Bende sabirsizlikla bekliyorum vallaamin canım 45 dkya belli olur paylışırım inş
Canim ne oldu sonuc belli oldu muamin canım 45 dkya belli olur paylışırım inş
Insss cnm ya cuma 1508 di degerim...bakalım şimdi kaç çıkacak...Senin sat kaç..ınş sende güzel haberler alırsın...doktorlar da hemen dis gebelik olabilir deyince insan korkuyor ya...Allahım korusun hepimiziCanım cuma günü aynı kabusu ben de yaşadım. Kese görünmedi, beta pazardan cumaya yetersiz artmıştı. Üstelik perşembe akşam lekelenme başlamıştı. Cuma günü gittiğim doktor düşecek, hapları bırak düşsün dedi. Ama ben cumartesi esas gitmek istediğim doktoru aradım, durumu anlattım. Hemen gel dedi. İlk önce umutsuzdu o da ama sonra keseyi gördü. Ve pazar günü de kan testi yaptır sonucu bildir bana dedi. Ve değerim ikiye katlandı. Büyük ihtimalle geç döllenme söz konusu. dış gebelikle beni de çok korkuttular. Bütün gece ağladım. Şimdi çarşamba gününü bekliyorum, bebek oluşuyor mu diye bakılacak. Sen de sakin olmaya çalış. Her şey Allah'tan. İnş güzel şeyler duyarsın yarın.
böyle rezalet bir şey görmedim, doktor her türlü tahlili istemiş beta hcgyi istememiş , kızdım bağırdım, neymiş geçen hafta beta hcg yapmışlar bugun ne gerek varmış dedi. madem öyle bana sabah niye demediniz beta hcg istemedim diye dedim adam bön bön yüzüme bakıyo. birdaha pratik kolay olsun diye sağğlık ocağına gitmem , resmen duygularımla oynadılar yaaaaa sabantan beri beta hcg sonucum çıkacak diye bekliyorumbenim yükseldi canım. Cuma günü 1678 di, pazar 3602 oldu. Umarım senin sonuç da güzel olur. Alınca yaz bize de olur mu?
Canim ne oldu sonuc belli oldu mu
Canim ne oldu sonuc belli oldu mu
Insss cnm ya cuma 1508 di degerim...bakalım şimdi kaç çıkacak...Senin sat kaç..ınş sende güzel haberler alırsın...doktorlar da hemen dis gebelik olabilir deyince insan korkuyor ya...Allahım korusun hepimizi
böyle rezalet bir şey görmedim, doktor her türlü tahlili istemiş beta hcgyi istememiş , kızdım bağırdım, neymiş geçen hafta beta hcg yapmışlar bugun ne gerek varmış dedi. madem öyle bana sabah niye demediniz beta hcg istemedim diye dedim adam bön bön yüzüme bakıyo. birdaha pratik kolay olsun diye sağğlık ocağına gitmem , resmen duygularımla oynadılar yaaaaa sabantan beri beta hcg sonucum çıkacak diye bekliyorumyarın bir daha kan vericem
böyle rezalet bir şey görmedim, doktor her türlü tahlili istemiş beta hcgyi istememiş , kızdım bağırdım, neymiş geçen hafta beta hcg yapmışlar bugun ne gerek varmış dedi. madem öyle bana sabah niye demediniz beta hcg istemedim diye dedim adam bön bön yüzüme bakıyo. birdaha pratik kolay olsun diye sağğlık ocağına gitmem , resmen duygularımla oynadılar yaaaaa sabantan beri beta hcg sonucum çıkacak diye bekliyorumCanım her gebelik farklı oluyor ben ilk gebeligimde hic bir belirti yasamadim hic hamile gibi degildim hic midem bulanmadi batma agri hic bisey gogus hassasiyetim bile olmadi bunda gogus agrisi kasik agrisi adet agrisi yasiyorum yani belirti yok diye hoc korkma bence gayet saglikli bebisin
d vitamini, hemogram folik asit, idrar tesit . yarın için kadın doğuma randevu aldım artık. valla kan beynime sıçradı ağladım sinirdenhaydaaa kafayı yemişler. neye baktılar ki o zaman bunlar?
Canim hiddetlenme sinirlenme tansiyonun cikar sonra anliyorum seni doktorunkide ne sorimsuzluk heeeböyle rezalet bir şey görmedim, doktor her türlü tahlili istemiş beta hcgyi istememiş , kızdım bağırdım, neymiş geçen hafta beta hcg yapmışlar bugun ne gerek varmış dedi. madem öyle bana sabah niye demediniz beta hcg istemedim diye dedim adam bön bön yüzüme bakıyo. birdaha pratik kolay olsun diye sağğlık ocağına gitmem , resmen duygularımla oynadılar yaaaaa sabantan beri beta hcg sonucum çıkacak diye bekliyorumyarın bir daha kan vericem
d vitamini, hemogram folik asit, idrar tesit . yarın için kadın doğuma randevu aldım artık. valla kan beynime sıçradı ağladım sinirden
sağol canım inş ya sonu güzel olurSinirlenmekte haklısın ama sakin olmaya çalış tatlım, şu an sinirlenmek bize yasak
Eee istedikleri nasil cikmis bari d vitamini hemogram feland vitamini, hemogram folik asit, idrar tesit . yarın için kadın doğuma randevu aldım artık. valla kan beynime sıçradı ağladım sinirden
doktoru ebesi hepsi aynı , değiştiricem sağlık ocağını da zaten, onca maaş alıyorlar, hem takip için çağırıyorlar hem de saçmalıyorlarCanim hiddetlenme sinirlenme tansiyonun cikar sonra anliyorum seni doktorunkide ne sorimsuzluk heee
hepsi iyi çıkmış, ben 4 ay önce ölü doğum yapmıştım 11 haftalık , gebe kalmadan evvel folik aside başlamıştım , hergün 3-4 ceviz 10-15 badem 10-15 fındık , etim sütüm hiç bir şeyi eksik etmedim,, kan değerlerim iyiydi, ölü doğumdan sonrada vitaminlere 3 ay daha devam ettik demir de yazmıştı doktor çünkü baya kan kaybetmiştim, şimdi hepsi iyi çıktı çok şükür.Eee istedikleri nasil cikmis bari d vitamini hemogram felan
Ayyy canim benim insallah olur rabbim gonlune gore verir insallahhanfendi25 zaman gecmiyo sanki.. bi gözümü açsam çarşamba olsa.. içimi umut kaplıyo hiç duymadım ama hayal edebiliyorum dr beni odaya alsa o an o pıt pıt sesi duysam Allahım büyük nasip olur inşallah sonra eşimi çağırsa o da duysa yavrusunun kalp atışlarını sonra kanama alanı yok olmuş dese içimde kelebeklerle çıksam o odadan.. sanki yaşadım şu an rabbim gerçeğini de nasip etsin bana da tüm isteyenlere.. Eve sığamıyorum zaman geçmiyo.
Sukur kuzum insallah diger aonuclarinda guzel gelir iyi dusunelim iyi olsunhepsi iyi çıkmış, ben 4 ay önce ölü doğum yapmıştım 11 haftalık , gebe kalmadan evvel folik aside başlamıştım , hergün 3-4 ceviz 10-15 badem 10-15 fındık , etim sütüm hiç bir şeyi eksik etmedim,, kan değerlerim iyiydi, ölü doğumdan sonrada vitaminlere 3 ay daha devam ettik demir de yazmıştı doktor çünkü baya kan kaybetmiştim, şimdi hepsi iyi çıktı çok şükür.
Geçmiş olsunALLAH VERDI ALLAH ALDI
perşembe kürtaj var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?