Canım ya çok geçmiş olsun öncelikle. Geçenlerde sohbet esnasında bir arkadaş bir aydır öksürüğüm var bi tarif kesti demişti. Bir başkası da denemiş benim de azalttı dedi. Ne kadar güvenilir bilmiyorum ama bir dene istersen. Yarım çay bardağı pekmeze yarım veya dayanabilirsen bir tatlı kaşığı(çay kaşığı da olabilir çok emin değilim ama olabildiğince cok olması gerekiyormuş) karabiber karıstırıp yemen gerekiyormus. İkisi de gebelikte zararlı değildir heralde. Öyle seni caresiz gorunce yazmak istedim aklında olsun canım.
Merhaba hayirli olsun cnm dogum tarihlerimiz ayni ben daha hic gitmedim doktora haftaya cumartesi gitmeyi planliyorum, o zaman insallah bi terslik olmazsa hem keseyi gorup hem kalp atislarini duyarim belki ben de..
Insallah canimmm.... Benim adet tarihine gore eylulun 9 uydu ama ultrasonda cikani baz aldim.insallah bende ctesi gtcem kalbini duymaya rabbim nasip ederse cok korkuyorum. Benim iki kaybim oldu. Igne kullaniyorum ins faydasini goruruum
Canım şimdi çok iyiyim ağrım geçmiş şükür akşam ağrım çok fazlaydı korktum doğrusu sen naslsn canm çok heyecanliyim yarn benim salı günü senin kontrolün duyalim artk pıt pıt ları insallah
Amin. Sevindim canım geçmiş bak. Ben de çok heyecanlıyım dr odasından nasıl bi duyguyla çıkıcam çok merak ediyorum. Rabbim iyi haberlerle çıkmak nasip etsin.
Insallah canimmm.... Benim adet tarihine gore eylulun 9 uydu ama ultrasonda cikani baz aldim.insallah bende ctesi gtcem kalbini duymaya rabbim nasip ederse cok korkuyorum. Benim iki kaybim oldu. Igne kullaniyorum ins faydasini goruruum
ya canım öyle agrıyor ki bazen sanki birisi odunla vurmus gibi wc ye gıdıyorum bakıyorum bıse mı var dıe peceteye.. kımede sorsam var ama neden var bılmıyorum korkuyorum ya bişi olmıyacagını bilsem çekmeye razıyım.
Amin. Sevindim canım geçmiş bak. Ben de çok heyecanlıyım dr odasından nasıl bi duyguyla çıkıcam çok merak ediyorum. Rabbim iyi haberlerle çıkmak nasip etsin.