Canım korkma benimde 5 haftalıkken görülmemişti 2 hafta sonra gorundu geç döllenme olduğu için. Gönlünü ferah tut bende korktum senin gibi her gün agladm hatta
Cnm doktor tahlil sonucuna göre değerlendirme yapacak...geç dollenmede olabilir başka biseyde bilmiyorum dedi degerime bakarak değerlendirecek sonuç yarın çıkarmış
Allah razı olsun canım. 2 yıldır burdayız inşallah bikaç gün araylada doğum yapıcaz çok mutlu oluyorum. Allah büyük ikimiz içinde güzel olacak inşallah her şey.
Cnm doktor tahlil sonucuna göre değerlendirme yapacak...geç dollenmede olabilir başka biseyde bilmiyorum dedi degerime bakarak değerlendirecek sonuç yarın çıkarmış
Allah razı olsun canım. 2 yıldır burdayız inşallah bikaç gün araylada doğum yapıcaz çok mutlu oluyorum. Allah büyük ikimiz içinde güzel olacak inşallah her şey.
Şükür canım bin şükür.. Zaman su gibi akıyo yaşananlar kalıyo. Hamdolsun sitede neredeyse herkes hamile kaldı o tarihlerden bi ben bi elisa kalmıştık rabbim şükürler olsun nasip etti sağlığıyla gelsin inşallah. Elisa içinde çok istiyorum üzülüyorum ona da. İnşallah ona da diğerlerine de hayırlı zamanda nasip eder Allahım.
Kızlar ben sat 12 aralık dün betam 1470 di bugün salıdan cumaya kan testim çok az artmıştı o yüzden dr çağırmıştı bugün için sizce gitsem kese gözükür mu vajinal baktirsam sıkıntı okur mu ve bugün çok ağrım var kasiklarimin altından popoma doğru giden sizde de var mi
Kızlar ben sat 12 aralık dün betam 1470 di bugün salıdan cumaya kan testim çok az artmıştı o yüzden dr çağırmıştı bugün için sizce gitsem kese gözükür mu vajinal baktirsam sıkıntı okur mu ve bugün çok ağrım var kasiklarimin altından popoma doğru giden sizde de var mi
Doktor cagirdiysa git cnm mutlaka..benim sat 15 aralık ama Bende gözükmedi kese ınş sende gözükür...ama ben alttan baktirmadim doktor bise demedi ama baktiranlar çok
Tatlim moralini bozma sana gore 5 haftalik ama belki gec dollenme olmustur kan degerlerin nasil cikti ona bakmak lazim kendine dikkat moralini yuksek tut