Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Canım korkma benimde 5 haftalıkken görülmemişti 2 hafta sonra gorundu geç döllenme olduğu için. Gönlünü ferah tut bende korktum senin gibi her gün agladm hatta
Insss öyledir cnm ya valla bende çok korkuyorum ışte bakalım degerim nasıl artacak yarın

Canım karında baktiysa görünmemesi normal bence kan sonucun ne zaman çıkar canım doktor normal mi bu durum ne dedi
Cnm doktor tahlil sonucuna göre değerlendirme yapacak...geç dollenmede olabilir başka biseyde bilmiyorum dedi degerime bakarak değerlendirecek sonuç yarın çıkarmış

Canım ya inan kendimden çok senin miniği merak ediyorum bunda tam 1 buçuk 2 sene önceki bir lafını hiç uyuyamadm ve hep dualarmdasn o günlerden beri
Allah razı olsun canım. 2 yıldır burdayız inşallah bikaç gün araylada doğum yapıcaz çok mutlu oluyorum. Allah büyük ikimiz içinde güzel olacak inşallah her şey.

Cnm doktor tahlil sonucuna göre değerlendirme yapacak...geç dollenmede olabilir başka biseyde bilmiyorum dedi degerime bakarak değerlendirecek sonuç yarın çıkarmış

Muhtemelen geç döllenmedir :)
Lekelenme kanama vs yoksa sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Allah razı olsun canım. 2 yıldır burdayız inşallah bikaç gün araylada doğum yapıcaz çok mutlu oluyorum. Allah büyük ikimiz içinde güzel olacak inşallah her şey.
Ayy canım nasıl geciyo iki senedir tanışıyoruz burda canım ya şükür ler olsun bu günleride gorduk

Ayy canım nasıl geciyo iki senedir tanışıyoruz burda canım ya şükür ler olsun bu günleride gorduk
Şükür canım bin şükür.. Zaman su gibi akıyo yaşananlar kalıyo. Hamdolsun sitede neredeyse herkes hamile kaldı o tarihlerden bi ben bi elisa kalmıştık rabbim şükürler olsun nasip etti sağlığıyla gelsin inşallah. Elisa içinde çok istiyorum üzülüyorum ona da. İnşallah ona da diğerlerine de hayırlı zamanda nasip eder Allahım.

Kızlar ben sat 12 aralık dün betam 1470 di bugün salıdan cumaya kan testim çok az artmıştı o yüzden dr çağırmıştı bugün için sizce gitsem kese gözükür mu vajinal baktirsam sıkıntı okur mu ve bugün çok ağrım var kasiklarimin altından popoma doğru giden sizde de var mi

Canım üzme kendini rahat ol bide bebisler ikiz ise o zamanda geç görülebiliyor öyle bi ihtimal varsa
Inş cnm öyledir...bilmiyorum ki son regl 15 aralık cuma 1508 çıktı degerim iyi aslında ama gözükmedi bise ya...Dış gebelik olmasından çok korkuyorum

Doktor cagirdiysa git cnm mutlaka..benim sat 15 aralık ama Bende gözükmedi kese ınş sende gözükür...ama ben alttan baktirmadim doktor bise demedi ama baktiranlar çok

Inş cnm öyledir...bilmiyorum ki son regl 15 aralık cuma 1508 çıktı degerim iyi aslında ama gözükmedi bise ya...Dış gebelik olmasından çok korkuyorum
değerin güzel gerçekten karından görülmesi için en az 5000 falan olması gerekiyo sakın stres yapma üzme kendinide bebeğini de

Kızlar moralim çok bozuk doktor kese gormedi...tekrar kan verdim yarın degerlerime bakacaklar...kese neden gozukmez ya 5.hafta oldu offf
Tatlim moralini bozma sana gore 5 haftalik ama belki gec dollenme olmustur kan degerlerin nasil cikti ona bakmak lazim kendine dikkat moralini yuksek tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…