Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kızlar benim betam artık çok az yükseliyor neden acaba korkmaktan kendimi alikoyamiyorum Cuma günü saat 4 de 740 saat 7de ise 976ydi bugün ise 1476 ydi sizce normal mi sat 12 aralık bu arada
Canim iki gunde iki katina cikmis.suan normal gorunuyor.hayirli olsun saat basi beta hcg yaptirma iki gunde bir olan artisina bak.cumadan pazara gayet guzel artmis

Kızlar benim betam artık çok az yükseliyor neden acaba korkmaktan kendimi alikoyamiyorum Cuma günü saat 4 de 740 saat 7de ise 976ydi bugün ise 1476 ydi sizce normal mi sat 12 aralık bu arada
Bence normal cnm yaa 2gunde 740tan 1476ya cıkmış. İki katı

15.01 740 dan önce12.01 de 396ydi kızlar ya yani 3 gunde 2 katı bile olmamıştı benim dahs önce bir kaybı daha var ondan korkuyorum bu kara dr 396 dan 3 gün sonra 740 olduğunda artış iyi değil demişti

Cuma saaat 4 te yapildiysa pazar 4civari tekrar bakılır. 740*2 1480 seninki 1476... eee canım bu endise niye....? ayrıca budegerle kese gözükür rahimde ve herşey normalse bidaha bhcg bakılmaz...

15.01 740 dan önce12.01 de 396ydi kızlar ya yani 3 gunde 2 katı bile olmamıştı benim dahs önce bir kaybı daha var ondan korkuyorum bu kara dr 396 dan 3 gün sonra 740 olduğunda artış iyi değil demişti
İnsallah bi sorun yoktur cnm 2gün sonra tekrar yap bakalım 2katına çıkmış olacak mı..

Gayet güzel artmis cnm, sürekli yapip kendini strese sokma iyi düşün, ben en son baktirdigimda 467 di daha sonra baktirmadim bir hafta sonrasinda keseyi görmüştüm, gecen hafta da kalp atisini duydum çok şükür, dua et Rabbim sana bagislasin bebisini inşallah keseyi de görürsün kalbini de duyarsin..

Bende yarın gidecem doktora çok korkuyorum o kadar oksurdum ki bebeğe bise oldu diye ödüm kopuyor ınş iyi haberler verir doktor bana...yarın ilk gidişim olacak ama çok endişeliyim...keseyi ve o minik kalp atışlarını o kadar görmek istiyorum ki...ınş bebeğe zarar gelmemiştir bu lanet kuru öksürük ten

Kızlar :-( sol kasığımda baya bi ağrım var birden giriyo bu ağrı sol yanimi tamamen de vuruyor bu ağrı soğuk almışim gibi me geliyo sizce normalmi sol bacagima kadar vuruyo

Kızlar :-( sol kasığımda baya bi ağrım var birden giriyo bu ağrı sol yanimi tamamen de vuruyor bu ağrı soğuk almışim gibi me geliyo sizce normalmi sol bacagima kadar vuruyo
Benim de ayni çok şiddetli agrim var solumda cnm, bende çok korktum bunun yuzunden ama iki doktora sordum ikisi de normal kanaman olmadigi surece sorun yok dedi..

Bi hafta kadar önce benim de oluyodu ama gecti cnm normaldir inşallah ben bi sorun yaşamadım

Benim de ayni çok şiddetli agrim var solumda cnm, bende çok korktum bunun yuzunden ama iki doktora sordum ikisi de normal kanaman olmadigi surece sorun yok dedi..
Canm benimde oluyordu son bir haftadır ama bugün daha bi şiddetlendi korktum ama şükür kanama yok

Canım korkma bebeğin daha çok minik bir öksürürtwn birşey olmaz allahn izniyle içini ferah tuu kaç gibi gideceksin keseyi gorursunde kalp atışı için erken olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…