Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Inş bir daha yasamazsin cnm böyle bir şey bu sefer bebeğini sagliklikla kucağına alirsin

Evet canım sorma kızım da baya ugrastik hamile kalmak için 4 sene falan şükür rabbime verdi hemde üst üste kızım daha 6 aylık ilk üzüldüm ama Rabbimden gelen başım gözüm üstüne
Allah bağışlasın cnm...beraber buyutursun Allah güç verir.. Benim kizimda 3.5 yaşında baya rahatım artık ama tekrardan bebek olunca başa donecem bazen diyorum keşke bu kadar ara vermeseydim...ama tabi herşeyin hayirlisi

Kızlar :-( sol kasığımda baya bi ağrım var birden giriyo bu ağrı sol yanimi tamamen de vuruyor bu ağrı soğuk almışim gibi me geliyo sizce normalmi sol bacagima kadar vuruyo
Cnm genelde herkeste oluyor sol tarafta kasik agrisi bebek yerleşiyor büyüyor belki ondan dir belki yorgunluktan...arada ayaklarını hafif yukarı şekilde uzatarak uzan cnm...geçmiş olsun

Günaydın kuzular

Midem sanki açlık bulantısı olurya sadece sabah kalıtımda hişsediorum.. Gebeliğin sağlıklı gittiğini gösterdiğini çok okudum. Ağrılarından başka biseyim olmadığı için korkuyorum. Zaman gecmio. İçerde ne oluyor bilmiyorum kalbi atiormu bebeğimin. İnşallah bu sefer yavruların anneleriyle kalirchep

günaydın kızlar biraz moralinizi yükselteyim ben 80 kg ile başladım hamileliğe ama şimdi 78 olmuşum. 3 aşılamada 9 kilo aldım sonra diyet yaparken 5 kilo daha aldım 66dan 80 e çıktım bakalım nasıl ilerleyecek.

Canım şimdi çok iyiyim ağrım geçmiş şükür akşam ağrım çok fazlaydı korktum doğrusu sen naslsn canm çok heyecanliyim yarn benim salı günü senin kontrolün duyalim artk pıt pıt ları insallah

Canım kızın büyükmüş rahat buyutursun miniğini ama kıskançlık olabilir arada inşallah olmaz ama o yaşlarda kıskançlık sık görülen bir durum Rabbim kolaylık versin ikimizede

Cnm genelde herkeste oluyor sol tarafta kasik agrisi bebek yerleşiyor büyüyor belki ondan dir belki yorgunluktan...arada ayaklarını hafif yukarı şekilde uzatarak uzan cnm...geçmiş olsun
Sağol canım evet çoğu kişide var bu şikayet demek normal bir şey senin daha 5 haftalık inşallah sende olmaz bazen çok fena tutuyo
Canm senin bugün mü doktor randovun

Benim hicbir seyden midem bulanmiyor masaallah:)bi de doktora gidip bebegi gorseydim iyi olacakti da.bunca gundur kendimi nasil tutabildim hayretlerdeyim dogrusu
Bencede ben meraktan kuduruyorum nasil acaba bebek diye bu ctesi randevu aldim umarim hersey yolundadir cunku bendede hic sikinti yok midem bulanmiyo gayet iyiyim

Evet canım oluyo normalmis ama dün baya siddetliydi sol tarafim ve belim senin varmı canm o tur sikayetlerin
ya canım öyle agrıyor ki bazen sanki birisi odunla vurmus gibi wc ye gıdıyorum bakıyorum bıse mı var dıe peceteye.. kımede sorsam var ama neden var bılmıyorum korkuyorum ya bişi olmıyacagını bilsem çekmeye razıyım.

Kizlar ben gecmeyen kuru oksurugumden artik bezdimmm. Karnim aciyo oksurmekten artik. Napsamki kbb uzmaninami gozuksem. Benimki alerjik oluyo genelde ama ilacta icememki.nolucak napsam biturlu gecmiyo. Hamile oldugumu ogrendigimden beri oksurugum gecmedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…