agrı oldu. Hele öksürürken çok canım yandı. Ama iyiyim şükür.
Çok fena açlık krızı geliyr. Gece rüyamda yemek gördum hep. Ama kalkıp yemedim o saatte.
Şimdi bebeme kahvaltı ısmarlayayım :)) çok güzel yaben de çok acıkıyorum Can'ım bir de emzirince kurt gibi acıkıyorum Zaman Zaman ben de de oluyor ağrılar keseyi de kalp atışlarını da uyarsın inşallah
Dr kese görmeye gideyim diyorum. 10 gün sonra gözükür inaşallah.
Can'ım bunlar normal korkma bünye hamileliğe alışıyormuş karnın alt tarafında ağrı gelirse kork demişti Dr banaGünaydınn... Bugün 6+0 oldum şükür. Bugüne kadar hiç adete benzer ağrım olmamıştı dün geceden beri sanki adet olucam gibi kasıklarım ağrıyo.
günaydın geldin Can'ım aramıza hayırlı olsun gözün aydın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimGünaydın... Uzaktan hep takip ediyordum sonunda yazabildim çok şükür Rabbim bana da nasip etti inşallah bende eylül annesi olucam.. Allah hepimizin bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Günaydın canm çok zor olacak ama bir şekilde biraktirman lazım benim de en büyük korkum ihmal etmek kızımı Rabbim inşallah bize güç versin ikisinde yetebilelim ben daha ne kese yı gördüm ne kalp atışı bir kere doktora gittim o sıra değerim çok düşüktü doktor kese görünmez değerlerin dusuk dedi git 10 gün sonra gel dedi 10 gün geçti bir haftada ben ekledim belki bir hafta geç gidersen kalp atışını da görürüm dedim inşallah görürüm salı günü gidecemGünaydın Canım evet çalışıyorum bu bebeğimde 11 aylıkken başladım bundan sonra ne Zaman başlarım bilmiyorum evet 2 3 aya kadar bıraktırmalı ama Nasıl benim ki çok düşkün en büyük korkumda oğlumu ihmal etmek.canım perşembe gittim Dr a kese evet vardı ama kalp atışı için haftaya gel Dedi sen duydun mu
İnanır mısın benim de en büyük korkum yavrumu ihmal etmek ve kimsende yık destek olacak, eşimde çok yoğun çalışıyor şimdiye kadar hep kendim baktım bebeğime haftanın üç günü okula gidiyorum ama o kadar çok özlüyor ki resmen bana bağımlı bir çocuk. Bu yüzden tek çocukla kalmaya karar vermiştim ama nasip vardır her şeyde bir hayır. İnşallah iyi haberler alırsın ben de perşembe gideceğim Dr a kalp atışı için keseyi gördük ama sormamışım o şaşkınlıkla kese de Bebek var mı yok mu diye belli olurdu değil mi olmasa aklıma takıldı kaç gündürGünaydın canm çok zor olacak ama bir şekilde biraktirman lazım benim de en büyük korkum ihmal etmek kızımı Rabbim inşallah bize güç versin ikisinde yetebilelim ben daha ne kese yı gördüm ne kalp atışı bir kere doktora gittim o sıra değerim çok düşüktü doktor kese görünmez değerlerin dusuk dedi git 10 gün sonra gel dedi 10 gün geçti bir haftada ben ekledim belki bir hafta geç gidersen kalp atışını da görürüm dedim inşallah görürüm salı günü gidecem
Her gece bende 30 kere tuvalete gidiyorum ağrılara doktor normal dedi bana hergun oluyor ama 10 dk surup gidiyorDualarda buluşalım inşallah canim dualarını eksik etme lütfen. Agrim gecmio her WC yr bakiorum korkuorum bisimi var DİE yada iki kese büyüyor belkide o agritiyot bilemiyorum. Mevlam korusun ..
canım gece uyku duzneım bozuldu uyan yat uyan yat .. benım agrı şiddetli olmamkla ince ince sızı sızı devam edıyor nedenını anlamadım ya .. senın 10 dk suruyormus ne güzel suan bıle belım agrıyor.normal ama neden normal agrı olması nekadar surucek bılmıyorum.. olumsuz bırsey olmasa razıyım.. her tuvalette bıseler gorucem dıe odum kopuyprHer gece bende 30 kere tuvalete gidiyorum ağrılara doktor normal dedi bana hergun oluyor ama 10 dk surup gidiyor
Dr banada adet ağrilarına benzer ağrilar olabilir dedi ama bugüne kadar olmayıp 6.haftada olunca şaşırdım. Şimdide devam ediyo.hadi hayırlısı Can'ım göZün aydın olsun hayırlı evladın olur inşallh
Can'ım bunlar normal korkma bünye hamileliğe alışıyormuş karnın alt tarafında ağrı gelirse kork demişti Dr bana
günaydın geldin Can'ım aramıza hayırlı olsun gözün aydın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?