Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

15,88 di. Bazen geç duyulabiliyor buda strese sokuyor diye özellikle 8. haftada çağırdı. Yolk sac ve bebişi görmüştüm.

Benim ki 14 aylık canım inşallah üstesinden gelebiliriz rabbim yardımcımız oldun bunda da ben çok zorlanmıştın diğerinde ne yaparım düşünmek bile beni çok korkutuyor
Seninki de küçükmus ama bebiş doğana kadar çocuğun iki yasında olur benim kızım 14 15 aylıkken bebiş doğacak büyük stres istiyerekmi hamile kaldin canım yoksa kaza falan mi

Merhaba hanımlar ben de nasipse Eylül 2016 annesi olacağım.Hamileliğini yeni öğrenmiş biri olarak sizlere bir selam vermek istedim. :) Benim de kasıklarımda çok ağrım oluyo ve yoğun akıntım oluyo aynı sorunları yaşayanlar var mı?Daha çok yeni olduğu için ultrasona girmedim.Haftaya gideceğim inş. ama 4 ay önce düşük yaptım yine aynı şekilde sonuçlanır diye korktuğumdan ağrım oldukça tedirgin oluyorum.

Kızlar bu dönemde türk kahvesi zararlı olur mu ne dersiniz? Bi haftadır içmiyorum şu an içmek istiyorum

Kızlar bu dönemde türk kahvesi zararlı olur mu ne dersiniz? Bi haftadır içmiyorum şu an içmek istiyorum
Meraba canım tarihlerimiz senle aynı merak ettim kese boyutun kaç çıktı ve kalp atışı için ne zaman çağırdı doktor ?

Seninki de küçükmus ama bebiş doğana kadar çocuğun iki yasında olur benim kızım 14 15 aylıkken bebiş doğacak büyük stres istiyerekmi hamile kaldin canım yoksa kaza falan mi
Yok Can'ım isteyerek değil hala emziriyorum buna bile tam alışamamışken oldu bir de ailem başka bir şehirde kimsem yok burda sen emziriyor musun devam edecek misin emzirmeye senin ki daha küçük benim bıcırıktan inşallah usludur benim ki çok hareketli ve bana çok düşkün onu ihmal etmekten de çok korkuyorum sen çalışıyor musun yardım edenin vardır inşalah

Meraba canım tarihlerimiz senle aynı merak ettim kese boyutun kaç çıktı ve kalp atışı için ne zaman çağırdı doktor ?
7mm cnm dün gördük çok şükür. Kalp atışı için 2hafta sonr çağırdı. Sende durumlar nasıl

İnşallah bu sefer alırsın bebeğini kucağına Can'ım iyi düşün iyi olsun benim de kasık Ağrı'm ve akıntım var normal ilkinde de olmuştu rahim büyğmeye başlaıyormuş diye biliyorum ama

Bende dün gittiğimde 7 mm di :) önümüzdeki hafta içi gitçem yine yolk sac için. Çok sabırsızım
Beni onun için çağırmadı yaa doktora gidince burdan yaz. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebişleri

Çok sevindim canım bebeğin iyi olmasına. İnş gripten etkilenmez. Haklısın çok stresli. Ya da biz eylül anneleri böyleyiz. Bende de arttı lekelenmeler, kahverengiye döndü. Kırmızı olmadığı sürece korkma diyor doktor ama elimde değil. Bakalım ne zaman rahatlayacağız.

Benim de isteyerek olmadı o korkular bendede var ikisine birden yetememe korkusu ama kızımı karnimdaki miniğine gore çok şanslı görüyorum ilk hamilelik lerde ayrı bi mutluluk sevinç bu hamileligim ise şok etkisi yarattı bende beklemiyordu çünkü doktor bana 3 aya kadar emzir dedi ama zaten benim kızım öyle meme ye düşkünlüğü yoktur gece zorla veririm ama onuda kestim diyebilirim bir arkadaşm oda bebeği küçük hamile kaldı emzirmis sonra çocuğum kanında mikrop iltap çıktı dedi emzirdigim için olmuş dedi bu beni baya korkuttu sadece gece veriyorum onuda kesmek uzereyim dakrot sana kaç aya kadar emzir dedi? Ben çalışmiyorum doğrusu yardım edecek kimse devam yok annem gelir ama kalmaz en fazla 3 gün kaynanam alt kattimda oturuyor ondanda umutlu değilim komşu gibiyiz Rabbim yardımcımız olsun zor bi durum bide sormadan gecemicem doğumun normalmi sezeryanmi canm

Inşallah artmaz canim lekelenmeler benimki çok şükür sabahtan yok ama kansızlık çıktı su mide bulan tim geçsin onu halledeceğiz bize rahat yok kendimiz kasindiksağlıklı olsun larda geçecek bu günler askere de yollayacagiz gelinde edeceğiz insallah

Kızlar kuru ve siddetli öksürük bebeğe etki eder mi ya valla korkuyorum midem patladı ya

Kizlar yaa bugun kasiklarim hic agrimiyor her sabah olan bulantim da hic yok :/

Kizlar lekelenmeler cgu hami k ede oluyor ,bnm 4 ay lik olana kadar ciddi kanamalarim oldu ama sukur sknti olmadi ,korkmayin,ama ev isi vs cok abartmayin ,bu arada cok sanslisiniz ,eylul ayi dogum icin cok mukemml br ay ,ne sicak ne soguk
Ama yazinbiraz sklacaksiniz

Ben sat 12 aralık arkadaşlar salı günü betam 398di bugün 740 3 günde ne kadar az artmış sanırım yine olumsuzlukla karşılaşacağım çok üzgünüm
Sonuçların gayet iyi boşu boşuna evham yapıyorsun benimkiler daha az artıyor ama doktorum buna ragmen bi sorun yok diyor k ben perinatologa gidiyorum...

Kanama alanı sol tüpte vs olsa tamam diycem ama rahimde keseyide gördünüz çogul gebelikten şüphelendirecek bi beta hcg de yoksa hiç sorun yok demektir. Ayrıca gebelik hormonları rahmi ortada tutan sağ ve sol kasları gevşetir ki rahim büyüdükçe ayak uydurabilsin.Sağa sola dönerken ani hareketler yapmamaya çalış bidaki konturolünde doktoruna danışırsın canım...

Bence de iyi olmuş sigarayla bebeğe verdiğin zararı hiç bişey vermez o kadar kötü...

Bu tavsiyelerini dikkate alacagim.kabiz olmanin dogum aninda ne zarari olur acaba?
Normal dogumsa zaten öncesinde lavman yapıyorlar sezeryansa narkozun etkisinden zaten çoğu kişi kabız oluyor onun için fitil veriyorlar...

Benim allerjik rinitim var bide astıma çevirdi. Şunu iyi biliyorum hamileyken allerji hapları kullanılmaz. Marketlerde satılan deniz tuzunu içme suyuyla karıştırıp burnuma çekiyorum aynı zamanda kaynatıp evde buğusunu dolaştırıyorum allerjiye sebep olan organizma vs ciddi oranda azaltıyor . Bide saraçoğlundan biliyorum keçiboynuzu pekmezi yemeklerden önce tüketiyorsun vücuttaki allerjiye sebep olan hücreleri baskılıyormuş ben bu bahsettiklerimle idare ediyorum canım sende bidene istersen...

Kaç kilo başladınız hamilelige. Ben 56 ile başladım. Malesef://
Niye malesef....? minyonmusun yoksa gayet iyi bi kilo... ben geçen sefer 68le kaldım üstüne 12-13 kilo aldım şimdi 63 kiloyla hamile kaldım bakalım artık nasıl olacak...

Ben dahil buda ki çoğu kişinin yaşadığı bi durum bu...

Kafeinin fazlası düşük sebebidir ipin ucunu kaçırmadığın sürece bişey olmaz diye biliyorum ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…