Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Elisayı bende çok merak ediyorum ve özledim doğrusu dilerim allahtan bize sürpriz yaparak döner aramıza insallah

Bende arada hafif sol kasikta batma oluyor o kadar bir de çok istahsizim...ama göğüslerim az sizlio ya..için rahat olsun git istersen doktora..stres hiç iyi değilmiş bende yarını iple çekiyorum ınş iyi haberler veririz

Ben de yuksek basladim.ideal kilom 56 benim.60-62 arasinda gidip gelen bir kiloyla hamile kaldim.

ben 4+1 de bile ultrasonda yeri tespit edilmişti, ama şimdi daha gitmedim korkuyorum çünkü belirtiler kayboldu dün, o yüzden kan verdim sabah çıkınca haber veririrm, tutunmamasından ya da kimyasaldan korkuyorum
Bir yakinim ananasin bebegin tutunmasina yardimci oldugunu soylemisti ben bilmeden tam bebek tutunma doneminde ananas canim cekmisti ve yemistim daha once kimyasal dusuk yasadim ama bu sefer hirbir sikinti yasamadan keseyi gordum esim sadece tesaduf diyor ama ben yinede olabilir deyip aklimdan bence ananas ise yaradi diye geciriyorum

Kızlar moralim çok bozuk doktor kese gormedi...tekrar kan verdim yarın degerlerime bakacaklar...kese neden gozukmez ya 5.hafta oldu offf
Canim karindan baktiysa gorememis olabilir.vajinal baktiysa gormesi gerekirdi.keseyi ilk kez gormeye gidenlere tavsiye olsun bu da idrar torbaniz doluyken gidin ultrasona.yapilan baskiyla keseyi daha rahat gorebilir doktor

ben 4+1 de bile ultrasonda yeri tespit edilmişti, ama şimdi daha gitmedim korkuyorum çünkü belirtiler kayboldu dün, o yüzden kan verdim sabah çıkınca haber veririrm, tutunmamasından ya da kimyasaldan korkuyorum
Canim belirtilerin kaybolmasi bir sey demek degil bence.insaallah kan degerlerin guzel cikar.saglikla kucagina alirsin.amin

Canım her gebelik farklı oluyor ben ilk gebeligimde hic bir belirti yasamadim hic hamile gibi degildim hic midem bulanmadi batma agri hic bisey gogus hassasiyetim bile olmadi bunda gogus agrisi kasik agrisi adet agrisi yasiyorum yani belirti yok diye hoc korkma bence gayet saglikli bebisin

Bu doktora da ilk defa gittim zAten bise solemedi. Kese gözükmüyor degerine bakacaz sağlıklı mi değil mi dedi yarın gel tekrar dedi...ınş minik diye gozukmemistir ay ne zor ya
insallah oyledir birde cihazlarda etkiliyormus dr kullandigi ultrason aletide onemliymis her dr giden idrara sikisik git diyor ama ben dr muayene icin beklerken heyecandan wc ye gidiyorum ya oda daha net gorunmesini saglarmis

inş canım yaa başta çok belirtim vardı o yüzden panikledim. ilk gebeliğimde adetten önce bile başlamıştı, bilemiyorum her gebelik farklı olur diyorlar nasip artık. sağol cıanım paylaşırım tahlimim çıkar çıkmaz

Allah razi olsun kese degil canim bebek ayni boyda kalmis
Allah sizinkilere omur versin
Geçmiş olsun canım. Vajinal de baktı di mi? Yanlış hatırlamıyorsam sende farklı bir durum vardı. Vücudun bebeği zararlı bişey gibi algılayıp atmaya çalışıyordu, pahalı bir iğnesi vardı galiba. Bununla alakalı bir sorun mu çıktı? Çarşamba da git bakalım. Hayırlısı olsun.

Evet canim tup bebekti zaten zor olmustu kortizon felan kullaniyordum hayirlisi boyleymis

Inş cnm öyledir...bilmiyorum ki son regl 15 aralık cuma 1508 çıktı degerim iyi aslında ama gözükmedi bise ya...Dış gebelik olmasından çok korkuyorum

Canım cuma günü aynı kabusu ben de yaşadım. Kese görünmedi, beta pazardan cumaya yetersiz artmıştı. Üstelik perşembe akşam lekelenme başlamıştı. Cuma günü gittiğim doktor düşecek, hapları bırak düşsün dedi. Ama ben cumartesi esas gitmek istediğim doktoru aradım, durumu anlattım. Hemen gel dedi. İlk önce umutsuzdu o da ama sonra keseyi gördü. Ve pazar günü de kan testi yaptır sonucu bildir bana dedi. Ve değerim ikiye katlandı. Büyük ihtimalle geç döllenme söz konusu. dış gebelikle beni de çok korkuttular. Bütün gece ağladım. Şimdi çarşamba gününü bekliyorum, bebek oluşuyor mu diye bakılacak. Sen de sakin olmaya çalış. Her şey Allah'tan. İnş güzel şeyler duyarsın yarın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…