Bence git cnm doktora. Belki kullanabileceğin bi ilaç verirKizlar ben gecmeyen kuru oksurugumden artik bezdimmm. Karnim aciyo oksurmekten artik. Napsamki kbb uzmaninami gozuksem. Benimki alerjik oluyo genelde ama ilacta icememki.nolucak napsam biturlu gecmiyo. Hamile oldugumu ogrendigimden beri oksurugum gecmedi...
Tesekkurler canim gidicem sanirim bugunBence git cnm doktora. Belki kullanabileceğin bi ilaç verir
Canım ya çok geçmiş olsun öncelikle. Geçenlerde sohbet esnasında bir arkadaş bir aydır öksürüğüm var bi tarif kesti demişti. Bir başkası da denemiş benim de azalttı dedi. Ne kadar güvenilir bilmiyorum ama bir dene istersen. Yarım çay bardağı pekmeze yarım veya dayanabilirsen bir tatlı kaşığı(çay kaşığı da olabilir çok emin değilim ama olabildiğince cok olması gerekiyormuş) karabiber karıstırıp yemen gerekiyormus. İkisi de gebelikte zararlı değildir heralde. Öyle seni caresiz gorunce yazmak istedim aklında olsun canım.Kizlar ben gecmeyen kuru oksurugumden artik bezdimmm. Karnim aciyo oksurmekten artik. Napsamki kbb uzmaninami gozuksem. Benimki alerjik oluyo genelde ama ilacta icememki.nolucak napsam biturlu gecmiyo. Hamile oldugumu ogrendigimden beri oksurugum gecmedi...
Yok yapmadi 3 kere tekrarlarsa yapiliyor test hamilelikte oluyormus bu durum 3 oldu mu anormalmis benim 2 oldu insallah 3.tekrarllanmazCanim kalbi neden durmus doktorun test falan yaptirmadi mi sana?
Gunaydin tatlim insallahGünaydın annelerr. Yeni haftayla yeni dr randevuları başladı. İnşallah hepimiz hayırlı güzel haberlerle dönelim muayenelerimizden.
Insallah canimmm.... Benim adet tarihine gore eylulun 9 uydu ama ultrasonda cikani baz aldim.insallah bende ctesi gtcem kalbini duymaya rabbim nasip ederse cok korkuyorum. Benim iki kaybim oldu. Igne kullaniyorum ins faydasini goruruumMerhaba hayirli olsun cnmdogum tarihlerimiz ayni ben daha hic gitmedim doktora haftaya cumartesi gitmeyi planliyorum, o zaman insallah bi terslik olmazsa hem keseyi gorup hem kalp atislarini duyarim belki ben de..
Amin. Sevindim canım geçmiş bak. Ben de çok heyecanlıyım dr odasından nasıl bi duyguyla çıkıcam çok merak ediyorum. Rabbim iyi haberlerle çıkmak nasip etsin.Canım şimdi çok iyiyim ağrım geçmiş şükür akşam ağrım çok fazlaydı korktum doğrusu sen naslsn canm çok heyecanliyim yarn benim salı günü senin kontrolün duyalim artk pıt pıt ları insallah
Günaydınnn inşallah.Günaydın annelerr. Yeni haftayla yeni dr randevuları başladı. İnşallah hepimiz hayırlı güzel haberlerle dönelim muayenelerimizden.
Insallah canim benim icini ferah tutInsallah canimmm.... Benim adet tarihine gore eylulun 9 uydu ama ultrasonda cikani baz aldim.insallah bende ctesi gtcem kalbini duymaya rabbim nasip ederse cok korkuyorum. Benim iki kaybim oldu. Igne kullaniyorum ins faydasini goruruum
Canım seninde şiddetli ağrıyo anladğim kadarıyla eğer kanama yoksa normalmis korkma inşallah birşey olmazya canım öyle agrıyor ki bazen sanki birisi odunla vurmus gibi wc ye gıdıyorum bakıyorum bıse mı var dıe peceteye.. kımede sorsam var ama neden var bılmıyorum korkuyorum ya bişi olmıyacagını bilsem çekmeye razıyım.
Kendini zorlayarak az da olsa ye cnm ilaçlar ve bebişin için en azından:)Kızlar benim gibi olan var mi? İstahim kesildi hiç bir şey yemek istemiyorum. Ne yapabilirim ben ? İlacta icmem gerekk
Canım yiyemiyorum midem bulanıyor dusununce ağlamak istiyorum o kadar kötüyüm şuanda ilaçlari icsem rahatlicam bi nebze ama yemek yiyemiyorumKendini zorlayarak az da olsa ye cnm ilaçlar ve bebişin için en azından:)
Çok şükür şuan kanamam yok olucak DİE korkuyorum. Hayirlisayla haftaya kalp atışını duyalim böle belirsizlikten zorCanım seninde şiddetli ağrıyo anladğim kadarıyla eğer kanama yoksa normalmis korkma inşallah birşey olmaz
Canım dur önce sakin ol sat ne zamandı? Kanda b-hcg en son ne zaman kaç çıkmıştı?Kızlar moralim çok bozuk doktor kese gormedi...tekrar kan verdim yarın degerlerime bakacaklar...kese neden gozukmez ya 5.hafta oldu offf
Ben inanıyorum ki o daktor odasından bebisinin pıt pıt ları duyarak çıkacaksın canımAmin. Sevindim canım geçmiş bak. Ben de çok heyecanlıyım dr odasından nasıl bi duyguyla çıkıcam çok merak ediyorum. Rabbim iyi haberlerle çıkmak nasip etsin.
Canım bence kese için erken vajinal ultrasyondan mi baktı daha 4 haftasın erken gibi me geliyoKızlar moralim çok bozuk doktor kese gormedi...tekrar kan verdim yarın degerlerime bakacaklar...kese neden gozukmez ya 5.hafta oldu offf
bana da inanın lütfen teyzoşkolar bendee pıt pıtları haftaya duyuyımBen inanıyorum ki o daktor odasından bebisinin pıt pıt ları duyarak çıkacaksın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?