Tatlim moralini bozma sana gore 5 haftalik ama belki gec dollenme olmustur kan degerlerin nasil cikti ona bakmak lazim kendine dikkat moralini yuksek tut
zeynep4
doktoramı gittin noldu daha çok erken değil mi bu kararı dr un vermesi için kalp atışı daha geç duyulanlar var. Ne diyeceğimi bilemedim Allah yardımcın olsun.
selim kızlar, benim bugun 4+4 ve tüm belirtiler kayboldu mide bulantısından tutunda gaza kadar ilk hamileliğimde her türlü belirtiyi beklenen adetimden 3-4 gün öncesinden bile yaşamaya başladım, şimdi kan verdim 1 saate çıkacak
Kızlar dün bende lekelenme başladı ve az bir şey kanama oldu. Akşam doktora haber verdim ve bu sabah gittim. Ama ne karından ne de vajinal keseyi göremedi. Kan testi istedi, eğer değerim istenen şekilde yükselmediyse sevincim üzüntüye dönüşecek
zeynep4
doktoramı gittin noldu daha çok erken değil mi bu kararı dr un vermesi için kalp atışı daha geç duyulanlar var. Ne diyeceğimi bilemedim Allah yardımcın olsun.
Merhaba bende aranıza yeni katıldım. 15 eylul de bekliyoru bebisimizi insallah. Zor günler geçirdik ama şükürler olsun şimdi 5+4 günlüğüz. Rabbim hepimizin Melek'lerini kucağımıza almayı nasip etsin
Merhaba bende aranıza yeni katıldım. 15 eylul de bekliyoru bebisimizi insallah. Zor günler geçirdik ama şükürler olsun şimdi 5+4 günlüğüz. Rabbim hepimizin Melek'lerini kucağımıza almayı nasip etsin
ben 4+1 de bile ultrasonda yeri tespit edilmişti, ama şimdi daha gitmedim korkuyorum çünkü belirtiler kayboldu dün, o yüzden kan verdim sabah çıkınca haber veririrm, tutunmamasından ya da kimyasaldan korkuyorum
valla beklenen adetimden 1 gün önce yani 27. gün 60tı ilk gebeliğimde, bu seferkinde 21. bugun 4+4 ama hiç bir belirim kalmadı ne mide bulantısı ne göğüs acısı karnımda batma bile yok, korkuyorum kimyasal olmasın sakın. sabak kan verdim beta hcg için 14.30 da çıkacak bakalım hayırlısı.
Kese aynı boyutta mı kalmış. Allah büyük inşallah çarşamba günü iyi haberi alırsın. Hepimiz için her şey olabilir zamandayız. Allah yardımcın olsun Allah sabır versin. Tesellisi olsa keşke ama yok.