Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Günaydın Canım evet çalışıyorum bu bebeğimde 11 aylıkken başladım bundan sonra ne Zaman başlarım bilmiyorum evet 2 3 aya kadar bıraktırmalı ama Nasıl benim ki çok düşkün en büyük korkumda oğlumu ihmal etmek.canım perşembe gittim Dr a kese evet vardı ama kalp atışı için haftaya gel Dedi sen duydun mu

Günaydın. Gece sık sık agrı oldu. Hele öksürürken çok canım yandı. Ama iyiyim şükür.
Çok fena açlık krızı geliyr. Gece rüyamda yemek gördum hep. Ama kalkıp yemedim o saatte.
Şimdi bebeme kahvaltı ısmarlayayım :))

Dr kese görmeye gideyim diyorum. 10 gün sonra gözükür inaşallah.

Hoşgeldin Hicad inşallah sağlığıyla sıhhatiyle hepimiz kavuşuruz yavrularımıza.

Hoşgeldin Hicad inşallah sağlığıyla sıhhatiyle hepimiz kavuşuruz yavrularımıza.
Hoşbuldum teşekkür ederim aminn inşallah sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize benimde sizin gibi çok korkularım ilk bebeğimi kaybettiğim için Rabbim bizi korkularımızdan emin kılsın inşallah

Hoşbuldum teşekkür ederim aminn inşallah sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize benimde sizin gibi çok korkularım ilk bebeğimi kaybettiğim için Rabbim bizi korkularımızdan emin kılsın inşallah
Amin Hicad hiç böyle yapmak istemiyorum ama telkin etmek çok zor. Dualarda buluşalım Allaha emanetler canım.

Hosgeldin canim benim.amin.insallah

Gubaydinlarrr... Bizde dun kesemizi gorduk haftaya kalp atisi icin gidecegiz insallah....:)
hadi hayırlısı Can'ım göZün aydın olsun hayırlı evladın olur inşallh

Günaydınn... Bugün 6+0 oldum şükür. Bugüne kadar hiç adete benzer ağrım olmamıştı dün geceden beri sanki adet olucam gibi kasıklarım ağrıyo.
Can'ım bunlar normal korkma bünye hamileliğe alışıyormuş karnın alt tarafında ağrı gelirse kork demişti Dr bana

günaydın geldin Can'ım aramıza hayırlı olsun gözün aydın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim

Günaydın canm çok zor olacak ama bir şekilde biraktirman lazım benim de en büyük korkum ihmal etmek kızımı Rabbim inşallah bize güç versin ikisinde yetebilelim ben daha ne kese yı gördüm ne kalp atışı bir kere doktora gittim o sıra değerim çok düşüktü doktor kese görünmez değerlerin dusuk dedi git 10 gün sonra gel dedi 10 gün geçti bir haftada ben ekledim belki bir hafta geç gidersen kalp atışını da görürüm dedim inşallah görürüm salı günü gidecem

İnanır mısın benim de en büyük korkum yavrumu ihmal etmek ve kimsende yık destek olacak, eşimde çok yoğun çalışıyor şimdiye kadar hep kendim baktım bebeğime haftanın üç günü okula gidiyorum ama o kadar çok özlüyor ki resmen bana bağımlı bir çocuk. Bu yüzden tek çocukla kalmaya karar vermiştim ama nasip vardır her şeyde bir hayır. İnşallah iyi haberler alırsın ben de perşembe gideceğim Dr a kalp atışı için keseyi gördük ama sormamışım o şaşkınlıkla kese de Bebek var mı yok mu diye belli olurdu değil mi olmasa aklıma takıldı kaç gündür

Dualarda buluşalım inşallah canim dualarını eksik etme lütfen. Agrim gecmio her WC yr bakiorum korkuorum bisimi var DİE yada iki kese büyüyor belkide o agritiyot bilemiyorum. Mevlam korusun ..
Her gece bende 30 kere tuvalete gidiyorum ağrılara doktor normal dedi bana hergun oluyor ama 10 dk surup gidiyor

Slm kizlar nasilsiniz? bir suredir giremedm sayfalar baya ilerlemiş, ben bir haftadir cok kotuym birşey yiyemiyorum içim almiyor, benim gibi olup da rahatlamak için vr tavsiyesi olan var mi acaba? Hepinize saglikli gebelikler dilerim.

Her gece bende 30 kere tuvalete gidiyorum ağrılara doktor normal dedi bana hergun oluyor ama 10 dk surup gidiyor
canım gece uyku duzneım bozuldu uyan yat uyan yat .. benım agrı şiddetli olmamkla ince ince sızı sızı devam edıyor nedenını anlamadım ya .. senın 10 dk suruyormus ne güzel suan bıle belım agrıyor.normal ama neden normal agrı olması nekadar surucek bılmıyorum.. olumsuz bırsey olmasa razıyım.. her tuvalette bıseler gorucem dıe odum kopuypr

Dr banada adet ağrilarına benzer ağrilar olabilir dedi ama bugüne kadar olmayıp 6.haftada olunca şaşırdım. Şimdide devam ediyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…