15 aralık sat beta cuma 1508 di kanamam falan ya da herhangi bir ağrım yokCanım dur önce sakin ol sat ne zamandı? Kanda b-hcg en son ne zaman kaç çıkmıştı?
Yok cnm normal ultrasyondan baktı..keseyi göremedi ama beta degerime bakacakCanım bence kese için erken vajinal ultrasyondan mi baktı daha 4 haftasın erken gibi me geliyo
canım daha erken bence benım 5 aralıktı sat tarıhım 4 gün önce gördüm keseyi aramızda 10 gun fark var içini ferah tut15 aralık sat beta cuma 1508 di kanamam falan ya da herhangi bir ağrım yok
Amin canım ikimizde tüm isteyene inşallah. Ayy senin yarın akşam 9da benim senden tam 12 saat sonra. Çok heyecanlıyım güzel düşünmeye çalışıyorum.Ben inanıyorum ki o daktor odasından bebisinin pıt pıt ları duyarak çıkacaksın canım
Canım vajinal bakmadıysa erken daha bence hic endişe etme. Eğer kendimi çok yıpratırım diyosan hemen git vajinal baktır. Görürsün inşallah.15 aralık sat beta cuma 1508 di kanamam falan ya da herhangi bir ağrım yok
Insss cnm öyledir yaa.. Çok korktum..daha önce gitmiş miydin peki doktora...canım daha erken bence benım 5 aralıktı sat tarıhım 4 gün önce gördüm keseyi aramızda 10 gun fark var içini ferah tut
Yok vajiden baktiramam ya çok kasiyorum kendimiCanım vajinal bakmadıysa erken daha bence hic endişe etme. Eğer kendimi çok yıpratırım diyosan hemen git vajinal baktır. Görürsün inşallah.
hayır canım doktor zaten ozamn gelınce goruruz demıstı ..sıkıntı yok gönlünü ferah tutInsss cnm öyledir yaa.. Çok korktum..daha önce gitmiş miydin peki doktora...
Ayy canım ya vallah hepiniz için dua ediyorum inanıyorum Rabbim bebislerimizi bize bağışlasnbana da inanın lütfen teyzoşkolar bendee pıt pıtları haftaya duyuyım
Amin canım ikimizde tüm isteyene inşallah. Ayy senin yarın akşam 9da benim senden tam 12 saat sonra. Çok heyecanlıyım güzel düşünmeye çalışıyorum.
Inş öyledir cnm ya kan verdim işte...ama tok karnına değilhayır canım doktor zaten ozamn gelınce goruruz demıstı ..sıkıntı yok gönlünü ferah tut
Cnm oncelikle cok gecmis olsun 6 ay oncede ben yasadm aynisni kimyasal gebelik seninki de sanirim.5.haftamdaydm kese olusmamsti daha beta hcg de duzenli artmiyodu kanamyla gittm hastanye duser dediler progestan baslamadlr bile guvenmedm baska hastnye gittm progestn basldk bekledk ama sadece rahim duvarnda kalinlasma vardi hala kese olusmamsti kestik progestani adet kanamasi kadr o sancida bi donem gecirdm 10 gun kadar surdu bu bi nevi adet gecikmesi gibi dusunuluyo vucut sagliksiz bi gebeligi istemiyo ve atiyor.4 ay korundk korunmayi biraknca tekrar nasip etti Rabbim.guclu olmaya calis sadece hormon salgilaniyor vucutta kese bile yok.bi dinlenme suresi ver kendine sonra Rabbim hayirlisini sagliklisini nasip eder insallah.
Canım ya inan kendimden çok senin miniği merak ediyorum bunda tam 1 buçuk 2 sene önceki bir lafını hiç uyuyamadm ve hep dualarmdasn o günlerden beriAmin canım ikimizde tüm isteyene inşallah. Ayy senin yarın akşam 9da benim senden tam 12 saat sonra. Çok heyecanlıyım güzel düşünmeye çalışıyorum.
aç tok farketmez ki zatenInş öyledir cnm ya kan verdim işte...ama tok karnına değil
Canım karında baktiysa görünmemesi normal bence kan sonucun ne zaman çıkar canım doktor normal mi bu durum ne dediYok cnm normal ultrasyondan baktı..keseyi göremedi ama beta degerime bakacak
Tunaydin canım bende onu çok merak ettim bu haftalarda neye dayanarak cinsiyet tablosunda oy kullanılmış benimde dikkatimi çektiTünaydın guzel anne adayları ve anneler. Ya bazilari Bebek cinsiyetini oylamis, acaba tahmin mi edip öylesine oyladılar cok merak ediyorum.
Canım korkma benimde 5 haftalıkken görülmemişti 2 hafta sonra gorundu geç döllenme olduğu için. Gönlünü ferah tut bende korktum senin gibi her gün agladm hattaYok cnm normal ultrasyondan baktı..keseyi göremedi ama beta degerime bakacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?