Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Günaydın kızlar biraz kötü günler geçiriyorum diye giremiyorum pek
Bugün doktor kontrolümuz var bakalım inşallah hayırlısıyla duyarız pit pitlari♥♥♥♥♥

Bugün doktor kontrolümuz var bakalım inşallah hayırlısıyla duyarız pit pitlari♥♥♥♥♥
İnsallah Can'ım benim de persembe randevum var, vajinal ultrasonda görüldü kalp atışları ama henüz duyulmadı. Gec döllenme olmuş benim henüz 6 haftalık benim hesabıma göre daha buyuk aslında.

Cuma 1508 çıktı cnm bugün 3664 çıktı ...ama kese gözükmedi..alttan bakmak istedi istemedim..cuma tekrar gidecem neden böyle oluyor anlamadim
Ben int okumustum karindan 5000 olmadan gorunmuyo diye cuma tekrar gideceksen idrara sikisik gidersen daha net goruyorlarmia birde

İnsallah Can'ım benim de persembe randevum var, vajinal ultrasonda görüldü kalp atışları ama henüz duyulmadı. Gec döllenme olmuş benim henüz 6 haftalık benim hesabıma göre daha buyuk aslında.
Aaa beninde oyle 7 sinde doktora gittigimde dr 5 haftalik dedi ama benim hesaplamam daha buyul gec dollenme sanirim dedi

Aaa beninde oyle 7 sinde doktora gittigimde dr 5 haftalik dedi ama benim hesaplamam daha buyul gec dollenme sanirim dedi
Evet :) ilk gittiğimde benimde bes haftalık çıktı. İnsan farklı hesaplıyor kucuk çıkınca da bir tuhaf oldum, cunku hep hafta hafta seklini şemalını araştırıyordum her gün iki hafta geri atıldım sanki :)

Ben int okumustum karindan 5000 olmadan gorunmuyo diye cuma tekrar gideceksen idrara sikisik gidersen daha net goruyorlarmia birde
Inş cnm ya çok korkuyorum...dis gebelik te yine değer böyle artar mi ki...doktor sezaryen doğumdan ya da rahim yapindan kaynaklı gözükmüyor olabilir dedi...ama her ihtimale karşı dis gebelik te olabilir dedi...yeminle ölüyorum korkudan..rahim ve karnimda çok net görünmedi

Bana dr birde sat da bir sorun var kese ona gore cok kucuk emin misin dedi kese gelismemis dedi bendeki panik halini hic unutmuyorum birde rahim girisinde myom var dedi bilmiyorum f3lan deyince basladim aglamaya sonra acilen baska doktora gittim beni oyle korkittu ki anlatamam

Cnm vajinal ultrasyon çok agirtti mi...ben çok kasiliyorum istemsiz baktirmadim ya. Çok derinlere giriyor mu alet..of ya neden böyleyim

Can'ım hemen telaş yapma, bende de bir hafta fark var ama büyüdükçe kapatır Bebek farkı dedi. İkinci doktora gitmen iyi olmuş ikinci ne dedi peki?

Cnm vajinal ultrasyon çok agirtti mi...ben çok kasiliyorum istemsiz baktirmadim ya. Çok derinlere giriyor mu alet..of ya neden böyleyim
Hayır Can'ım hic acıtmıyor, kendini rahat bırak, hatta hissetmiyorsun pek birşey ince cunku ve doktorlar da nazik davranıyor zaten. Alttan kontrol gerekli bence, çekinecek birşey yok

Kızlar ya cuma 1508 pzt 3664 beta degerim...ama yok kese gözükmedi cuma gidecem cumaya kadar kafayı yerim ya...ne inatçı bir bebek ya ... Gorunsede icim rahstlasa artık valla mahfoldum

Hayır Can'ım hic acıtmıyor, kendini rahat bırak, hatta hissetmiyorsun pek birşey ince cunku ve doktorlar da nazik davranıyor zaten. Alttan kontrol gerekli bence, çekinecek birşey yok
Haklısın aslında cuma bakalım ınş gerek kalmaz

Cuma 1508 çıktı cnm bugün 3664 çıktı ...ama kese gözükmedi..alttan bakmak istedi istemedim..cuma tekrar gidecem neden böyle oluyor anlamadim

Canım aklına kötü şeyler getirme benim yaşadıklarımı düşün. 1678 değerle alttan da görememişti. Ertesi gün diğer doktor alttan gördü. 5000 in altında karından görmesi neredeyse imkansız. Haftasonuna doğru karından da görürsün merak etme.
Dış gebelik filan da düşünüp kendini de bebeğini de üzme lütfen.

ayyy canım böyle doktora her gidenle ben de heyecan yaşıyorum resmen. Güzel mutlu haberlerle dön inşallah :)

Kızlar allah aşkına vajinal iltrosonda sorun olsa doktor bakarmi .. Siz JEL kullanmiuormusunuz bise sokuyirsunuz rahimle vajina arasında mesafe var bebeğe deycek hali yok. Kendinizi böle sartlandirmayin

Cnm ne bilim doktorlar direk dis gebelik olabilir diye etiketi yapistiriyorlar sağolsun. Çok zor

Cnm ne bilim doktorlar direk dis gebelik olabilir diye etiketi yapistiriyorlar sağolsun. Çok zor

bana da yapıştırdılar :) hatta düşüğü beklememi söylediler. Cuma ya kadar sakin sakin bekle, göreceksin hiç öyle bir şey çıkmayacak. Ama gerekirse cuma günü vajinal baktır. İnan ki hiç bir şey hissetmeyeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…