Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Aa bilmiyordum kizin olduğunu allah bagislasin, senin ki de çok zormus ya , ben uzandigim halde bile rahatlayamadim, Allah yardimcin olsun...
Evet canım sorma kızım da baya ugrastik hamile kalmak için 4 sene falan şükür rabbime verdi hemde üst üste kızım daha 6 aylık ilk üzüldüm ama Rabbimden gelen başım gözüm üstüne

Slm..bgn sabah kanamam oldu acile gittik acildeki dr kalp atisini goremedgni soyledi.yarin gel renkli doplerden bakalm goremezsk kurtj dedi.yarin kendi dr gidecm kanamam kahverengiye döndü.carsamba gunu gittigmde karindan gorulmemsti bgn karindan goruldu bebebk.7+1 olmstk bgn acaba kalp atisinin gec duyulma ihtimali varmi

Gec dollenme olmusdur canim daha önce atiyormuydu kalbi,,,, insallah seninledir bebegin

Gec dollenme olmusdur canim daha önce atiyormuydu kalbi,,,, insallah seninledir bebegin
Carsamba gunu gitmistm karindan bebek gorulmemsti vajinal bakti yavas atiyo kalbi dedi sesi duymadk ama gordk.bgn karindan baktignda bebek goruldu ama kalp atisi yok dedi carsambadn bu yana bebek buyums sonucta kalbi atiyodr insallah diye dusunuyrm

Carsamba gunu gitmistm karindan bebek gorulmemsti vajinal bakti yavas atiyo kalbi dedi sesi duymadk ama gordk.bgn karindan baktignda bebek goruldu ama kalp atisi yok dedi carsambadn bu yana bebek buyums sonucta kalbi atiyodr insallah diye dusunuyrm
Dakikada kac atiyodu canim bwnimkide yavasti yarin kontrolum var
Ulturason kagidinda yaziyo fhr yaziyo

Benim eltim hamile olduğunu bilmeden kutu kutu antibiyotik kullandı cok şükür bise olmadı ama tabi hepsi kısmet...en iyisini her zaman doktor bilir
Aynen Dr bilir. Okuyorum aaa o öyle olmaz yok bu böyle olmaz yahu Dr dan daha iyi biliyorsan sen niye Dr değilsin değil mi ama. Vermişse vardır bir sebebi. Bende kullandım çok şükür sağlıklı yavrum

Vajinal neden bakmadı daha belli olur du, ,,,, bizim 3 aydan önce hep vajinal bakio doktor

Bende 3 ay once kürtaj oldum malesef bebegimin gelisimi cok iyiydi ama kanamam vardi ve 8. Haftada kalbi durdu, ,,,, Simdi hamileyim ama progestan kullanmaliyim cunku gene kanamam var cuma günü bakilacak tekrar henüz kese yada kalp atisi görmediğim icin korkuyorum

Canim icini ferah tut.pamuk ipligiyle bagli degil bebislerimiz.insaallah oksurukten bir sey olmaz

Canim kalbi neden durmus doktorun test falan yaptirmadi mi sana?

korkma canım inşallah kalp atışını görürsün.

Bu aralar herkeste kramp şeklinde kasık ağrısı var sanırım
Ya hava değişimi yada belirli haftalarda olan birşey galiba
Aynı olay bugün ciddi rahatsız edici şekilde bendede oldu.
Dedim kesin kanıyorum wc koşuyorum birşey yok
Bu arada hala inatla kalp atışı için dr gitmiyorum.
Bu salı değil diğer salıya gideceğim umarım sıkıntısız duyarım

Son düzenleme:
Kızlar :-( sol kasığımda baya bi ağrım var birden giriyo bu ağrı sol yanimi tamamen de vuruyor bu ağrı soğuk almışim gibi me geliyo sizce normalmi sol bacagima kadar vuruyo
Canım biliyosun bikac gün önce bu ağrı benim yürümemi dahi zorlaştırmıştı. Sabaha geçti şükür. Dr istirahat edince geçiyorsa kanama yoksa normal dedi. Ki soğukta almış olabilirsin dikkat et kendine hanfendi25 sabah nasıl oldun haber et canım merak etmeyim.

Canım dr istirahat edince geçiyosa kanama yoksa normal dedi. Dinlen biraz çok ayakta kalmamaya çalış canım.

Canim icini ferah tut.pamuk ipligiyle bagli degil bebislerimiz.insaallah oksurukten bir sey olmaz
Inş cnm ya nette de bakıyorum doktorlar bebegin anne karnında su içinde olduğu için öksürük ve hapsuruktan etkilenmediklerini yazmış ama yine de artık o kadar sinir bozucu oluyor ki kuru öksürük psikolojik te çökertti beni ...bakalım Inş bugün iyi haberler alirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…