Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Allah razi olsun kese degil canim bebek ayni boyda kalmis
Allah sizinkilere omur versin

İnşallah değildir canım. Sağlıklıdır inşallah. Belirtiler her gün aynı seviyede olmaz bence. İyi haberlerle gel canım.

Bu değere göre gozukmesi gerekmez mi peki...ay Inş yükselmiştir degerim..sağol cnm valla içimi rahatlatiyorsunuz
vajinal baktırsaydın gözükürdü canım sakın üzme kendini rahat ol bol bol su iç stres yapma nasıl olsa görceksin üzüldüğünle kalırsın

Insallah canimmm.... Benim adet tarihine gore eylulun 9 uydu ama ultrasonda cikani baz aldim.insallah bende ctesi gtcem kalbini duymaya rabbim nasip ederse cok korkuyorum. Benim iki kaybim oldu. Igne kullaniyorum ins faydasini goruruum
Ben yumurtlama tarihimi bildiğim için ona göre hesapladım cnm ovulasyon testi kullanmıştım çünkü..Benim de bir kaybım var o yüzden bu kez ağırdan alıp hemen gitmedim doktora.. İnşallah iğnenin faydasını görürsün canım, inşallah sağlıkla kucaklarız bebeklerimizi bu kez...

canım merhaba benim beklenen adetten 1 gün önce 20 çıktı beta hcg. bugun 4+4teyim fakat belirtiler kaybolmaya başladı , sabah kan verdim tekrar, acaba geç döllenme olabilir mi? senin beta hcg nasıl arttı?

ben 4+1 de bile ultrasonda yeri tespit edilmişti, ama şimdi daha gitmedim korkuyorum çünkü belirtiler kayboldu dün, o yüzden kan verdim sabah çıkınca haber veririrm, tutunmamasından ya da kimyasaldan korkuyorum
Cnm merak etme ben ilk gebeligimde hiç belirti yaşamadım çok rahattı..belirti kaybolabilir ki...kesen gozukmus çok şükür..icini rahat tut

Cuma 1508 çıkmıştı degerim...bakalım bugün kaç çıkacak. ..dis gebelik olmasında çok korkuyorum
Ben 6+1 ken gittigimde anca gormustum doktor 5 haftalik kese demisti o yuzden kendini hic uzme iyi dusun ki iyi olsun sonucta tum stress bebegini etkileyecek

Cnm merak etme ben ilk gebeligimde hiç belirti yaşamadım çok rahattı..belirti kaybolabilir ki...kesen gozukmus çok şükür..icini rahat tut
canım heyecandan ilk gebeliğimden bahsetmişim, ilk gebeliğimde bütün belirtileri yaşamıştım, bu 2. gebeliğim ve kan testi dışında hiç bir belirti kalmadı . 2. gebeliğimde beta hcg değerim 20, bugun 5 gün sonra ölçtürdüm bugun 4+4 oldum sabah kan verdim sonucunu birazdan alıcam korkuyorum bende diyorum acaba kimyasal mı? yerleşme yeri batmıyor acımıyor bile

Bazen bendede oyle oluyor her sabah kendimi kontrol ediyorum hisler devm ediyormu diye bazen psikolojik bazende hormonlar beni yaniltiyo umarim seninde oyledir kendine dikkat et umarim dusundugunun aksine olur ve kan degerlerin yuksek cikar

Ben 6+1 ken gittigimde anca gormustum doktor 5 haftalik kese demisti o yuzden kendini hic uzme iyi dusun ki iyi olsun sonucta tum stress bebegini etkileyecek
Bu doktora da ilk defa gittim zAten bise solemedi. Kese gözükmüyor degerine bakacaz sağlıklı mi değil mi dedi yarın gel tekrar dedi...ınş minik diye gozukmemistir ay ne zor ya

Bazen bendede oyle oluyor her sabah kendimi kontrol ediyorum hisler devm ediyormu diye bazen psikolojik bazende hormonlar beni yaniltiyo umarim seninde oyledir kendine dikkat et umarim dusundugunun aksine olur ve kan degerlerin yuksek cikar
yine de hep takip etmek lazım, benim ilk gebeliğimde 11. hafta ölü doğum yaptım ve 1 hafta önce ölmüş içimde , ben sancımı umursamamıştım taki vücut onu atmaya başlayana kadar, dikkat etmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…