Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
zeynep4 canım çok üzüldüm, bu haftasonu ben de o kadar kötü geçirdim ki. Belki son anda senin de bir mucize ile terse döner. Güzel düşünüp güzel olmasını diliyorum.

Insss cnm ya cuma 1508 di degerim...bakalım şimdi kaç çıkacak...Senin sat kaç..ınş sende güzel haberler alırsın...doktorlar da hemen dis gebelik olabilir deyince insan korkuyor ya...Allahım korusun hepimizi

benim yükseldi canım. Cuma günü 1678 di, pazar 3602 oldu. Umarım senin sonuç da güzel olur. Alınca yaz bize de olur mu?
böyle rezalet bir şey görmedim, doktor her türlü tahlili istemiş beta hcgyi istememiş , kızdım bağırdım, neymiş geçen hafta beta hcg yapmışlar bugun ne gerek varmış dedi. madem öyle bana sabah niye demediniz beta hcg istemedim diye dedim adam bön bön yüzüme bakıyo. birdaha pratik kolay olsun diye sağğlık ocağına gitmem , resmen duygularımla oynadılar yaaaaa sabantan beri beta hcg sonucum çıkacak diye bekliyorum yarın bir daha kan vericem

Canim ne oldu sonuc belli oldu mu
Canim ne oldu sonuc belli oldu mu

böyle rezalet bir şey görmedim, doktor her türlü tahlili istemiş beta hcgyi istememiş , kızdım bağırdım, neymiş geçen hafta beta hcg yapmışlar bugun ne gerek varmış dedi. madem öyle bana sabah niye demediniz beta hcg istemedim diye dedim adam bön bön yüzüme bakıyo. birdaha pratik kolay olsun diye sağğlık ocağına gitmem , resmen duygularımla oynadılar yaaaaa sabantan beri beta hcg sonucum çıkacak diye bekliyorum yarın bir daha kan vericem

Insss cnm ya cuma 1508 di degerim...bakalım şimdi kaç çıkacak...Senin sat kaç..ınş sende güzel haberler alırsın...doktorlar da hemen dis gebelik olabilir deyince insan korkuyor ya...Allahım korusun hepimizi

benim sat 9 Aralık canım. İnş güzel çıkacak, kendini strese sokma. Hepimiz güzel haberler alalım, sağlıkla bebişlerimizi kucaklayalım inş.

haydaaa kafayı yemişler. neye baktılar ki o zaman bunlar?

Canim hiddetlenme sinirlenme tansiyonun cikar sonra anliyorum seni doktorunkide ne sorimsuzluk heee

hanfendi25 zaman gecmiyo sanki.. bi gözümü açsam çarşamba olsa.. içimi umut kaplıyo hiç duymadım ama hayal edebiliyorum dr beni odaya alsa o an o pıt pıt sesi duysam Allahım büyük nasip olur inşallah sonra eşimi çağırsa o da duysa yavrusunun kalp atışlarını sonra kanama alanı yok olmuş dese içimde kelebeklerle çıksam o odadan.. sanki yaşadım şu an rabbim gerçeğini de nasip etsin bana da tüm isteyenlere.. Eve sığamıyorum zaman geçmiyo.

Eee istedikleri nasil cikmis bari d vitamini hemogram felan
hepsi iyi çıkmış, ben 4 ay önce ölü doğum yapmıştım 11 haftalık , gebe kalmadan evvel folik aside başlamıştım , hergün 3-4 ceviz 10-15 badem 10-15 fındık , etim sütüm hiç bir şeyi eksik etmedim,, kan değerlerim iyiydi, ölü doğumdan sonrada vitaminlere 3 ay daha devam ettik demir de yazmıştı doktor çünkü baya kan kaybetmiştim, şimdi hepsi iyi çıktı çok şükür.

Ayyy canim benim insallah olur rabbim gonlune gore verir insallah

Sukur kuzum insallah diger aonuclarinda guzel gelir iyi dusunelim iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…