• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
kizlar bebeklerinizin ilk banyosunu yaptirdiniz mi..ben genelde gobek bagi dusmeden yaptirmamistim ama simdi 10 gun oldu hala gobek bagi dusmedi :KK43:
Bizimkine hastanede gobegine bi ilac siktilar hastaneden cikinca yikayin sonra gobegi dusene kadar yikamayin dediler eve gelir gelmez yikadik simdi gobegi dusene kadar bekliycez.kurudumu gobegi bellidir az cok

kızlar var mı bugün d
banu86 banu86 @tubisimben @sinemnur @rootstock @DIPTISDIPTIS ve suanda gerçekden adlarını unuttuysam tebrik eden ve geçmiş olsun dien tüm can arkadaşlara teşekkürler biraz deil baya geç yazmamın sebebi ağrılarımın iğneyle bile geçmio olması :ukala: neyse yavaştan atlatıoruz doğum fotolarımız 8 hafta sonra gelceği için elimde olan nadir fotolardan koyayım dedim...işte ben buda benim minik kızım umay izmir
oyyy yerim onuuuuu kuzum tam ısırmalık Allah bağşlasın canımm,diğer fotolarınıda bekliyoruz tatlı umayın:KK49::KK200::KK200:

banu86 banu86 @tubisimben @sinemnur @rootstock @DIPTISDIPTIS ve suanda gerçekden adlarını unuttuysam tebrik eden ve geçmiş olsun dien tüm can arkadaşlara teşekkürler biraz deil baya geç yazmamın sebebi ağrılarımın iğneyle bile geçmio olması :ukala: neyse yavaştan atlatıoruz doğum fotolarımız 8 hafta sonra gelceği için elimde olan nadir fotolardan koyayım dedim...işte ben buda benim minik kızım umay izmir
Yaaaa masallah umay izmir e masallah
Rabbim nazarlardan korusun,anali babali buyutsun insallah

Allah herkese kolaylık versin canım, hakikaten dışarıdan gelenlerle uğraşmaktan kendimize, eşimize , bebeğimize ilgi kalmıyor, elde olsa da izole olsak her şeyden ama mümkün olmuyor maalesef. Mümkün mertebe çözümü yok saymak olacak , falım sakız reklamı var ya, kadın atıyor sakızı ağzına karşıdaki görüntü karıncalı cızırtılı, çok seviyorum o reklamın ana fikrini:KK71:
Aynen yaaa keske bi sakiz atsak agzimiza ve rahatlasak
Koca koca insanlar surekli uyarip bilmislik taslamakta istemiyorum ama yoruyorlar insani ://

Bizimkine hastanede gobegine bi ilac siktilar hastaneden cikinca yikayin sonra gobegi dusene kadar yikamayin dediler eve gelir gelmez yikadik simdi gobegi dusene kadar bekliycez.kurudumu gobegi bellidir az cok
evet cnm kurudu ..ama bebekler anne karninda koruyucu bir madde ile doguyorlar o maddenin bebek vucudunda kalmasi gerekiyor diye biliyorum ondan aslinda ayni.gun yikanmaz

Kızlar ben dogum yaptim saat beste dogdu kizim normal dogum oldu gidince hemen suni sanci verdiler. Biz iyiyiz teyzeleri yarın cikcaz büyük ihtimalle eve sizleri öpüyoruz. Dogum yapanlar varsa Rabbim anali babali büyütmeyi nasip etsinler yapacak olanla Allah yardimcilari olsun öpüyoruz sizleri :KK68:
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin küçük meleği

evet cnm kurudu ..ama bebekler anne karninda koruyucu bir madde ile doguyorlar o maddenin bebek vucudunda kalmasi gerekiyor diye biliyorum ondan aslinda ayni.gun yikanmaz
Bende oyle biliyordum ama hemsire oyle soyleyince annem ve kv yikadilar.senin bebisin gobegi dusmesi yakindir pamugu gobek cevresine cok degdirmeki nemlenmesin cabucak dussun

Masallah subhanallah. Tombis tombis nanaklari var. Tam opmelik aslinda ama daha sonra simdi minicikler cunku

Merhabalar herkese bugün yine doğum yapan arkadaşlar var sağlıcakla büyütün bebeklerinizi inşallah darısı biz bekleyenlerin başına inşallah
Bugün biraz heyecanlıyım yarın kontrolüm var doktorum çatı muayenemi yapıcak ve bayram haftası yapılması gereken kontrolü konuşucaz çatı muayenesinden hiç korkmuyorum aksine inşallah doğumu başlatır diye dua ediyorum :):) Allahım gönlüme göre versin inşallah amin :)

cnm benimde kizim var 4 yasinda eger biri bu laflardan tek birini etse inan tepkim cok agir olur..sonucta cocukluk psikolojisi onlar saka da yapsalar cocuklar iclerinde cok buyutur ne tuhaf insanlar var ya

simdi esimle yikayacaz bakalim ins gobeginde sorun olmaz
Biz ilk yikadimizda gazli bez koyup hafif bantlamistik. Banyo bitincede hemn sokup kuruladik. Bugunde 2. Kez yaptik ama biraz usuttuk sanirim. Diger bebislere afiyet azicik circir olmusuz :110:

kizlar bebeklerinizin ilk banyosunu yaptirdiniz mi..ben genelde gobek bagi dusmeden yaptirmamistim ama simdi 10 gun oldu hala gobek bagi dusmedi :KK43:
Doktor 2 gün sonra yaptır demişti bana. Yaptırdık 5. Gün de düştü göbeği şimdi biraz kanama var K vitamini yaptık hala banyo yaptırıyorum rahatlıyor ☺️

Arkadaşlar bebeğe pudra kullanıyor musunuz? Zararlı diye okudum ama şimdilik sudocrem kullanıyorum poposuna ama boynuna koltuk altına falan pıdra düşünmüştüm bilginiz var mı siz kullanıyor musunuz
ben kullanmiyorum cnm ... ama illa kullanmak istersen eline sur bir miktar oyle bebegin boyun altina koy solumasin fazla

Back
X