Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

Canım cumartesi başka doktora gittim ve keseyi gördü. Tekrar kan istedi ve ikiye katlandı. Mucize gibi oldu yani :) Umarım böyle devam eder, çarşamba günü yine kontrolüm var. Progestana devam dedi, şu an lekelenme filan da yok. Geç döllenme olduğunu düşünüyor bu doktorum.

Amin canım ikimizde tüm isteyene inşallah. Ayy senin yarın akşam 9da benim senden tam 12 saat sonra. Çok heyecanlıyım güzel düşünmeye çalışıyorum.
Canım ya inan kendimden çok senin miniği merak ediyorum bunda tam 1 buçuk 2 sene önceki bir lafını hiç uyuyamadm ve hep dualarmdasn o günlerden beri

Tünaydın guzel anne adayları ve anneler. Ya bazilari Bebek cinsiyetini oylamis, acaba tahmin mi edip öylesine oyladılar cok merak ediyorum.

Tünaydın guzel anne adayları ve anneler. Ya bazilari Bebek cinsiyetini oylamis, acaba tahmin mi edip öylesine oyladılar cok merak ediyorum.
Tunaydin canım bende onu çok merak ettim bu haftalarda neye dayanarak cinsiyet tablosunda oy kullanılmış benimde dikkatimi çekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…