Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Cnm öksürük bende de var grip yok ama sadece iğrenç inatçı kuru öksürük korkuyorum oksurmekten bebeğe zarar verecem diye. Karnım kemiklerim heryerim agirio artık oksurmekten

Benim eltim hamile olduğunu bilmeden kutu kutu antibiyotik kullandı cok şükür bise olmadı ama tabi hepsi kısmet...en iyisini her zaman doktor bilir

Benim hicbir seyden midem bulanmiyor masaallah:)bi de doktora gidip bebegi gorseydim iyi olacakti da.bunca gundur kendimi nasil tutabildim hayretlerdeyim dogrusu
Aman masallahhh nazar değmesin cnm. Benim de bir hafta öncesine kadar bir sikintim yoktu hatta niye yokki acaba bir sorun mu var diye kafam da kurup duruyordum, simdi anliyorum ki hic merak edilecek birşey değilmiş:)

Benim hicbir seyden midem bulanmiyor masaallah:)bi de doktora gidip bebegi gorseydim iyi olacakti da.bunca gundur kendimi nasil tutabildim hayretlerdeyim dogrusu
Bende kendimi nasıl tutabiliyorum bilmiyorum ama sabırla bekliyorum sen keseyi gordunmu ben keseyide gormedim

Kızlar hamilelik takvimi nasıl olusturuluyordu
Kendi profiline gir düzenleye bak orda muhtemel doğum tarihi yazıyor orda tarihi gir kaydet oluyo ama önce googldn doğum hesapladan bebeğin doğum tarihini bul umarm anlaşılır bir şekilde yazabilmisim dır:)

Allahın izniyle bisey olmaz insallah yeterki kendini yorma

Asl
Aman masallahhh nazar değmesin cnm. Benim de bir hafta öncesine kadar bir sikintim yoktu hatta niye yokki acaba bir sorun mu var diye kafam da kurup duruyordum, simdi anliyorum ki hic merak edilecek birşey değilmiş:)
Aslinda benim tiksinmelerim gebe kaldigimi ogrenmeden once vardi.sigara kokusu esimin kokusu yemek kokusu.ama hamile oldugumu ogrenince gecti.midem bulanirsa belki biraz az yerim simdiden kilo almaya basladim gibi:)

Asl

Aslinda benim tiksinmelerim gebe kaldigimi ogrenmeden once vardi.sigara kokusu esimin kokusu yemek kokusu.ama hamile oldugumu ogrenince gecti.midem bulanirsa belki biraz az yerim simdiden kilo almaya basladim gibi:)
Bende midem bulanirsa belki az yerim de fazla kilo almam diyordum ama bende tam tersi oldu ya ac karnima geziyorum sürekli gorulduyor ama üstüne kilo aliyorum nasil oluyor anlamadim

Kendi profiline gir düzenleye bak orda muhtemel doğum tarihi yazıyor orda tarihi gir kaydet oluyo ama önce googldn doğum hesapladan bebeğin doğum tarihini bul umarm anlaşılır bir şekilde yazabilmisim dır:)
Sağol cnm evet anlaşılır yazmissin deneyelim bakalım ınş yapabilirim

Merhaba kızlar. Dün doktora gittik kalp atışlarını duyduk çok şükür. İki hafta sonra tekrar gidicem. Felaket bulantım var dün gece uykudan uyandım bulantıdan kendimi banyoya zor attım. On gündür devam ediyor mahvetti beni. Bugün sinirden ağladım artık su bile içemiyorum sürekli çalkalanıyor midem. Doktorum premesis önermişti vitamin hapı bulantıya iyi geliyormuş ama bana mısın demedi. Mutfağa giremiyorum buzdolabını açamıyorum ya. Eşim çok yardımcı Allah ondan razı olsun. Kızımda da çok çektim bu bulantıdan bunda da oldu maalesef.

Muhtemel dogum tarihlerimiz aynicanim.hayirli olsun ben daha gitmedim doktora gec dollenme olma ihtimalim de var tabi.senin sat kacti canim?

Antibiyotik zarar vermesin diye içmeyip enfeksiyondan daha çok zarar verebilirmişiz bebeğe doktor öyle dedi biliyorum. İlk 3 ay çok önemli ama iyileşemiyorım yatıyorum bol su meyve dinlen Dinlen geçmedi aksine öksürmekten heryerim ağrıdı kasıklarım sancılandı am kanamam yok bu kadar ağır grip sonrası bebeği kaybedenler çok okudum antibiyotik kullanıp sağ salim kucağına alan da var. Perşembeye kadar bu belirsizlik ve hastalıkla geçecek mecbur. İyi Dilek'leriniz için teşekkür derim kendinize dikkat edin hasta olmamaya çalışın

Canm 7 8 haftada duyulması lazım kalp atışı çokta ihmal etme ne kadar bekliceksin? Ben salı gidecem çok merak ediyorum herşey yolundadır insallah
Diger gebeligimde 6.haftada duymustum kalp atislarini.gitsem duyarim diye dusunuyorum.cumaya falan gitmeyi dusunuyorum.hayirli haberlerle doneriz insaallah.

Kızlar benim betam artık çok az yükseliyor neden acaba korkmaktan kendimi alikoyamiyorum Cuma günü saat 4 de 740 saat 7de ise 976ydi bugün ise 1476 ydi sizce normal mi sat 12 aralık bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…