Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Tatlim moralini bozma sana gore 5 haftalik ama belki gec dollenme olmustur kan degerlerin nasil cikti ona bakmak lazim kendine dikkat moralini yuksek tut
Cuma 1508 çıkmıştı degerim...bakalım bugün kaç çıkacak. ..dis gebelik olmasında çok korkuyorum

selim kızlar, benim bugun 4+4 ve tüm belirtiler kayboldu mide bulantısından tutunda gaza kadar ilk hamileliğimde her türlü belirtiyi beklenen adetimden 3-4 gün öncesinden bile yaşamaya başladım, şimdi kan verdim 1 saate çıkacak

benimde aynı oldu bekliyorum beta hcg sonucumu sabah kan verdim

zeynep4 doktoramı gittin noldu daha çok erken değil mi bu kararı dr un vermesi için kalp atışı daha geç duyulanlar var. Ne diyeceğimi bilemedim Allah yardımcın olsun.
Carsamba gunu kalbi yavasti zaten bugun hic duyulmadi ve hic buyumemis carsamba baska dr ye gidicem sirf kalbim rahat olsun diye hayirlisi

Merhaba bende aranıza yeni katıldım. 15 eylul de bekliyoru bebisimizi insallah. Zor günler geçirdik ama şükürler olsun şimdi 5+4 günlüğüz. Rabbim hepimizin Melek'lerini kucağımıza almayı nasip etsin
Hosgeldin canım benim de 11 Eylül nasipse hayali bile çok güzel. Yaşatan rabbime bin şükür.

Üzülme bak @myssteriouss iyi haberle geldi sen de geleceksin inşallah
valla beklenen adetimden 1 gün önce yani 27. gün 60tı ilk gebeliğimde, bu seferkinde 21. bugun 4+4 ama hiç bir belirim kalmadı ne mide bulantısı ne göğüs acısı karnımda batma bile yok, korkuyorum kimyasal olmasın sakın. sabak kan verdim beta hcg için 14.30 da çıkacak bakalım hayırlısı.

Carsamba gunu kalbi yavasti zaten bugun hic duyulmadi ve hic buyumemis carsamba baska dr ye gidicem sirf kalbim rahat olsun diye hayirlisi
Kese aynı boyutta mı kalmış. Allah büyük inşallah çarşamba günü iyi haberi alırsın. Hepimiz için her şey olabilir zamandayız. Allah yardımcın olsun Allah sabır versin. Tesellisi olsa keşke ama yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…